ξαναγυρνάς σε κάτι που αγαπάς????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

ξαναγυρνάς σε κάτι που αγαπάς????

Πριν από έναν χρόνο περίπου είχα ανεβάσει το εξής θέμα με την ιστορία που πραγματικά με είχε συγκλονίσει τότε.μου ειπε πως ηταν παντρεμενος!

Μου είπε πως ήταν παντρεμένος.Γεια σας! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα τη γνώμη σας. Ένας άνθρωπος που γνώρισα, και υπήρχε μια σύνδεση ,επικοινωνουσαμε για 2 μήνες και σκεφτομασταν να κάνουμε μια σχέση ομολόγησε ότι, όταν συναντήθηκαμε ήταν παντρεμένος, αλλά της σε διαδικασία σιαζυγιου με τη σύζυγό του . Είπε ότι τώρα ήρθε πίσω στη ζωή του και ότι θα κάνουν μια προσπάθεια και ότι δεν θα ήταν σωστό να ξεκινήσει μια νέα σχέση χωρίς τον τερματισμό του γάμου .. είπε ότι με αυτά τα λόγια ακριβως.αισθάνονομαι κενή.Μου ειπε οτι δεν ηθελε να ειναι δειλος αλλα ενταξει απεναντί μου και οτι τωτα πια και σχεση να κανουμε που θα την βασισουμε αφου δεν τον εμπιστεθομαι.Ειναι μπερδεμενος?Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη αντίδραση είχαμε κάνει τόσα όνειρα μαζί.Στο προφίλ στο facebook του, συνεχίζει να έχει μια εικόνα που ήταν σημαντική για μας .. και όταν τον ρώτησα γιατί την κρατα ακομη είπε ότι του αρέσει .. είμαι πολύ λυπημενη και δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη αντίδραση.Παράλληλα με όλα αυτά βλέπω τα σχόλια αγάπης που του αφηνει και γινομαι ακομη χειροτερα ..

Τώρα μετά από ένα χρόνο αυτός ο ανθρωπος έχει πια χωρίσει οριστικἀ και έχει ξαναγυρίσει στη ζωή μου ζητώντας μια ευκαιρία.Μέσα μου είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, σαν να μην περασε ο χρόνος, ακόμα νιώθω το ίδιο έντονα γι αυτόν.Είναι λες και ήξερα πως θα γυρνούσε και κρατούσα τη θέση του μέσα μου αναλλοίωτη.Θα ήθελα κάποια συμβουλή από κάποιους που έχουν τυχόν ζήσει κάτι παρόμοιο η και γενικά την αποψή σας....Μπορεί κάτι που αγαπάς και έχει τελειώσει να ξανααρχίσει? η πάντα θα εἰναι καταδικασμένο να τελειώνει με τον ίδιο απογοητευτικό τρόπο?

Junior Member
    δυστυχως ναι.....εγω αγαπαω μια κοπελα η οποια μου εχει πληγωσει αμετρητες φορες κ μ εχει κανει να αμφιβαλλω πλεον για τα αισθηματα της...κ ενω λεω να μην ξανα ασχοληθω κ να μεινω μονος μου συνεχεια γυρνα μεχρι να με ξαναπληγωσει κ φτου απο την αρχη...σαν την πρεζα ...δεν την θες αλλα δεν μπορεις χωρις αυτην................

Member
    καλησπέρα! καλά και μένα με βλέπω να γυρίζω γιατί δεν πρόλαβα καν να το ζήσω.. ελπίζω πως ίσως επειδή έχουν αλλάξει οι συνθήκες θα ζήσουμε το παραμύθι που είχα και έχω στο μυαλό μου..μια συμβουλή εαν μου επιτρέπεις..κατάλληλοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοί . αφού το έχεις καταλάβει, μην βλάπτεις τον εαυτό σου άλλο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by eva-sunstar View Post
    καλησπέρα! καλά και μένα με βλέπω να γυρίζω γιατί δεν πρόλαβα καν να το ζήσω.. ελπίζω πως ίσως επειδή έχουν αλλάξει οι συνθήκες θα ζήσουμε το παραμύθι που είχα και έχω στο μυαλό μου..μια συμβουλή εαν μου επιτρέπεις..κατάλληλοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοί . αφού το έχεις καταλάβει, μην βλάπτεις τον εαυτό σου άλλο!!

Άντε τυχερούλα σούφεξε τελικά! Ναι τώρα που το τοπίο ξεκαθάρισε να το ζήσεις το παραμύθι, σου εύχομαι
    και μαζί με σένα εύχομαι να το ζήσουν όλοι όσοι σαν κι εσένα έκαναν υπομονή και τα πράγματα κύλησαν υπέρ τους!

έχει ξεκαθαρίσει με την προσωπική του ζωη αφού χωρισε οριστικα και τωρα που ειναι ετοιμος για νεα σχεση επιστρεφει σε σενα. και όταν σε πρωτογνωριζε ήδη ο γαμος του, τουλαχιστον συναισθηματικα, ειχε τελειωσει και εψαχνε κατι καινουργιο που να τον γεμίζει, ίσως αυτα που δεν εβρισκε τοσα χρονια στη γυναικα του τα βρηκε σε σενα και μου φαινεται πως σου φερθηκε ενταξει αφου δεν εκανε παραλληλη σχεση μαζι σου αλλά περιμενε πρωτα να ξεκαθαρισει το διαζυγιο για να ρθει οριστικα σε σενα. στο χερι σου ειναι να αν θες να προχωρησεις μαζι του, εξαρταται βεβαια ποσο τον γουσταρεις και ποσο τον εμπιστευεσαι.
    γιάννης

Senior Member
    σκίστο το κουνέλι λεμεεε!!!

Member
    Mαρκέλα , σ ευχαριστώ ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το ζήσω...ιωάννη, τον θελω πολυ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να ξεχάσω τελείως όσα έγιναν ..νιώθω πολύ έντονα γι αυτόν αλλα με έχει απογοητευσει μια φορά.Νιώθω λίγο συγκρατημένη,δεν ξερω τι να πω...Κωνσταντινε γέλασα πολύ :))