Τί γίνεται εδώ σήμερα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Τί γίνεται εδώ σήμερα;

Δεν ξέρω αν είναι τεχνικό πρόβλημα που όλως τυχαίως συμβαίνει μόνο σ' εμένα...αλλά ότι ποστ γράφω εδώ και λίγη ώρα σβήνεται και μένει μόνο η παράθεση. Να σβήνεται μόνο του δεν το νομίζω οπότε μήπως μπορείτε να δείτε τί συμβαίνει; Ευχαριστώ!
    Αν δηλαδή δεν σβηστεί κι αυτό το θέμα...και δεν το κάνει κάποιος "δάκτυλος"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω αν είναι τεχνικό πρόβλημα που όλως τυχαίως συμβαίνει μόνο σ' εμένα...αλλά ότι ποστ γράφω εδώ και λίγη ώρα σβήνεται και μένει μόνο η παράθεση. Να σβήνεται μόνο του δεν το νομίζω οπότε μήπως μπορείτε να δείτε τί συμβαίνει; Ευχαριστώ!
    Αν δηλαδή δεν σβηστεί κι αυτό το θέμα...και δεν το κάνει κάποιος "δάκτυλος"...
    δεν καταλαβαινω καν τι εννοεις
    θες να το αναπτυξεις λιγο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν καταλαβαινω καν τι εννοεις
    θες να το αναπτυξεις λιγο?
    Φυσικά! Καταρχήν έκανα 2 φορές παράθεση στο σχόλιο σου για το όριο των μηνυμάτων και τις 2 φορές σβήστηκε η απάντηση μου κι έμεινε μόνο η παράθεση ενώ το σχόλιο μου δεν είχε κάτι προσβλητικό, χιουμοριστικό ήταν...και πριν λίγο, το ίδιο συνέβη και σε ότι πόσταρα στο θέμα με τα ζώδια...τυχαίο; Δεν νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φυσικά! Καταρχήν έκανα 2 φορές παράθεση στο σχόλιο σου για το όριο των μηνυμάτων και τις 2 φορές σβήστηκε η απάντηση μου κι έμεινε μόνο η παράθεση ενώ το σχόλιο μου δεν είχε κάτι προσβλητικό, χιουμοριστικό ήταν...και πριν λίγο, το ίδιο συνέβη και σε ότι πόσταρα στο θέμα με τα ζώδια...τυχαίο; Δεν νομίζω...
    ποιο ηταν το σχολιο σου που "σβηστηκε"? μπορεις να το επαναλαβεις εδω?

Senior Member
    πηγαινε στο θεμα με τα υ2υ να δεις.
    σου εβγαλα τον "δακτυλο"..... .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πηγαινε στο θεμα με τα υ2υ να δεις.
    σου εβγαλα τον "δακτυλο"..... .....
    Πήγα...μπορείς να βγάλεις κι αυτό με τα ζώδια μήπως; Δεν παίζει να το θυμηθώ ακριβώς κι ούτε έχω κουράγιο να το ξαναγράψω όλο αυτό τώρα...ουφ...

Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    αν στο μήνυμα σου δεν λέει πως υπήρξε επεξεργασία από κάποιον μοντ,πάρε ένα σκόρδο κ ξύλινο σταύρο κ βουρ στο καταδιωκτικό κυνήγι μαγισσών.
    ...χαχαχαχααα!!!

...(και λίγο ξύδι, ποτέ δεν βλάπτει)

Senior Member
    ιλουμινατι

Senior Member
    αν στο μήνυμα σου δεν λέει πως υπήρξε επεξεργασία από κάποιον μοντ,πάρε ένα σκόρδο κ ξύλινο σταύρο κ βουρ στο καταδιωκτικό κυνήγι μαγισσών.
    Μαγισσών ή βρυκολάκων; Είναι κι η κατάλληλη ώρα, μεταμεσονύχτια Γιατί τα σκόρδα για τους βρυκόλακες δεν είναι;
    Πάντως όχι, δεν έλεγε, δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έφαγε, κάτσε να δω αν θα μείνει κι αυτό το μήνυμα, δεν με θέλει σήμερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    ιλουμινατι
    Τί ακριβώς είναι αυτοί;

Senior Member
    πάντως την επόμενη φορά θα ελεγα Ψάξε το με τον υπολογιστή η τον εαυτό σου,πριν ανοίξεις θέμα τέτοιου περιεχομένου..Κ προς ενημερωση του φιλοθεαμωνος κοινού,η διαχείριση φροντίζει να ασχολείται με αξιόλογες περιπτώσεις.Κ σαφώς με σοβαρότητα.Πιο πιθανό να είναι γιαλατζή μάγισσα παύλα βρικόλακας παύλα καγκε μπε η ο κύκλος των χαμένων ποιητών, παρά να ήταν τα τυχαία δεν νομίζω κλπ δράσεις της. Επίσης την.επόμενη φορά στείλε μήνυμα στον αντμιν .Γλυτώνει την ξεφτίλα κ τα ασκόπως καλά βουτυρωμενα ποπ κορν...
    Αστροφυσικη. ενημερωση: το σύμπαν δεν είναι ηλίθιο αλλά σοφό.απαντα περιστρεφόμενα σώματα,περιστρέφονται κάποιου μη 2ποδου οργάνου.Ω ζωή..γιατί να είσαι τόσο σκληρή και άδικη;
    Με τον εαυτό μου δεν έχω να ψάξω τίποτα, σ' ευχαριστώ για την παραίνεση αλλά μήπως θα μπορούσαν να λείπουν οι ειρωνείες; Εγώ το άνοιξα μόνο και μόνο για να ρωτήσω πως λύνεται το πρόβλημα γιατί για να το ψάξω περαιτέρω με τον υπολογιστή δεν ήξερα πως, ότι ήξερα να κάνω το έκανα. Τέλος, συγγνώμη αλλά από φυσική δεν κατέχω, δεν τα πήγαινα ποτέ ιδιαίτερα καλά στο σχολείο μ' αυτό το μάθημα. Αν το θέμα ενοχλεί τόσο πολύ τη διαχείριση κι είναι ανάξιο λόγου κλπ κλπ κλειδώστε το...η μόνη σοβαρή συμβουλή που μου έδωσες και δεν είχα σκεφτεί είναι να στείλω μήνυμα στον αντμιν. Και τέλος, δεν ξέρω τι ξεφτίλα εννοείς αλλά εγώ δεν νιώθω καμιά ξεφτίλα. Μια απορία εξέφρασα. Καλημέρα!