Results 301 to 315 of 330
-
10-03-2012, 16:04 #301
αν ειχα γιο γκει σου μιλαω ειλικρινα θα το δεχομουν!θα δεχομουν οτι ικανοποιουσε το παιδι μου!η ευτυχια του παιδιου μου ειναι και δικη μου ευτυχια!και οποιος το χλευαζε θα του εκοβα τα @@@!
ξεκολλα τζιμ!η ζωη ειναι μικρη ρε περνανε τα γαμωχρονια σαν νερο!και αν γουσταρεις αντρες τι εγινε ρε τζιμ??ποιος θα σε κρινει?
ποιος θα κρινει τι ειναι νορμαλ και τι οχι?ποιος γαμω την τρελα μου!δοκιμασε!και αμα σου αρεσει αυτο κανε!και σε οποιον αρεσεις!ζησε λεμε!
- 10-03-2012, 18:22 #302
Τζιμ, νομίζω πως πολύ καλά κάνεις και θα πάρεις βοήθεια ειδικού. Διαρκώς βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου που σου φαντάζουν ανυπέρβλητα και τον μπλοκάρεις: Η παρθενιά σου πρώτα, η πιθανή ομοφυλοφιλία, το άγχος, το φαί παλιότερα... Ακόμα κι αν βεβαιωθείς πως είσαι 100% στρέιτ, φοβάμαι πως κάτι άλλο θα προκύψει που θα σε βασανίζει και δε θα σ αφήνει να ησυχάσεις: μισώ τη δουλειά μου ή είμαι ανίκανος/ άχρηστος κ δν βρίσκω δουλειά, μήπως δεν μπορώ να κάνω παιδιά κτλκτλ.
Κανένας δεν τα χει όλα λυμένα φίλε μου.. τα θέματά σου είναι επεξεργάσιμα και αντιμετωπίσιμα, απλώς δυσκολεύεσαι να βρείς τον τρόπο.
Και, σου ξαναλέω: Προσπάθησε σοβαρά να βρεις μια δουλειά, ό,τι να'ναι, να καλύπτεις κάποια απ τα έξοδά σου και να μπορέσεις να κάνεις ψυχοθεραπεία. Στάσου στα πόδια σου φίλε μου και υπερασπίσου τις επιλογές σου. Η οικονομική ανεξαρτησία θα βοηθήσει, πίστεψέ με, θα νιώσεις ΔΥΝΑΤΟΣ.
10-03-2012, 20:31 #303
Jimmaster διαβασα χθες στο focus κάτι που ίσως σου φανεί χρήσιμο. Διάβασα ότι πολλοί ετεροφυλόφιλοι (άντρες και γυναικες) διεγείρονται με ομοφυλόφιλο πορνό ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να θέλουν να το δοκιμάσουν στην πραγματικότητα και φυσικά χωρίς αυτό να τους καθιστά ομοφυλόφιλους. Παραδόξως, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ομοφυλόφιλους που στην πλειοψηφία τους δεν διεγείρονται με ετεροφυλοφιλικό πορνό.
Ίσως η όλη φάση να περιοριζεται σε φαντασιακό επίπεδο και αν το έκανες πραγματικότητα να μην σου άρεσε. However, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
10-03-2012, 20:39 #304
αν δεν το δοκιμασει δεν θα μαθει ποτε..μονιμως θα κλαιει!
11-03-2012, 14:07 #305
Συμφωνω απολυτα. Απορω γιατι τοσο καιρο δεν το επαιρνα αποφαση μα παω για δουλεια... Βασικα προσπαθειες εκανα συνεχως να βρω δουλεια... αλλα μονο πανω στον τομεα μου... Και τωρα οσο να ναι απ την μια σκεφτομαι πως αν θελω να εχω καποιου ειδους "καριερα" ειναι ηδη αργα... ομως ετσι χανω πιο πολυ χρονο... Ολο υπεκφυγες λογω γαμημενης τεμπελιας....μια τεμπελια που με εφερε να πλησιαζω 30 και να ειμαι ενα ******** τιποτα... Ομως ΕΓΩ θα νικησω οχι η "αρρωστια" μου
11-03-2012, 14:14 #306
Eaisier said than done....
Καταρχην για να ειμαι ειλικρινης ντρεπομαι φοβερα να το κανω. Κατα δευτερον με απασχολει το οτι μετα τουλαχιστον σε ενα ατομο της κοινωνιας μου θα εχω "αποκαλυφθει"...Βεβαια θα μου πεις δεν ειναι "κολλητικο"....αν οντος ειμαι τοτε τι νοημα εχει να κρυβομαι απ τους παντες...αν ομως δεν ειμαι τι γινεται..? Θα πρεπει οχι μονο να βρω ενα ατομο αλλα και να του αποκαλυψω πως απλα "δοκιμαζω" και πως επισης δεν θελω να πει τπτ σε κανεναν για το αν και τι ειμαι καθως ειναι κατι που θελω εγω να το αποφασισω και το ανακοινωσω εκει που θελω.
Τριτον δεν ξερω που να βρω ενα τετοιο ατομο... Γιατι οπως εγινε και με την κοπελα που δεν ημουν κατακεραυνοβολημενος απο ερωτα οταν τα φτιαξαμε γιαυτο και χαλασε το πραγμα, δεν θελω να δοκιμασω με τον πρωτο τυχοντα γιατι και γκει να εισαι αν δεν σαρεσει το ατομο παλι δεν θα εχεις επιθυμια αρκετη. Απ την αλλη σκεφτομαι να βρω μια κοπελα που πραγματικα την θελω γιατι τωρα δεν εχω μετρο να συγκρινω. Ασε που η ιδια μου η αγχωδης φυση θα με κανει να βγαλω συμπερασμα αμεσως και να το χρησιμοποιησω εναντιον μου....οπως εκανα παντα αλλωστε και για τα παντα που με αφορουσαν... :\
Το κυριο προβλημα μου ομως ειναι οτι ντρεπομαι...ειλικρινα... Και δεν αντεχω την ιδεα αντρα, ανω των 30 αρρενωπο, τριχωτο κτλ... Εμετος... Μονο online μπορω να γνωρισω καποιο ατομο...αν και φοβαμαι...ακουω διαφορα για την κοινωνια των gay... AIDS, ηπατιτιδες.... Δεν ειμαι για τετοια ελεος....
11-03-2012, 18:58 #307
το ίντερνετ είναι μια καλή λύση πιστεύω η το gay bar που θα μπορούσες να πας με κάποια γυναίκα φίλη σου π.χ. (αν έχεις γυναίκες φίλες). Και πιστεύω πως αν του εξομολογηθείς από την αρχή ότι δεν είσαι σίγουρος γι' αυτό που σου συμβαίνει κι ότι απλά δοκιμάζεις, δεν θα σε παρεξήγησει. Πολλοί gay έχουν περάσει αυτή την φάση και πιστεύω πως θα δείξει κατανόηση και εχεμύθεια.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-03-2012, 19:58 #308
Εγώ θα φοβομουν για τα ΣΜΣ (aids, ηπατίτιδα) και δε θα έκανα τίποτα. Γιατί έτσι και βρεις κάποιον και πας μαζί του, εννοείται ότι αυτός θα έχει παει και με άλλους gay, και θα ανήκει στα άτομα υψηλού κινδύνου. Και ακόμα και προφυλακτικό να φορέσει αυτό μπορεί να σπάσει (πολύ συνηθισμένο φαινόμενο) και πάλι να κολλήσεις κατι. Επομένως διάλεξε: ή παίρνεις το ρίσκο ή δε κάνεις τίποτα.
11-03-2012, 20:19 #309
11-03-2012, 20:25 #310
Yπερβαλλεις. Αποκλειεται να υπαρχουν κι αλλοι μπερδεμενοι σαν κι εμενα εκει εξω που δεν εχουν αγγιξει ποτε αντρα? Γκει δεν ειναι μονο τυποι που παιρνονται αβερτα, ουτε ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.
Βασικα οσο περναει ο καιρος και το μυαλο μου "συνερχεται" αυτη η εμμονη μου φευγει. Βεβαια μπορει απλα να αποφευγω την σκεψη για να μην φλιπαρω τελειως...Πιστευω οι επομενοι μηνες θα το δειξουν.
Επισης να ξερεις για να δεις αμα γουσταρεις αντρες δεν ειναι αναγκη να κανεις ολοκληρωμενο σεξ, ωστε να βαλεις προφυλακτικο και να φτασεις να το σπασεις κιολας...οκ οπα φρενο .... Εγω πιστευω μια αγκαλια και ενα φιλι αρκουν. Οσο αηδιαστικο κι αν μου φαινεται θα αναγκαστω να το κανω. Για να ειμαι σιγουρος.
Εντω μεταξυ η πρωην μου μου λειπει ολο και πιο πολυ....
11-03-2012, 23:29 #311
Ξέρεις ποια είναι η λύση να σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο εγωκεντρικά και να πιστεύεις ότι η γη γυρίζει γύρω από τη δική σου σεξουαλικότητα..Τότε θα κουλάρεις πιο πολύ ακόμα:cool:
11-03-2012, 23:49 #312
H γη οχι...η ζωη μου ομως κατα ενα μεγαλο ποσοστο γυρω απο κει γυρναει. Ασε που μετα απο οσα εχω ακουσει αλλα και εχω πει για τους ομοφυλοφιλους (ας μην μπω σε λεπτομερειες και χαρακτηρισμους...ολοι ξερουμε τι τους λεμε τους γκει) ακομα με σοκαρει οτι μαλλον ειμαι ενας απ αυτους. Ειναι σαν ολο μου το συστημα αξιων, πεποιθησεις κτλ να γκρεμιζεται μεσα μου...επισης ειμαι ηδη 28 χρονων και ανεργος... καταλαβαινεις... σηκωνω βαρυ σταυρο αυτη τη στιγμη... Νιωθω σκατα
12-03-2012, 00:14 #313
Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια... Εχω απογοητευτει με εμενα. Ειναι δυνατον να υπαρχει ατομο που σε αυτη την ηλικια ακομα ψαχνει αυτα τα θεματα? Να ειναι τοσο πισω στη ζωη γενικως? Μα εχω πιεστει τοσο πολυ μεσα μου και λυπαμαι τοσο για τον χρονο που εχασα που πραγματικα δεν ξερω αν ποτε θα μπορεσω να συνεχισω μια ηρεμη ζωη σκεπτομενος τα κενα που εχω στη ζωη... Ειμαι ακομη παιδι... Μπορειτε να το αντιληφθειτε?? Μου φαινεται τραγικο.... Ξερω ατομα καμια 8αρα χρονια νεοτερα μου που ειναι πολυ πιο οριμα...και περπατημενα... Τι να πωωω
12-03-2012, 09:17 #314
Καλημέρα Τζιμ. Ο χρόνος που έχεις χάσει δε γυρνάει πίσω, οπότε είναι μάταιο να τον κλαις. Φρόντισε να μη χάσεις άλλο, ιδιαίτερα κλαίγοντας για τον καιρό που έχασες! Άτομα πιο ώριμα θα υπάρχουν πάντα, κοίτα εσένα και όχι αλλού. Μη συγκρίνεις, όπως υπάρχουν τα καλύτερα υπάρχουν και τα χειρότερα, ισορρόπησε λιγάκι τη ματιά σου. Καθόλου αργά δεν είναι και δεν τέλειωσε και τίποτε. Και υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν αναρωτιούνται για τις δυστυχίες τους, και τις κακοτοπιές τους, εσύ που αναρωτήθηκες έχεις κάθε ευκαιρία να διορθώσεις. Η ανεργία και τα λοιπά είναι κάτι που δε ζεις μόνος, αλλά εκατομμύρια πια άνθρωποι μαζί σου, στον ίδιο τόπο με σένα. Τουλάχιστον αν δεν μπορείς να σε κάνεις χαρούμενο, μη σε κάνεις πιο δυστυχή επαναλαμβάνοντας ο ίδιος φράσεις απόγνωσης, που σε ρίχνουν και σε καταθλίβουν.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-03-2012, 12:15 #315
Ειμαστε ακομα ορθιοι και ακομα ΠΟΛΕΜΑΜΕ
http://youtu.be/Q2zkPqg-75g