ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Junior Member
    μηπως σε αγχωσε απλα και μονο το γεγονός το οτι η σχεση παει να \'\'σοβαρεψει\'\' ?

Senior Member
    :S Αχ βρε Τολη μου, δεν μου καλοφαινεται η εμμονη σου να μη χαλασει η εμφανιση της. Ενω τα λες μια χαρα, μ αυτες σου τις σκεψεις ριχνεις τα τουβλακια. Δεν το θεωρω ασημαντο και γι αυτο βλεπω το \"θεμα\" σου σοβαρο. Ειναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ να δειχνεις, πόσο μάλλον να λες για την εμφανιση μια γυναικας. Και πως θα μεινει εγκυος αργοτερα η καημενη?? και πως να ξαναδυνατισει??? Μια ζωη θα κοιταει μη βαλει κανενα κιλο και σε χαλασει??? θα φοβαστε τη στιγμη που θα κανεις το μπαμ. Ελεος ρε Τολη, δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα! Ελπιζω να περνας μια φαση ή να ειναι μια αντιδραση σου... Λυπαμαι.

Senior Member
    Originally posted by tolis1976
    Μένουμε μαζί μόλις ενάμιση μήνα. Έχει ένα αισθητικό χαρακτηριστικό που βρίσκω λίγο αντισεξουαλικό (περπατά λίγο σκυφτή). Το αντιμετωπίζει με ασκήσεις και γυμναστήριο. Άλλες φορές τη βρίσκω σέξυ και άλλες φορές οχι. Την πρήζω λοιπόν να πηγαίνει γυμναστήριο, πράγμα που δεν της πολυαρέσει αλλά επιβάλλεται, και να προσέχει το βάρος της που επίσης επιβάλλεται στην περίπτωση της. Επιμένω σε αυτό γιατί της άρεσε πάντα να ..τσιμπάει (καθότι μερακλού σαν ....εμένα). Προσπαθώ λοιπόν να συνηθίσω την καθημερινότητα με τα καλά και τα κακά της. τη βλέπω σαν ένα τέλειο πίνακα ζωγραφικής με μια μικρή τρυπίτσα την οποία προσπαθώ να μπαλώσω (και μου έχει γίνει μάλλον μανία). Θα μου πείς δε την έβλεπες τόσο καιρό, ναι, έβλεπα όμως και τον πίνακα...:)

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Της εχεις επιβαλλει να πηγαινει γυμναστηριο...
    Της εχεις επιβαλλει να προσεχει τη διατροφη της...

Εκεινη ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ;;; Γιατι απ\'οτι λες εισαι κι εσυ...μερακλης!

Τολη λυπαμαι, αλλα αυτα που λες πως σε απασχολουν ειναι ανευ σημασιας για μενα. Με συγχωρεις αλλα εσυ εχεις βρει - κατα τα δικα σου λεγομενα - ενα διαμαντι και προσπαθεις να το \"γυαλισεις\" να το \"επεξεργαστεις\" για να μην εχει καμια απολυτως ατελεια...

Ελπιζω να συνειδητοποιεις πως δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.....

Senior Member
    :S Νομιζω πως δεν εχεις ερωτευτει την κοπελα σου, αλλα την εικονα και τη βολικοτητα της σχεσης που λαχταρουσες. Ενα κι ενα κανουν δυο: Αν την ηθελες πραγματικα πιστεψε με αυτο θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα κοιτουσες...
    Ειναι το πρωτο πραγμα για να ξεκινησει μια σχεση και το τελευταιο για να συνεχιστει...

Τι ακριβως νιωθεις οταν δε σου \"φαινεται\" ελκυστικη?

Senior Member
    Συμφωνω απολυτως Wintertimes!

Senior Member
    Αντρες Λενακι..... :P

Senior Member
    ΕΥΤΥΧΩΣ οχι ΟΛΟΙ κουκλα μου...Ευτυχως!!!

Junior Member
    Λοιπον να βάλω τα πράγματα στη θέση τους... γυμναστήριο πήγαινε ουτως ή άλλως. Δεν τη βάζω να κάνει δίαιτα, ουτε την κυνηγάω από πίσω να μην τρώει. Μαζί ζούμε, μαζί τρώμε, τα ίδια πράγματα. Κάνω πολλές δουλειές του σπιτιού, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της (δουλειά και 2 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο απο 45 λεπτά). Οτι κάνω γι αυτήν το κάνω χωρίς να δυσανασχετώ. Μοιραζόμαστε τα πάντα (κοινώς ζούμε πραγματικά δια δυο), χωρίς να απολαμβάνω κάτι εγώ και να στερείται αυτή.

Senior Member
    Ναι, οντως δεν ειναι ολοι αντρες, αλλα γιατι ευτυχως???
    :P:P:P

Senior Member
    Ελπιζω Τολη οταν τρωτε να μην κοιτας την καθε μπουκια της :P

Senior Member
    Εννοουσα πως δεν ειναι ΟΛΟΙ οι αντρες ΕΤΣΙ βρε!:P:P:P

Senior Member
    Ελα ρεεεεεεεεεεε!!!

Τολη ακουω μουσικη. Βρες την \"ΑΚΤΗ\" της Αρβανιτακη!!!!

Junior Member
    Γιατί την ΑΚΤΗ συγκεκριμένα;

Senior Member
    Παντως οχι επειδη το ακουω κι εγω.
    Απλα σου ταιριαζει πολυ!!!

Junior Member
    Εννοείς το \"πως βαριεμαι σε τουτη την ακτη;...Μεσα στα κύματα πιανω τα σήματα που με φωναζουν στ\'ανοιχτα;\"

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast