Results 46 to 52 of 52
Thread: ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
05-12-2006, 02:09 #46
Αν πραγματικα αγχονεσαι με την εμφανιση tolis1976 αποψη μου φυγε τωρα. Αν νιωθεις οπως ειπες (πλησιαζει η ωρα του ταμειου) παει να πει οτι δεν θες να φτασει αυτη η ωρα. Αρα το μονο που μπορω να υποθέσω ειναι οτι εισαι εγκλοβισμενος.Αν για σενα το φαινεσθαι εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο οτι στη συντροφο σου πες το της.Αν νομιζεις οτι δεν γινεται τοτε μην εχεις απαιτησεις.Ο καθενας κανει οτι θελει το σωμα του.Ακομη και αν αποφασισεις να παντρευτεις το σωμα της συντροφου σου ειναι προτιστα δικο της και αυτη εχει την κυριοτητα.Το ποσο θα το προσεξει ειναι αποφαση της.Ως συντροφος της εχεις φυσικα λογο σε καποια πραγματα αλλα νομιζω οτι ενα απο το σημεια που δεν μπορεις να επεμβεις ειναι στο σωμα του αλλου.
Το προβλημα σου δεν νομιζω οτι εγκυται στο αν η συντροφος σου εχει τωρα καποια ψεγαδια στην εμφανιση της αλλα αν στο (απωτερο ή κοντινο) μελλον θα ειναι το ιδιο ελκυστικη οσο την βρισκεις τωρα οπως ειπε και η dead_can_dance.Ισως σκεψου λιγο περισσοτερο τι θα βρεις στην σχεση σας αργοτερα, οχι τι εντοπιζεις τωρα.
Nothing more.
Συγνωμη αν ακουγουνται απολυτες οι αποψεις μου αλλα better safe then sorry.
- 05-12-2006, 19:28 #47
Φίλε Τόλη διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τα όσα υπόθηκαν και επέτρεψέ μου να σου πω την άποψή μου.
Η σχέση σας πέρασε μόλις πριν ένα μήνα σε ενα άλλο στάδιο (αυτό της συγκατοίκησης), από το οποίο μπορείς να πάρεις μια γεύση από τι σε περιμένει.
Δεδομένου ότι οι πρώτες εντυπώσεις ήταν μάλλον αρνητικές, καλό θα ήταν να ΜΗΝ προχωρήσεις ούτε να δεσμευτείς μέχρι να νιώσεις απόλυτα σίγουρος για το τι θέλεις.
Να ξέρεις οτι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες, και στην ηλικία που βρίσκεται η σύντροφός σου θα έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται οικογένεια, παιδάκια κτλ...
Θα ήταν εντελώς ανώριμη επιλογή να προχωρήσεις σε γάμο με μια γυναίκα που δεν σε έλκει σεξουαλικά. Αδικείς έτσι τη σύντροφό σου αλλά και τον εαυτό σου.
Θα σου και κάτι άλλο ως άντρα προς άντρα:
Οι γυναίκες μας δεν είναι ούτε μάνες μας ,ούτε αδερφές μας, να τις λατρεύουμε για τον ακέραιο χαρακτήρα τους.
Πέρα από σύντροφοι είναι και αντικείμενα πόθου.
Και αν δεν αποτελούν αντικείμενο πόθου μετά από ένα μήνα συγκατοίκησης τι θα γίνει μετά απο 20 χρόνια?
Φιλικά
Μιχάλης
05-12-2006, 19:46 #48
Φίλε Μιχάλη καλησπέρα,
συμφωνώ οτι η συγκατοίκηση ήταν άλλο επίπεδο στη σχέση μας. Στενοχωριέμαι αφάνταστα που δεν το έκανα 6 μήνες νωρίτερα. Επιπλέον και η κοπέλα μου δυσανασχετεί και εκεί που είχα αρχίσει να το ξεπερνάω σιγά σιγά τώρα η δική της άσχημη διάθεση με ρίχνει. Έχω έναν άνθρωπο που μπορεί να σταθεί δίπλα στη ζωή μου αβίαστα, νιώθω οτι μπορεί να μη ξαναβρώ στη ζωή μου κάτι τέτοιο και ενδεχομένως να πάρω μια λάθος απόφαση προς οιαδήποτε κατεύθυνση (αν φύγω μπορεί να κάνω μοιραίο λάθος αλλά και αν μείνω πάλι το ίδιο). Νιώθω πελαγωμένος, η ίδια με ρωτά φορτικά αν θα παντρευτούμε, και ενώ κάτι (το περισσότερο μέσα μου) λέει ναι, ένα άλλο κομματάκι μου ..αμφιβάλλει (μάλλον φοβάται παρά το αρνείται). Είχαμε θέσει στους εαυτούς μας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να αποφασίσουμε αν θα παντρευτούμε και τώρα ο χρόνος μας πνίγει... φίλε καλή η τοποθέτηση σου σχετικά με τον πόθο αλλά μήπως κάθε γυναίκα μετά από χρόνια σχέση φτάνει στο ίδιο επίπεδο επιθυμίας; Φίλοι μου παντρεμένοι με κουκλάρες βγάζουν γκόμενες φωτογραφίες με το κινητό τους, εγώ ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Ο χρόνος θα δείξει, δυστυχώς όμως δεν είναι πολύς...Ένα κομμάτι του εαυτού μου είναι τόσο βαθειά μέσα της που φοβάμαι οτι μπορεί και να μη μπορέσω να κάνω σχέση τέτοιυ επιπέδου ξανα....
05-12-2006, 23:24 #49
Τόλη, πραγματικά καταλαβαίνω όλους τους προβληματισμούς σου.
Όμως, με το πιστόλι στον κρόταφο δεν ανοίγεις οικογένεια.
Ούτε φυσικά μπορείς να πάρεις την σωστή απόφαση.
Νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να μην πάρεις απόφαση.
Σε λίγο καιρό νομίζω πως θα βλέπεις καλύτερα προς ποιά κατεύθυνση γέρνει η πλάστιγγα...
06-12-2006, 18:01 #50
Ρε Τόλη η ποιο απλή κίνηση προς το παρόν είναι απλά να μην πάρεις απόφαση (ακόμα).
Να περιμένεις να δεις πρώτα τι πραγματικά συμβαίνει και να αφήσετε τις βλακείες (γιατί βλακείες είναι) με τις προθεσμίες. Δεν υπάρχουν προθεσμίες σε αυτά τα πράγματα.
Να δεις τι πραγματικά θέλεις και βλέπεις.Και μην της ξανακάνεις τίποτα από αυτά που είπες.Είναι αυτή που είναι και είσαι εσύ αυτός που θα την αλλάξει και δεν υπάρχει και τέτοιος-δεν της αξίζει.
Και αν είναι το \"να προχωρήσουμε πιο σοβαρά στη σχέση\" το πρόβλημα τότε είναι καθαρά δικό σου. Και για να πω και την αλήθεια-κάτι στο οποίο ίσως κάποιοι διαφωνήσουν- ησχέση σοβα΄ρεύει όταν υπάρχουν παιδιά.Αν το καλοσκεφτείς δεν θα αλλάξει κάτι (ακόμα και με το γάμο) αφού ήδη συζείτε...
06-12-2006, 18:17 #51
Αγαπητοί φίλοι,
Ως τώρα διάβασα τα μηνύματα όλων με μεγάλο ενδιαφέρον. Κατόπιν και κάποιας συζήτησης μς την κοπέλα μου αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε τις προθεσμίες και τα σκηνικά, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Ενδεικτικά να πώ οτι εχθές περάσαμε μια υπέροχη βραδιά μαζί (ψυχικά και σωματικά). Είμαι πιο αισιόδοξος γενικότερα (πιστεύω τελικά οτι θα πάρω μια σωστή απόφαση όποια και να είναι αυτή). Συμφωνώ t.n.t.k. για τα παιδιά (όλα γι αυτά γίνονται). Δεν προσπαθώ να αλλάξω την κοπέλα μου επιβάλλοντας πράγματα που ντε και καλά θέλω εγώ. Δεν αποφάσισα να την κάνω φωτομοντέλο. Απλά, για ιατρικούς λόγους (που δεν τους προσδιόρισα εγώ) πρέπει να προσέχει κάποια πράγματα στη ζωή της. Είναι γενικά άνθρωπος του μέτρου και έχει αυτογνωσία (μερικά από τα πολλά χαρίσματα της). Ο χρόνος θα δείξει....
13-02-2007, 14:18 #52
Αγαπητοί φίλοι,
Επανέρχομαι στο θέμα κατόπιν ώριμης σκέψης σε αυτό το διάστημα που πέρασε. Μάλλον περνούσα μια κρίση ανασφάλειας. Ομολογώ οτι την έχω σχεδόν ξεπεράσει. Η εμφάνιση της συντρόφου μου δεν είναι το πρόβλημα απ\'οτι φαίνεται. Η ερωτική μας ζωή πάει πλέον από το καλό στο καλύτερο από την ημέρα που μείναμε μαζί. Συζητώντας το ζήτημα και μαζί της, όλα μάλλον πηγάζουν από το οτι δεν είχα άλλη σχέση στη ζωή μου με αποτέλεσμα να είμαι πολύ αυστηρός μαζί της συγκρίνοντας την με το απολύτως ιδανικό που έχω στο μυαλό μου, με αποτέλεσμα να την αδικώ. Έχω αρχίσει να νιώθω οτι η σχέση μας ανανεώνεται ξανά όπως και παλιά. Περιμένω τα σχόλια σας....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....