Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 286
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Πράγματι ο όμορφος που δεν ξέρει οτι είναι όμορφος γίνεται ακόμα πιο όμορφος..
    ο ομορφος που δε ξερει οτι ειναι ομορφος σαν ενα φιλο μου στο τελος αφηνει το μουσι κ το μαλι θαμνο του τρελου επιστημονα κ ολο λεει στους αλλους δε θα μου πεις ποτε θα ξυριστω χαχαχα κ στο τελος προβιβαζετε σε μεγαλη παρασκευη κ ησυχαζει οποτε μη κανεις ορεξη....

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ο ομορφος που δε ξερει οτι ειναι ομορφος σαν ενα φιλο μου στο τελος αφηνει το μουσι κ το μαλι θαμνο του τρελου επιστημονα κ ολο λεει στους αλλους δε θα μου πεις ποτε θα ξυριστω χαχαχα κ στο τελος προβιβαζετε σε μεγαλη παρασκευη κ ησυχαζει οποτε μη κανεις ορεξη....

...αυτό πάλι με το μούσι που έχουν γίνει όλοι Σουλειμάν και νομίζουν ότι τους πάει, με ξεπερνά :Ρ

Banned
    http://25.media.tumblr.com/c8aba9f2d...6n2lo1_250.gif

Παρτε εναν σεξυ ανδρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αυτό πάλι με το μούσι που έχουν γίνει όλοι Σουλειμάν και νομίζουν ότι τους πάει, με ξεπερνά :Ρ
    χαχαχαχα ναι μια ανδρική-υπέροχη μόδα
    Οι μουσάρες είναι απίστευτου κάλλους....!

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;500025]κι ομως, αυτο ειναι το πιο ερωτευσιμο ειδος ανθρωπου, και σε ανδρα και σε γυναικα, εξυπνος και ομορφος, χωρις πολλη αυτοπεποιθηση (οποτε και χωρις ναρκισισμο ).

remedy , για τον καθενα το πιο ερωτευσιμο ειδος ανθρωπου , ειναι διαφορετικο . Αλλα , προς αποφυγην παρεξηγησης , εγραψα οτι μονο η κοπελα που εκτος απο εμφανιση και εξυπναδα , χρειαζεται κ αυτοπεποιθηση , αν θελει να παιζει τους αντρες στα δαχτυλα , ως απαντηση στο σχολιο της mariam .( #214 )

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    αν μπορει να υπαρξει απλη φιλια μεταξυ των δυο φυλων . Μπορει ?
    Υπαρχει, υπαρχει. Οι δυο καλυτεροι μου φιλοι, κολλητοι πες, αν και τον εναν δεν τον βλεπω πια συχνα, ειναι αντρες, και κανω παρεα και με αλλους αντρες επισης. Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω, αλλα τα παω πολυ καλα με αντρες φιλους, και με γυναικες ομως ολα καλα, απλα καπως συνεννοουμαι καλυτερα με αρσενικους εγκεφαλους. Με αντρες γκομενους εχω προβλημα :p

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι ομως, αυτο ειναι το πιο ερωτευσιμο ειδος ανθρωπου, και σε ανδρα και σε γυναικα, εξυπνος και ομορφος, χωρις πολλη αυτοπεποιθηση (οποτε και χωρις ναρκισισμο ).
    Θα διαφωνησω.. Οχι πολυ, αλλα οσο παταει η γατα. Δεν ξερω αν ειναι πιο ερωτευσιμοι, αλλα αν εισαι εξυπνος, ομορφος, και δεν εχεις αυτοπεποιθηση, υπαρχει προβλημα.. Καμια φορα σοβαρο.. Κι ετσι πας απο μαλακα σε μαλακα...

Πράγματι ο όμορφος που δεν ξέρει οτι είναι όμορφος γίνεται ακόμα πιο όμορφος..
    Θα διαφωνησω πολυ. Βασικα οι περισσοτεροι ομορφοι, 99% ξερουν οτι ειναι ομορφοι, και για αυτο στηριζουν και προβαλλουν καλυτερα τον εαυτο τους. Ο/η ομορφος/η που δεν ξερει οτι ειναι ομορφος/η, αυτο το σπανιο ειδος, δεν φτιαχνεται, δε προβαλλεται, δεν μακιγιαρεται ή τρεχει στα κομμωτηρια, χανει και τον/την ξεπερνανε κατα πολυ ακομα και οι μετριοι-ες που σουλουπωνονται και κανουν ωραιο αμπαλαζ.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post

remedy , για τον καθενα το πιο ερωτευσιμο ειδος ανθρωπου , ειναι διαφορετικο . Αλλα , προς αποφυγην παρεξηγησης , εγραψα οτι μονο η κοπελα που εκτος απο εμφανιση και εξυπναδα , χρειαζεται κ αυτοπεποιθηση , αν θελει να παιζει τους αντρες στα δαχτυλα , ως απαντηση στο σχολιο της mariam .( #214 )

Συμφωνω. Αν δεν ξερει τι προσοντα εχει, δε μπορει να παιξει τους ανδρες στα δαχτυλα..

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Προσυπογραφω απολυτα αν και μισογυνιστικο γουρουνι.Τωρα δε ξερω αν πρεπει να ανησυχεις εσυ ή εγω :p
    Δεν ανησυω με τιποτα γιατι και τα μισογυνιστικα γουρουνια τα αγαπω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Θα διαφωνησω.. Οχι πολυ, αλλα οσο παταει η γατα. Δεν ξερω αν ειναι πιο ερωτευσιμοι, αλλα αν εισαι εξυπνος, ομορφος, και δεν εχεις αυτοπεποιθηση, υπαρχει προβλημα.. Καμια φορα σοβαρο.. Κι ετσι πας απο μαλακα σε μαλακα...
    εγω δεν ειπα οτι δεν εχουν κανενα προβλημα. οποιοσδηποτε χωρις αυτοπεποιθηση εχει καποια προβληματα.
    ειπα οτι ειναι ερωτευσιμος ο αθωος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν ειπα οτι δεν εχουν κανενα προβλημα. οποιοσδηποτε χωρις αυτοπεποιθηση εχει καποια προβληματα.
    ειπα οτι ειναι ερωτευσιμος ο αθωος..
    ειδες λοιπον, επειδη ειναι πιο ερωτευσιμος, και εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση, μπλεκεται σε πιο πολλες προβληματιεκς σχεσεις! χαχαχαχ!! Οποτε, ξυπνηστε ολους τους ομορφους και εξυπνους να καταλαβουν την αξια τους!!!

Senior Member
    ειδες λοιπον, επειδη ειναι πιο ερωτευσιμος, και εχει χαμηλη αυτοπεποιθηση, μπλεκεται σε πιο πολλες προβληματιεκς σχεσεις! χαχαχαχ!! Οποτε, ξυπνηστε ολους τους ομορφους και εξυπνους να καταλαβουν την αξια τους!!!
    οχι απαραιτητα, αλλα υπαρχει αυτος ο φοβος, ναι.
    αν ομως εχει την καλη τυχη να συναντησει ατομο εξισου αξιολογο, που μπορει να εκτιμησει και τις ποιοτητες του και να το αγαπησει οσο του αξιζει, ειναι παραδεισος... :rolleyes:
    οσους εχουν κακοπεσει, ξυπνατε τους!!!!
    οσους καλοπερνανε, αφηστε τους στην ευτυχια τους:rolleyes:

Senior Member

Περα απο την πλακα , συμφωνω . Ο ανθρωπος με αυτοπεποιθηση ειναι σεμνος , ας ειναι ωραιος κ εξυπνος , ( αν και δεν ειναι απαραιτητη η απολυτη ομορφια ), δεν εχει αναγκη ναποδειξει τιποτα και σε κανεναν . Προσωπικα , το πιο αφροδισιακο σε μια κοπελα ειναι η αυτοπεποιθηση , η original , την ' μαιμου ' αυτοπεποιθηση , την αντιλαμβανομαι γρηγορα ( και κοβω περα ! ) .

Banned
    Λιλιουμ ενας που ξερει οτι ειναι ωραιος χανει την φυσικη ομορφια του γιατι γινεται πολυ στημενος και ψωνιο..Αυτο ισχυει και για την γυναικα,πιο πολυ για την γυναικα θα ελεγα!Γιατι ακομα και η αυτοπεποιθηση πρεπει να εχει ορια,διαφορετικα οσο ωραιος/α και να ειναι καποιος/α καταντα περιγελος.
    Ελα δεν εχεις συναντησει τετοια περιπτωση?

Senior Member
    Λιλιουμ ενας που ξερει οτι ειναι ωραιος χανει την φυσικη ομορφια του γιατι γινεται πολυ στημενος και ψωνιο..Αυτο ισχυει και για την γυναικα,πιο πολυ για την γυναικα θα ελεγα!Γιατι ακομα και η αυτοπεποιθηση πρεπει να εχει ορια,διαφορετικα οσο ωραιος/α και να ειναι καποιος/α καταντα περιγελος.
    Ελα δεν εχεις συναντησει τετοια περιπτωση?
    γινεται και αυτο που λες, γινεταικαι αυτο που λεω εγω,αρα το συμπερασμα παν μετρον αριστον!!

Banned
    γινεται και αυτο που λες, γινεταικαι αυτο που λεω εγω,αρα το συμπερασμα παν μετρον αριστον!!
    Το συμπερασμα απο ολα αυτα που λεμε ξερεις ποιο ειναι?......Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,δεν ξερω ακριβως γιατι προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον..Μαλλον τα γουστα μας παραθετουμε :)

Senior Member
    Και τα αποσταγματα μας!

Banned
    Βασικά νομίζω τα έχουμε μπλέξει λίγο. Αυτοπεποίθηση= πιστεύω στον εαυτό μου κ γνωρίζω την αξία μου, κ σαφώς αποτελεί προσόν. Ναρκισσισμός/ψώνιο= ύφος 1000 καρδιναλίων, "εγώ είμαι Ο/Η....... κ είμαι φταιγμένος/η για μεγαλεία κ χάρη σου κάνω που σου απευθύνω κ το λόγο". Οι τελευταία κατηγορία είναι συνήθως αντιπαθητική.

Για τα υπόλοιπα λίγο- πολύ συμφωνώ με το mnimonio, οι άνθρωποι είμαστε πολύ διαφορετικοί κ δεν μπορούν να μπουν κανόνες στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Πχ υπάρχουν έξυπνες γυναίκες που θέλουν δίπλα τους έναν έξυπνο άντρα, τον οποίο θα τον βλέπουν ως ίσο κ θα τον σέβονται, υπάρχουν κ έξυπνες γυναίκες που θέλουν άντρες- πιόνια να τους έχουν σήκω- σήκω κ κάτσε- κάτσε κ να εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις όπως τις συμφέρει. Πχ υπάρχουν άντρες που γοητεύονται από γυναίκες με αυτοπεποίθηση, υπάρχουν κ άλλοι που ψάχνουν για ανασφαλή κ υποταγμένα κοριτσάκια, που να μη φέρνουν αντίρρηση σε τίποτα, ή πχ να είναι νοικοκυρές κ να τους μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς να βγάζουν κιχ. Κ σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, πολλοί άντρες κ γυναίκες της αποδίδουν πολύ μα πολύ διαφορετική βαρύτητα ως κριτήριο, αναλόγως του αν επιδιώκουν 1 βράδυ ή σχέση (τώρα το τί ονομάζεται σχέση είναι άλλο κεφάλαιο......).

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast