ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Senior Member
    μαρκελα ιδεα δεν εχω τι λες. δεν αλλαξα αγωγη. απλα οταν ειναι να βρεθουμε δεν παιρνουμε κ οι 2 τα χαπια για 2 μερες. τι σκατα σχεση εχει να αυτο που ειπες. αρκετα αποτομη ημουν απο παλια στο σεξ και επιθετικη ομως δεν το κανα, επειδη οπως ειπε και η ρεμ τους εβλεπα καπως μη μου απτου και δεν ηθελα να τους τρομαζω γιατι μετα μ σπαγανε τα νευρα μεχρι να τους σηκωθει και βαριεμαι να καθομαι να περιμενω του καθενος την διαθεση και να ακουω ''αχ αυτο δεν μ χει ξανατυχει!!!!!''.

τωρα ισως τον βρικα ανεκτικο σε αυτο, ισως του αρεσει κιολας και μ βγαινει και τα κανω κ τα λεω. κατι μεσα μ μ λεει πως ''πρεπει'' να ανησυχω για το μελλον αλλα κατι αλλο μεσα μ δεν δινει και δεκαρα

χρυσα κι ομως, ειναι κ αυτος ρομαντικος μαζι μου........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Στημένο φαίνεται.., γιατί πριν 10 μέρες περίπου σ' άλλο θέμα σου, έλεγες ότι εξακολουθούσες να παίρνεις φάρμακα.
    Μάλλον υποθέτω, άλλαξες την φαρμακοθεραπεία και τα συμπτώματα, που περιγράφεις οφείλονται σίγουρα στις παρενέργειες.
    Κοίτα το με τον γιατρό σου οπωσδήποτε, γιατί το έναν τον ταλαίπωρο τον έστειλες με "κεραμίδα", μην πάει κι αυτός "αδιάβαστος".
    Είσαι γιατρός? Αν όχι,κάνε μας τη χάρη που θα πεις στην μπρόκεν ότι τα συμπτώματα οφείλονται και μάλιστα "σίγουρα" στις παρενέργειες. Κάνεις διαγνώσεις ιατρικές τώρα, θα συστήσεις και φαρμακοθεραπεία μήπως? Ρε άιντε με την κάθε καμμένη εδώ μέσα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ρειν δεν ξερω γιατι αλλα δεν με χωνευει η μαρκελα! ουτε τον γκομενο να της ειχα φαει!

Senior Member
    Εεεε, δεν είμαι η Ρεμ.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εεεε, δεν είμαι η Ρεμ.:P
    ρειν ηθελα να γραψω γμτ το μυαλο μ στα καγκελα!!!!!!!! δεν σε μπερδεψα με την αλλη !!!!!!!! :p

Senior Member
    χαχααα, ναι ρε το κατάλαβα. Άσε, τώρα που θα σου φτιάξει τη φαρμακοθεραπεία η μαρκέλα, θα σιάξεις και από bdsm-er θα πηγαίνεις να ανάβεις καντήλια στην ενορία σου. ΛΟΛ
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    στην συναγωγη! :p

Senior Member
    Ta idia skata ein' ola. Μακάρι να εξαφανιστούν όλες αυτές οι μαλακίες από προσώπου γης.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγω πιστευω στον Θεό, ομως η θρησκειες ετσι οπως εχουν καταντησει απο τους αντιπροσωπους Του, με κανουν να πιστευω πλεον πως συντηρουνται απο εντελως φαλλοκρατικους

Senior Member
    Μπα, ούτε στον θεό ούτε σε κανέναν άντρα από πάνω μου πιστεύω.;P
    Γέλαγα με κάτι που είχα διαβάσει κάποια στιγμή, δεν με ενοχλεί έλεγε ο θεός, είναι οι οπαδοί του που δεν αντέχονται, κάτι τέτοιο.:D:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μα φυσικο δεν ειναι? ηταν φανατικος και εκδικητικος Εκεινος? οχι, αλλα ποση κακια βγαζουν μελη και πιστοι Του? μην μιλησω για τους παπαδες ειναι αλλη ιστορια......τους μισω

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Είσαι γιατρός? Αν όχι,κάνε μας τη χάρη που θα πεις στην μπρόκεν ότι τα συμπτώματα οφείλονται και μάλιστα "σίγουρα" στις παρενέργειες. Κάνεις διαγνώσεις ιατρικές τώρα, θα συστήσεις και φαρμακοθεραπεία μήπως? Ρε άιντε με την κάθε καμμένη εδώ μέσα

Το τελευταίο το παραβλέπω, γιατί ξέρω ότι δεν το εννοείς, αλλά κι αν... δεν πειράζει.
    Κι αν θέλει φαρμακοθεραπεία η μπρόκεν θα της συστήσω το βιβλίο "ΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ" εκδ. "ΔΙΟΠΤΡΑ"
    γιατί θα επαναληφθώ, με την ρήση του Ιπποκράτη " το φάρμακό σου νάναι η τροφή σου ".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ρειν δεν ξερω γιατι αλλα δεν με χωνευει η μαρκελα! ουτε τον γκομενο να της ειχα φαει!
    Σίγουρα τίποτα δεν έχω μαζί σου!

γενικα στην ζωη (δεν αναφερομαι στην θεοφανι) υπαρχει λογος που καποιος θα πεταει κακιες ειτε επειδη ειναι πικραμενος απ την ζωη ειτε επειδη εχει κακη μερα ειτε επειδη εχει κακα γ.σια ειτε επειδη περιμενει περιοδο. πολλα παιζουν. αλλα τι σημασια εχει, ολοι στο ιδιο μερος θα καταληξουμε
    ..και συμφωνώ απόλυτα μ' όσα λες!
    Μόνο που καμμιά φορά ανταποδίδει τα ίδια, που εισπράττει ίσως και χωρίς να φταίει, για ν' αποδώσει δικαιοσύνη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Το τελευταίο το παραβλέπω, γιατί ξέρω ότι δεν το εννοείς, αλλά κι αν... δεν πειράζει.
    Κι αν θέλει φαρμακοθεραπεία η μπρόκεν θα της συστήσω το βιβλίο "ΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ" εκδ. "ΔΙΟΠΤΡΑ"
    γιατί θα επαναληφθώ, με την ρήση του Ιπποκράτη " το φάρμακό σου νάναι η τροφή σου ".
    οσο αναφορα τις τροφες εχω και σε αυτο προβλημα λογω διατροφικης διαταραχης (αν και καταλαγιασμενης) . ετσι εχουν τα πραγματα οποτε δεν τρεφω αυταπατες, ειμαι καμμενο χαρτι και το χω παρει αποφαση και ισως αυτο να μ εχει ηρεμισει

Senior Member
    οσο αναφορα τις τροφες εχω και σε αυτο προβλημα λογω διατροφικης διαταραχης (αν και καταλαγιασμενης) . ετσι εχουν τα πραγματα οποτε δεν τρεφω αυταπατες, ειμαι καμμενο χαρτι και το χω παρει αποφαση και ισως αυτο να μ εχει ηρεμισει
    Δικαιολογημένα, γιατί και οι τροφές, που έχουμε στην διάθεσή μας είναι μ' ένα σωρό φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα.
    Μας φτιάξαν έναν κόσμο κόλαση! Πώς αλλιώς θα καταναλώσουμε τα φάρμακα, που παράγουν, αν δεν είμαστε άρρωστοι?
    Άστο μπρόκεν μου είναι ασύμφορο το θέμα αυτό! Γι' αυτό δεν κάνω πλάκα, όταν λέω για τις παρενέργειες κάποιων ψυχοφαρμάκων.
    Κάπου διάβασα, ότι κάποιο σκεύασμα απ' αυτά αν δεν κάνω λάθος, στις παρενέργειές του αναφέρει και τον αιφνίδιο θάνατο.
    Καμμένο χαρτί τώρα, μην λες ότι είσαι. Δεν είναι σωστό για σένα.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast