δεν αντεχω αλλο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Θεοφανια σε ευχαριστω...ναι φυσικια το εχω σκεφτει..με τη μανα μου υπαρχει κοντρα γιατι θελει να μου επιβαλει συνεχως το δικο της κι εγω αντιδραω..τις περιισοτερες φορες ειναι παραλογα αυτα που μου λεει και ειναι πολυ αδικη και αυστηρη απεναντι μου και εγω προσπαθω να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου..στο σχολειο μου φερονταν ασχημα γιατι ημουν πολυ κλειστη...οσα περναγα στο σπιτι με κανανε καπως συνεσταλμενη οποτε τα παιδια με θεωρουσαν στοχο για πειραγματα

Senior Member
    εχεις απολυτο δικιο..μπραβο σου που δεν της κρατας κακια..εφοσον η κατασταση δεν μπορει να αλλαξει οπως λες,τι θεωρεις καλυτερο να κανεις?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    Θεοφανια σε ευχαριστω...ναι φυσικια το εχω σκεφτει..με τη μανα μου υπαρχει κοντρα γιατι θελει να μου επιβαλει συνεχως το δικο της κι εγω αντιδραω..τις περιισοτερες φορες ειναι παραλογα αυτα που μου λεει και ειναι πολυ αδικη και αυστηρη απεναντι μου και εγω προσπαθω να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου..στο σχολειο μου φερονταν ασχημα γιατι ημουν πολυ κλειστη...οσα περναγα στο σπιτι με κανανε καπως συνεσταλμενη οποτε τα παιδια με θεωρουσαν στοχο για πειραγματα
    ..ξέρεις γιατί σε ρωτάω?
    Γιατί λες πως με τα άλλα αδέλφια σου δεν έχει τις ίδιες σχέσεις.

Εσύ είσαι με κάποιον? Έχεις αγόρι?

για μενα μονη ''λυτρωση'' θα ηταν να εφευγα απο δω..μονο ετσι θα ησυχαζα.αλλα δε γινεται.η σχολη που περασα ειναι στην αθηνα.επειτα πως να φυγω που να παω;χωρις λεφτα;αμα ειχα καποια δουλεια θα ημουν πιο ανεξαρτητη και θα μπορουσα να μεινω μονη μου καπου αλλου.αλλα δεν εχω και το γεματο προγραμμα της σχολης δε μου αφηνει περιθωρια για καποια δουλεια,λογω του τι ειναι παρα πολλες ωρες,πολλα εργαστηρια και τετοια..γι αυτο απογοητευομαι.γιατι προσπαθω να ''ξεφυγω'' απο οσα θελω και βλεπω οτι φτανω σε αδιεξοδο

ναι με τα αδερφια μου δεν εχει τις ιδιες σχεσεις..μονο με μενα ειναι ετσι.και δε ξερω γιατι(να σημειωσω πως ο αδεφος μου ειναι 17 χρονων και η αδερφη μου 10..)οχι αγορι δεν εχω ουτε ειχα ποτε...οχι λογω εμφανισης...αλλα επειδη δυσκολευομαι να καω σχεσεις,ειδικα τετοιου ειδους σχεσεις

Quote Originally Posted by ρουλα 24 View Post
    ναι με τα αδερφια μου δεν εχει τις ιδιες σχεσεις..μονο με μενα ειναι ετσι.και δε ξερω γιατι(να σημειωσω πως ο αδεφος μου ειναι 17 χρονων και η αδερφη μου 10..)οχι αγορι δεν εχω ουτε ειχα ποτε...οχι λογω εμφανισης...αλλα επειδη δυσκολευομαι να καω σχεσεις,ειδικα τετοιου ειδους σχεσεις
    αυτό προσπαθώ να σου πω με τις ερωτήσεις μου...
    Αυτό που φταίει βρίσκεται μέσα σου και όχι στους γύρω σου. Πρέπει να το ανακαλύψεις και να το διορθώσεις ώστε να γίνει η ζωή σου καλύτερη και να μην είσαι σε αυτή την κατάσταση?
    Πχ, στη σχολή που είσαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις φιλίες?
    Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να κάνεις σχέση?
    Λες πως είσαι κλειστό άτομο: τι είναι αυτό που σε εγκλωβίζει και δεν ανοίγεσαι?

εχω πληγωθει γι αυτο φοβαμαι να ανοιχτω..οπως ανεφερα προυηγουμενως η κατασταση της οικογενειας μου με εχει κανει καπως μαζεμενη και επιφυλαχτικη.εχω προσπαθησει ομως να το παλεψω και εχω κανει βηματα μπροστα..ας πουμε στη σχολη ειναι πολλα τα κοριτσια με τα οποια μιλαω απλα δεν κανουμε πολυ στενη παρεα.οτι δηλαδη οση παρεα κανουμε ειναι στα πλαισια της σχολης,οχι παραπανω.οσον αφορα τα αγορια,τον τελευταιο χρονο εχουν προσπαθησει πολλα αγορια να με προσεγγισουν και μου εχουν ζητησει να κανουμε σχεση.απλως εγω δε θελω.η αληθεια ειναι πως ντρεπομαι γιατι δεν εχω ξανακανει ερωτικη σχεση,αλλα δεν εχω βρει κιολας καποιον να μου κινισει το ενδιαφερον ωστε να προχωρησω

Page 2 of 2 FirstFirst 12