Καταθλιψη; ελπιζω πως οχι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    χαχαχαχα Πάντως έχεις χιούμορ! Καλό αυτό!!!

Junior Member
    σε ευχαριστω! χρειαζομουν μια επιβεβαιωση γιατι πιστευα πως εχω αρχισει και το χανω κι αυτο!! Μια ερωτηση.. πιστευεις πως υπαρχει τροπος να φτασεις σε σημειο οπου η ψυχολογια σου (μιλαω γενικα) να ειναι σταθερα ανεβασμενη χωρις αυτα τα ανουσια σκαμπανεβασματα που την ταλαιπορουν μονιμως;

Senior Member
    Η αλήθεια, όχι δεν το πιστεύω! Τώρα αν κάποιοι το έχουν καταφέρει... Δεν έχω γνωρίσει πάντως κανέναν απο αυτούς!

Junior Member
    Αυτο ηθελα σαν απαντηση να σου πω την αληθεια για να μην αισθανομαι ο μονος που εχει αυτες τις διακυμανσεις!!

Senior Member
    Όχι γι αυτό μπορείς να είσαι 100% σίγουρος.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!!! Το εμπέδωσες??? χοχοχο!

Junior Member
    οκ το καταλαβα! αλλα θα μου αρεσε να ξερω πως ολοι οι ανθρωποι εμαστε ετσι!

Senior Member
    Τι καλός άνθρωπος που είσαι εσύ! χαχαχχαα!

Τζόνυ, είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλούς άλλους εδώ. Πιστευω είναι διαθέσεις το προβλημα σου, μια πάνω μια κάτω. Από το πρώτο σου μνμα μέχρι το τελευταιο καταλαβαίνω ότι έχεις τις ψυχικές δυνάμεις και το χαρακτήρα να είσαι όποτε θες πάνω. Και μου κάνει εντύπωση πως άμα θες να το κάνεις αυτο το κάνεις πολύ ευκολα. Ίσως σου χρειάζεται κάτι που θα σου ανεβάζει το ενδιαφερον, που θα σου δινει κίνητρα, όπου θα χρησιμοποιείς τις ικανότητες σου και με τον τροπο αυτο θα ανεβαινει η διαθεση σου και για τις άλλες όψεις της ζωης σου. Ψάξε τι ειναι αυτο που θες, ίσως δεν κατασταλαξες μέσα σου τι ειναι αυτο και μπορει απ εκει να ξεκιναει το προβλημα, και εισαι ατομο που δε θα δυσκολευτει να το ξεκινησει και να το προχωρησει. Μόνο μην αφηνεις το χρονο σου να κυλα άσκοπα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by johnny View Post
    Θεωρω τον ψυχολογο (χωρις να εχω παει) εναν επι πληρωμης φιλο της συγχρονης απροσωπης και καπιταλιστικης κονωνιας... στην οποια οι "φιλοι της γειτονιας" νοιαζονται μονο για το πως θα διασκεδασει καλυτερα η παρεα το βραδυ (κατ επεκταση και ο ιδιος τους ο εαυτος) και οχι για το πως θα κανουν τον απεναντι τους να νοιωσει καλυτερα. Αυτη την δουλεια αναλαμβανει λοιπον ο ψυχολογος σε μια ακρως ατομικιστικη και εγωκεντρικη κοινωνια. Γινομαι επιθετικος και ισως καποιοι νευριασουν αλλα "Ειναι καλο να εχεις εχθρους, αυτο σημαινει πως καποια στιγμη στην ζωη σου επεμεινες στα πιστευω σου"
    Γειά σου johnny!
    Το σίγουρο πιστεύω, είναι πως μόνο ψυχολόγο δεν χρειάζεσαι! Έχεις δύναμη κι είσαι ισορροπημένος.
    Λίγο βέβαια διαφωνώ, για την άποψή σου σχετικά με τους ψυχολόγους, γιατί
    χρόνια σπουδών για ένα ακόμα επάγγελμα, χρειάζεται και την εξασφάλιση για τα προς το ζην.
    Σαφώς θέλει ψάξιμο, αν χρειαστεί να καταφύγεις και μερικοί είναι τόσο παθιασμένοι με την
    τέχνη και το λειτούργημα, που ασκούν, που πραγματικά τα χρήματα που διαθέτεις μπροστά σ' ότι
    παίρνεις, υπολείπονται από το προσωπικό όφελος.
    Κρατάω, γιατί μ' άρεσε αυτό, που είπες περί εχθρών.. κι όσο για τα περί των αισθηματικών θα συμφωνήσω
    με τον vlack_swan ότι τελικά χωρίς αγωνία, "θα γίνει κι αυτό αλλα όταν σταματήσεις να το θες απεγνωσμένα!"

Junior Member
    Quote Originally Posted by johnny View Post
    Ανιαρος ανουσιος ανικανος αταλαντος ανευθυνος... αδυναμος μολις περασα ενα δυνατο σοκ αυτη την στιγμη που μιλαμε.. ειχα βαλει τα κλαματα και ηθελα να ξυπνησω την μανα μου που κοιμαται για να κοιμηθει μαζι μου 20 χρονων μαντραχαλος παλι καλα που δεν το εκανα γιατι δε αξιζει με τιποτα να την ταλαιπορω
    θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους οτι φαινεται να εισαι δυναμικος χαρακτηρας και οτι ευκολα φαινεται να μπορεις να αποκτησεις καλη διαθεση..αλλα γιατι θεωρεις το εαυτο σου ανιαρο, ανικανο, αταλαντο, ανευθυνο??? ..επειδη εχω περασει και εγω για μεγαλο χρονικο διαστημα την φαση "αραζω με παρεα και πινω μαριχουανα" ξερω οτι αυτο το "lifestyle" ειναι καταστροφικο..γιατι ξοδευεις ωρες ατελειωτες με την παρεα σου σε αυτο, με αποτελεσμα να μην προχωρας στη ζωη σου...καταληγεις στο τελος απλα καθε μερα να περνας καλα με την παρεα σου..αφηνοντας ολες τις υποχρεωσεις σου στην ακρη..Δεν ξερω αν προφανως ισχυει για την δικια σου περιπτωση, απλα αναρωτηθηκα γιατι μπορει να θεωρεις τον ευατο σου ανικανο και ανευθυνο??!!!!

Junior Member
    Μετα απο μεγαλο διαστημα απουσίας (και με συγωρειτε γι αυτό) αποφάσισα να απαντησω σε αυτό το θέμα που ανοιξα και τόσο με βοήθησε. Διαβάζω τα αρχικα μηνυματα που είχε γράψει και βλέπω εναν διαφορετικό ανθρωπο! Χωρίς να θελω να το γρουσουζεψω (αν και δε πιστεύω σε αυτά) δεν έχω ξανανοιωσει τα αρνητικά αυτά συναισθήματα που ενοιωθα όταν εγρφα πριν κάποιους μηνες εδώ. Όλα μπήκαν στο δρόμο τους. Ασχολουμε πλεον με τη σχολή όσο μπορω, ξεκινησα καθημερινά προπονήσεις επιτραπέζιας αντισφαιρησης το οποίο ηταν αποθημενο μου απτά χρόνια του λυκείου και τελικά όλα κυλάνε ήρεμα καο ωραία. Σχετικα με τις σχέσεις ειχα αρκετές περιπτύξεις αλλά μονο της μιας βραδιάς (απο επιλογή μου κυρίως δε συνεχίστηκαν). Θα μου πείτε και τι σας ενδιαφερει? Πιθανόν καθόλου απλα σκεφτόμουν οτι οι φιλοι είναι και για τα καλά και για τα κακά και αφού ξεκινησα αυτή τη φιλια με τα κακά τη συνεχιζω με τα καλά. Σας ευχαριστώ ολους σας παρα μα παρα πολύ!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12