Μπερδεμενη σεξουαλικοτητα - Απελπισμενος - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 330
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καλησπερα :)
    Το φυλο μου το ξερω..Αντρας ειμαι.

Οταν λεω 100% αρσενικο εννοω 100% ετεροσεξουαλικος. Αρσενικο εννοειται πως ειμαι 100%. Βυζια εχω ή αιδοιο?

Μα ειναι πολυ απλο αυτο που λεω. Αμα λαβεις μερος σε ομοφυλοφιλικο οργιο και δεν νιωσεις ηδονη ή ελξη για κανεναν αντρα τοτε εισαι στρειτ. Αν ομως μεχρι εκεινη τη στιγμη ενιωθες πως σαρεσουν μονο οι γυναικες και ξαφνικα απολαμβανες την εμπειρια με τους αντρες τοτε απλα νομιζες πως ησουν 100% στρειτ. Δεν σε αλλαζει μια ομοφυλοφιλικη εμπειρια. Απλα ανακαλυπτεις αν σου αρεσει ή αν δεν σου αρεσει. Τι δεν καταλαβαινεις?
    Καλημέρα jimmaster , μάλλον ένας από τους δυο , προσδιορίζουμε λάθος το 100% αρσενικό , το οποίο κατά την γνώμη μου δεν διαμορφώνεται μόνο από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά , αλλά από τον συνδυασμό και αρμονία τον έσω και τον έξω ( και οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν αποδεχτεί την θηλυπρέπεια τους και σεξουαλικά είναι παθητικοί , δεν έχουν ούτε βυζιά , ούτε αιδοίο , αλλά και ούτε τον χαρακτηρισμό του 100% άντρα. )
    Το να λάβης μέρος σε ένα ομοφυλοφιλικό όργιο , σημαίνει συμμετοχή , και από την στιγμή που υποστήριζες την μέθοδο της '' παθητικής δοκιμής '' , ποια τα περιθώρια αν δεν σου αρέσει η δοκιμή ;
    την έφαγα δεν μου άρεσε , και από εδώ και πέρα είμαι ενεργητικός. Μήπως το έχεις υπεραπλουστεύση ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Καλημέρα jimmaster , μάλλον ένας από τους δυο , προσδιορίζουμε λάθος το 100% αρσενικό , το οποίο κατά την γνώμη μου δεν διαμορφώνεται μόνο από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά , αλλά από τον συνδυασμό και αρμονία τον έσω και τον έξω ( και οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν αποδεχτεί την θηλυπρέπεια τους και σεξουαλικά είναι παθητικοί , δεν έχουν ούτε βυζιά , ούτε αιδοίο , αλλά και ούτε τον χαρακτηρισμό του 100% άντρα. )
    Το να λάβης μέρος σε ένα ομοφυλοφιλικό όργιο , σημαίνει συμμετοχή , και από την στιγμή που υποστήριζες την μέθοδο της '' παθητικής δοκιμής '' , ποια τα περιθώρια αν δεν σου αρέσει η δοκιμή ;
    την έφαγα δεν μου άρεσε , και από εδώ και πέρα είμαι ενεργητικός. Μήπως το έχεις υπεραπλουστεύση ;
    Εγω δεν λεω αυτο ακριβως. Εγω απλα λεω οτι δοκιμαζοντας θα μελετησεις το πως θα νιωσεις. Αν νιωσεις οτι το να υιοθετησεις παθητικο ρολο σε γεμιζει και σε ικανοποιει τοτε σημαινει πως αυτη η μορφη σεξ σου αρεσει. Βγαλε τις ταμπελες γκει/στρειτ/παθητικος/ενεργητικος... Ασε που κατα τη γνωμη μου μπορει ενας που υιοθετει παθητικο ρολο σαν ιδιοσυγκρασια να ειναι δυναμικος και ενεργητικος σε αυτο που κανει εκεινη την ωρα, κι εκεινος που εχει θεση ενεργητικη σαν χαρακτηρας να ειναι αρκετα παθητικος ή να μην συμμετεχει δυναμικα στην διαδικασια. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος. Ναι το να λαβεις συμμετοχη σε ενα ομοφ/ικο οργιο δηλωνει συμμετοχη. Οχι απο επιθυμια αλλα απο πειραματισμο ετσι ωστε ενα ατομο σαν κι εμενα να ψαξει παραπανω τον εαυτο του. Και συμμετοχη δεν σημαινει απαραιτητα να κατσεις να την φας. Μπορει απλα το να βλεπεις απο κοντα κατι τετοιο να σου λυσει καποιες αποριες για το τι ειναι πραγματικα ταση και επιθυμια και το τι ειναι απλα μια εμμονη λογω απειριας (κατι το οποιο θελω να πιστευω για μενα)...Υπαρχει και ο ενεργητικος ρολος αλλα για αρχη ακομα και μια αγκαλια ή ενα φιλι πιστευω ειναι αρκετα ενδεικτικα στο τι θα σε κανουν να νιωσεις. Αμα νιωσεις απαθεια και αδιαφορια πιστευω ειναι προφανες οτι εισαι ετεροσεξουαλικος. Αν ομως νιωσεις μια διεγερση εεε τοτε κατι υπαρχει εκει. Μπορει να ειναι λιγο....μπορει παρα πολυ....μπορει αφου πας με πιο πολλες γυναικες (γιατι εγω εχω παει μονο με μια) να βρεις αυτο που σε γεμιζει και να μην ψαχτεις παραπανω. Γιατι οκ ποιος θελει σε αυτη την κοινωνια να ζει ως γκει. Εστω και ενεργητικος... Καταλαβες?

Τωρα οτι αφορα τους θυληπρεπεις και το τι σημαινει 100% αρσενικο οκ...σε αυτη την περπτωση πιστευω πως ενω βιολογικα ειναι καποιος αντρας μπορει λογω ορμονικων επιπλοκων να μην βγει 100%... Εξου και η εμφανιση πολλων αλλα και η φωνη τους που οντος μοιαζει με γυναικας. Εκει βιολογικα ειναι αρσενικα 100% απλα τα δευτερευοντα χαρακτηριστικα του φυλου δεν εμφανιστηκαν ποτε (πχ βαρια φωνη, μυικη δυναμη, γενια κτλ) Εγω τετοιο θεμα δεν εχω...Παρολα αυτα ομως αυτοι οι γκει (που τα μεσα αυτους προβαλουν ως στερεοτυπη γκει μορφη) ειναι λιγοι. Συνηθως ειναι ολοκληρωμενοι και εμφανισιακα και συναισθηματικα αντρες οι οποιοι ερωτευονται αλλους αντρες και με γυναικες δεν νιωθουν ελξη και ηδονη και πιστευω εχεις δει χιλιαδες τετοιους σε γυμναστηρια, σε κλαμπ, στον χωρο εργασιας σου που ουτε καν περναει το μυαλο σου οτι ειναι ομοφυλοφιλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όσο κάθεσαι και τα σκέφτεσαι χάνεις τον καιρό σου. Κι όσο σκέφτεσαι όλο και περισσότερες αμφιβολίες δημιουργούνται για σενα. Οι πραγματικά επιτυχημενοι άνθρωποι της ζωης, αυτους που βλέπουμε και θαυμάζουμε σκέφτονται λιγότερο απ ότι ο μέσος όρος, απλά κάνουν, κάνουν με τα όσα έχουν, με το όλο τους το είναι δλδ και το κάνουν όσο πιο γρηγορα γίνεται. Διαφορετικά γερνάμε κι ακομα σκεφτόμαστε.

Βρε Τζιμ, πόσες φορές να σου μιλήσω και δεν με καταλαβαίνεις, ουτε εμενα ουτε άλλους εδω, και όλο καθημερινα σε βλέπω να λες τα ίδια και τα ίδια, να γυροφερνεις τις ίδιες σκέψεις, να τις κανεις μερα με τη μερα εμμονή, και σχεδόν τιποτα δε σε αγγίζει απ αυτα που σου λεμε. Σχεδόν έχεις ονομάσει τον εαυτό σου ομοφυλόφιλο τη στιγμή που δεν έχεις καμιά σχέση με ομοφυλοφιλία. Ολες αυτες τις σκέψεις τις δημιουργείς επειδή συνέχεια κάθεσαι σπίτι και δεν κανεις τιποτα και δεν έχεις καπου να διοχετευσεις την τοση δημιουργικότητα και δυναμισμό που έχεις. Δεν εισαι άνθρωπος του καναπε, της τιβι και του πισι. Εσενα σου λείπει μια καλή δουλεια, ξεκινα να το παλευεις κατι θα βρεις, ζητανε ανθρωπους δραστηριους, αυθορμητους και δυναμικους σαν και σενα, θα σε προτιμουν σε σχεση με πολλούς άλλους, παρεα σου λειπει, βρες τους φίλους σου, σήμερα οι άνθρωποι γουσταρουν να κάνουν παρεα με τετοιους χαρακτηρες σαν και σενα και κοπέλα δε σου ειναι δυσκολο να βρεις, όπως τα καταφερες από το μηδεν να φτιαξεις σχεση με ωραια γυναικα σε συντομο χρονο, γουσταρουν οι γυναικες χαρακτηρα σαν και σενα, δε σου ειναι δυσκολο λοιπον. Κι όσο για το παρελθον όλοι έχουμε πάθει γι αυτο και ειμαστε στο φορουμ. Ευτυχώς εσενα δε σε έκαναν φοβιτσιαρη, καταθλιπτικό και να σε κλείσουν στον εαυτο σου, κάθε άλλο! Δες θετικά τη ζωή, εσυ έχεις λόγους παραπάνω όπως σου εξηγησα επανηλημμενα να βλεπεις θετικα τη ζωη.

Βρε άμα εδω κινεις το ενδιαφερον και σου απαντα όλος ο κοσμος φαντάζομαι έξω, φτανει να το θελήσεις. Όσο δεν αλλάζεις σταση ζωης και καθημερινες συνηθειες οι σκεψεις θα δίνουν και παίρνουν μέσα σου, θα μπλέκεσαι περισσότερο και ίσως σου δημιουργουν προβληματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κάνε κάτι άλλο. Πες νεα σου διαφορετικα απο τις προηγουμενες μερες και μην αρχισεις να αναμασας πάλι σκέψεις. Πάλι προσπαθω να σου αποδειξω πως μια χαρα εισαι αλλά πάλι κατι μου λεει πως δε θα καταλάβεις τιποτα και θα συνεχισεις να γραφεις με το ίδιο βιολι.
    Γιαννη φιλε μου πραγματικα ειναι πολυ ωραια τα οσα γραφεις. Εγω τα ξεπερασα πραγματικα αυτα που ενιωθα... Πιστευω ημουν απλα ατυχος αλλα μεταξυ μας και αρκετα τεμπελακος. Πιστευω εγω και μονο εγω φερω μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Ομως σιγουρα ειχα και εχω καταθλιψη. Ειμαι βεβαιος. Και μαλιστα την χρονια μορφη που λεγεται δυσθυμια.

Τωρα οσον αφορα στην ομοφυλοφιλια το λεω και το ξαναλεω γιατι δεν εξηγειται αλλιως. Σιγουρα το ιντερνετ τα πορνο και τα cyber δεν αποτελουν μετρο της πραγματικοτητας. Ομως η σχεση που λες οτι ειχα πιο πολυ κακο μου εκανε παρα καλο. Καταρχην με εχει γεμισει τυψεις γιατι την εκανα βεβιασμενα με αποτελεσμα το κοριτσι να ερωτευτει κι εγω στην πορεια να την πληγωσω. Δευτερον οι σεξουαλικες περιπτυξεις μαζι της δεν με ικανοποιουσαν. Γιαυτο ακουω που μου λετε συνεχως οτι δεν ειμαι γκει και ειναι στο μυαλο μου κτλ. Απορω...ενας 100% στρειτ θα ειχε την ιδια αντιδραση με μενα? Βεβαια εγω δεν εκοψα ποτε τις τσοντες και τον αυνανισμο οποτε δεν αφηνα περιθωριο να εχω "φορτισει" πριν το σεξ αλλα κι οταν το εκανα ενιωθα κατι να λειπει. Γιαυτο εχω αγχωθει τοσο. Θα βρεθει μια να με γεμισει τοσο ωστε να μην μπω καν στον κοπο να ψαχτω με αντρες? Μερα με την μερα με καταθλιβει ολο και πιο πολυ αυτη η φοβια. Χθες ανα λιγη ωρα πεταγομουν πανω στον υπνο μου με ταχυπαλμια και κομμενη ανασα. Πιστευω δεν ειμαι ετοιμος να αντιμετωπισω την οποια αληθεια για μενα. Και το χειροτερο ειναι οτι το περναω ολο αυτο ολομοναχος. Εχω εναν και μοναδικο φιλο με τον οποιο θα μπορουσα να κατσω να συζητησω κατι τετοιο. Ομως εχουμε μαλωσει και δεν μιλαμε. Του στελνω μυνημα οτι ο,τι εγινε εγινε κτλ αλλα δεν λεει να κανει πισω. Αργησε κι αυτος πολυ να βρει κοπελα και εχει πολλα ψυχολογικα και κολληματα και κατανταει εκνευρστικος. Ομως ειναι ισως το μοναδικο ατομο που θα με ακουσει χωρις να με γιουχαρει ειμαι σιγουρος.

Παντος εγω για ενα ειμαι σιγουρος. Καποιος 100% στρειτ μπαινει ποτε στον κοπο να αμφισβητησει την σεξουαλικοτητα του? Αν δεν εχει ενδειξεις για ποιον λογο?? Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...αλλα ειναι τοσο φορμαρισμενη η κοινωνια μας που δεν αφηνει περιθωρια για το διαφορετικο. Τι να πω...ειναι οτι πιο δυσκολο και πιεστικο εχω περασει ποτε μου. Το ξερω οτι καποια στιγμη θα χαλαρωσω και θα αποδεχτω την οποια αληθεια. Μεχρι τοτε ομως δεν παυω να ειμαι πιο τρομαγμενος απο οποιαδηποτε αλλη στιγμη στη ζωη μου. Φαινεται στο προσωπο μου. Ειμα ισυνεχως απομακρος και σκυθρωπος.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ξερεις ποιο ειναι το αστειο - τραγικο της υποθεσης? Οτι σκεφτομαι τωρα περι χαμενου χρονου, περι εμφανισης, περι ηλικιας, κριση ηλικιας κι ολα αυτα τα σκεφτομουν και τοτε....χαχα....και πολυ απλα επειδη τα σκεφτομουνα εχασα χρονο... Ειναι πολυ δυσκολο να το παρεις χαμπαρι αυτο... Στην ουσια οταν καθεσαι και κλαιγεσαι απλα βαριεσαι...βαριεσαι να ζησεις και κανεις διαλειμμα... ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ για να το πω με το ονομα του.

Κι εγω ειμαι πρωταθλητης...
    αυτο πρεπει να το καταλαβουν πολλοι! Μπραβο σε εσενα. Εφοσον λοιοπν καταλαβες οτι εχανες χρονο τοτε με το να σκεφτεσαι ολα αυτα και να κλαιγεσαι, μην τα υπεραναλυεις τα πραγματα και τωρα, και μην τα παιρνεις ολα βαρια και κατακαρδα...
    Ποσους μπαι και γκει εχω γνωρισει και εχουν μπει και σε αυτο το φορουμ, και απο παραδοσιακες οικογενειες και οτι θες, κανεις δεν εκανε σαν εσενα!!
    Για αυτο ολοι σου λενε οτι αλλο ισως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σου, και οχι το τι εισαι, αν εισαι και γιατι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αυτο πρεπει να το καταλαβουν πολλοι! Μπραβο σε εσενα. Εφοσον λοιοπν καταλαβες οτι εχανες χρονο τοτε με το να σκεφτεσαι ολα αυτα και να κλαιγεσαι, μην τα υπεραναλυεις τα πραγματα και τωρα, και μην τα παιρνεις ολα βαρια και κατακαρδα...
    Ποσους μπαι και γκει εχω γνωρισει και εχουν μπει και σε αυτο το φορουμ, και απο παραδοσιακες οικογενειες και οτι θες, κανεις δεν εκανε σαν εσενα!!
    Για αυτο ολοι σου λενε οτι αλλο ισως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα σου, και οχι το τι εισαι, αν εισαι και γιατι..
    Δηλαδη τι μπορει να ειναι? Καταθλιψη απλα? Ελλειψη αυτοεκτιμησης? Αυτοκαταστροφη? Γιατι ομως?

Senior Member
    Δηλαδη τι μπορει να ειναι? Καταθλιψη απλα? Ελλειψη αυτοεκτιμησης? Αυτοκαταστροφη? Γιατι ομως?
    Γιατι ρωτας πολλα γιατι.

Senior Member
    Γιατι ρωτας πολλα γιατι.
    Γιατι ειμαι γκει/μπαι και δεν μπορω να το αποδεχτω

Senior Member
    Δεν ήταν ερωτηση. Αν σταματαγες να ρωτας και να απορεις και να ψαχνεις, μια χαρα θα αποδεχοσουν το τι εισαι, και θα ζουσες τη ζωη σου. Εσυ απο τις αποριες σου παιδευεσαι, οχι απο την σεξουαλικη σου ταυτοτητα.
    Δε μπορεις να αποδεχτεις οτι βασανιζεσαι απο το μυαλο σου που ψαχνει κομματιαζοντας το ειναι σου και την πραγματικοτητα να βρει τον εαυτο σου, και νομιζεις οτι βασανιζεσαι απο το οτι δε μπορεις να αποδεχτεις τον εαυτο σου. Ακομα δεν τον εχεις βρει καν, και ουτε προκειται γιατι απο το τοσο κομματιασμα κοιτας τα κλαδια των δεντρων, ουτε καν το δεντρο, ποσο μαλλον το δασος.
    Αλλα αν δεν το καταλαβαινεις οσοι κι αν στο λεμε, θα συνεχιζεις ετσι, η σταθερα της ακινησιας, η κινηση της ασταθειας.

Senior Member
    Δεν ήταν ερωτηση. Αν σταματαγες να ρωτας και να απορεις και να ψαχνεις, μια χαρα θα αποδεχοσουν το τι εισαι, και θα ζουσες τη ζωη σου. Εσυ απο τις αποριες σου παιδευεσαι, οχι απο την σεξουαλικη σου ταυτοτητα.
    Δε μπορεις να αποδεχτεις οτι βασανιζεσαι απο το μυαλο σου που ψαχνει κομματιαζοντας το ειναι σου και την πραγματικοτητα να βρει τον εαυτο σου, και νομιζεις οτι βασανιζεσαι απο το οτι δε μπορεις να αποδεχτεις τον εαυτο σου. Ακομα δεν τον εχεις βρει καν, και ουτε προκειται γιατι απο το τοσο κομματιασμα κοιτας τα κλαδια των δεντρων, ουτε καν το δεντρο, ποσο μαλλον το δασος.
    Αλλα αν δεν το καταλαβαινεις οσοι κι αν στο λεμε, θα συνεχιζεις ετσι, η σταθερα της ακινησιας, η κινηση της ασταθειας.
    Aναλογα στον ανθρωπο αυτα παιρνουν λιγο χρονο παραπανω ιδιαιτερα οταν οι συνθηκες δεν ειναι οι καταλληλες.

Καταλαβα οτι δεν ηταν ερωτηση. Υπεραναλυω πολυ τα πραγματα σε σημειο αηδιας. Δυστυχως μου εχει στοιχισει παρα παρα πολυ... Αλλα γιαυτο ειμαστε εδω. Να παλεψουμε να το νικησουμε. Και θα το νικησουμε!

Senior Member
    Η ******* η ζωη παντως αλλου χαριζεται κι αλλου μας γαμαει με περισση ανεση!!! ΕΕΕ μα πια.... αυτο που μου συμβαινει εμενα ειναι απ τα αγραφα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    μπα, ολο και καποιο βιβλιο θα σε φωτογραφιζει, μη χαιρεσαι.
    το οτι δεν σε γεμισε σεξουαλικα η εμπειρια σου με μια γυναικα δεν λεει κατι.
    Αν ηταν ετσι...ουουουου...γυναικες κ αντρες καποια στιγμη στη ζωη μας θα την ειχαμε ακουσει γερα, ντιν ντον.
    Εστιασε στο να ζησεις μια διαδικασια σχεσης γιατι τα πολλα πορνο, κανουν εξωπραγματικα νοητικα και ψυχικα ταττουαζ στον ανδρα ωρες ωρες.

Αν δεν μου αρεσει εμενα η μακαροναδα της μαδερ, δεν παει να πει οτι δεν μου αρεσει κανενος η μακαροναδα.
    Αν η κομμωτρια με κανει τραγι, δεν σημαινει οτι ολοι κουρευουν νυχτα με το ψαλιδι αναποδα.

Ειρηνη στο μυαλο σου ευχομαι. Το μαστιγιο ας το κατω.
    Μαζι σου απλα το θεμα ειναι οτι απ την μια στιγμη στην αλλη δεν ξαναμπαινεις σε σχεση. Και αν ξαναμπεις, πώς θα βρεις αυτη που πραγματικα θα σε γεμισει σεξουαλικα ενω η πρωην φαινομενικα ηταν μου...ρα?? Αυτα δεν γινονται καθε μερα και πανευκολα...

Senior Member
    Μαζι σου απλα το θεμα ειναι οτι απ την μια στιγμη στην αλλη δεν ξαναμπαινεις σε σχεση. Και αν ξαναμπεις, πώς θα βρεις αυτη που πραγματικα θα σε γεμισει σεξουαλικα ενω η πρωην φαινομενικα ηταν μου...ρα?? Αυτα δεν γινονται καθε μερα και πανευκολα...
    Φιλε το μ....ρα δεν σημαινει τπτ εχω δει πολλες πολυ ομορφες που με αφηναν αδιαφορο. Δεν ειναι η εμφανηση που μετραει αλλα αλλα αν ειναι ο τυπος σου η κοπελα. Αλλιως πρεπει να το παλεψεις στο μυαλο σου και με το χρονο θα γινει αυτο που θελεις και σε αναβει :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Φιλε το μ....ρα δεν σημαινει τπτ εχω δει πολλες πολυ ομορφες που με αφηναν αδιαφορο. Δεν ειναι η εμφανηση που μετραει αλλα αλλα αν ειναι ο τυπος σου η κοπελα. Αλλιως πρεπει να το παλεψεις στο μυαλο σου και με το χρονο θα γινει αυτο που θελεις και σε αναβει :)
    Συν καμια αρπαχτη με κανενα νεαρο....

Γιατι μην ξεχνιομαστε. Επειδη εγω εχω συνελθει καπως δεν σημαινει πως τα περι ελξης στο αλλο φυλο τα ξεχναω. Προφανως για να με απασχολει τοσο παραμενει κομματι του χαρακτηρα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    η υπομονη ειναι η μητερα καθε αλλης αρετης λενε στο ξωτικοδασος.
    Να καταλαβεις κατι ομως...
    η εμφανιση και ο εξωτερικος ερωτισμος που φαινεται να εχει μια γυναικα, ΔΕΝ ταυτιζεται (για να μην πω οτι συνηθως πανε αλλου ντ΄'αλλου) με τον εσωτερικο ερωτισμο ο οποιος και τελικα παιζει ρολο.
    Το θεμα ειναι πως επειδη μια γυναικα ειναι εκλυστικη η προκλητικη , θελκτικη κλπ, θεωρειται απο τον ανδρα και ερωτικη.
    τσουκου.
    Ναι συμφωνω σε αυτο. Τελικα ετσι ειναι. Τωρα δεν ξερω αν ενας 100% στρειτ θα το εβλεπε τοσο τραγικα οσο εγω και να εφτανε σε σημειο να μεινει μονος του και να χωρισει. Βεβαια ηταν κι αλλοι παραγοντες. Ανωριμοτητα δικια μου στη σχεση φοβερη, ελλειψη χρηματων, χωρου, κακη ψυχολογια, κολληματα κι απ τις δυο πλευρες, εγωισμος, ψωνιο κτλ κτλ... Την πηραμε τη σχεση μας και την στησαμε στον τοιχο και την εκτελεσαμε. Γιαυτο την εληξα πρωτου γινει παροδια. Κι οσο κι αν ποναω ακομα δεν μετανιωνω.

Senior Member
    Μολις εβγαλα μουστακι
    το εννοώ δεν σου κάνω πλάκα! Δεν χρειάζεται να έχεις αυτό το καταπιεστικό χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σου του στυλ μέχρι τα 35 πρέπει να παντρευτώ, μέχρι τα 40 να κάνω αυτό, μέχρι τα 50 εκείνο κ.τ.λ. Αυτό σε καταπιέζει μέσα σου και δεδομένου ότι είσαι από την φύση σου αγχώδης τύπος, αυτό χειροτερεύει τα πράγματα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast