Βρισκομαι σε αδιεξοδο!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Βρισκομαι σε αδιεξοδο!

Γεια σε ολο το forum!Oπως βλεπετε ειμαι νεο μελος...κοντευω σε λιγο 17 και βρισκομαι σε μια κατασταση πληρης απομονωσης απο τους παντες κ τα παντα!Δεν ξερω γιατι,ισως φταιω εγω με τα καμωματα που εχω κανει...δεν ξερω...!Αρχικα να πω,πως ειμαι αθλητικος τυπος,επαιζα μια χαρα σε ομαδα μπασκετ κ ξαφνικα τα παρατησα,δεν πηγαινα καθολου προπονησεις κ οταν βγαινω εξω ακουω διαφορα σχολια οπως:γιατι αγορι μου τα παρατησες εχεις εκπληκτικα προσοντα κ απο ορισμενους ακουω επικριτικα οπως:τραβα αυτοκτονα ρε γομαρη,αντε να δω τι θα κανεις τωρα!Παντως μερικες φορες συλλογιζομαι και λεω καλα ρε ειναι τοσο παλαβος ο κοσμος?Τελος παντων,να πω οτι ζω σε μια μικρη πολη της Ελλαδας,γνωστους εχω αλλα εναν αληθινο φιλο πλεον...κανεναν!Υποστηριξη απο την οικογενεια μηδεν αλλα καταβαθος ξερω πως με αγαπουν οι γονεις μου χωρις ομως να με καταλαβαινουν...!
    Πλεον εχω καταντησει ενα ρακος,σχολειο ετσι πηγαινω...οποτε φροντιστηρια κομμενα(χαμενος κοπος)Το μονο που κανω τωρα ειναι να παιζω με τις ωρες games στον pc ενω με τις συγκηριες που μου ειχαν τυχει στο μπασκετ ορισμενοι ελεγαν οτι θα εκανα πραματα κ θαυματα!Πραγματικα χρειαζομαι καποια ενθαρυνση ωστε να κανω μια νεα αρχη γιατι με το που σταματησα το μπασκετ ολα πηγαινουν κατα διαολου!

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ...με υποχρεωσατε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Like Mike View Post
    Ευχαριστω πολυ...με υποχρεωσατε!
    Χμ μαλλον δεν ειδαμε το θεμα σου.Εγω προσωπικα τωρα το ειδα.

Απο οτι φαινεται εισαι απογοητευμενος με το περιβαλλον σου αλλα και με τον εαυτο σου.
    Τι ηταν αυτο που σε εκανε να σταματησεις τις προπονησεις?
    Γιατι δεν προσπαθεις για το σχολειο?

Senior Member
    Ναι προσπάθησε με το σχολείο κάποιον ορίζοντα θα σου ανοίξει είσαι μικρούλης κ η ζωή έχει μόνο σφαλιάρες σαν μαμά σου είμαι 46μισό μη το βάλεις κάτω,ξεκίνα προπονήσεις εγώ παιδί μου έχω χάσει πολλά...άκουσεμε

Junior Member
    Aπο οτι φαινεται το μπασκετ ειναι η ζωη μου,αυτο με κανει να νιωθω δυνατος...ο λογος betelgeuse ηταν οτι δεν μου φαιροντουσαν καλα με τα λογια τους ορισμενοι προπονητες κ αυτο θα μου ειχε γινει εμμονη!Το θεμα ειναι πως δεν εχω καποιον να μου συμπαρασταθει να μου πει κατι καλο που θα μου φτιαξει την διαθεση!Ευτυχως εχω εναν καλο παθολογο γιατρο οπου μου ειπε:αγορι μου,εισαι γερος σαν ταυρος κ ανετα μπορεις να τους μαμησεις ολους!Οσο για το σχολειο στο χερι μου ειναι να τα παω καλα διαβαζοντας...!Αντε ωραια εχω 2 μαμαδες πλεον ακριβως ιδια ηλικια οπου λενε ακριβως τα ιδια λογια...! Το μονο που λεω συνεχεια στην μανα μου ειναι:παρε την ζωη στα χερια σ κ στιψτην σαν λεμονι αυτο λεω να κανεις emy...ξεχνα το παρελθον...τωρα ειναι μονο παρον κ ισως το μελλον να ειναι καλυτερο!

Senior Member
    μεγαλε φαντασου δυο εκδοχες που θα σου δωσω για το μελλον γυρω στα 30 σου και πες μου ποια σου αρεσει καλυτερα
    1η εκδοχη:καποιος αποτυχημενος που ντρεπεται να δωσει βιογραφικο για δουλεια κ οταν το κανει τον κοιτανε λοξα..που βρισκει δουλεια μονο σε οικοδομες κτλ.γυρναει στο σπιτι κομματια και αναπολει τις παλιες καλες στιγμες μετανιονοντας για καθε τι που δεν εκανε ενω ειχε την ευκαιρια(δεν την εχουν ολοι πιστεψε με)την στιγμη που θα ρευεται την τελευταια του μπυρα και θα κοιταει την κοιλια του που,πω-πω ποτε εγινε ετσι...εγω καποτε ρε...
    και βαρυγκομαει την ζωη του απο το πρωι ως το βραδυ γεμιζοντας τον κενο του χρονο με βιντεο γκειμς..αποτυχημενος-αντικοινονικος,κλασσικο μπακουρι
    2η εκδοχη:καποιος που εχει χτισει το ποιο ποθητο κορμι απο την αθληση μαζι με ενα λαμπρο μελλον,με γνωσεις και γνωριμιες κ το κεφαλι ψηλα,αυτοδημιουργητος κι ανεξαρτητος με πολλους οριζοντες ανοιχτους..που θα βαζει το κλειδι στην πορτα του γεματος απο αυτοπεποιθηση
    (βεβαια επειδη μιλαμε για την ελλαδα παντα ελπιζω να ειναι καλυτερα εως τοτε,αλλιως υπαρχουν κι αλλες χωρες οπου θα μπορουσες να εκτιμηθεις)
    για πες μας τωρα τι σου αρεσε καλυτερα απο τα δυο εκδεχομενα?αλλα σκεψου το παρα πολυ καλα σε παρακαλω γιατι τα χρονια αυτα δεν θα ξαναγυρισουν ποτε πισω και οι ευκαιριες της ζωης δεν ειναι παντα τοσο προσιτες.
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Το βρισκω θετικο οτι παρατησες τις προπονησεις για αυτον τον λογο.Αυτο δειχνει οτι εχεις αυτοσεβασμο και δεν αφηνεις τον καθε μαλακα να σε εκμεταλλευεται και να σε ταπεινωνει.Βεβαια ειναι λογικο και να στεναχωριεσαι που αφησες κατι που αγαπας.
    Εισαι ακομα νεος,Η συμβουλη μου ειναι να μην περνας τοσο χρονο στο PC βρες εναν δημιουργικο τροπο να περνας την ωρα σου και να εκτονωνεις τον θυμο που εχεις για την κοινωνια.
    Last edited by betelgeuse; 16-02-2012 at 15:07.

Senior Member
    εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να μας απονθαρρυνουν τα αρνητικα σχολια καθε κομπλεξικου αλλα να μας δινουν δυναμη..
    ει!μεγαλε!πεισμα δεν εχεις?γιατι να αποφασισουν για την ζωη σου?μαθε να μην σε αγγιζουν ολα σε τοσο μεγαλο βαθμο γιατι στην ζωη οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι κομπλεξικοι
    μην τα παρατας!!!κανε ο,τι σε εκφραζει μην αφηνεις να εχουν αντικτυπο στην ψυχολογια σου και να σου αλλαξουν την ζωη καποια λογια που ο καθε ανοητος μπορει να τα πει ετσι για να γεμισει την σιωπη

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    μεγαλε φαντασου δυο εκδοχες που θα σου δωσω για το μελλον γυρω στα 30 σου και πες μου ποια σου αρεσει καλυτερα
    1η εκδοχη:καποιος αποτυχημενος που ντρεπεται να δωσει βιογραφικο για δουλεια κ οταν το κανει τον κοιτανε λοξα..που βρισκει δουλεια μονο σε οικοδομες κτλ.γυρναει στο σπιτι κομματια και αναπολει τις παλιες καλες στιγμες μετανιονοντας για καθε τι που δεν εκανε ενω ειχε την ευκαιρια(δεν την εχουν ολοι πιστεψε με)την στιγμη που θα ρευεται την τελευταια του μπυρα και θα κοιταει την κοιλια του που,πω-πω ποτε εγινε ετσι...εγω καποτε ρε...
    και βαρυγκομαει την ζωη του απο το πρωι ως το βραδυ γεμιζοντας τον κενο του χρονο με βιντεο γκειμς..αποτυχημενος-αντικοινονικος,κλασσικο μπακουρι
    2η εκδοχη:καποιος που εχει χτισει το ποιο ποθητο κορμι απο την αθληση μαζι με ενα λαμπρο μελλον,με γνωσεις και γνωριμιες κ το κεφαλι ψηλα,αυτοδημιουργητος κι ανεξαρτητος με πολλους οριζοντες ανοιχτους..που θα βαζει το κλειδι στην πορτα του γεματος απο αυτοπεποιθηση
    (βεβαια επειδη μιλαμε για την ελλαδα παντα ελπιζω να ειναι καλυτερα εως τοτε,αλλιως υπαρχουν κι αλλες χωρες οπου θα μπορουσες να εκτιμηθεις)
    για πες μας τωρα τι σου αρεσε καλυτερα απο τα δυο εκδεχομενα?αλλα σκεψου το παρα πολυ καλα σε παρακαλω γιατι τα χρονια αυτα δεν θα ξαναγυρισουν ποτε πισω και οι ευκαιριες της ζωης δεν ειναι παντα τοσο προσιτες.

...ωραίο ποστ χρυσάκι...
    Συμφωνώ μαζί σου. Το μέλλον του καθενός είναι στο χέρι του και μεις αποφασίουμε για το πόσο αξία έχουμε για να φτάσουμε ακομη και κει που δεν ονειρευτήκαμε.

Junior Member
    Και εγω συμφωνω με το χρυσακι κ απαυξανω!Εκει βρισκεται το διλημμα,ποιον δρομο θελεις να ακολουθησεις!Προς το παρον εγω προσωπικα βρισκομαι καπου στη μεση,σκεφτομουν ορισμενες φορες να τα παρατησω ολα κ να το βγαλω στο ποτο αλλα ελεγα τι νοημα θα εχει...!Τα διαβασα ολα προσκετικα κ με πολυ σκεψη...απο αυριο κιολας θα προετοιμαστω για το καλυτερο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ωραίο ποστ χρυσάκι...
    Συμφωνώ μαζί σου. Το μέλλον του καθενός είναι στο χέρι του και μεις αποφασίουμε για το πόσο αξία έχουμε για να φτάσουμε ακομη και κει που δεν ονειρευτήκαμε.
    χαχα!ναι αν εξαιρεσεις οτι εχω γραψει το ''ενδεχομανα''...''εκδεχομενα' '...ακυρο,εκτος αν ηθελα να πω ''εκδοχες''..ενας θεος ξερει
    σημασια εχει οτι πηρε μια μικρη ωθηση ο φιλος μας απο 'δω

Junior Member
    Ναι οντως τα πηρα πολυ πανω μου xrusaki κ φοβαμαι μηπως σκισω κανα καλτσον στο τελος! Απο την αρχη περιμενα πως δεν θα επαιρνα απαντησει αλλα ευτιχως ακουσα καλα και σωστα σχολια!Ευχαριστω πολυ κ να στε καλα!

Senior Member
    χαχαχαχα!σκιστους ολους μαγκα!η ζωη ειναι στα ποδια σου τωρα και ειναι για ΕΣΕΝΑ!εισαι στην καλυτερη σου φαση-ηλικια και τιποτα δεν μπορει να χαλασει την λαμπερη σου ενεργεια αν δεν το επιτρεψεις εσυ!να εισαι λιγο αναισθητος μονο και να μην σε αγγιζει
    τιποτα απο κακοπροαιρετους-κομπλεξικους-αποτυχημενους!αυτοπεποιθηση και θρασος θελει η ζωη
    και αν θελεις μεινε και στην παρεα μας,οτιδηποτε αλλο σε απασχολησει(αχρειαστοι να ειμαστε) μπορεις να το συζητας μαζι μας

Junior Member
    Eχεις απολυτο δικιο!Ολα με τσαμπουκα πρεπει να γινονται...να μην αφηνουμε κανεναν να μας επηρεαζει!Ξεκινησα παλι να παιζω,να γυμναζομαι,να κανω βολτες εγινα αλλος ανθρωπος!Τελικα η γυμναστικη ειναι το φαρμακο κ το συνιστω ανεπιφυλακτα....Προβλεπω να μην χρειαζομαι κατι xrusaki αλλα θα ειμαι παντα προθυμος για να βοηθησω εσας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Like Mike View Post
    Eχεις απολυτο δικιο!Ολα με τσαμπουκα πρεπει να γινονται...να μην αφηνουμε κανεναν να μας επηρεαζει!Ξεκινησα παλι να παιζω,να γυμναζομαι,να κανω βολτες εγινα αλλος ανθρωπος!Τελικα η γυμναστικη ειναι το φαρμακο κ το συνιστω ανεπιφυλακτα....Προβλεπω να μην χρειαζομαι κατι xrusaki αλλα θα ειμαι παντα προθυμος για να βοηθησω εσας.
    τελεια!ανωογονηθηκες!
    εμ,ειδες?εσυ εισαι ολο ζωντανια πρεπει να ζησεις τωρα