Γειαα σας!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Βασικα ναι πρεπει να μαθεις να λες οχι εκει που πρεπει
    αφου εχεις σχεση εισαι τυχερη μια χαρα :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    {.....λειτουργώ ίσως επιπόλαια για να κερδίσω τους άλλους από την ανάγκη μου να το κάνω και δεν μπορώ να κερδίσω κανέναν! }<<<
    αυτη η 'υπερβολη' ξενιζει τους συνηθεις συνανθρωπους μας ,και ελκει ολους αυτους που θελουν να παρουν πραγματα και αφου σε στιψουν να σε πεταξουν σα λεμονοκουπα ....
    Λες επισης πως χεις μια σχεση που παει καλα . Αυτο δεν ειναι αρκετα σημαντικο ωστε να σε ισοροπισει, και να αφησεις λιγο στην τυχη τους τις υπολοιπες σχεσεις. ?

Senior Member
    ποσων ετων εισαι;

Banned
    21 είμαι :)

Banned
    δεν είναι γιατί έχω ανάγκη και την φιλική αγάπη όχι μόνο την ερωτική. δεν είναι υγείες αυτό...θέλω να έχω μια κανονική παρέα όπως όλοι άνθρωποι και μια φίλη κοντά μου.

Senior Member
    :) οκ εισαι και μικρουλα ακομα ,,,
    Ειναι ενα παιχνιδι οι σχεσεις. Ενα παιχνιδι ισσοροποιων κυριως, και ειναι και θεμα εμπειριας (γιαυτο σε ρωτησα ποσο εισαι ..).
    Να μην προσπαθεις να 'πιεζεις' τα πραγματα , αλλα περισσοτερο να 'παραβρισκεσαι',, Η χημεια -εαν αυτη υπαρχει- θα κανει την υπολοιπη δουλεια ! Εαν αυτη δεν υπαρχει , οσο και να προσπαθεις εσυ , εις ματην ...
    Επισης ειναι μια κρισιμη ηλικια που μεγαλη σημασια εχει Που βρισκονται αυτες οι σχεσεις ,,δηλαδη σε σχεση με το περιβαλον , τις επιλογες τις επαγγελματικες και αλλες ,,
    Αλληλοεπηρεαζουν και επηρεαζονται, με και για, την σταδιοδρομια της ζωης μας , και οι επιλογες γινονται δυσκολοτερες ακομα.
    ας πουμε , για καποιους ειναι μια παρατεταμενη εφηβεια,,

Senior Member
    {δεν είναι γιατί έχω ανάγκη και την φιλική αγάπη όχι μόνο την ερωτική. δεν είναι υγείες αυτό...θέλω να έχω μια κανονική παρέα όπως όλοι άνθρωποι και μια φίλη κοντά μου.}<
    Σαφως αυτο που θες ειναι πολυ νορμαλ. Και ετσι ειναι και αρχετυπικα , ηρθαμε στον κοσμο ολοι απο εναν ανδρα και μια γυναικα , και ετσι θελουμε να ζουμε ,, θελουμε να μας συνοδευει αυτο το σχημα σε ολη τη ζωη μας .
    Με εναν εραστη και μια φιλη , η με μια ερωμενη και εναν φιλο οι ανδρες . Ειναι ενα σχημα που μας ολοκληρωνει οταν αυτο δουλεψει σωστα και αρμονικα !
    Αυτο που μετραει ομως ειναι να ρθει αυτο να δεσει ,, και αυτο δεν ειναι και τοσο ευκολο (μαλλον θαλεγα πανδυσκολο), γιατι και οι φιλικες σχεσεις δεν ειναι καθολου ευκολοτερες απ τις ερωτικες, για να βρεθουνε αφ ενος και να καλιεργηθουνε αφ εταιρου ωστε να αντεξουνε στο χρονο.

Banned
    χα! είμαι λες ακόμα στην εφηβεία? :) δεν είναι και άσχημο! αλλά ρε συ στεναχωριέμαι να μην μπορώ να κάνω μια φίλη της προκοπής και όλες να με παρατάνε.... :/ πρόβλημα είχα πάντα με τις παρέες και τις σχέσεις μου με τους άλλους αλλά ποτέ δεν έκανα κακό σε κανέναν πάντα εγώ ήμουν το θύμα και με λυπεί αυτό βαθύτατα...άμα δεν το διορθώσω θα έχω πάντα πρόβλημα και θα με πατάνε...

Senior Member
    ετσι ειναι ευα.. , δεν ειναι κι ασχημο !
    στη ζωη μας ερχονται και φευγουν ανθρωποι , οπως κι εμεις απ τη δικια τους ζωη,, κι αν σκεφτεις οτι αυτο το παιχνιδι θα το παιζεις για πολλα πολλα χρονια ,, ,, εισαι στην αρχη ακομη :)
    Μην στενοχωριεσαι , γινε ποιο χαλαρη και τα πραγματα ερχονται και μονα τους , αντιθετα απ τοτι να τα πιεζεις ...
    Μη περιμενεις να το λυσεις , οπως λες . Δεν υπαρχει κατι να λυσεις δηλαδη . Εισαι αυτη που εισαι και αυτο θα σε συνοδευει για παντα . Και παντα σε καθε σχεση φιλικη επαγγελματικη η αλλη θα αντιμετωπιζεις ΚΑΙ τον εαυτο σου και πως αυτος το διαχειριζεται ,,και οσο αποκτας εμπειριες και βιωματα θα εισαι περισσοτερο ετοιμη και θαχεις περισσοτερες 'επιτυχιες'.........

Banned
    μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην φταίω εγώ τόσο....πάντως ότι κάνω και εγώ λάθη κάνω δεν γίνεται όλοι να χουν άδικο και εγώ δίκιο...στη τελική εγώ μένω μόνη μου πάντα...εμένα παρατάνε ή κοροϊδεύουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by evanioan View Post
    μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην φταίω εγώ τόσο....πάντως ότι κάνω και εγώ λάθη κάνω δεν γίνεται όλοι να χουν άδικο και εγώ δίκιο...στη τελική εγώ μένω μόνη μου πάντα...εμένα παρατάνε ή κοροϊδεύουν....
    γειά σου εύα!
    Στην ψυχολόγο σου έχεις πει γύρω από το θέμα της φίλιας και την δυσκολία σου για φιλίες;

Banned
    ναι, βασικά τώρα άρχισα να πηγαίνω...3 συνεδρίες έχω κάνει ακόμα...

Senior Member
    ναι, βασικά τώρα άρχισα να πηγαίνω...3 συνεδρίες έχω κάνει ακόμα...
    Ωραία! Είσαι ακόμα στην αρχή, αλλά να το συζητήσεις μαζί της. Ποιά μέθοδο ψυχολογίας εφαρμόζει?

Banned
    δεν έχω ιδέα...δεν μου έχει πει, θα την ρωτήσω.

Senior Member
    δεν έχω ιδέα...δεν μου έχει πει, θα την ρωτήσω.

..εάν έχεις χρόνο πάντως να δεις και λίγο το κομμάτι του εθελοντισμού. Ίσως στο πει αργότερα κι η ψυχολόγος.
    Κι από κει μπορείς ν' αντλήσεις ποιοτικές σχέσεις φιλίας, γιατί με τον εθελοντισμό ασχολούνται κυρίως άτομα σαν εσένα με καλή πρόθεση και δοτικότητα, γι' αυτό και στο προτείνω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast