ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΈΧΩ ΕΝΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 99 of 99
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Πιστεύεις για να απαντήσει κάποιος καλά σε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια πρέπει να πάει με τα νερά του και να χαϊδεύει αυτιά μόνο;

Πρέπει να το διαβάσεις το θέμα όλο απ' την αρχή, για να καταλάβεις αν και ποιος έχει χαϊδέψει αυτιά.

Τότε η ερώτησή σου θάχει νόημα. Τώρα δεν βλέπω τον λόγο να τίθεται!

Senior Member
    hippo

Απο ο,τι καταλαβα αγαπιεστε πολυ αλλα απλα δεν ταιριαζεται σαν ατομα. Και εσυ για να εσαι σε αυτη τη σχεση 6 χρονια και να μην εχεις φυγει σημαινει οτι τον αγαπας πολυ και θελετε να εχετε μελλον μαζι και προφανως δεν σε στεναχωρουν τοοοοοοοοοοσο πολυ τα "ελλατωματα¨ του.
    " του.
    Αυτος ειναι παθιασμενος με το ενα ωραιο χομπυ το,ποκερ και γουσταρει πολυ να βλεπει τους φιλους του και ταυτοχρονα αγαπαει πολυ και εσενα. Το οτι σε αγαπαει ειναι στανταρ,το βλεπεις κι εσυ,αλλιως θα ειχε φυγει (εγω δεν θα καθομουν με ενα ατομο που δεν τα "βρισκουμε" στα ενδιαφεροντα και τις ασχολιες 6 χρονια και νιωθω οτι δεν περναει καλα μαζι μου και εχω και τυψεις) Εσυ δεν εχεις και πολλα ενδιαφεροντα απο οτι καταλαβα. Γιατι δεν δοκιμαζεις να ξεκινησεις να παιζεις ποκερ? Ετσι και θα μοιραστεις μαζι του το χομπυ του και θα περνατε τελεια μαζι,δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα για ενα αγορι απο το να εχει καποια ιδια ιδια ενδιαφεροντα με το κοριτσι του και να μοιραζονται κοινα πραγματα. Και θα αποκτησεις και εσυ ενα πολυ ωραιο χομπυ να περνας την ωρα σου και θα κανεις και παρεα με τους φιλους του. Και σκεψου αυτοματα ποσο ωραια θα νιωσεις και εσυ και αυτος.

Γιατι αυτος ειναι καταπιεσμενος και για αυτο αντιδραει ετσι.Κι εσυ το ιδιο. Και ετσι πιστευω θα γινεται επιτελους "ζευγαρι"

Και αυτα δε στα ελεγα αν δεν κοιτουσα λιγο τι ειναι το ποκερ,βρε συ ειναι πολυ ωραιο,ειναι παιχνιδι που θελει σκεψη και ικανοτητες,και μαλιστα οι αντρες λενε οτι ειναι και "αντρικο παιχνιδι" ακριβως για αυτο το λογο (χοχοχοχοχοχο),γιατι δεν του δινεις μια ευκαιρια? Αν γινεις και καλη παικτρια να δεις ποσο θα ανεβεις και στα ματια των φιλων του και θα απο ενα κοριτσι που δυσανασχετει σε μια σχεση θα μετατραπεις σε μια φοβερη τυπισσα που θα σκαει μυτη στο σπιτι του,θα λεει "γεια" και ολοι μαζι οι φιλοι του και αυτος θα σε χαιρετανε θερμα και θα αραζεις στον καναπε και θα σπευδετε να σχολιασετε μαζι διαφορα παιχνιδια,να μιλησετε για διαφορες τακτικες,να γελασετε και θα παψετε να εχετε προβληματα με το αγορι σου και γενικα...εε....χμμ......το βρισκω λιγο γαματο αυτο :)

Κοιτα ποσο ωραιο παιχνιδι ειναι http://pokerlandgr.com/basics/2-to-p...o-gia-sas.html

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Επειδή είχα παρόμοιο βίωμα, θα 'λεγα και γω πως καλό -και ίσως ενδιαφέρον- είναι να μάθει κάποια πόκερ ή ποκίτσα.
    Δεν είναι 100% τυχερά, είναι μισό τεχνική-μισό τύχη (δε λέω ότι είναι κι εύκολο να κάνεις φλος ρουαγιάλ ή κέντα ή καρέ του άσσου
    κι αν θέλει κάποια να κάνει ένα βήμα παραπάνω, μπορεί να μάθει πρέφα που είναι καθαρά τεχνική 100% (καθόλου θέμα τύχης).

Member
    Θα σας απογοητεύσω, αλλά παίζω εγώ και 7 φίλοι του συνήθως, και σαρώνω το 50% των τουρνουά!Μας λένε το ζεύγος αράχνη!!ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να μην παίξω μαζί τους!!!Σας κάλυψα???(έκρυβα φουλ του Α με ρηγαίους!!!!!)

Member
    Αλλά το θέμα είναι όταν γίνεται εθισμός..Γιατί εγώ εθισμένη δεν είμαι..Το γουστάρω πολύ, το κατανόησα πανεύκολα από την αρχη, έχουν τρομερό ατού οι γυναίκες (ψυχολογία), θέλει υπομονή, τακτική, κρίση και διαίσθηση, αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ. Είναι γαμω τράπουλα (αστάθμητος παράγοντας Χ)!!Δεν γίνεται να πιστεύεις τόσο πολύ κάτι που σου αφήνει το κενό του bubble για πλάκα!!!Τραπουλοδαμαστές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hippo View Post
    Αλλά το θέμα είναι όταν γίνεται εθισμός..Γιατί εγώ εθισμένη δεν είμαι..Το γουστάρω πολύ, το κατανόησα πανεύκολα από την αρχη, έχουν τρομερό ατού οι γυναίκες (ψυχολογία), θέλει υπομονή, τακτική, κρίση και διαίσθηση, αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ. Είναι γαμω τράπουλα (αστάθμητος παράγοντας Χ)!!Δεν γίνεται να πιστεύεις τόσο πολύ κάτι που σου αφήνει το κενό του bubble για πλάκα!!!
    Τραπουλοδαμαστές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Το περίμενα ότι θα υπάρχουν και κρυφά χαρτιά, αλλά που να το φανταζόμουν, ότι αποτελείς και κυρίως παίχτρια! :cool:
    hippo ένα-ένα μας τα "εμφανίζεις"!
    Για όλα υπάρχει λύση, μην το λες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hippo View Post
    ...
    εγώ δεν είχα διάθεση να κάνω, μιας και δεν είχα τίποτα το ερεθιστικό από την εικόνα ενός άντρα που παίζει αποχαυνωμένος πόκερ στο ίντερνετ (το είπα κι αυτο!!δεν το βουλώνω με τίποτα άμα ξεκινήσω!!)
    Όταν "αρπάζουμε" κάποιον εκδηλώνουμε απλά την πρόθεση, άμα δέν ανταποκριθεί δέν χρειάζεται να φτάσουμε μέχρι τέλους.
    ...και η προσπάθεια αρκεί γιά να δούμε πως αντιδράμε αμφότεροι.
    Επίσης, τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Όταν δέν, τελικά, θα έχουμε τον χρόνο να αναθεωρήσουμε με το πάσο μας.

Member
    τα ρέστα μου!!

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Eδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είν' ο παπάς;

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567