Νιώθω κενός...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Νιώθω κενός...

Είμαι καινούριος στο site το οποίο ανακάλυψα πολύ πρόσφατα και βλέπω οτι βοηθάει πολλούς ανθρώπους για διάφορα θέματα.Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε την καταχώρησή μου!Η ιστορία ξεκίνησε πολύ καιρό πριν όταν γνώρισα εκείνη.Δεν θεωρώ οτι είναι σημαντικό να αναφερθώ σε ονόματα για προφανείς λόγους.Από τότε που την γνώρισα κατάλαβα οτι ήθελα να είμαι μαζί της και το σημαντικότερο είναι οτι η έλξη ήταν αμοιβαία.Γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και μείναμε μαζί για έναν χρόνο, τον καλύτερο και πιο ευτυχισμένο χρόνο της ζωής μου.Ήταν μια σχέση ιδανική από κάθε άποψη, σχεδόν σχέση εξάρτησης.Όταν σημπληρώσαμε τον χρόνο αυτή με άφησε.Δεν έμαθα ποτέ τον λόγο.Αυτό που ενδιέφερε ήταν οτι με άφησε, όχι το γιατί με άφησε.Έχασα τη γη κάτω απ' τα πόδια μου και αυτό έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων στη ζωή μου.Έκοψα επαφή με κοινούς μας γνωστούς, κλείστηκα στον εαυτό μου, σταμάτησα να πηγαίνω στα παλιά μας στέκια, έφτασα ακόμα και στο σημείο να σταματήσω να πηγαίνω στα μέρη που πήγαινε εκείνη για να αποφύγω ατυχείς συναντήσεις, πράγμα το οποίο κάνω μέχρι και σήμερα, 3 περίπου χρόνια αργότερα.Δεν την έχω ξαναδεί από τότε και προσπαθώ να μην θυμάμαι τίποτα από εκείνες τις μέρες.Το θέμα είναι το μετά...Με τα χίλια ζόρια συνήλθα κάπως.Άρχισα να κυκλοφορώ, να γνωρίζω και να φλερτάρω με άλλες κοπέλες.Σιγά σιγά προσπάθησα να μπω σε μία νέα σχέση και φαινόταν σαν να έχω επανέλθη πλήρως αλλά ήξερα οτι κάτι πάει στραβά.Η νέα μου "σχέση" μέσα σε λίγες μέρες έκανε παράπονα οτι αδιαφορώ, οτι είμαι ψυχρός, οτι δεν δείχνω τον απαραίτητο ζήλο και την όρεξη που θα 'πρεπε να δείξω τις πρώτες μέρες.Συνέχισα την ίδια συμπεριφορά και όταν είδε οτι δεν πάει άλλο μου τα είπε έξω απ' τα δόντια και εγώ της είπα μια δικαιολογία για να το διαλύσουμε, χωρίς να με ενδιαφέρει.Το ίδιο ακριβώς γινόταν από τότε με όλες όσες έχω γνωρίσει και εδώ και περίπου μισό χρόνο έχω σταματήσει να ψάχνω για σύντροφο.Δεν το κάνω επίτηδες και αυτό είναι το πρόβλημα, απλά δεν μου βγαίνει το ενδιαφέρον όσο και αν προσπαθώ.Σταμάτησα να ψάχνομαι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής με τις κοπέλες και όλο αυτό με κάνει να νιώθω οτι τις κοροϊδεύω.Γι' αυτό και είμαι μόνος.Έχω ένα τεράστιο κενό μέσα μου που δεν γεμίζει με τίποτα, νιώθω οτι δεν έχω συναισθήματα, οτι είμαι τελείως άδειος.Οι φίλοι μου προσπαθούν να μου γνωρίζουν διάφορες αλλά τους αποτρέπω για τους λόγους που προανέφερα.Θέλω, πριν ξαναπροσπαθήσω να μπω σε μία σχέση, να ξεκαθαρίσω τα πράγματα μέσα μου, να γεμίσω κάπως αυτό το κενό και να μην χρειαστεί να νιώθω ενοχικά κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με μια νέα γνωριμία του αντίθετου φύλλου.Έχω γίνει πολύ ντροπαλός και νιώθω οτι δεν μπορώ πλέον να γοητεύσω καμία.Εξ' αιτίας μίας νιώθω οτι θα με απορρίψουν όλες....Θα ήθελα λοιπόν να μιλήσω με κάποιον γι' αυτό το θέμα γιατί με πονάει....

Banned
    καλως ηρθες! ολοι οι κενοι στο e-psychology.gr μαζευτηκαν ?

Senior Member
    χαιρε αντωνη..
    εμμ ξερεις τι ακριβως θελεις σε μια κοπελα? η το αφηνεις ετσι στο φλου?
    ειναι σημαντικο να ξερεις τι θελεις για να ξερεις και που θα το ψαξεις
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    Πιστεύω οτι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο, αν και το βασικότερο είναι να είναι καλή κοπέλα.Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία.Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος.

Senior Member
    Αν η σχέση σας ήταν ιδανική, τότε γιατί σε άφησε? Ίσως εσύ να είχες εξιδανικεύσει τη σχέση και κείνη πάλι όχι. Επίσης το ιδανική σχέση δε συμβαδίζει κατ΄εμέ, με το γεγονός πως δε σε ενδιέφερε καν το γιατί έφυγε, μόνο το ότι έφυγε. Και κει διακρίνω εξάρτηση και όχι πραγματικό ενδιαφέρον. Τι λες εσύ?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας