Results 61 to 75 of 99
-
08-02-2012, 13:53 #61
Νομίζω ότι μπερδεύεις την τοποθέτηση μου στο θέμα με την κριτική. Κριτική είναι αυτό που κάνεις εσύ στην τοποθέτησή μου και όχι εγώ όταν αναφέρομαι στο πρόβλημα της hippo. Είναι φανερό ότι το κρατάς μανιάτικο, αλλά αυτό είναι πρόβλημά σου και δεν θα ασχολήθώ περαιτέρω.
Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την αυτοκριτική από τον εαυτό σου και από την ανάγκη σου να κρίνεις και να λογοκρίνεις τα λεγόμενα των άλλων. Κάποιων συγκεκριμένων άλλων.
Επιμένω ότι η εμπάθειά σου σε εκθέτει.
- 08-02-2012, 14:23 #62
Κύτταξε δεν απευθύνθηκα στον ενικό κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιός έχει εμπάθεια.
Επιμένω λοιπόν, ότι όσα λες έχουν ξαναειπωθεί, επαναλαμβάνεσαι και δεν βοηθάς γιατί δεν λες και τίποτα επί της ουσίας!
Μάλιστα και η τωρινή τοποθέτησή σου στo ποστ της hippo"στάζει πίκρα", όπως κάνεις πάντα και μ' άλλους....τρόποο θέλει!!!
08-02-2012, 14:24 #63
Ρε κορίτσια, ηρεμία!!Και οι 2 απόψεις σας μου ήταν χρήσιμες και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ.Βρήκαν στόχο και οι 2 ,οπότε τα υπόλοιπα μεταξύ σας είναι περριτά! Το παιχνίδι τοθ μπαλαντέρ έχει πολύ σωστή λογική (με έναν ενδοιασμό μόνο στο ότι αν παίξω όλα τα χαρτιά πιστεύω ότι στα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ (Marian_m) χάνα τη γοητεία μου!!!) και από την άλλη, έχω όντως θέμα με την εικόνα μου στα μάτια των άλλων και χάνω την προσωπικότητά μου και το στόχο μου! Δεν μου δίνω συχνά ευκαιρίες να "βγαίνω" στην επιφάνεια, γιατί έχω την εντύπωση πως είμαι απότομη, αγοροκόριτσο, ΠΟΛΥ ευαίσθητη και ΑΝΤΙ-θυληκη(κατά τα κοινά πρότυπα γυναίκας!
08-02-2012, 14:40 #64
08-02-2012, 14:45 #65
είναι??Και πώς γίνεσαι "καπάτσα γυναίκα" στις περιστάσεις?
08-02-2012, 14:49 #66
08-02-2012, 14:52 #67
Καπάτσα εννοώ να μην πρέπει απαραίτητα να τα εξηγώ και να τα συζητάω όλα, αλλά να τα χειρίζομαι με την συμπεριφορά μου..Δηλαδή...Να μην είμαι αυτό το "ντουγρού" που μου ανέφερε, αλλά ναβρίσκω τον τρόπο να γίνονται όλα όπως τα θέλω...Γυναικεία πονηριά...ξέρω γω πώς να το χαρακτηρίσω?
08-02-2012, 14:58 #68
Υπάρχει λόγος που θέλεις εσύ, προσωπικά να γίνεις "καπάτσα γυναίκα", με όποια σημασία μπορεί να έχει αυτό για σένα, ή είναι και πάλι επειδή το ζητάει ο φίλος σου?
Είναι λάθος, κατά τη γνώμη μου, να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε, γιατί έτσι πιθανόν να μας ήθελαν κάποιοι άλλοι. Είναι άλλο να εξελισσόμαστε και να αποφασίζουμε να αλλάξουμε σε κάποιους τομείς, γιατί διαπιστώνουμε ότι κάποια χαρακτηριστικά μας, μας δημιουργούν προβλήματα και άλλο να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε, για αρέσουμε σε κάποιον.
Για παράδειγμα, το να θέλεις να γίνεις πιο διεκδικητική και να εκφράζεις αυτό που θέλεις πιο εύκολα είναι τελείως άλλο, από το να προσπαθείς να μιμηθείς τη συμπεριφορά της "καπάτσας" κοπέλας του φίλου του φίλου σου, που εμφανίστηκε με τα εσώρουχα για να τους διώξει.
Καλό είναι να πατάμε πάνω στα καλά μας στοιχεία, όποια και αν είναι αυτά και αν θέλουμε, να προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι μας πάνε πίσω.
08-02-2012, 15:00 #69
Για να γίνω πιο σαφής μιας και συζητάμε για καπάτσες!Εσείς στη θέση μου, αν δεν ανοίγατε συζήτηση για φίλους-πόκερ-σεξ(ενδιάμεσα από το πόκερ), πώς θα το χειριζόσασταν??
Γιατί υποθέτω πως η "καπάτσα" που περιγράφω, θα τον βούταγε και θα τον έβαζε κάτω για σεξ, πράγμα που εγώ δεν είχα διάθεση να κάνω, μιας και δεν είχα τίποτα το ερεθιστικό από την εικόνα ενός άντρα που παίζει αποχαυνωμένος πόκερ στο ίντερνετ (το είπα κι αυτο!!δεν το βουλώνω με τίποτα άμα ξεκινήσω!!)
08-02-2012, 15:01 #70
Κατάλαβα! Εδώ χρειάζεται εκπαίδευση π.χ. διάβασμα σχετικών βιβλίων. Ορισμένες τόχουν έμφυτο, κάποιες άλλες το καλλιεργούν.
Αρχίζεις να προσέχεις και να φροντίζεις διαφορετικά την εξωτερική εμφάνιση π.χ. κάτι νέο στα μαλλιά!
Βάλε τσαχπινιά, έναν αέρα σιγουριάς! Βάλε γλύκα σ' ότι λες, όχι δουλοπρέπεια! Μίλα ακόμα και με υπονοούμενα.
Γίνε μεθοδική, δηλ. βήμα-βήμα κι όχι όλα μαζί. Με ηρεμία τα θέματα, αλλά και εξηγήσεις χρειάζονται και συζήτηση και λύσεις να προκύπτουν.
08-02-2012, 15:06 #71
Πάλι πολύ έυστοχη marian_m!!Στην περίπτωσή μου, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...Πιστεύω ότι αυτό το "χύμα" που με διακατέχει, φέρνει αρνητικά αποτελέσματα στη σχέση μου(δεν ισχύει με τους φίλους μου) και με κάνει "αδύναμη" στα μάτια του.Θα ήθελα να μπορώ να έχω την απαραίτητη αυτοπεποίθηση (που ίσως είναι "αυτόματη" στις ωραίες γυναίκες) και να χρειάζεται μόνο μία μου κίνηση για να φέρω τον άλλον στα μέτρα μου..
Εγώ όμως, ποτέ δεν είμαι σίγουρη για το αν με θέλει ο άλλος και όταν τα δείγματα μου το επιβεβαιώνουν ή μου δίνουν το ερέθισμα, ξεκινάω συζήτηση για να δώ τί τρέχει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι...
Και πάλι θα τονίσω ότι έχω επίγνωση πως αυτά που λέω ακούγονται χαζά, αλλά τα νιώθω και με πάνε πίσω.
08-02-2012, 15:08 #72
08-02-2012, 15:14 #73
Μαρκέλα, συμφωνώ και διαφωνεί(το αγοροκόριτσο μέσα μου!!!!).Μου τη δίνει το προμελετημένο, από την άλλη θα ήθελα να το έχω έμφυτο -όπως ταυτόχρονα με σένα έγραψα πιό πάνω. Ένα κομμάτι μέσα μου, έχει θυμό με τους άντρες που πρέπει να τους "νταντεύεις" για να είναι όλα ιδανικά γύρω τους (κατάλοιπο από τον πατέρα μου που έχουν χωρίσει και μονίμως έμπαινα σε ρόλο ψυχολόγου για να είναι ήρεμος και να τον ξεφορτώνω απτις ευθύνες του!!!Κωμικοτραγικο ε?).Μόνο που όσο ήμουν τρελλά ερωτευμένη, μου έβγαινε αυτόματα αυτή η συμπεριφορά και προς τον φίλο μου, και από τη στιγμή που το συνειδητοποίησα ότι επαναλαμβάνομαι, σκλήρυνα...
Και τσαχπινιά είχα, και γλύκα, και υπονοούμενα και όλα αυτά "ΕΜΦΥΤΑ"!!!Και όλα λειτουργούσαν.Απότη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου, σταμάτησα να λειτουργώ και υποθέτω και φοβάμαι πως σταμάτησε να με ποθεί το ίδιο..Έγινα αντιδραστική θα μπορούσες να πείς.
08-02-2012, 15:16 #74
Καλά όταν παίζει εσύ κάθεσαι εκεί? Τι κάνεις δηλ.? Τον κοιτάς?
Γιατί δεν πας τελευταία στιγμή, που είναι να τελειώσει η παρτίδα και να τον πετάξεις στα πατώματα;
08-02-2012, 15:17 #75
Τί να ποθήσω από κάποιον που δεν μου δίνει ερέθισμα??????????