Results 16 to 30 of 37
Thread: SSRI και cacao beans
-
09-02-2012, 22:22 #16
Η Θεοφανία παραπάνω στα περιγράφει ακόμη πιο διεξοδικά. Να την ακούσεις θα έλεγα. Αυτή ακριβώς είναι και η γνώμη μου. Κι όταν βρεθούν άνθρωποι που... σπούδασαν για να... σώσουν ανθρώπους, το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε, συμφωνώ μαζί της πάντως... το μόνο σίγουρο φίλε...:)...
- 09-02-2012, 22:38 #17
κοίτα να δεις... ξέρεις τι είναι να ζεις όλη μέρα με μια κρίση πανικού? δεν αντέχετε ρε συ.. δεν είχα άλλη επιλογή είχα δοκιμάσει τα πάντα.. πάντως η αλήθεια είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά έχουνε πολλές παρενέργειες, εμενα προσωπικά το cimpralex μου προκάλεσε μανια,νευρικότητα,επιθετικ ότητα,άγχος,υπνηλία,κατάθλ� �ψη,σωματική εξάνληση και αδυναμία. αλλα τι να κάνω δεν μπορώ και αλλιώς...
προσωπικά μανια δεν είχα πάθει ποτε στην ζωή μου.. πάντως δεν είναι κάτι το τόσο ενοχλητικό.. νιώθω απλά υπερβολικά χαρούμενος και έχω υπερκινητικότητα, εκείνη την ώρα που με πιάνει βάζω τέρμα μουσική και χορεύω. μέχρι να κουραστώ. και μετά είμαι μια χαρά :) ούτε ecstasy ρε παιδί μου να έπαιρνα.. χαχαχα
τα φάρμακα βοηθάνε σε ένα μέτριο βαθμό.. αλλα μέχρι εκεί...
δεν με νοιάζει αν παίρνει ποσοστά από τις φαρμακοβιομηχανίες..
αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτό το μαρτύριο που πέρναγα καθημερινά.. μην λέμε και ότι να ναι... τα φάρμακα δεν κόβονται έτσι απότομα.. θέλει σταδιακή διακοπή.. προσωπικά δεν θα ακούσω τι μου λένε στο internet.. εγώ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού! αυτά κάνουνε αλλα άτομα παίρνουνε συμβουλές από διαφορα forums, μετά σταματάνε τα φάρμακα και ανοίγουνε topic, δεν είμαι καλά/είμαι χαλια/υποτροπίασα και πολλά ακόμα.....
δεν είσαι γιατρός για να λες κόψε τα φάρμακα σε αλλα άτομα που ούτε καν ξέρεις πως είναι...
γιαυτο σε παρακαλώ πολύ να σκέφτεσαι μερικά πράγματα πριν τα πεις.. ευχάριστω..
09-02-2012, 22:39 #18
09-02-2012, 22:42 #19
09-02-2012, 22:47 #20
θα στο πω αλλιώς... άμα κάποιος έχει επιληψίες.. τι θα του έλεγες? κόψε τα φάρμακα??
και μην μου πεις τώρα πως είναι άλλο αυτό... και τα αντιεπιληπτικά ανήκουνε στην κατηγορια ψυχοφαρμάκων.. και έχουνε απίστευτες παρενέργειες.. αλλα τι να κάνουνε? αφού πρέπει να τα πάρουνε για να γίνουνε καλά.. και ξέρω και άτομα που από τα αντικαταθλιπτικά σώθηκε η ζωή τους.. είχανε φτάσει σε κατάσταση απελπισίας δεν μπορούσανε να πάρουν τα πόδια τους.. άσχετα με τις παρενέργειες λοιπόν. η θεραπεία δεν παύει να ισχύει..:)
09-02-2012, 22:47 #21
Η άλλη σε δουλεύει κανονικά, κι εσύ κάθεσαι και απαντάς σοβαρά ρε φίλε... ξεκόλλα! Εύχομαι να χαμπαριάσεις γρήγορα τί παίζει εδώ μέσα. Και για να σοβαρευτούμε, έχοντας και ιστορικό κατάθλιψης "βαρύ", αλλά και ιστορικό κρίσεων πανικού, σου εκφράζω την προσωπική μου άποψη και όχι μαλακιούλες όπως παραπάνω και σου λέω ευθέως να μείνεις μακριά από τα γαμήδια τα χάπια. Τα πάντα μπορούν να λυθούν και αλλιώς. Και κάτσε εσύ τώρα, να απαντάς σε φαντασιακές τοποθετήσεις ανθρώπων που δεν έχουν πώς αλλιώς να καμωθούν πέρα από τον τρόπο που συνηθίζουν πάντα και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν... μοντς;... πολλά είπα σήμερις έ;...
09-02-2012, 22:49 #22
09-02-2012, 22:50 #23
ακόμα και τα χάπια για την υπέρταση έχουνε διαφορες παρενέργειες η οποιες μπορεί να είναι πιο σοβαρές και από τα αντικαταθλιπτικά. για μένα προσωπικά τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα είναι ακίνδυνα και ασφαλές για τον οργανισμό..
τα SSRI χρειάζονται για θεραπεία τις αγχώδεις διαταραχής και είναι πολύ αποτελεσματικά..
09-02-2012, 22:54 #24
κατάλαβα τι προσπαθείς να πεις.. σύμφωνο σε μερικά πράγματα μαζί σου... όπως για παράδειγμα ότι θα γίνω χειρότερα.. ναι σε αυτό έχεις δίκιο.. αλλα χειρότερα γίνεσαι στην αρχή τις θεραπείας και όχι μονο, μερικές φορες έχουνε κάποια πισωγυρίσματα και επιδείνωση τις κατάστασης σου.. αλλα δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να τρέχεις στα νοσοκομεία... :)
09-02-2012, 22:57 #25
"γιατί είναι εγκληματικό να λένε σε ένα άτομο που είναι σε αγωγή και έκρινε ο γιατρός πως πρέπει να την ακολουθήσει, ότι πρέπει να γίνει κατά των φαρμάκων.".
Τό 'χεις παρατραβήξει το σκοινί... άσε τον κόσμο να γράφει γιατί έχεις ξεφύγει τελείως όμως... αλλά δε φταις εσύ ρε ούφο... φταίω εγώ που ακόμη συμμετέχω εδώ μέσα και ανέχομαι εσένα να χαρακτηρίζεις με την πάσα ευκολία "εγκληματικό" το σκεπτικό που έχω με βάση τα βιώματά μου και τις εμπειρίες μου... πόσες απεγνωσμένες προσπάθειες θα κάνεις ακόμη για να χαλάσεις τη ροή στα θέματα όπου δίνονται απαντήσεις με χιούμορ, με συγκρότηση, με μεστότητα;... εύχομαι σύντομα να καταλάβουν όλοι τί σκατά κάνεις και να επέλθει η αυτορρύθμιση που οραματίζεται η διαχείριση που γλύφεις μανιωδώς και ασυστόλως... θα περάσει το επιτελείο σου τώρα;... να περάσει, γιατί εγώ έχω και δουλειά. Είμαι εγκληματικός τύπος και πάω να βασανίσω τα ζώα μου... αλλά τί περιμένω;... η πλειοψηφία αυτής της κοινωνίας - και κοινότητας εδώ - πάει απ' το κακό στο χειρότερο... εσύ που την εκπροσωπείς θα καλυτέρευες;... δώστε μου καλέ μια προειδοποίηση... έτσι για να μην είμαι όμοια με σένα ρε πούστη μου, δε θα το άντεχα, λολ!...
09-02-2012, 22:58 #26
09-02-2012, 22:59 #27
...αχ βρε ναιτ ...:ΡΡΡ
ίσα ίσα που αν διαβάσεις προσεκτικά θα καταλάβεις πως εγω σου λεω να ΜΗΝ κόψεις για κανένα λόγο τα φάρμακα, γιατί για να σου χορηγήσει αγωγή ο γιατρός σου σημαίνει πως την έχεις ανάγκη και ΠΡΕΠΕΙ να μην ακούς τον κάθε τυχάρπαστο στο ίντερνετ που σου λέει να τα κόψεις!
Και μάλιστα χάρηκα όταν έγραψες το παρακάτω γιατί αυτό ακριβώς εννοούσα:
...τώρα κατάλαβες τι λέω τόση ώρα?
09-02-2012, 23:06 #28
αν διαβάσετε το topic μου από την πρώτη σελίδα είναι για γέλια πραγματικά... ξεκίνησε από μια διαφήμιση και έφτασε στην διακοπή τον φαρμακων... και όσο πάει συνεχίζει... άραγε ποιος φταίει για όλο αυτό?
09-02-2012, 23:14 #29
Κανένας καλέ... η εγκληματική και τυχάρπαστη είμαι εγώ. Κάνε μια προσπάθεια να το ξαναδιαβάσεις όλο. Το μέλος Θεοφανία είναι "σούπερ μέμπερ", αλλά για μένα είναι απ' τα μέλη που γραφω στα παπάρια μου πλέον. Φυσικά δε παραβαίνει ποτέ τους κανόνες λειτουργίας και ξέρει πάντα τί λέει στους άλλους... ο χώρος φτιάχτηκε γι' αυτήν και πολύ καλώς... κάποτε πίστευα πως την άφηναν επίτηδες να κάνει πάντα τα ίδια και τα ίδια... σήμερα - τώρα που μεγάλωσα και ωρίμασα η τυχάρπαστη, λολ - κατάλαβα πως είναι γι' αυτήν το χωράφι εδώ... ποιός δε θέλει μωρέ ένα χώρο να βγάζει τα προβλήματά του, έστω κι αν δε τα παραδέχεται;... αλίμονο βρε... μπράβο στη διαχείριση!... άργησα αδερφέ μου, αλλά το κατάλαβα... καλό ξημέρωμα καλέ!...
09-02-2012, 23:54 #30
8,672 << αυτός ο αριθμός δεν είναι τυχαίος :P