δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Σελίδα 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4567816 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 76 μέχρι 90 από 300
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από αν? Εμφάνιση Μηνύματος
    από το είδος της επικοινωνίας που έχουμε κυρίως, απ το ότι πάντα υπήρχε ένα είδος χημείας μεταξύ μας, απο την αμηχανία που υπάρχει ορισμένες στιγμές όταν βρισκόμαστε, από το ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες. μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά το πιστεύω.
    Βρε κοπελα μου, σε διαβαζω τοση ωρα, σου μιλησα και σε προηγουμενα ποστ, η Θεοφανια προσπαθει τοση ωρα να σε βοηθησει να δεις οτι ΙΣΩΣ ολα ειναι στο μυαλο σου. Ο φιλος σου αν ηθελε πολυ να ειναι μαζι σου, ΘΑ ΗΤΑΝ. Δεν λεω οτι δεν σε θελει, απλα δεν σε θελει αρκετα. Μπορει να ποναει αυτο αλλα φαινεται να ειναι η αληθεια. Ολα ειναι στο μυαλο και πολλοι εχουμε βρεθει μπλεγμενοι σε τετοια αδιεξοδα!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από μαρκελα Εμφάνιση Μηνύματος
    Μιλάς μ' ανακρίβειες

....ελεος !
    μιλάω για όλα όσα μας είπε στα αρχικά ποστ περί απόστασης και απομάκρυνσης και πως δεν έοχυν πλέον καμία σχέση.
    Εννοώ δηλαδή πως φ΄σκει και αντιφάσκει. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος και ειδικά όταν δεν του ζητά ο άλλος τη γνώμη του?
    Σόρι μαρκέλα αλλα διακρίνω νια επιθετικότητα προς το άτομο μου, κάτι που έχω αντιληφθει και σε άλλα θέματα.
    Χμ...λίγο διπλόπρόφιλο μου θυμιζει αυτό καθώς δεν θυμάμαι να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σου ώστε να μου επιτίθεσαι.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Η ουσια για καποιον που ζηταει συμβουλη ειναι να του πουμε την αληθεια, παντα κατα την γνωμη μας, και οσο πιο αντικειμενικα γινεται! καποιες φορες η αληθεια ποναει, αλλα τελικα ....λυτρωνει

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από julias Εμφάνιση Μηνύματος
    ΙΣΩΣ ολα ειναι στο μυαλο σου.
    Μόνο που με ΙΣΩΣ... δεν λέμε αντικειμενικά την αλήθεια, αλλά μιλάμε υποθετικά. Και στις υποθέσεις παίζουνε όλα τα σενάρια!

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Μόνο που με ΙΣΩΣ... δεν λέμε αντικειμενικά την αλήθεια, αλλά μιλάμε υποθετικά. Και στις υποθέσεις παίζουνε όλα τα σενάρια!
    Μα παντα μιλαμε υποθετικα, προσπαθουμε ομως να το δουμε αντικειμενικα! Προσπαθουμε!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Θεοφανία Εμφάνιση Μηνύματος
    ..μαρκέλα που είδες να ζητάω στην αν να απολογηθεί?
    Απλά τη ρώτησα γιατί μπερδευτηκα.
    Χωρίς λόγο, μου απηύθυνες τον λόγο πολύ πριν, απλά δεν απάντησα..
    Όσο για την επιθετικότητα, να σου πω ότι το ίδιο ήθελα κι εγώ να σε ρωτήσω, αλλά με πρόλαβες!
    Τελευταία επεξεργασία από μαρκελα; 01-02-2012 στις 10:45

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από julias Εμφάνιση Μηνύματος
    Βρε κοπελα μου, σε διαβαζω τοση ωρα, σου μιλησα και σε προηγουμενα ποστ, η Θεοφανια προσπαθει τοση ωρα να σε βοηθησει να δεις οτι ΙΣΩΣ ολα ειναι στο μυαλο σου. Ο φιλος σου αν ηθελε πολυ να ειναι μαζι σου, ΘΑ ΗΤΑΝ. Δεν λεω οτι δεν σε θελει, απλα δεν σε θελει αρκετα. Μπορει να ποναει αυτο αλλα φαινεται να ειναι η αληθεια. Ολα ειναι στο μυαλο και πολλοι εχουμε βρεθει μπλεγμενοι σε τετοια αδιεξοδα!
    ..αυτό ακριβώς εννοώ τζούλια...
    Τα ίδια συζητούσαμε και πέρυσι με την αν.
    Δυστυχώς πολλές φορές κολλάμε σε άτομα όχι γιατι είμαστε ερωτευμένες, αλλά επειδή δνε συμβαίνει κάτι αξιόλογο στη ζωή μας ώστε να μας κάνει να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν που δεν έχιε να μας δώσει τίποτα πλέον.
    Πιστευω πως η αν ζει μια τέτοια κατάσταση και δυστυχώς είναι πολλά τα χρόνια.

μιλας σε παρελθόντα χρόνο.
    Αυτός έκανε καμιά κίνηση να είστε μαζί τόσο καιρό?
    νομίζω ότι μόνο αυτό με τη χημεία ανφέρεται σε παρελθόντα χρόνο, τέλοσπάντων έτσι το εννούσα. αυτός οχι-αλλά ούτε κι εγώ ενώ το θέλω.θέλω ν απω ότι δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό. προσπαθεί όμως να έχουμε επικοινωνία, μου μιλάει πολύ γλυκά, χαίρεται που με ακούει και μου εκφράζει κάποια από τα συναισθήματα του για μένα ενώ φαίνεται να οτι τον ενδιαφέρει και το πως νιώθω εγώ απέναντι του. όμως πραγματικά το να ήμασταν μαζί θα προυπέθεται να αφήσουμε τις ζωές μας να αποδιοργανωθούν..να σταματήσουμε να νοιαζόμαστε για δουλειές κ.τ.λ.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    ..αυτό ακριβώς εννοώ τζούλια...
    Τα ίδια συζητούσαμε και πέρυσι με την αν.
    Δυστυχώς πολλές φορές κολλάμε σε άτομα όχι γιατι είμαστε ερωτευμένες, αλλά επειδή δνε συμβαίνει κάτι αξιόλογο στη ζωή μας ώστε να μας κάνει να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν που δεν έχιε να μας δώσει τίποτα πλέον.
    Πιστευω πως η αν ζει μια τέτοια κατάσταση και δυστυχώς είναι πολλά τα χρόνια.
    Παρα πολυ σωστο! Η προσκολλιση στο παρελθον αποδεικνυει οτι δεν συμβαινει τιποτα αξιολογο στη ζωη μας ή τουλαχιστον δεν μπορουμε να δουμε κατι!

συμβαίνουν πολλά και αρκετά αξιόλογα. απλά δεν νιώθω πλήρης;τι άλλο πρέπει να πω;

Να εξομολογηθείς και ν' απολογηθείς μέχρι θανάτου! Αν γιατί δεν το κάνεις;

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από αν? Εμφάνιση Μηνύματος
    νομίζω ότι μόνο αυτό με τη χημεία ανφέρεται σε παρελθόντα χρόνο, τέλοσπάντων έτσι το εννούσα. αυτός οχι-αλλά ούτε κι εγώ ενώ το θέλω.θέλω ν απω ότι δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό. προσπαθεί όμως να έχουμε επικοινωνία, μου μιλάει πολύ γλυκά, χαίρεται που με ακούει και μου εκφράζει κάποια από τα συναισθήματα του για μένα ενώ φαίνεται να οτι τον ενδιαφέρει και το πως νιώθω εγώ απέναντι του. όμως πραγματικά το να ήμασταν μαζί θα προυπέθεται να αφήσουμε τις ζωές μας να αποδιοργανωθούν..να σταματήσουμε να νοιαζόμαστε για δουλειές κ.τ.λ.
    Κοπελα μου θα στο πω αλλη μια φορα. Ο ανθρωπος σιγουρα νοιαζεται αλλα ΟΧΙ ΤΟΣΟ οσο νομιζεις, και οχι τοσο ωστε να τον κανει να σε διεκδικησει. Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να θελουμε καποιον αλλα να μην κανουμε το επομενο βημα να ειμαστε μαζι, για διαφορους λογους. Όμως το αποτελεσμα ειναι οτι δεν ειμαστε μαζι. Και εγω καποια στιγμη ηθελα καποιον που ομως αν μου ελεγε να ειμασταν ξανα μαζι, δεν θα μπορουσα να τον εμπιστευτω. Τον ηθελα, αλλα δεν θα τον δεχομουν τελικα πισω. Αλλα τον ηθελα ομως!!

μάλλον δεν με κάνει να νιώθω και πολύ καλά αυτή τη στιγμή να συζητάω αυτά τα πράγματα και με αυτόν τον τρόπο και λέω να βγώ. θα γράψω μόλις νιώσω λίγο καλύτερα. καληνύχτα προς το παρόν.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2011
    Να εξομολογηθείς και ν' απολογηθείς μέχρι θανάτου! Αν γιατί δεν το κάνεις;
    Κοπελα μου, θελουμε να βοηθησουμε την ΑΝ. Μονο αυτο.

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Dec 2011
    αν αυριο θα σου απαντησω και εγω οταν θα εισαι καλυτερα

Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4567816 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. δυσκολεύομαι να διαχειριστώ τον ΙΔΨ του συντρόφου μου
    Από agapimeg στο forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 05-09-2011, 15:39
  2. αν ξεχασω οτι υπαρχω?
    Από kyknos25 στο forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 18-06-2011, 13:03
  3. Δυσκολεύομαι να χωρίσω!
    Από dream! στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 19-04-2011, 23:51
  4. Δυσκολευομαι να γνωρισω μια κοπελα λογω ποτου.
    Από Fearg στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 02-12-2010, 22:22
  5. Δεν μπορω να ξεχασω ..
    Από lanna στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 27-11-2010, 11:12

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία