Results 91 to 105 of 286
-
28-02-2012, 08:58 #91
Εγω εχω να κανω 2 χρονια σχεση, απο τοτε που χωρισα δλδ. Οχι πως δεν προσπαθουσα, αλλα η ψυχολογικη μου καταταση δεν ειναι και ο,τι πιο ελκιστικο χαχαχα βασικια οσο πιο πολυ το επιδιωκεις τοσο πιο πολυ σε απορριπτουν :)
- 28-02-2012, 12:36 #92
28-02-2012, 12:41 #93
28-02-2012, 14:00 #94
28-02-2012, 15:53 #95
βρε Παντελη και να τα ειχα οντως με τη BloodyKate και οποια αλλη, ειναι προσωπικο δεδομενο κι αφορα μονο εμενα κι αυτη, εσας τι σας κοφτει ? τις προαλλες που ανεφερα προσωπικα στοιχεια της φιλης σου της Θεοφανίας, με καναν ban κακην κακως απο δω μεσα! θα μπορουσες να ερθεις να με βρεις και να το ρωτησεις με μηνυμα αυτο που θελεις, να στο ξεκαθαρισω εγω ο ιδιος (ή η BloodyKate) χωρις να βγαζουμε τα προσωπικα μας στη φορα. δε νομιζω πως ενδιαφερεται και ο υπολοιπος κοσμος δλδ να μαθει (εξαιρουνται οι καλες κουτσομπολες).
28-02-2012, 16:39 #96
δε με νοιαζει τι κανεισ ρε συ τεστ αντιληψησ ηταν το εγραψα τιποτα παραπανω παλι δε συνενοουμαστε μ φαινεται εσυ το ειπεσ οτι ειπεσ εγω δεν ειπα τιποτα για τα προσωπικα σασ δε στο ρωτησα εσενα γτ εσυ το γραψεσ μπορει να χεισ αλλα στο μυαλο σ κι αλλα να γραφεισ επισησ για τον ιδιο λογο δε ρωτησα κ τη μπλαντυ κειτ ηθελα να μ πει καποιοσ πωσ τ φαινεται που το διαβασε που δε ξερει τι γινεται πραγματικα καταλαβεσ;
28-02-2012, 18:08 #97
ενταξει Παντελη αν ηταν απλα ενα τεστ αντιληψης κανενα προβλημα. ισως ειμαι κι εγω λιγο προκαταλημενος με τους σαλονικεις, γιατι εχουν ακουστει πολλα κουτσομπολια, και γενικα μιλανε ολοι λες και με ξερουν προσωπικα.
28-02-2012, 20:43 #98
Είμαι πλέον άφυλος
δεν αυνανίζομαι καν. Αιθέριος
είμαι. Αέρας, ατμός. Άκακος και κακός σαν ήλιος.
Πρέπει να με αγαπάτε περισσότερο. Όλοι σας. Όλοι σας. ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
28-02-2012, 22:40 #99
όλοι έχουμε μοναξιά μόνοι ή σε σχέση για τους λόγους του ο καθένας, δε λες καλά που το ξέρεις και δεν νομίζεις ότι περνάς τέλεια ενώ δεν επικοινωνείς καν με την 'παρέα' που θα εχεις βγει... Όλοι μόνοι μας είμαστε ΚΕΝΟ... Με γκόμενο ή χωρίς όλοι μόνοι... Καλύτερα να το ξέρουμε...
(εμένα αυτό μου κόλλησε..μ' αυτό ασχολήθηκα... αν ειναι λίγο άσχετο συγχωρέστε με....)
'
28-02-2012, 22:48 #100
οχι αφου γραφτηκε εδω δεν ειναι ασχετο. αλλα οταν εχεις γκομενο παλι μονη νιωθεις ? τοτε ποιος ο λογος που τον εχεις, απλα για το σεξ ? υποτιθεται ο γκομενος ειναι ο πρωτος που σε καταλαβαινει αφου σου ταιριαζει και σε εχει ζησει περισσοτερο, και νοιαζεται για σενα ετσι ωστε να μη σε αφηνει μονη. αν παλι εισαι μαζι του ενω το μετανιωσες, δεν υπαρχει λογος να κρατιεται η σχεση και να βασανιζοσαστε και οι δυο. συχνα δυσκολευομαστε να επιλεξουμε, και ισως να μη μας ικανοποιουν οι επιλογες που εχουμε, και ετσι προτιμουμε να παραμενουμε single. μα αμα δε δοκιμασουμε εναν ανθρωπο, πως θα ξερουμε αν τελικα εκανε για μας ή οχι ?
28-02-2012, 23:08 #101
Είμαι κομπλέ με την επιλογή μου... Μιλάω για το νόημα.. Της έννοιας μόνος... Μην θεοποιείς μια σχέση.... Μόνοι μας είμαστε με την έννοια ότι.... αν δε φροντίσουμε εμείς τον εαυτό μας... καμία σχέση καμία φιλία και καμία 'επαφη' δεν θα μας καλύψει το κενό που δημιουργείται! Μόνοι μας τα κάνουμε ολα... Μόνοι μας κάνουμε επιλογές. Μόνοι μας θέτουμε τον εαυτό μας στο να θεωρεί ότι είναι μόνος ή στο ότι δεν είναι. Ίσως όμως η θεώρησή του δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.....Αυτό λέω!
28-02-2012, 23:10 #102
Και γενικά είμαι φαν της μοναξιάς! Μπορώ να νιώθω μόνη ακόμα και με άπειρο κόσμο σε φάση 'παρέα' δίπλα μου! Μέσα σε αυτούς ίσως βρίσκονται και πραγματικοί μου φίλοι! όμως θα έχω μπει σε φάση είμαι μόνη μου γιατί ειμαι καλύτερη από σας, κι ας σας κάνω παρέα ! (κράξε με αλλά πονάει να το νιώθεις αυτό!)
28-02-2012, 23:19 #103
οχι δε θεοποιω τις σχεσεις. και καθολου μα καθολου τη παρεα των φιλων. η παρεα τους ειναι απλα παρεα, λετε καμια μαλακια μαζι, κυκλοφορειτε ισως βολτουλες, πινετε και το καφεδακι σας, κι αφου πειτε και τα νεα σας (αν υπαρχουν γιατι αυτη τη περιοδο ολοι ειναι παγωμενοι και κολλημενοι) πατε σπιτι. με τη σχεση ομως υποτιθεται ειστε μαζι γιατι γουσταρετε, ειναι το αλλο μισο του καθενος, καλυπτεστε συναισθηματικα, και τις αναγκες (τις σεξουαλικες). ζειτε τη ζωη μαζι, προχωρατε παρακατω! οταν ειναι να φυγεις εξωτερικο πχ η σχεση σου αν σε αγαπαει ισως ερθει μαζι σου. οι φιλοι σου ειδικα αν εχουν υποχρεωσεις εδω, δε νομιζω να σκεφτουν να αφησουν δουλεια και οικογενεια για να σε ακολουθησουν. ετσι βρισκω το θεμα σχεση ανωτερο της παρεας των φιλων. με τους δευτερους δε γινονται κι ολας ολες οι δραστηριοτητες μαζι, ακομα κι αν συγκατοικεις με φιλη σου...
28-02-2012, 23:49 #104
Για μενα αλλο κενο σου γεμιζει η παρεα των φιλων και αλλο η συντροφικοτητα που σου προσφερει μια σχεση! αλλιως θα συμπεριφερθεισ με τους φιλους σου και αλλιωσ με τον συντροφο σου! ομως οι περισσοτροι πια δυσκολευομαστε(και βαζω και μενα μεσα) να κανουμε μια ουσιαστικη σχεση, αναλογα βεβαια με το τι ζητα κανεις. Δυστυχως ομωσ(ή και ευτυχως για μερικους) ολο και περισσοτεροι επιλεγουν να κανουν ευημερες σχεσεις ενω εκεινοι που ζητουν διαρκεια πεφτουν και δινουν τα παντα απο την αρχη και στην συνεχεια κατι χαλαει και συνηθως ο αλλος ξενερωνει! ενω οι περισσοτεροι αντρεσ πια λένε χαρακτηριστικά πως "δεν είναι στην κατάλληλη φαση να κανουν κατι σοβαρο" και ολα αυτα ενω εχει προχωρησει η σχεση με την εκαστοτε συντροφο...ξαφνικα το ενδιαφερον χανεται. τι φταιει και ολα εγιναν τοσο δυσκολα ενω και οι δυο πλευρεσ δηλωνουν την αναγκη υπαρξης συντροφου? τι ειναι τοσο δυσκολο πια στισ ανθρωπινεσ σχεσεισ και ποσο δυσκολο ειναι να λεμε απο την αρχη τι ζηταμε απο καποιον?
28-02-2012, 23:51 #105
Υπάρχει και μοναξιά εντός της σχέσης και αυτή είναι η χειρότερη πιστεύω. Υπάρχουν και άνθρωποι που μετά από χρόνια σχέσης αντί να δένονται περισσότερο, αποξενώνονται και βλέπεις μετά από χρόνια 2 ξένους στο ίδιο σπίτι. Πολύ απογοητευτικό :(
έτσι γιατί περίεργα την είδα...