Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 286
    Senior Member
    Εγω εχω να κανω 2 χρονια σχεση, απο τοτε που χωρισα δλδ. Οχι πως δεν προσπαθουσα, αλλα η ψυχολογικη μου καταταση δεν ειναι και ο,τι πιο ελκιστικο χαχαχα βασικια οσο πιο πολυ το επιδιωκεις τοσο πιο πολυ σε απορριπτουν :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ητανε γαμιας της γειτονιας ο KENO και ειχε παρει ολες τις κοπελες του φορουμ, ασχετα αν τις χωριζει αποσταση Αθηνα - Ναξο (με τη BloodyKate) και Σαλονικα (παλιοτερα με τη Lacrymosa) κι οποια αλλη οπου αλλου, λολ. :p
    ναι δικε μου ενταξει εκανεσ το ποιντ σου καταλαβαμε

Senior Member
    εγω προσωπικα εχω πανω απο δυο χρονια να κανω σχεση. με τη τελευταια συγκατοικουσα κι ολας για λιγο, αλλα ηταν ολο δουλεια και καταντησαμε να ειμαστε μονο σεξ και τιποτα παραπανω. ηταν αλλου, τη σιχαθηκα, πλακωθηκαμε, και τελειωσε. απο τοτε δε βρηκα καμια αξιολογη που να δειχνει λιγο ενδιαφερον. ορισμενες μεγαλυτερες ηλικιακα (κατω των 30) που δεν ταιριαζαμε, δυο τρεις που μεναν μακρια εκτος αθηνων (BloodyKate δε λεω για σενα), μια που ειχε κολλημα ακομα με τον πρωην, η αλλη δεν ηξερε τι ηθελε.
    δηλαδη τωρα εδω δε λεει τα ειχα με αυτην τα ειχα με την αλλη αλλα με εσενα μπλαντυ κειτ οχι ειναι λογικο να αναφερει ενα ονομα που το αποκλειει ενα αναφερει ολα τα κοριτσια του

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    δηλαδη τωρα εδω δε λεει τα ειχα με αυτην τα ειχα με την αλλη αλλα με εσενα μπλαντυ κειτ οχι ειναι λογικο να αναφερει ενα ονομα που το αποκλειει ενα αναφερει ολα τα κοριτσια του
    οχι καλε προφανως μονο εσυ το καταλαβες αυτο :)
    δεν πειραζει παρεξηγηση :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    βρε Παντελη και να τα ειχα οντως με τη BloodyKate και οποια αλλη, ειναι προσωπικο δεδομενο κι αφορα μονο εμενα κι αυτη, εσας τι σας κοφτει ? τις προαλλες που ανεφερα προσωπικα στοιχεια της φιλης σου της Θεοφανίας, με καναν ban κακην κακως απο δω μεσα! θα μπορουσες να ερθεις να με βρεις και να το ρωτησεις με μηνυμα αυτο που θελεις, να στο ξεκαθαρισω εγω ο ιδιος (ή η BloodyKate) χωρις να βγαζουμε τα προσωπικα μας στη φορα. δε νομιζω πως ενδιαφερεται και ο υπολοιπος κοσμος δλδ να μαθει (εξαιρουνται οι καλες κουτσομπολες).

Senior Member
    βρε Παντελη και να τα ειχα οντως με τη BloodyKate και οποια αλλη, ειναι προσωπικο δεδομενο κι αφορα μονο εμενα κι αυτη, εσας τι σας κοφτει ? τις προαλλες που ανεφερα προσωπικα στοιχεια της φιλης σου της Θεοφανίας, με καναν ban κακην κακως απο δω μεσα! θα μπορουσες να ερθεις να με βρεις και να το ρωτησεις με μηνυμα αυτο που θελεις, να στο ξεκαθαρισω εγω ο ιδιος (ή η BloodyKate) χωρις να βγαζουμε τα προσωπικα μας στη φορα. δε νομιζω πως ενδιαφερεται και ο υπολοιπος κοσμος δλδ να μαθει (εξαιρουνται οι καλες κουτσομπολες).
    δε με νοιαζει τι κανεισ ρε συ τεστ αντιληψησ ηταν το εγραψα τιποτα παραπανω παλι δε συνενοουμαστε μ φαινεται εσυ το ειπεσ οτι ειπεσ εγω δεν ειπα τιποτα για τα προσωπικα σασ δε στο ρωτησα εσενα γτ εσυ το γραψεσ μπορει να χεισ αλλα στο μυαλο σ κι αλλα να γραφεισ επισησ για τον ιδιο λογο δε ρωτησα κ τη μπλαντυ κειτ ηθελα να μ πει καποιοσ πωσ τ φαινεται που το διαβασε που δε ξερει τι γινεται πραγματικα καταλαβεσ;

Banned
    ενταξει Παντελη αν ηταν απλα ενα τεστ αντιληψης κανενα προβλημα. ισως ειμαι κι εγω λιγο προκαταλημενος με τους σαλονικεις, γιατι εχουν ακουστει πολλα κουτσομπολια, και γενικα μιλανε ολοι λες και με ξερουν προσωπικα.

Junior Member
    Είμαι πλέον άφυλος
    δεν αυνανίζομαι καν. Αιθέριος
    είμαι. Αέρας, ατμός. Άκακος και κακός σαν ήλιος.
    Πρέπει να με αγαπάτε περισσότερο. Όλοι σας. Όλοι σας. ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Senior Member
    δεν ειναι για ολους επιλογη ρε γμτ, κι εμενα περισσοτερο συνηθεια εγινε πλεον. δε ξυπνας ενα πρωι και λες "τωρα θα μεινω μονος, θα με φτυνουν ολες οσες θελω, και θα νιωθω σκατα". σαν να ξεκινας το τσιγαρο και ενω ξερεις πως σου κανει κακο και θα παθεις καρκινο, δε μπορεις να το κοψεις μαχαιρι κατευθειαν (νομιζω τουλαχιστον γιατι δε καπνιζω), και το συνεχιζεις. ετσι και η μοναξια, απομακρυνεσαι σιγα σιγα, μετα εχεις φτασει να μη θελεις κανενος τη παρεα ή να θελεις μονο αυτους που εσυ επελεξες. αλλα συνηθως δε σε θελουν κι αυτοι. ειναι αμοιβαιο το μισος δλδ, ο κοσμος σε μισει, κι εσυ μισεις το κοσμο.
    το προβλημα ομως ακομα κι αν θελει να γινει κανεις φιλος μου ειναι οτι ΔΕΝ αφηνομαι. εγω. με τους ανθρωπους. δε τους θελω διπλα μου αν δε τους ξερω, δε τους νιωθω σιγουρους και δε τους εμπιστευομαι. συν οτι συχνα μου προκαλουν αηδια. ειμαι μισανθρωπος. αντικοινωνικος by nature.
    και τωρα δες τον τιτλο του θεματος, και σκεψου με ποιον μιλας. ο KENO ειναι κενος, δεν ανηκει πουθενα, δεν ειναι για τους πολλους, δε θελει να παιρνει θεση, τιποτα. ειναι μονο για τους λιγους και καλους, αυτους κι αυτα που ο ιδιος επιλεγει. ετσι προτιμω σχεση! για να αποκτησω βεβαια αυτη τη ριμαδα σχεση θα πρεπει να κοινωνικοποιηθω κι εγω περισσοτερο, το ξερω. ομως ακομα κι αν το κανω και γνωρισω καποια, αυτη η καποια πολυ πιθανον ειναι να μη μου ταιριαζει, αφου θα ειναι κοινωνικη. ειχα στο παρελθον κοπελες που γουσταραν συνεχως κλαμπακια μπαρακια καφετεριες, και περνουσα σκατα. εγω δεν ειμαι γιαυτα, προτιμω μια αντικοινωνικια, αλλα κι αυτες σπανιζουν και συμπεριφερονται καπως με το παραμικρο λες και τις πληγωσες. κι ετσι ο καφρος ο KENO μενει μονος του.
    βεβαια θα ηθελα να ξαναγινω οπως παλια κοινωνικος και να μη ξεχωριζω τους ανθρωπους αναλογα με το αν μπορουν να μου φανουν χρησιμοι ή οχι, αλλα πλεον ειναι και η οικονομικη κατασταση που ειναι δυσκολη και δε το επιτρεπει. δε μπορεις να εμπιστευτεις τους παντες δλδ γιατι καποιος θα στη φερει. ετσι πρεπει να προσεχουμε, και αφου και οι υπολοιποι κλεινονται, ποιος ειμαι εγω να μην ακολουθησω τη ταση της μοδας ?
    όλοι έχουμε μοναξιά μόνοι ή σε σχέση για τους λόγους του ο καθένας, δε λες καλά που το ξέρεις και δεν νομίζεις ότι περνάς τέλεια ενώ δεν επικοινωνείς καν με την 'παρέα' που θα εχεις βγει... Όλοι μόνοι μας είμαστε ΚΕΝΟ... Με γκόμενο ή χωρίς όλοι μόνοι... Καλύτερα να το ξέρουμε...
    (εμένα αυτό μου κόλλησε..μ' αυτό ασχολήθηκα... αν ειναι λίγο άσχετο συγχωρέστε με....)
    '

Banned
    οχι αφου γραφτηκε εδω δεν ειναι ασχετο. αλλα οταν εχεις γκομενο παλι μονη νιωθεις ? τοτε ποιος ο λογος που τον εχεις, απλα για το σεξ ? υποτιθεται ο γκομενος ειναι ο πρωτος που σε καταλαβαινει αφου σου ταιριαζει και σε εχει ζησει περισσοτερο, και νοιαζεται για σενα ετσι ωστε να μη σε αφηνει μονη. αν παλι εισαι μαζι του ενω το μετανιωσες, δεν υπαρχει λογος να κρατιεται η σχεση και να βασανιζοσαστε και οι δυο. συχνα δυσκολευομαστε να επιλεξουμε, και ισως να μη μας ικανοποιουν οι επιλογες που εχουμε, και ετσι προτιμουμε να παραμενουμε single. μα αμα δε δοκιμασουμε εναν ανθρωπο, πως θα ξερουμε αν τελικα εκανε για μας ή οχι ?

Senior Member
    Είμαι κομπλέ με την επιλογή μου... Μιλάω για το νόημα.. Της έννοιας μόνος... Μην θεοποιείς μια σχέση.... Μόνοι μας είμαστε με την έννοια ότι.... αν δε φροντίσουμε εμείς τον εαυτό μας... καμία σχέση καμία φιλία και καμία 'επαφη' δεν θα μας καλύψει το κενό που δημιουργείται! Μόνοι μας τα κάνουμε ολα... Μόνοι μας κάνουμε επιλογές. Μόνοι μας θέτουμε τον εαυτό μας στο να θεωρεί ότι είναι μόνος ή στο ότι δεν είναι. Ίσως όμως η θεώρησή του δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.....Αυτό λέω!

Senior Member
    Και γενικά είμαι φαν της μοναξιάς! Μπορώ να νιώθω μόνη ακόμα και με άπειρο κόσμο σε φάση 'παρέα' δίπλα μου! Μέσα σε αυτούς ίσως βρίσκονται και πραγματικοί μου φίλοι! όμως θα έχω μπει σε φάση είμαι μόνη μου γιατί ειμαι καλύτερη από σας, κι ας σας κάνω παρέα ! (κράξε με αλλά πονάει να το νιώθεις αυτό!)

Banned
    οχι δε θεοποιω τις σχεσεις. και καθολου μα καθολου τη παρεα των φιλων. η παρεα τους ειναι απλα παρεα, λετε καμια μαλακια μαζι, κυκλοφορειτε ισως βολτουλες, πινετε και το καφεδακι σας, κι αφου πειτε και τα νεα σας (αν υπαρχουν γιατι αυτη τη περιοδο ολοι ειναι παγωμενοι και κολλημενοι) πατε σπιτι. με τη σχεση ομως υποτιθεται ειστε μαζι γιατι γουσταρετε, ειναι το αλλο μισο του καθενος, καλυπτεστε συναισθηματικα, και τις αναγκες (τις σεξουαλικες). ζειτε τη ζωη μαζι, προχωρατε παρακατω! οταν ειναι να φυγεις εξωτερικο πχ η σχεση σου αν σε αγαπαει ισως ερθει μαζι σου. οι φιλοι σου ειδικα αν εχουν υποχρεωσεις εδω, δε νομιζω να σκεφτουν να αφησουν δουλεια και οικογενεια για να σε ακολουθησουν. ετσι βρισκω το θεμα σχεση ανωτερο της παρεας των φιλων. με τους δευτερους δε γινονται κι ολας ολες οι δραστηριοτητες μαζι, ακομα κι αν συγκατοικεις με φιλη σου...

Για μενα αλλο κενο σου γεμιζει η παρεα των φιλων και αλλο η συντροφικοτητα που σου προσφερει μια σχεση! αλλιως θα συμπεριφερθεισ με τους φιλους σου και αλλιωσ με τον συντροφο σου! ομως οι περισσοτροι πια δυσκολευομαστε(και βαζω και μενα μεσα) να κανουμε μια ουσιαστικη σχεση, αναλογα βεβαια με το τι ζητα κανεις. Δυστυχως ομωσ(ή και ευτυχως για μερικους) ολο και περισσοτεροι επιλεγουν να κανουν ευημερες σχεσεις ενω εκεινοι που ζητουν διαρκεια πεφτουν και δινουν τα παντα απο την αρχη και στην συνεχεια κατι χαλαει και συνηθως ο αλλος ξενερωνει! ενω οι περισσοτεροι αντρεσ πια λένε χαρακτηριστικά πως "δεν είναι στην κατάλληλη φαση να κανουν κατι σοβαρο" και ολα αυτα ενω εχει προχωρησει η σχεση με την εκαστοτε συντροφο...ξαφνικα το ενδιαφερον χανεται. τι φταιει και ολα εγιναν τοσο δυσκολα ενω και οι δυο πλευρεσ δηλωνουν την αναγκη υπαρξης συντροφου? τι ειναι τοσο δυσκολο πια στισ ανθρωπινεσ σχεσεισ και ποσο δυσκολο ειναι να λεμε απο την αρχη τι ζηταμε απο καποιον?

Senior Member
    Υπάρχει και μοναξιά εντός της σχέσης και αυτή είναι η χειρότερη πιστεύω. Υπάρχουν και άνθρωποι που μετά από χρόνια σχέσης αντί να δένονται περισσότερο, αποξενώνονται και βλέπεις μετά από χρόνια 2 ξένους στο ίδιο σπίτι. Πολύ απογοητευτικό :(
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast