Results 61 to 75 of 330
-
07-02-2012, 18:33 #61
Φιλοι και φιλες μου δεν ξερω πως να το πω....Μου ειναι πολυ δυσκολο να ξεστομισω τετοιες κουβεντες αλλα σιγα σιγα συνειδητοποιω πως οι αντρες οντος με ελκυουν. Μπορει να ειναι στη σφαιρα της φαντασιας και του πορνο, ομως κατι υπαρχει εκει. Απο τη σφαιρα της πραγματικοτητας το μοναδικο που εχω να πω ειναι οτι το σεξ με την κοπελα καποιες φορες δεν με καλυπτε. Μπορει να δοκιαμσω με αντρα να μου φυγει ολο αυτο και να κατασταλαξω στις γυναικες γιατι δεν ειναι οτι με αφηνουν αδιαφορο... Πριν απο κανα δυο ωρες ημουν στα προθυρα της καταρρευσης. Ετρεμα ολοκληρος απο τρομο και αηδια για τον εαυτο μου... απο μικρος ενιωθα λιγο διαφορετικα απο τα υπολοιπα αγορια... Δεν ξερω αν ηταν λογω παχυσαρκιας... δεν ξερω δεν ξερω...ειμαι πολυ μπερδεμενος και λυπημενος.. πηρα τους δρομους πριν ετοιμος να λιποθυμησω... σκεφτομαι να μιλησω στους γονεις μου...αλλα τι να τους πω δεν ξερω... θα τους κομματιασω...εναν εχουν και τους βγηκε σκαρτος.... κι αν αυριο μεθαυριο καποιους απ τους (χτυπα ξυλο) φυγει απ τον κοσμο δεν θα το αντεξω να ξερω οτι ποτε δεν μαθανε ενα κομματι μου σκοτεινο που με πληγωνε... θελω να το βγαλω απο πανω μου...απο την αλλη δεν θελω να βιαστω χωρις να ειμαι σιγουρος για το τι θα πω..απ την αλλη ειμαι σαν να με εχει σκεπασει ταφοπλακα... Ετρεχα στον δρομο με σκοπο να βρω λιγη χαλαρωση και να μην μεινω στον τοπο... ποια γυναικα θα δεχτει να κανει οικογενεια με μενα?? ποια θα ειναι η ζωη μου?? θα ψοφησω μονος κι ερημος σα το σκυλι σταμπελι?? αδερφια δεν εχω... κι αν οντος μια γυναικα δεν αρκει να με καλυψει σεξουαλικα τοτε κι εγω δεν θα μπορω να δεσμευτω με μια... ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ! Κι αυτο που εκανα με την κοπελα μου το μετανιωνω πικρα... επρεπε απο πολυ νωρις αφου ειδα οτι στο σεξουαλικο δεν με καλυπτε να την αφησω...να την κανω να με μισησει... ειμαι ΕΝΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ που μια ζωη κρυβεται και κοροιδευει τον κοσμο γιατι ειμαι δειλος και τεμπελης και κανεις αλλος δεν φταιει εκτος απο μενα!!!
Ευτυχως που την αφησα και το πηρα αποφαση και το εκανα τωρα... της εφαγα 7-8 μηνες απ την ζωη της...το μοναδικο που με παρηγορει ειναι οτι ειναι αρκετα μικρη σε ηλικια και εμφανισιμη και θα εχει πολλες ευκαριες για σχεσεις απο δω και περα. Πρεπει να χαθω απ τη ζωη της τελειως....γιατι αν ειναι να μεινω θα πρεπει να εξομολογηθω το βρωμερο μυστικο μου...
Και μην βιαστειτε να πειτε πως ειναι στο μυαλο μου.Δοκιμασα να δω παλι αντρικο πορνο και μου αρεσε...Απλα τοσο καιρο κοροιδευα τον εαυτο μου!!! Δεν ξερω τι θα απογινω...
ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...Πηρα μισο ηρεμηστικο προηγουμενως γιατι θα τρελαινομουνα θα πηδουσα απ το παραθυρο..........
:((((((((((((((
NΙΩΘΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ. Ψαχνω απεγνωσμενα να αποδειξω στον εαυτο μου πως ειναι κατι μικρο...πως ισως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...πως τα προβληματα μου με κανανε να ειμαι ακομα ανεργος...πως οι δικοι μου με παρανταντεψαν...ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...σας παρακαλω καποιος μπορει να με βοηθησει? Δεν εχω λεφτα για ψυχολογο....
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ???
- 07-02-2012, 18:50 #62
τζιμ, είσαι εντελώς drama queen.. δεν είσαι άθλιος, κάθαρμα, και όλα τ άλλα που μας γράφεις. Είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, υπερ-αγχωμένος.
Δεν "εφαγες" 7-8 μήνες απ τη ζωή του κοριτσιού. 7-8 μήνες πέρασε καλά μαζί σου, ήσουν μια εμπειρία, έφαγε τη χυλόπιτα στο τέλος, σιγά, καλοχώνευτη... τι νομίζεις, θα χτυπιέται αιωνίως? θα σε ξεπεράσει λίαν συντόμως.
Δεν είσαι ο μόνος που βλέπει γκει πορνό. Κι εγώ βλέπω, αντρικό κ γυναικείο (γυναίκα είμαι), μ εξιταρει το διαφορετικό, το απαγορευμένο (σιγά το απαγορευμένο, αλλά έτσι μας μάθανε..).
Να σου δώσω γω μια συμβουλή? Μην κάνεις τπτ. Ασχολήσου με το να βρείς δουλειά, να μπορέσεις να φύγεις απ το σπίτι σου, να γίνεις ανεξάρτητος. Φτιάξε το πλαίσιο της ζωής σου, ώστε να νιώθεις δυνατός. Είτε στρέιτ είσαι, είτε γκέι, με το άγχος που σε δέρνει δν πρόκειται να ευχαριστηθείς σεξ κ σχέση.
07-02-2012, 18:59 #63
Μακαρι να μπορεσω εγω να ορθοποδησω σε δουλεια ετσι οπως ειμαι...μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι καταστρεφομαι.... οτι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι και πρεπει να δωθουνε λυσεις... δεν μπορω να καταλαβω πως ανθρωποι για ολη τους τη ζωη ζουν ενα ψεμμα, παντρευονται απο συμφερον, κοροιδευουν κοσμο....ή εγω ειμαι υπερβολικα ευαισθητος ή ο κοσμος υπερβολικα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!
Δεν ξερω εχω απηυδησει με τον εαυτο μου...Γιατι τοσο αγχος?? Δεν μπορω γαμω την ******* μου να τα παρω χαλαρα μια φορα???? Εχω τετοια νευρα.... τα ιδια κι ο πατερας μου! μια ζωη αγχος αγχος αγχος!!! Τι στο διαολο επιτελους.... γαμημενα γονιδια μου ρχεται να τον σαπισω στα μπουνιδια!!!!
Σορρυ για το ξεσπασμα....δεν μπορειτε να νιωστε την πιεση που εχω... θελω να τα σπασω ολα...να ξεσπασω.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕΝΑ...
07-02-2012, 19:18 #64
Σκεψου το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σύμφωνα με σένα είναι να είσαι γκει..Τόσο τραγικό είναι; Προς τι όλο αυτό το δράμα;
'Εχεις σκεφτεί τι προβλήματα έχει ο κόσμος γύρω σου; Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Δοκίμασε διάλεξε κ όλα καλά.
Πριν 8 μήνες προβληματιζόσουν ότι δεν έκανες σεξ. Τώρα έκανες 7 μήνες σεξ πάλι προβληματισμένος.
Μετά από 7 μήνες θα κάνεις σεξ με άντρα θα έρθεις θα ξαναγράψεις ότι δε σου άρεσε και πάλι θα είσαι προβληματισμένος. Τι είναι όλο αυτό; Ο πρώτος είσαι νομίζεις που χωρίζει επειδή ξενέρωσε από τη σχέση του; Αν έγραφε ο καθένας που έχει ξενερώσει από το συντροφό του θα είχε γεμίσει το φόρουμ.
Μια ζωή την έχεις!! Δοκίμασε και σεξ με άντρα για να σου φύγει!! Δεν είσαι αναγκασμένος να σου αρέσει το σεξ με αυτή την κοπέλα. Δες ότι είσαι τυχερός που από εκεί που ήσουν απελπισμένος ότι δεν έχεις κάνει σεξ έκανες μία καλή σχέση που θα σου αφήσει μία καλή ανάμνηση...μπορεί κ να μη γινόταν έτσι.
Δες πόσα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε χειρότερα και πάρε κουράγιο και προσπάθησε να το δεις τον κόσμο έξω από τη δικιά σου εγωκεντρική άποψη..
Φιλικά και με κατανόσηση :P
07-02-2012, 20:03 #65
Θελω επαγγελματικη βοηθεια για να το δω τοσο ψυχραιμα και να το κανω αγαπητε μου.... Εσυ καλα τα λες...πως ομως εγω να ξεμπλεξω..?? μονο τ γυμναστικη ξερω για να χαλαρωνω αλλα τωρα με τις βροχες μας εκλεισε μεσα, λεφτα για τζιμ δεν εχω...γαμησετα φιλε μου...πρεπει να βρεις δουλεια θα μου πεις....που ομως??? οι δικοι μου ισα που τα βγαζουν περα... εχουν και τον ψυχανωμαλο τον γιο...perfect...τι τελεια ζωηη....
Οσο για την κοπελα σε πληροφορω πως μεσα σε ολα οσα εχω πει, σιγουρα σε συναισθηματικο επιπεδο πιστευω δυσκολα θα βρεθει αναλογη της... δεν ξερω...εχει κατι το πολυ γλυκο παιδικο και αθωο και με αυτο το κομματι της νιωθω ακομα βαθια δεμενος...ισως γιατι σε καποιο επιπεδο ετσι ειμαι κι εγω...
Αυτη ηταν απ τις πιο δυσκολες μερες της ζωης μου.... σιγουρα ομως... δεν υπαρχει τοσος πονος
07-02-2012, 21:56 #66
Συμφωνώ με imagine. Τώρα έχεις ΚΑΙ ενοχές για την κοπέλα. Βρε άνθρωπε, δε σου φτάνουν όλες οι άλλες? λολ
Όχι, δε σε δουλεύω, ούτε υποτιμώ αυτό που ζεις. Όμως σου βάζεις τόσα εμπόδια ανάμεσα στο να επιβιώνεις και στο να ζεις, που είναι λογικό να έχεις φτάσει σε άκρα τον οργανισμό σου. Ηρέμησε. Δε θα καταστραφεί το σύμπαν αν είσαι γκέι. Ούτε θα σωθούμε από τη Άνγκελα αν είσαι ετερό αυστηρά. Ούτε αν είσαι bi θα συμβεί τίποτε τραγικό. Εσύ τα τραγικοποιείς, προφανώς γιατί δεν είχες έρθει ποτέ σε επαφή με άτομα άλλων σεξουαλικών κατευθύνσεων και τα έχεις δαιμονοποιήσει? Ορίστε, τώρα σε ονομάζεις και ψυχανώμαλο. Θα σε δείρω ρε.:P
Μη ζητάς την άδεια κανενός για τη ζωή και τις επιλογές σου. Βγάλε την κοινωνία από το κρεβάτι σου. Πέτα τους γονείς σου από το κεφάλι σου. Ό,τι έχεις μάθει προσπάθησε να το ξεμάθεις, σκέψου το κάπως σαν μια αρχή, ένα ταξίδι σε κάποια όμορφη χώρα, που λέγεται αυτογνωσία, ανάγνωση των αληθινών σου επιθυμιών, συλλαβισμός των δικών σου απαραίτητων.
Επίσης προσπάθησε να μη σε κάνεις χειρότερα, δηλαδή εκφράσεις δεν υπάρχει τόσος πόνος. Τι λες καλέ? Κοίτα γύρω σου. Πώς σου φαινόμαστε? λολ, έλα τώρα, δε θα σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Μαθαίνεις τον εαυτό σου λίγο λίγο, κανείς δε γεννήθηκε ξέροντάς τον. Είναι μια αργή διαδικασία που πάει βήμα βήμα. Έλα, ελπίζω σήμερα το βράδυ να είσαι λίγο πιο ήρεμος.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-02-2012, 22:06 #67
- In this old house where every door is open
Ο,τι ακολουθει, it’s nothing but a wild guess.
Μου φαινεται οτι αναλωνεις όλη σου την ενεργεια στη σκεψη, τις υποθεσεις, το φοβο για το μελλον και διαφορα αλλα, αλλα ενω συνεχεια σκεφτεσαι και ψαχνεσαι, παρολα αυτα μονιμα αισθανεσαι οτι δεν εχουν απαντηθει οι αποριες σου και ετσια γχωνεσαι και ξαναψαχνεσαι φτου κι απτην αρχη μεχρι που μπερδευεσαι και χανεσαι και ψαχνεις μετα ποιος εισαι τι εισαι και που πας... Αυτη η κατασταση της συνεχους αγωνιας σε κουραζει πνευματικα και ψυχολογικα, και αυτο βγαινει και στο σωμα σου, για αυτο αισθανεσαι τετοια σωματικη κοπωση τοσα χρονια τωρα οπως λες, και αγια αυτο δεν κοιμασαι καλα κτλ..
Ζεις με το φοβο μην πληγωσεις καποιον αλλον, αλλα και μην πληγωθεις ο ιδιος, και εχεις εναν εμφυτο συντηρητισμο που δε θα συμβαδιζε ποτε με το ενδεχομενο να εισαι γκει. Αυτο καταλαβαινω εγω.
Για να εξασφαλισεις οτι δε θα πλγωθει κανεις και οτι θα κανεις το πιο σωστο για σενα για τους αλλους και την κενωνια, μετρας και ξαναμετρας καθε σου λογο και κινηση, τι δινεις και τι παιρνεις, και γινεσαι ενοχικος και εχεις τυψεις ακομα και χωρις σπουδαιο λογο.. Και επειδη ελεγχεις και ξαναελεγχεις τα παντα, αργεις να παρεις αποφασεις, αργεις να περασεις απο την σκεψη στη δραση.. Αντι να κανεις πραγματα, καθεσαι και τα σκεφτεσαι.. Οπως πολλοι για να μην κανουν καποιο λαθος και εκτεθουν και πληγωσουν καποιον, τελικα δεν κανουν τιποτα...
Αντι να δυναμωνεις το σωμα, δυναμωσε λιγο την ψυχη και βουτα μεσα στη ζωη, γιατι μεχρι τωρα κυριως την σκεφτεσαι. Εισαι αντρας. Οπως ειπε και καποιος αλλος, δε βγαινουν ολοι 100% αντρες απο το εργοστασιο. Μην πω κανεις δε βγαινει 100%. Οποτε αυτη η θηλυκη πλευρα που οι περισσοτεροι εχουν ως ενα σημειο, οπως και πολλες γυναικες κρυβουν ενα αντρακι μεσα τους, εσενα, επειδη εισαι εκ φυσεως αγχωτικος, σε βασανιζει μην την ανακαλυψουν οι αλλοι. Αυτο δε σε κανει γκει ομως! Ειναι το αγχος που νιωθεις ως ενα αγχωτικο υπεραναλυτικο ενοχικο και συντηρητικο ατομο μην ανακαλυψει καποιος οτι εχεις και θηλυκη πλευρα! Ισως για αυτο γυμανζεσαι τοσο, ισως γι αυτο ενιωθες καπως αναμεσα στα αλλα αγορια παλιοτερα κτλ κτλ κτλ. Πανω απο ολα ομως εισαι ανθρωπος, γιος, φιλος, κτλ. Αν καταλαβεις οτι εμσα απο αυτους τους ρολους θα ερθεις σε αρμονια με το αρσενικο σου στοιχειο, τοτε θα ζησεις ευτυχισμενος..
Αν εβλεπες μονο γκει πορνο και ερωτευοσουν αντρες, να πω οτι εισαι γκει, αλλα γιατι δεν αναρωτιεσαι με την ιδια αγωνια μηπως αφου βλεπεις και στρειτ πορνο εισαι γκει? Ειναι θεμα αγχους λοιπον.. Αν προσθεσεις ότι ίσως να μην ανηκεις και στους παθιασμενους σεξ μασιν ανθρωπους, αντρες-γυναικες, να το που ερχεται και αυτο το στοιχειο επιπλεον να αυξησει τους φοβους σου. Θεωρωντας οτι αφου δεν εισαι ο καυτος παθιασμενος εραστης εισαι γκει. Μπορει να σου αρεσει περισσοτερο να σκεφτεσαι την επαφη, απο το να την βιωνεις.. Αφου λειτουργεις τοσο με τη σκεψη.. Ειναι και αυτο ενα στοιχειο χαρακτηρα που υπαρχει σε ανρθωπους!
Ζεις πολυ μεσα απο τη σκεψη σου και τη φαντασια σου, ακομα και τα πορνο που βλεπεις φανατικα, και καπως ετσι μετα απο τοσο καιρο χανεσαι και βυθιζεσαι στους φανταστικους σου κοσμους, και αρχιζεις να βλεπεις και να αισθανεσαι αυτα που σκεφτεσαι. Οτι εισαι οντως δλδ γκει, οτι εισαι εγωιστης, οτι εισαι το ενα το αλλο κτλ κτλ. Και σε εναν στρειτ να εβαζες νυχτα μερα να βλεπεις πορνο για 5 χρονια, ειναι πολυ πιθανο οτι θα αρχιζε να γυριζει το ματι του σε καποιο σημειο! Αυτα σκεφτεσαι, σε αυτα εκτιθεσαι, και αυτα θα βιωνεις ως πραγματικοτητα.. Σκεψου την πιθανοτητα να αυθυποβαλλεσαι συναισθηματικα, και η σκεψη σου σε καταστρεφει, οπου στραφει, σε καταρρακωνει γιατι θυμωνεις και αισθανεσαι αδικια.. Μια το οτι ησουν παχουλος, μια το οτι ησουν παρθενος, μια οτι εισαι απειρος, μια οτι δε μεγαλωσες οπως θα ηθελες! Εχω αδικο? Σε καταστρεφει αυτο το πραγμα, σταματα να σκεφτεσαι κατι δευτερη φορα.. Εχεις τοση ενεργεια και δυναμη, και η σκεψη σου σε φυλακιζει. Πραγματικα, μονο αυτη σε κραταει φυλακισμενο, και οι σχεσεις με τους αλλους ανθρωπους μπορουν να σε βοηθησουν..
Βιωνεις τη φαντασια σου και προκαλεις πραγματικες συνασιθηματικες αντιδρασεις σαν να βιωνεις αληθινα γεγονοτα. Πριν κανεις κατι το σκεφτεσαι τοσες φορες που εχεις σκεφτει ακριβως πως θα νιωσεις οταν γινει αυτο και αυτο, και ετσι αισθνεσαι απο πριν! Οπως με την κοπελα! Δε ζησατε τη σχεση σας, ήταν ενα καταναγκαστικο εργο που εγινε για ολα αυτα που σκεφτοσουν και εληξε για ολα αυτα επισης!
Μπορει να νιωθεις νευριασμενος και να θες να αντιδρασεις, αλλα μαζευσαι μην πληγωσεις καποιον, μετα ξανανευριαζεις, ξεσπας, αλλα μαλλον λες τα μισα απο αυτα που θες να πεις! Οπως λες για τους γονεις σου.. Και καταληγεις γκρινιαρης και θυμωμενος απο τα ιδια σου τα νευρα και τα πισωγυρισματα, που δε μπορεις να εχεις ενα ολοκληρωμενο νευρικο ξεσπασμα..
Αν θες να εχεις μια ωραια σχεση, πρεπει να αφησεις στην ακρη αυτη τη μαζοχιστικη απολαυση, να σκεφτεσαι, να μετρας, να φανταζεσαι.. Πρεπει να θυσιασεις τη φαντασια στο βωμο της πραγματικοτητας, της δρασης, της ζωης..
07-02-2012, 22:56 #68
σίριουσλυ καίω φλάτζα
08-02-2012, 02:06 #69
Μοιραια μετα απο τοσο πονο ναι ηρεμησα καπως.... Αλλα το παραδεχομαι, ακομα δεν ειμαι ετοιμος να δεχτω εμενα...ουτε καν να κανω λογο...
Ευχομαι να βρω τον εαυτο μου...πραγματικα το ευχομαι...για ολους το ευχομαι... ηπια τα ουισκια μαζι με εναν φιλο....οχι δεν του ειπα το προβλημα μου...πιο πολυ για τον χωρισμο μιλησαμε.... Αν βρηκα τον εαυτο μου δραματικα να τον ελκουν οι γυναικες ακομα και μετα απο αυτο το ξεσπασμα? δεν ξερω...αν βρηκα πως ειμαι ακομα συναισθηματικα δεμενος με την πρωην μου....ΝΑΙ... αυτο με κανει στρειτ? Δε νομιζω.... Εχω μπερδευτει αλλα σιγουρα νιωθω καπως πιο ομορφα σημερα....Γιατι τη ζωη μας εμεις την σκαλιζουμε στο κουτσουρο που παραλαμβανουμε οταν γεννιομαστε... καληνυχτα
08-02-2012, 02:07 #70
08-02-2012, 02:11 #71
Ολα αυτα που λες ειναι καλα και αγια...αλλα δεν το κοβω να ισχυουν στην δικη μου περιπτωση...τουλαχιστον στο θεμα του σεξ προσανατολισμου γιατι γενικως ετσι αντιδρω στη ζωη μου και παιρνω αποφασεις που βασιζοντα σε εικασιες και οχι σε γεγονοτα... Ξερεις κατι?? καμια φορα πιστευω πως ολη μου τη ζωη η καταθλιψη και τα νευρα που με χαρακτηριζουν εδραζονται στο οτι στο κομματι σεξ δεν καταφερα να ταυτιστω με τον μεσο αντρα/αγορι....Αν ειμαι αντρας.? ναι ειμαι 100%...αν ειμαι στρειτ?? εχω αρχισει και αποδεχομαι πως ισως δεν ειμαι 100%... μου κομματιαζει την ψυχη αλλα πιστευω καθε μερα γινομαι πιο δυνατος να αγκαλιασω εμενα που για 27 ολοκληρα χρονια με μισω, με εκδικουμαι, με αφηνω στο κρυο και την κακουχια σαν να μου εκανα κατι... ελπιζω συντομα να συμφιλιωθω με μενα γιατι ο αλλος δρομος ολοι ξερουμε ποιος ειναι
08-02-2012, 02:13 #72
Δεν μπορω ομως να πεταξω τους γονεις μου απ το κεφαλι μου...μεχρι τωρα ειναι οι πιο σημαντικοι ανθρωποι για μενα... παιδι μεταναστων και μοναχοπαιδι...ειναι σου λεω deadly συνδυασμος για να δεθεις με τους γονεις σου...θα προσεξω παρα παρα πολυ πρωτου ανοιξω το στομα μου και να θιξω κατι τοσο λεπτο σαυτους...πιστεψε με... δεν ξερεις πως ειναι η φαση...
08-02-2012, 02:37 #73
Τοσος αερας και πουθενα πνευμονια.... τοσο νερο και πουθενα ποτηρι... τοσο φαγητο και πουθενα πηρουνι και πιατο.... τοσα χαρισματα σε ανθρωπο που δεν μπορει να το εκμεταλλευτει....ετσι αισθανομαι τωρα.... waste of a man's body....goodnight
08-02-2012, 03:07 #74
Μη με ξεσυνεριζεστε.... δεν ξερετε τι περναω που να παρει ο διαολος
08-02-2012, 08:59 #75
Γιατι φιλε μου?
Για τους κάτωθι λόγους:
εναν εχουν και τους βγηκε σκαρτοςδεν θα το αντεξω να ξερω οτι ποτε δεν μαθανε ενα κομματι μου σκοτεινο που με πληγωνεαπ την αλλη ειμαι σαν να με εχει σκεπασει ταφοπλακαειμαι ΕΝΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ που μια ζωη κρυβεται και κοροιδευει τον κοσμο γιατι ειμαι δειλος και τεμπελης και κανεις αλλος δεν φταιει εκτος απο μενα!!!της εφαγα 7-8 μηνες απ την ζωη τηςθα πρεπει να εξομολογηθω το βρωμερο μυστικο μουθα τρελαινομουνα θα πηδουσα απ το παραθυροΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ???
Οπως ειπε και καποιος αλλος, δε βγαινουν ολοι 100% αντρες απο το εργοστασιο.
Υπάρχει: 1. ομοφοβία, η λεγόμενη εξωτερική, γιατί ασκείται από τρίτους.
2. ομοφοβία, η επονομαζόμενη εσωτερική και η οποία ασκείται από ημάς διά ημάς.
Το Νο 2. το έχεις κάψει εντελώς, πιστεύω και λόγω γενικότερων προβλημάτων.
Επιβεβαιώνεται επίσης ότι τα βλέπεις ΟΛΑ μαζί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ:
Ακόμα α. δεν έχει αποφασίσει/δεν ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει-δεν σου αρέσει,
β. δεν έχεις καμία επαφή με τον G χώρο ή με μεμονομένα G άτομα
γ. εκφράζεσαι με το χειρότερο τρόπο για αυτήν την κατάσταση
...και ήδη προτρέχεις σκεφτόμενος δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, δραματικά coming out.