εμμονες να αποκεφαλισο την οκογενεια μου.βοηθεια. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    βροκεν ναι αυτο σκεφτομαι συνεχεια και νομιζα οτι εχω ψυχωσει τωρα με καθησυχασες πληρως,νοιοθο οτι αν τους κανω κακο θα ειναι λογο των αμαρτιων που εχουν διαπραξει και οτι με οθη στην πραξη αυτη ο κοσμος,πως μπορεις να το εξηγισεις?

Senior Member
    δεν ξερω το ιστορικο σ ακριβως αλλα ειναι ιδεες ρε συ παιδι μ ηρεμησε ολοι πολυ η λιγο τις εχουμε. νιωθεις αυτο π σ πα πως θα λειτουργησεις για το δικο τους καλο. βαλε στην σκεψη σου το αντιθετο ακριβως, δλδ σκεψου πως ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργησεις για ΔΙΚΟ σου καλο και ασε εκεινους να τα βρουν με τις δικιες του αμαρτιες. επειδη ουτως η αλλως, αμα κανεις κατι τετοιο οπως σκεφτεσαι, θα πεσεις εσυ στην αμαρτια . πραγμα που ειναι λαθος
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    προκεν η αληθεια ειναι λιγο διαφορετικη αλλα θα σε βοηθησω να με καταλαβεις.σκεφτομαι οτι τους κανω κακο και λεω απο μεσα μου χεχε.λεω αυτο τους αξιζει,λεω γιατι να ζουν νοιοθο οτι ειναι σαν να μην θελω να ζισουν οτι μου κρατουν τον χωρο..επανο στον εγκεφαλικο φλοιο νοιοθο μουδιασματα και και οταν κανω σκεψεις νοιοθο ενοχλιματα στον εγκεφαλικο φλοιο.ολη την μερα σκεφτομαι τους δικους μου,και λεω λες σαν να ειμαι σαν αυτον που αποκεφαλισε την οικογενεια του?και μετα αρχισω να το πιστεβω οτι ναι ειμαι αυτο και αρχιζω να το αποδεχομαι μετα το ξανα σκεφτομαι και λεω μπα δεν νομιζω.οταν σκεφτομαι τον θεο λεω οτι θα τον αποκεφαλισο και αλλα πολλα,το να πραξο φονο το νοιοθο σαν να ειναι ψυχαναγκασμος οτι πρεπει να γινει,για να μου φυγει το ανχος,οσο τα σκεφτομαι τρελενομαι..

Junior Member
    υ.σ λεω οταν ξυπναω σημερα πρεπει να πεθανει ο ταδε και μετα μου γινεται εμμονη αυτο τη μπορει να σημαινει?

Senior Member
    oτι σε εχει καταβαλει αγχος σαν ψυχαναγκασμος. αλλοι εχουν να πλενουν τα χερια τους, αλλοι μαζευουν σκουπιδια, εσυ σαν να χεις αυτο ρε παιδι μ εχεις κατι σαν οργη! εχεις γιατρο να σε παρακολουθει?ποσο χρονων εισαι?

Junior Member
    broken mpika sto internet kai epsaxa kai ematha polla shmera gia apo ti pasxo.exw ena eidos sxizofreneias.ayto katalava....:((((((((((((((((((((.............tha paw ayrio sto giatro kai mporei na nosileyto.

Senior Member
    καλα θα κανεις να μην ψαχνεις μονος σου και επιρεαζεσαι επειδη οσο ψαχνεις ολο κ πιο πολλα συμπτωματα που θα βλεπεις θα τα συνδεεις με δικα σου! πηγαινε σε ενα γιατρο να σ μιλησει καθαρα κ μν βαζεις ταμπελες! καλη συνεχεια και υπομονη και ολα θα λυθουν σου ευχομαι

Senior Member
    Καλέ, χαλάρωσε. Και η κυβέρνηση θέλει να μας θάψει αλλά δεν το κάνουμε και νήμα!
    Αυτό που περιέγραψες, το έχεις μονάχα με την οικογένειά σου? Γιατί και γω μερικές φορές το σκέφτομαι, και δεν έχω τύψεις.:P
    Πέρα από τ'αστεία, και πέρα από τη συζήτηση σε ένα φόρουμ, σκέψου μήπως πρέπει να πάρεις πιο υπεύθυνες απαντήσεις και να μάθεις μεθόδους να σταματάς τις εμμονές, και να τις 'παροπλίζεις' αχ αυτό το macabre χιούμορ μου, μερικές φορές σκέφτομαι ότι ο Driver δεν πιάνει μία μπροστά μου. Ολέ!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    να σε καλα με καθυσιχασεσ.αχιαχιαχι ελεος εχω αρχισει και τα χανω τελειος. οταν περναταω δεν μπορω να κοιταξω κανεναν στα ματια και οταν μιλαω εχω μια περιεργει συμπεριφορα.οι εμμονες θρησκευτικου περιεχομενου,και εμμονες φονου ειτε προς οικογενεια ειτε στους εχω,που δεν μπορω να κοιταξω κανεναν και νοιοθο ανχος ειναι απο αυτην την διαταραχη λετε?

επισκεφτηκες καποιο γιατρο;;;;;;;

Junior Member
    ναι αλλα δν εγινε τπτ.τορα παιρνο αλοπεριντιν για τις εμμονεσ και εχω ισιχασι.αλλα ειμαι ολη την ωρα μεσα στο ανχος.οταν μιλαμε περι θεου σινιτηος τον βριζουμε ετσι δν ειναι?και σιν το ερωτικο προς αυτον.¨?.περιμενω

ποσο καιρο παιρνεις το φαρμακο;;;πιστευω οτι σε λιγο καιρο μολις δρασει το φαρμακο θα σου φυγουν ολες οι εμμονες και θα εισαι πολυ καλυτερα...προσπαθησε να ασχολεισαι με κατι για να μη σκεφτεσαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!

Junior Member

.

nai einai kati san orgi,elpizo me to aloberidin na mou perasoun idi exw arxisei kai vlepw apotelesmata.alla panta otan xipnaw xipnaw me orgi gia tous dikous mou.

Senior Member
    ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΟΝ μαθε ορθογραφια !ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ πολυ σε παω επειδη θες να κανεις σεχ με τον θεο μα δεν το εχω ξανακουσει αυτο!!!!!!!!!οκ κ εγω λεω κατι τετια κουλα αλα οχι τοσο μαλακιες καλα εσυ αμα βλεπεις εκκλησιες αντι να θες να τις καψεις θες να γαμησεις τον θεο?κ γαμω ! οκ το αλλο θεμα με τον αποκεφαλισμο καλτιλα επισης αλα ο τζακ εσφαζε πουτανες οχι τους δικους του μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο?μηπως τρολαρεις γιατι ολα αυτα ηδικα με το σεχ με τον θεο πολυ μαλακια μου φαινεται για να ειναι αληθεια!

Senior Member
    Είναι συχνό να έχεις ιδεοληψίες με τα θεία, κ ειδικά τέτοιου τύπου, μη τους βγάζετε όλους τρολλς έλεος δλδ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast