εμμονες να αποκεφαλισο την οκογενεια μου.βοηθεια.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Junior Member

εμμονες να αποκεφαλισο την οκογενεια μου.βοηθεια.

γεια,ειμαι καινουριος εδω.το προβλημα μου ξεκινησε πριν δυο χρονια περιπου.ενω ειχαμε κατσι με ενα φιλο να πιουμε κρασι και χασισι,αφου ειχαμε γινει λιομα,στα ξαφνικα μπικε ενα μικρο κοριτσακι μεσα και του λεω παρτο απο εδψ γιατι θα το σκοτοσω,και απο εκεινη την μερα και μετα αρχισε η κατηφορα μου.αρχισα να θελω να κανω ερωτα με τον θεο να θελω να τον βαρεσω,να εχω προβληματα εποικινονιας να ντρεπομαι,να νομιζω ορισμενες φορες οτι οι αλλοι μιλουν για μενα,να μπαινω στο κεντρο της πολης και να νοιοθο ενοχος,πανω στον φλοιο του εγκεφαλου νοιοθο τσιμπιματακια οποτε κανω διαφορεσ σκεψεις και μουδιασματα.οποτε παω σε εκκλησια η περναω μου ερχονται σκεψεις ερωτικου περιεχομενου,οταν αυνανιζομαι αθελω μου φερνω τα θεια στην σκεψη μου.εχω παει σε ψυχιατρους αλλα τιποτα δεν βγηκε...εχω πολλες φοβιες οταν ειδικα παω να μιλησω με το ιδιο μου το φυλλο,ειμαι ενας καλος ανθρωπος ετσι θελω να πιστεβω και νοιοθο κακος χωρις λογο.υπηρχαν στιγμες που νομιζα οτι ειμαι χαζος και αλλα πολλα.πριν τρις μηνες νοσιλευτικα σε ψυχιατριο για να μου φυγουν αυτες οι εμμονες ιδεες,μου ειχανε δοσι αλοβεριντιν και οταν βγηκα το συνεχισα με αποτελεσμα να εχω φοβερες παρενεργειες δεν μπορουσα να κατσο να κοινηθο να κοιμηθο και αλλα πολλα,το δικο μου τωρα προβλημα ειναι οτι οταν ξεπερασα το προβλημα στο ασχετο ενω καθομουν στην κουζινα αρχισα να λεω να σκοτοσω την μανα μου ετσι στο ασχετο θα παρο το μαχαιρι και θα της κοψω το λεμο,ηξερα οτι δεν ειναι φυσιολογικα αυτα που σκεφτομαι και απο τοτε και καθε μερα σκεφτομαι αυτα οτι θα της κοψω το κεφαλι και του ξαδελφου μου και θα τα βαλω σε σακουλες και αλλα κουλα απο την ωρα που θα ξυπνησω μεχρι να κοιμιθο σκεφτομαι τι μου φταινε?γιατι να τους κανω κακο ?και μετα λεω το θελει ο θεος μηπος? και αλλα πολλα αρχισα να νομιζω οτι ειμαι κιλλερ η τσακ ο αντερβγαλτης,το προβλημα που νοιοθο με τον εγκεφαλικο φλοιο δεν ειναι μονο τα τσιμπιματα αλλα και νοιοθο οτι μουδιαζει.χρειαζομαι βουηθεια,την οικογενεια μου την αγαπω σε κανεναν δεν εχω κανει κακο και ουτε θελω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dominic View Post
    ......εχω παει σε ψυχιατρους αλλα τιποτα δεν βγηκε.........
    τι εννοεις οταν λες οτι εχεις παει σε ψυχιατρους? επισκεψεις?
    αυτο δεν ειναι ενα θεμα που λυνεται με επισκεψεις σποραδικες, χρειαζεται συστηματικη ψυχοθεραπεια απο ειδικευμενο θεραπευτη...
    εξακολουθεις να παιρνεις ναρκωτικα?

Junior Member
    exw paei na miliso gia to provlima mou.den pairno pia narkotika.epairna poli palia...to provlima einai oti kalao sunexeia se anousia pragmata

Senior Member
    σου εχουν πει πως ισως αυτα να ναι απορροια των ναρκωτικων ουσιων που επαιρνες?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    βροκεν,οταν επινα ποιο πριν αρχισαν να μου βγενουν διαφορες φοβιες του στυλ μπορει να κανει σισμο,και αλλα.το προβλημα μου ειναι εχω πολλα ψυχολογικα προβληματα οταν κοιταω καποιον φοβαμαι ανθρωπους που ξερω τους αποφευγω ειχα κρισισ πανικου αλλα τις ξεπερασα αν θυμαμαι καλα στην διαταραχη της ενοτητας αυτης σιγκαταλεγεται και θρυσκετικου σεχουαλικου περιεχομενου.εχω σκεφτη μακαβρια πραγματα γεια την οικογενεια μου ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα δεν τισ θελω εγω τις σκεψεις αυτες μονες τους ερχονται και τα σκεφτομαι ολη μερα ομως ελεος.εχω ανχος ολη μερα φοβιες οτι θα σιμβει αυτο η εκεινο.να νομιζω οτι ειμαι σαν αυτον που τεμαχισε την οικογεναι του.μονο και μονο που το σκεφτομαι χεζομαι επανο μου,προτα εβριζα απο μεσα μου αλλα σιγα σιγα το εκοψα γιατι ουτε και αυτο μπορουσα να το ελενξο ορισμενες φορες εχω σουβλημαστα στην καρδια,κανω ολα τα σεναρια που μπορει καποιος να σκεφτει για να συγουρευτο περι οικογενειας οτι δεν θα τους βλαψω να βλεπω οικονες περι φονου και αλλα πολλα οποιος μπορει να με βοηθειση ασ το κανει θα το δεχτω με μεγαλη ευχαριστιση

Senior Member
    Πόσων χρονών είσαι; Με τί ασχολείσαι; Από δω μέσα ξέρεις, κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, παρά μόνο να σου δώσει απόψεις και συμβουλές.
    Εσύ πρέπει να πειστείς, ότι χρειάζεσαι την συστηματική βοήθεια από ειδικό όμως και μάλιστα άμεσα, γιατί είναι κρίμα να υποφέρεις.

Junior Member
    exw paei na miliso gia to provlima mou.den pairno pia narkotika.epairna poli palia...to provlima einai oti kalao sunexeia se anousia pragmata
    Δεν ξέρω κατά πόσο σε επηρέασαν τα ναρκωτικά, πάντως το θέμα είναι ότι πρέπει να ελέγξεις το μυαλό σου. Καταλαβαίνω ότι αυτές οι σκέψεις είναι τόσο έντονες και ανεξέλεγκτες που νιώθεις ότι κάποιος στις "φυτεύει" με το ζόρι στο κεφάλι.

Αλλά αυτό που νιώθεις είναι λάθος. Τις σκέψεις αυτές τις δημιουργεί ο δικός σου εγκέφαλος, κανένας άλλος (δεν μπορεί να σου δημιουργεί σκέψεις πχ ο εγκέφαλος του γείτονα, αυτό είναι λογικό), αυτές τις σκέψεις τις δημιουργείς εσύ. Αν το καταλάβεις αυτό, θα καταφέρεις πιο εύκολα να ελέγξεις τον εαυτό σου και τη σκέψη σου, γιατί όλες τις ιδεοληψίες μας εμείς οι ίδιοι τις δημιουργούμε. Βέβαια, αυτό είναι δύσκολο και θα χρειαστείς προφανώς τη βοήθεια κάποιου ειδικευμένου ψυχοθεραπευτή.

Και όπως έγραψε και η μαρκέλα χαρακτηριστικά σε ένα άλλο ποστ, "η λύση στο πρόβλημα είσαι εσύ".

Senior Member
    ακου να σου πω, νιωθεις υπερδιεγερση οταν εχεις εικονες φονων και αιματος? (σεξουαλικη εννοω)

Junior Member
    ναι προκεν αυτο το προβλημα το εχω και σκεφτομαι μακαβρια πραγματα για τους δικους μου

Junior Member
    βοηθησε με εσυ που ξερεις τα πολλλα να καταλαβω τι μου γινεται. καθε φορα που κανω σκεψεις μακαβριες νοιοθο ενα παγομα στο σωμα μου η μουδιασμα.ξεκινησα μονος μου θεραπεια με σεροταξ και σημερα το πρωι νομιζα οτι θα κανω κακο στους δικους μου

Senior Member
    ρε συ μην παρεις τα seroxat χωρις να πας πριν σε εναν γιατρο.Μπορει να σου κανουν μεγαλυτερη ζημια

Senior Member
    Πάνε σε εναν ψυχίατρο, θα σε βοηθήσει, θα σου δώσει αντικαταθλιπτικά και μικρή δόση αντιψυχωτικού για να μειωθούν αυτές οι σκέψεις. Σχεδόν τα ίδια περνάω κ εγώ και με τα φάρμακα αυτα βλέπω βελτίωση. Ευχομαι να ηρεμήσεις.

Senior Member
    βοηθησε με εσυ που ξερεις τα πολλλα να καταλαβω τι μου γινεται. καθε φορα που κανω σκεψεις μακαβριες νοιοθο ενα παγομα στο σωμα μου η μουδιασμα.ξεκινησα μονος μου θεραπεια με σεροταξ και σημερα το πρωι νομιζα οτι θα κανω κακο στους δικους μου
    συμφωνω με τους απο πανω να μην ξεκινας αγωγες μονος σου γιατι μπορει να γινεται χειροτερα! το οτι διεγειρεσαι σεξουαλικα σημαινει πως κατι παιζει, επειδη εχω κ εγω αναλαμπες και εμμονες οταν κανω σεξ με καποιον καμια φορα πως θελω να του κοψω τα πλευρα με μαχαιρι και αυτο να με εξιταρει, λεγεται σαδισμος. αλλα εγω ξερω τι το προκαλεσε, εσενα απο τι ειναι?

Junior Member
    καταρχιν,ευχαριστω που μου σιμπαραστεκεστε....επιδει καποιες μερες ειχα λυπηθει τοσο πολυ την μανα μου ευχομουν να την παρει ο θεος και απο εκει και μετα ξεκινησε μια πορεια καθοδου,ηθελα να την σκοτωσο γιατι την λυπομουν μετα καταλαβα οτι δεν ειναι αυτο αλλα ψαχνω αδυναμα θυματα,και αυτο μου συμβαινει και στο δρομο οταν περπαταω να το νοιοθο αυτα,με τα σεροταξ ανεβηκε λιγο το ιδεολιψιακο προβλημα και για αυτο θα τα κοψω απο σημερα κιολας,εχω ξεκηνιση το ωμεγα-3 ιχθυελαιο εχω διαβαση οτι κανει καλο κατα των ψυχωσεων.παιδια νοιοθο χαλια δεν τα αντεχω αυτα ξερω οτι δεν ειμαι εγω αυτα που νοιοθο το ξερω πολυ καλα,ελπιζω ολα να περασουν και να ξανα βρω τον εαυτο μου.βροκεν συνιθος δεν νοιοθο σεξουαλικη διεγεργη αλλα μαλον πολλα αποθυμενα επιδει εχω πολλα χαρισματα και ειρθε η ασθενεια πριν δυο χρονια ηθελα να κακτισω τον κοσμο μας αλλα μαλον λογο αμαρτιων ειρθε και αυτο,ολη την ωρα σκεφτομαι και λεω πως πρεπει να πεθανει ο ταδε και κολαω εκει μεχρι να ερθει το βραδυ και να πεσω για υπνο μεχρη να το ξεπερασω,δν ειμαι σαδιστης και ουτε θελω να γινω για κανεναν λογο.υπαρχουν και στιγμες που λεω ο θεος ας πουμε με στελνει να το σκοτοσω και η φοβαμαι τον σατανα οτι θα μπει μεσα μου και θα χασω τον ελενχο,η αστους θα τους κανονισω εγω,σαν να ειμαι ο τυμορος....δεν τα γουσταρο αυτα που σκεφτομαι αλλα μου ερχονται μονα τους,γνωριζω οτι μπορω να ελενξο τις παρορμισεις μου και δεν προκειται να κανω κακο σε κανεναν.εχω περαση δυσκολα παιδικα χρονια πολυ δυσκολα ομως και ισος φταιει και αυτο,πιστεβω οτι ολα θα πανε καλα αλλα σκεφτομαι πονιρα και αυτο θα ηθελα οποιος σκεφτεται ετσι να μου πει γιατι το σκεφτεται.υπαρχει περιπτωση να οδιγηθει σε παρανοεια καποιος?

Senior Member
    φυσικα και ειναι απολυτα ανησυχητικο αυτο που νιωθεις ειναι σαν ψυχαναγκασμος! δεν ειμαι ειδηκος αλλα επειδη εχω μια πειρα σε βιαιοτητα και ατομα που τα πραττουν απο μονη μ, οφειλω να σ πω πως δεν θα ηρεμισεις αν δεν υλοποιηθει και θα σε αγχωνει και θα σαι μονιμως σε μια κατασταση συγχισης! εχεις την εντυπωση πως θα λειτουργησεις για το κοινο καλο! προσπαθησε να σκεφτεις πως δεν πρεπει να σε απασχολει το κοινο καλο, ειναι αλλοι να το φροντιζουν κ κοιτα να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε εναν γιατρο η παρ τον τηλ. τωρα, μεχρι να του μιλησεις, προσπαθησε να κανεις κατι να απασχολει τον εγκεφαλο οπως γυμναστικη, υπνο, ζωγραφιες

Page 1 of 3 123 LastLast