Δημοσια Συγνωμη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Πολύ ωραία και σωστά τα βρίσκω όλα λέει η anonymous_1. Όμως νομίζω πως ο Γιάννης υπερβάλλει λιγάκι ως προς την εκτίμηση της κατάστασής του, δεν πιστεύω πως χρειάζεται κάποιος πολλούς αλλά σωστούς φίλους. Δεν είναι η ποσότητα των ανθρώπων στη ζωή μας που τα κάνει ωφέλιμα, που η παρουσία τους μας κάνει καλό, μας ανοίγει ορίζοντες, μας βοηθά να αναπνέουμε, είναι η ποιότητά τους και το "δέσιμο", αν κολλάμε δηλαδή, αν ό,τι ζητάμε το έχουν και αν έχουμε ό,τι αντίστοιχα ζητάνε αυτά. Όμως καταλαβαίνω πως οι ανασφάλειες (όλων μας) προέρχονται από το παρελθόν μας και έχουν αφήσει τα κομμάτια τους στο τώρα, μπορεί όμως η αποδοχή από τη μια μεριά και η ταυτόχρονη ενδυνάμωση θετικών χαρακτηριστικών να κάνει θαύματα. Καλημέρα σας.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Πολύ ωραία και σωστά τα βρίσκω όλα λέει η anonymous_1. Όμως νομίζω πως ο Γιάννης υπερβάλλει λιγάκι ως προς την εκτίμηση της κατάστασής του, δεν πιστεύω πως χρειάζεται κάποιος πολλούς αλλά σωστούς φίλους. Δεν είναι η ποσότητα των ανθρώπων στη ζωή μας που τα κάνει ωφέλιμα, που η παρουσία τους μας κάνει καλό, μας ανοίγει ορίζοντες, μας βοηθά να αναπνέουμε, είναι η ποιότητά τους και το "δέσιμο", αν κολλάμε δηλαδή, αν ό,τι ζητάμε το έχουν και αν έχουμε ό,τι αντίστοιχα ζητάνε αυτά. Όμως καταλαβαίνω πως οι ανασφάλειες (όλων μας) προέρχονται από το παρελθόν μας και έχουν αφήσει τα κομμάτια τους στο τώρα, μπορεί όμως η αποδοχή από τη μια μεριά και η ταυτόχρονη ενδυνάμωση θετικών χαρακτηριστικών να κάνει θαύματα. Καλημέρα σας.
    Καλη σου μερα , συμφωνω μαζι σου οτι καποιος δε θελει πολλούς αλλά σωστους φίλους, ποιοτητα και όχι ποσοτητα. Πάντα όμως υπάρχει το παραπονο γιατι να μην τα καταφερνουμε να κανουμε αξιολογα ατομα φιλους και ψαχνουμε σ εμας την αδυναμια, που μπορει όντως να ναι και να οφειλεται στο παρελθον, δεν υπηρξαν και όλοι τυχεροι ως προς αυτου του ειδους ερεθισματα. Πάντως εστω οι λιγοι και καλοι που λες υπάρχουν στη ζωη μου. Λύση σοφη .... που μεταξυ αλλων αυξανει και τις φιλιες ειναι το τελευταιο κομμάτι του μνμτος σου. Καμια φορα ατομα μας απορριπτουν επειδη κατα βαθος μας θεωρουν καλύτερους τους κατι που εμεις δεν αναγνωριζουμε γιατι υποτιμουμε τον εαυτο μας.
    γιάννης

Senior Member
    Δεν το έχω σκεφτεί έτσι Γιάννη μου. Ενδιαφέρον αυτό που πρόσθεσες. Θα το σκεφτώ κι ευχαριστώ για όλα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 2 FirstFirst 12