εμμονες να αποκεφαλισο την οκογενεια μου.βοηθεια. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    29
    να σε καλα βρε κωνσταντινε.μαρια οταν καποιος εχει προβλημα σαν το δικο μου καταλαβαινει ακριβος τι ενοω.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    393
    κατα προτον τι σου χουν κανει κ θες τοσο πολυ να τους σκοτωσεις ?κ κατα δευτερον εγω ειμαι σε πολυ χειροτερη θεση απο σενα αλα δεν μπορει να καταλαβει κανενας εμενα οκ δεν ειναι τιποτα με τον καιρο θα συνηθισεις στις ιδεες αυτες δεν θα το κανεις εξαλου αυτες θα μεινουν μονο σαν σκεψεις το ξερω αυτο που σου λεω απο προσωπικη μου πειρα κ εγω ολη μερα σκεφτομαι να αυτοκτονισω αλα ακομα δεν το εκανα κ εγω δεν το θελω αλα μου εχει γινει μια εμονη ιδεα κ απλα το σκευτομαι συνεχεια αλα μονο στην σκεψη παραμενη!πρεπει να σαλταρεις τελιος για να σκοτωσεις αλα παντα υπαρχει κ το ενδεχομενο να το κανεις απλα αν φρικαρεις σε τετοιο βαθμο καλυτερα μιλα κ πες τους το να φυλαγοντε τουλαχιστον !αντε κ σε halloween εγω παντος αν το εκανα αυτο αν κ δεν το εχω σκευτει ποτε! μετα θα αυτοκτονουσα κ ολας! γιατι μετα η θα σε βαλουν σε ψυχιατριο η στην φυλακη οποτε δεν συμφερει!!!!!! αλα μην το κανεις αμαρτια ειναι αυτοι τοσα καναν για σενα ακομα κ που υπαρχεις σ αυτους το χρωστας!

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    29
    γεια.μαρια ωρες ωρες μου ερχεται και εμενα η επιθυμια να καψω εκκλησιες,αλλα τωρα παιρνο αγωγη και ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν.ολοι λιγο πολυ κατι φταιει αλλα παω πασο,αν ηθελα πραγματικα να τους σκοτωσο θα το ειχα κανει και δεν θα ζητουσα βοηθεια.

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Salonica
    Posts
    772
    Ρεσυ όλα είναι ενα άσχημο κόλλημα του μυαλού, πώς όταν παθαίνεις κάτι σοβαρό με την υγεία σου ή κάνεις μια σοβαρή εγχείρηση κ μετά έχεις όλο την εμμονή του άν πάθεις κάτι, αν πεθάνεις, κ όλο κάνεις εξετάσεις κατι τέτοιο ειναι κ αυτό, κολλάει το μυαλό μας γαμώ και αυτές οι σκέψεις επειδή ακριβώς μας τρομάζουν διατηρούνται κ μας τυρρανάνε. Αν θέλαμε να τις κάνουμε πραγματικότητα πιστεύω θα προσχεδιάζαμε το έγκλημα, θα σκεφτόμασταν πώς να το πράξουμε, πότε κλπ. Απο τη στιγμή που έχουμε μόνο σκέψεις και μάλιστα ΕΙΝΑΙ ανεπιθύμητες υποδηλώνει οτι έχουμε κάποια διαταραχή, ένα γρανάζι είμαστε παιδιά, μια βιδούλα να πάρει ανάποδες γαμάει όλο το σύστημα, έτυχε σε εμάς, υπομονή και θετική σκέψη!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. φοβος και εμμονες περι ασχημιας!!δεν αντεχω βοηθεια!!!
    By afrula in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 672
    Last Post: 02-08-2012, 01:38
  2. εμμονες γυρω απ το εγω μου..
    By kyknos25 in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 18
    Last Post: 03-07-2011, 23:06
  3. Εμμονες...?
    By Yannis in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 9
    Last Post: 18-08-2010, 19:07
  4. ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ
    By aliceinhell in forum Αυτοτραυματισμός (Non-Suicidal Self Injury-NSSI)
    Replies: 17
    Last Post: 26-04-2010, 12:20
  5. Εμμονές
    By StellaK in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2005, 12:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •