Results 31 to 45 of 52
Thread: ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
04-12-2006, 12:56 #31
nai, nai auto!!!! :D
- 04-12-2006, 14:03 #32
Τόλη,
Από όσα διάβασα, συμπεράινω πως δεν την αγαπάς την κοπέλα και λυπάμαι αλλά είμαι απόλυτος σε αυτό. Δε θα στο δικαιολογήσω, με καλύπτουν οι απαντήσεις των άλλων δύο χρηστών*.
Καλό ξεμπέρδεμα...
Βαγγέλης
*Οι άλλοι χρήστες, παρακαλούνται να μη βγάζουν μεμονωμένα και βιαστικά συμπεράσματα για τη φύση των ανδρών ;)
04-12-2006, 14:24 #33
Κάτσε και σκέψου σοβαρά φίλε μου γιατί έχεις κολλήσει με την εμφάνιση της.
Σαν να βλέπεις την κοπέλα σε τμήματα αντί για την ολότητα της. Π.χ. καλός χαρακτήρας αλλά με μικρή κλίση στην πλάτη...
Σαν να αξιολογείς αντικείμενο. Συγνώμη αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, σου λέω τι βγαίνει.
Κοίταξε τη και πες: ρε το αγαπάω αυτό το κορίτσι; Ναι ή όχι. Τη γουστάρω; Σ\' αυτό αν έστω και λίγο αναρωτιέσαι... άσ\'το φίλε μου. Αν η απάντηση είναι αμέσως ναι τότε σκέψου αν \"κάνει\" όπως λέμε για οικογένεια. Αν κι αυτή η απάντηση είναι ναι τότε προχώρα.
Επειδή είναι η μοναδική σου σχέση έχεις μήπως σκεφτεί αν αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι είναι ότι ΘΕΣ περισσότερες εμπειρίες; Για διάφορους λόγους...
Αν είναι αυτό τότε κάτσε και σκέψου κι αυτό και αποφάσισε τι θες να κάνεις.
04-12-2006, 15:08 #34
Ευχαριστώ φίλοι μου για τα λόγια σας. Αγαπητέ alexandros3 θα έλεγα οτι δεν ήμουν ποτέ τύπος που κυνηγάει γυναίκες για το σεξ ή έτσι...για εμπειρία. Τι εμπειρια να θέλω παραπάνω από 7 χρόνια σχέσης; καλύτερο σέξ; περισσότερο πάθος;...πιστεύω οτι οτιδήποτε αφορά μονογαμική σχέση (αυτή με ενδιαφέρει) το έχω δεί. Θα είμαι πολύ προσεκτικός για το καλύτερο μέλλον και των δυο μας.
04-12-2006, 15:14 #35
Originally posted by explorer2004
*Οι άλλοι χρήστες, παρακαλούνται να μη βγάζουν μεμονωμένα και βιαστικά συμπεράσματα για τη φύση των ανδρών ;)
Ωπα ρε Βαγγελη!!!
Στο \"μεμονωμενα\" ζητάω συγνωμη, αν και ηταν εμφανες το οτι εκανα πλακα. Μεσα απο αυτη την πλακα βγηκε ενα συμπερασμα, οπως λες, το οποιο δε νομιζω να ειναι βιαστικο...
04-12-2006, 15:16 #36
Δεν μιλούσα μόνο για το σεξ αφού αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα σε μιά σχέση. Αλλά συμφωνώ για το να είσαι προσεκτικός. Σκέψου τα καλά και αποφάσισε. Δες πρώτα τι είναι αυτό που σε \"κολλάει\", προσπάθησε να το αναγνωρίσεις και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Το deadline άσ\'το αν σε πνίγει, εδώ μιλάμε για μιά ζωή. Και μίλα και λίγο με την κοπέλα, δεν νομίζω ότι δεν τα έχει καταλάβει. Προσωπικά συμφωνώ με τον explorer και τις κοπέλες του forum ό,τι τα προγνωστικά δεν είναι καθόλου καλά κι ότι δεν υπάρχει αυτό που χρειάζεται.
04-12-2006, 15:25 #37
Originally posted by Wintertimes
Ωπα ρε Βαγγελη!!!
Στο \"μεμονωμενα\" ζητάω συγνωμη, αν και ηταν εμφανες το οτι εκανα πλακα. Μεσα απο αυτη την πλακα βγηκε ενα συμπερασμα, οπως λες, το οποιο δε νομιζω να ειναι βιαστικο...
04-12-2006, 15:28 #38
Ωπα ρε Βαγγελη!!!
Αναμενομενη απαντηση.
Αυτο θα το ελεγε στα σοβαρα καποιος που θα ειχε αντιρρηση στο θεμα ισως..... :D
04-12-2006, 15:31 #39
[
Αναμενομενη απαντηση.
Αυτο θα το ελεγε στα σοβαρα καποιος που θα ειχε αντιρρηση στο θεμα ισως..... :D
04-12-2006, 15:31 #40
Και μένα!
04-12-2006, 15:33 #41
Χιχιχιχιχιχι και πρεπει να φυγω!!! Χτυπησου να καταλαβεις τι εννοω μεχρι να γυρισω! [σε κανα 2 ωρες] Χιχιχιχιχιχχιι....
04-12-2006, 15:35 #42
Αντε βρηκες και συμμαχο! Ωραια, να χει μια δυσκολια...
04-12-2006, 16:30 #43
Αγαπητοί φίλοι,
Οφείλω να πω οτι προβληματίστηκα αρκετά με τις απαντήσεις σας...όπως και να χει σας ευχαριστώ. Σίγουρα με έχει αγχώσει το γεγονός οτι η σχέση μας σοβάρεψε και οι προθεσμίες με πιέζουν..αγαπητέ Αλέξανδρε, στις ερωτήσεις σου: το αγαπάω αυτό το κορίτσι; ναι, το έχω στην καρδιά μου. Το γουστάρω; Ομολογώ οτι η επταετή σχέση μας με έχει λίγο κουράσει. Κάνει για οικογένεια; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ
ευχαριστώ για το χρόνο όλων σας
04-12-2006, 16:46 #44
na sou pw kati, emena o prwin mou otan arxise na leei tetoia, efage sout.afou ithele mia kaliteri na paei to paidi na ti vrei.emena giati me prizei?egw de tha eimai pote auti pou thelei, giati thelw na eimai o eautos mou, kai kserw oti tha me agapisei kapoios gia auto pou eimai kai oxi giauto pou tha ithele na ginw.ithele na me kanei teleia?opws thes esy na kleiseis ti mikri trypa ston kata ta alla teleio pinaka?xaxaxa.min autapatasai file, teleios den einai oute tha ginei kaneis.oute esy eisai teleios oute egw eimai teleia.den uparxei antikeimenika teleio.yparxei ypokeimenika idaniko.kai den pisteuw oti tha ginomoun kaliteros anthrwpos ama akouga tis \"simboules\" tou.auta einai prosximata tis anasfaleias.eleos dld.den exw proswpikotita?thelei na me valei sto kaloupi pou exei autos fantastei?giati ti einai?o sofos gerontas?na paei na mpei o idios mesa prwta.
04-12-2006, 23:28 #45
carrie sugxarhthria kopela mou!!!! den i8ela kan na sxoliasw to problhma tou tolis1976.. mpravo sthn upomonh soy!! tolis1976 an sta 50 sou eisai falakros ti 8a kaneis?emfutefsh upo8etw gia na mhn apogohtefseis th gunaika sou pou se kserei apo ta 20..
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....