Results 16 to 30 of 31
-
09-02-2012, 00:28 #16
ο γιατροσ θα το δει θα του πεισ οτι πονασ θα το αξιολογησει απο τισ ερωτησεισ που θα σ κανει κ θα κανονισετε χειρουργειο αλλα καλο ειναι να ναι κι οι γονεισ σου γι αυτα νομιζω πρακτικα δλδ αμα σ πει για χειρουργειο τι θα πεισ να ρωτησω πρωτα κ μετα μετα θα πουν οι γονεισ σου παμε να ακουσουμε κ μια δευτερη γνωμη κ τσαμπα θα παει η μια επισκεψη
- 14-02-2012, 20:03 #17
παιδια πηγα στο γιατρο και κανονισαμε χειρουργειο .. αλλα καποια πραγματα με προβληματισαν ... κατι μου πε για γενικη ή τοπικη ναρκωση και τον ρωτησα αν υπαρχει αναγκη για γενικη και μου ειπε οχι ... αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως η ενεση για την τοπικη ναρκωση θα πονεσει! ξερετε κατι για αυτο?? και επισης κατι ανεφερε στο πατερα μου οτι μια βδομαδα μετα 8α πρεπει να εχω το κεφαλι εξω απ οτι καταλαβα... αυτο πως ακριβως γινεται δε γνωριζω !! ξερει κανεις που να εχει κανει αντιστοιχη επεμβαση?
14-02-2012, 20:23 #18
ελα μεγαλε.θα σε παρακαλεσω να μην αγχωνεσαι..εχω κανει καπου στα 18-19 μου αφαιρεση(κατι σαν ογκο)απο το στηθος..οι ενεσεις σε εμενα βεβαια ηταν πολλες γιατι ηταν πολυ ποιο δυσκολη εγχειρηση απο αυτην που θελεις να κανεις εσυ..και επειδη ημουν ολη κι ολη 40 κιλα με υποταση ο μαστολογος μου αποκλεισε κατηγορηματικα το θεμα της ολικης ναρκωσης.
ενα πραγμα θα σου πω..μετα την πρωτη ενεση που δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια βαθυα ανασα...μουδιαζεις και τις λοιπες δεν τις αισθανεσαι σε αυτον τον βαθμο..
περισσοτερο πονο σου προκαλει ο φοβος παρα η ενεση..ε,κι εσυ δεν νομιζω να κανεις πανω απο δυο ενεσεις για το εν λογο..
μην φοβασαι καθολου,σκεψου απλα πως ολα θα τελειωσουν πριν το καταλαβεις και την αλλαγη στην ζωη σου μετα απο αυτο..χαλαρωσε και πηγαινε να το τελειωνεις δεν θα ειναι τιποτα,θα το δειςΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
14-02-2012, 20:28 #19
φιλε εχω κανει εγχειρηση για να μου κοψουν τον χαλινο... νταξει δεν νομιζω να κανουν γενικες ναρκωσεις σε τετοια χειρουργεια εμενα μου κανανε παντως τοπικη αναισθησια... οταν μου κανανε τις ενεσεις δεν χαρηκα κιολας αλλα επρεπε να γινει!!!αμα κανεις περιτομη ναι το κεφαλι σου θα ειναι εξω γιατι δεν θα εχεις πετσακι!!!σφιξε τα δοντια σου και πηγαινε να μην εχεις προβληματα στο μελλον!!!!
Blonde guys are more fun ;)
14-02-2012, 22:41 #20
οχι δεν ειναι περιτομη ... απλα δε καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω μετα το χειρουργειο... εσυ ας πουμε τι εκανες για μια βδομαδα μετα? εβαζες καποια αλοιφη ή κατι αλλο?? αυτο δεν εχω πολυκαταλαβει ... και οσο για την ενεση νομιζω πως αρχικα δε βαζουν καποιο σπρει ή κατι αλλο ωστε να ψιλομουδιασει το σημειο και να μη την αισθανθεις πολυ? και στη περιπτωση του χαλινου που ακριβως γινεται η ενεση?? για να καταλαβω και το ποσο θα πονεσω ρωταω :-P
15-02-2012, 00:03 #21
ε τοτε θα κανεις σαν και εμενα μια απλη επεμβαση αποκοπης του χαλινου ...μια βδομαδα μετα επλενα με betadin και εβαζα κατι αλοιφες πονο δεν ενιωθα...εμενα μου κατεβασαν το πετσακι καθαρισαν το κεφαλι και μου εκαναν ενεσεις ...εγω πονεσα λιγο γιατι ειχα πολυ ευαισθησια στη βαλανο με το που ακουμπαγα το κεφαλι με ετσουζε για τι δεν ειχε συνηθησει στην επαφη τωρα μου εχει περασει αυτο ελαχιστα νιωθω τσουξιμο...εξαρταται λοιπον το ατομο εσυ μπορει να μην το καταλαβεις καν!!δεν θα πονεσεις πολυ μην φοβασαι,ειμαστε αντρες αλλωστε χαχα!!!
15-02-2012, 07:30 #22
Σκετη ταλαιπωρια δηλαδη για μια βδομαδα ε?? και για σεξουαλικεσ επαφες εχω ακουσει οτι μπορεις να εχεις μετα απο τρεις βδομαδες... ισχυει κατι τετοιο?? οσο για την ευαισθησια στη βαλανο εχω και εγω και πολυ ... αρα θα καλοπερασω και εγω χαχα !! πως γινεται ομως να βαζεις αλοιφες και ολα αυτα και να μη νιωθεις πονο ??
15-02-2012, 13:00 #23
λοιπον ακου σου βαζει μια ενεση με ξυλοκαινη ανισθητικο τοπικο ειναι αυτο περιμενεισ λιγη ωρα να σε πιασει αφου σε πιασει σου κοβει τισ δυο ακρεσ κ στη συνεχεια σου ραβει το σημειο εκεινο απο οπου περναει το πετσακι ειναι ενα αυλακι που εχεισ για να περναει το πετσακι στο ραβει λοιπον κ στο δενει με γαζα σφιχτα για να μην σπασουν τα ραματα οταν θα καυλωσεισ το βραδυ στον υπνο σου κ να σπασουν δεν πειραζει μετα απο μια βδομαδα πρεπει να ξαναπασ να στα βγαλει μπορεισ κ μονοσ σου αλλα αστο καλυτερα
15-02-2012, 15:50 #24
Αυτη την ενεση φοβαμαι φιλε !! δε ποναει?? πανω στη βαλανο γινεται η ενεση?
15-02-2012, 16:00 #25
πρωτα σου βαζει αλοιφη με ξυλοκαινη κ μετα ρε δεν ποναει αμα πονεσει σταματανε σημαινει δε σε εχει πιασει η αναισθησια
15-02-2012, 18:18 #26
ρε συ εξαρταται το ατομο! την αλοιφη την εβαζα χωρις να ακουμπαω το πεος και δεν αισθανομουν πονο!θα συμφωνησε σε οτι ειπε ο pad εκτος του οτι εμενα μου ειπανε οτι τα ραμματα φευγουν μονα τους με το πλυσιμο ετσι και οπως εγινε!λογικα ετσι θα σου πουνε και σενα .ναι γυρω στις 2-3 βδομαδες δεν θα πρεπει κανεις σεξ γιατι μπορει να σπασουν τα ραματα νομιζω μπορεις να αυνανιστεις μετα απο μια εβδομαδα αλλα σιγα οχι εντονα, δεν ποναει το σημειο παντως που εκανεις την επεμβαση(χαλινος)ισα ισα που χανει και ευαισθησια σε αυτο το σημειο...πηγαινε και δεν θα το μετανιωσεις βασικα ειναι αναγκαιο να πας ρωτα τον γιατρο αμα εχεις αλλες ερωτησεις!
23-02-2012, 21:22 #27
Γεια σας και παλι!! Γραφω μετα απο καμποσο καιρο καθως την εκανα την επεμβαση !! νταξει το χειρουργειο δεν ηταν και τιποτα φοβερο ... δεκα λεπτα χρειαστηκαν μονο ... το προβλημα μου ειναι , κατι που δε μου το ειχε αναφερει ο γιατρος , οτι τωρα δυο μερες μετα νιωθω σε ακυρο χρονο κατι μικρες σουβλιες... και γενικα αισθανομαι τρομερα ευαισθητος σε αυτο το σημειο πλεον !! νιωθω οτι και να βαλω καποιο τζιν που ειναι πιο στενο θα πονεσω !! ξερει κανεισ τπτ για αυτο? οι αλλοι που καναν την επεμβαση ?? ποσο καιρο υπαρχει αυτο το μικροπροβλημα σχετικα με το τσουξιμο οταν φοραω τζιν ή οταν το ακουμπαω καπως αγαρμπα?
23-02-2012, 21:43 #28
Μπορει να εχει μολυνθει ή μπορει να μην ειναι και τιποτα.Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πηγαινε στον γιατρο και πες του το προβλημα.
24-02-2012, 00:07 #29
ρε δικε μου πληγη εχεισ εκει περιμενε να κλεισει να χτυπουσεσ το γονατο θα κανε 2 βδομαδεσ να κλεισει
24-02-2012, 02:22 #30
Ο Γιατρός θα σου λύσει το πρόβλημα.Ένας φίλος μου είχε αυτό το πρόβλημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πετσάκι του κατα τη διαρκεια της πράξης και να τον πιάσει αιμορραγία.Ήταν και μακρυά,εκτώς Αθηνών και καταλαβαίνεις τι έπαθε!Σοκ!Αλλα οκ,μη φοβάσαι,δεν είναι τίποτα,μιά μικρή επεμβασούλα και όλα καλά.Καλή επιτυχία. :)