Κοσμική Ενέργεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Νιώθω την ενέργεια να ρέει μέσα από τα τσάκρα μου και την δύναμη του carlos castaneda και του luke skywalker να αφυπνίζει τη βαθύτερη δύναμη ι-τσινγκ-τσανγκ-ρεικι-τσονγκ-παράγοντα χ, συγχρονίζοντας τα κβαντικά μου κύματα στους κρυστάλλους κουάρκ, ανεβάζοντας μου τη βιοενέργεια-οργόνη και ξεμπλοκάροντας τη κοσμική ταντρική μου λίμπιντο. Ελπίζω να μην λερώσω με εκτόπλασμα τίποτα.

Senior Member
    "... κρυστάλλους κουάρκ...".

... "Κουάρτζ" λέγονται άνθρωπέ μου, λολ!... ντάξ' μη πιάσουμε τον Ράϊχ τέτοια ώρα... έχει και πολύ ωραία πράματα η θεωρία του. Κι εγώ επιμένω. Με την "αρνητίλα" διορθωνόμαστε... απαισιόδοξη από φύση - ? - και "καταθλιπτική" διεγνωσμένη, μόνο θετικά πράματα προσπαθώ να κάνω... πού και να είχα την θετικίλα μες στο τσεπάκι μου τί θα γινότανε... αλλά τον Ράϊχ τον ασπάζομαι... κι ας μου κόστισε, λολ!... ροζ χαλαζίας ίσον ο κρύσταλλος "Κουάρτζ"... κατ' τ' άλλα, ωραιότατες οι πέτρες, λίθοι και τα συναφή... ομορφαίνουν τη μαυρίλα. Και τα τσάκρας καλά είναι... έκανα βελονισμό το Καλοκαίρι και τα απελευθέρωσα... κι ό,τι δε μας κάνει κακό, μια χαρά καλό το βρίσκω...:)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "... κρυστάλλους κουάρκ...".

... "Κουάρτζ" λέγονται άνθρωπέ μου, λολ!... ντάξ' μη πιάσουμε τον Ράϊχ τέτοια ώρα... έχει και πολύ ωραία πράματα η θεωρία του. Κι εγώ επιμένω. Με την "αρνητίλα" διορθωνόμαστε... απαισιόδοξη από φύση - ? - και "καταθλιπτική" διεγνωσμένη, μόνο θετικά πράματα προσπαθώ να κάνω... πού και να είχα την θετικίλα μες στο τσεπάκι μου τί θα γινότανε... αλλά τον Ράϊχ τον ασπάζομαι... κι ας μου κόστισε, λολ!... ροζ χαλαζίας ίσον ο κρύσταλλος "Κουάρτζ"... κατ' τ' άλλα, ωραιότατες οι πέτρες, λίθοι και τα συναφή... ομορφαίνουν τη μαυρίλα. Και τα τσάκρας καλά είναι... έκανα βελονισμό το Καλοκαίρι και τα απελευθέρωσα... κι ό,τι δε μας κάνει κακό, μια χαρά καλό το βρίσκω...:)...

A κουάρτζ :P

Καλός ήταν ο ράιχ, είχε πει μερικά πολύ σωστά και πρωτοποριακά, σε κάποια άλλα είχε πέσει πολύ μέσα (αν και για άλλους λόγους από τις θεωρίες του δεν πειράζει) σε κάποια όμως είχε ξεφύγει πολύ (εντάξει...να μαζεύει μια "υποθετική αόρατη ενέργεια" σε πυραμιδοειδή τσίγκινα δοχεία...λολ). Η θεραπείες του ήταν επίσης πολύ στο πνεύμα των 60s "έλα να αγγιζόμαστε και να χαιδευόμαστε και να αλληλοτριβόμαστε"... εντάξει στην τελική κάνε ένα όργιο ρε αδερφέ "να ξεμπλοκάρει η οργόνη σου"

Senior Member
    rotfl remedy+petran

ειλικρινα θαυμαζω τους ανθρωπους που νοιωθουν τοση μεγαλη βεβαιοτητα οτι εχουν αρπαξει την υπερτατη αληθεια απο τους ορχεις και την κατεχουν μεχρι κεραιας....
    Όντως!
    Η ειλικρινής μου απορία: "Πως τα καταφέρνουν";;;

...εγώ είμαι ήδη οκλαδόν με σταυρωμένα δάχτυλα κάνοντας ααααμμμμμ.....(έχω βάλει και τον σκύλο μου σταθερό σε δυτικη μεριά που φέρνει χρήμα..;)
    Last edited by Θεοφανία; 10-02-2012 at 00:32.

Senior Member
    και μιας και θίγουμε τον ράιχ
    orgone accumulator

Senior Member
    ... νομίζω ότι οι οργόνες μας θα ξεμπλοκάρουν και θα διοχετευτούν στο σύμπαν μια χαρά, τώρα με τις ουρές στα συσσίτια... τη βαρυχειμωνιά, την κρίση... θα συσφίξουν οι σχέσεις που έχουν πάει κατά διαόλου... ο Ράϊχ για μένα θα βγει "αληθινός" σε πάρα πολλά ακόμη, λολ... αν βρω διάθεση κάποια στιγμή - και δεν απαντήσω σε κάτι άλλο που θα με προδιαθέσει - θα γράψω για τη χρησιμότητα της οργόνης στο ζωϊκό βασίλειο... συγγνώμη για το "οφ - τόπικ" πάντως... χμμ,... 10 Φλεβάρη;... σαν σήμερις θα γινόταν ο μπαμπάκος μου 77 χρονώνε... πιφ, καληνύχτα σας και πάλι...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ...σαν σήμερις θα γινόταν ο μπαμπάκος μου 77 χρονώνε...
    Rock, μη στεναχωριέσαι...

Senior Member
    ...........................
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Νιώθω την ενέργεια να ρέει μέσα από τα τσάκρα μου και την δύναμη του carlos castaneda και του luke skywalker να αφυπνίζει τη βαθύτερη δύναμη ι-τσινγκ-τσανγκ-ρεικι-τσονγκ-παράγοντα χ, συγχρονίζοντας τα κβαντικά μου κύματα στους κρυστάλλους κουάρκ, ανεβάζοντας μου τη βιοενέργεια-οργόνη και ξεμπλοκάροντας τη κοσμική ταντρική μου λίμπιντο. Ελπίζω να μην λερώσω με εκτόπλασμα τίποτα.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    ρε πετραν οποτε διαβαζω δημοσιευσεις σου κλαιω απο τα γελια μα τον θεο!
    χαχαχαχαχαχαχαχα!
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12