Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 132
    Senior Member

Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο

Καλημερα σε ολους

Θελω να μοιραστω μια εμπειρια μου μαζι σας η οποια με εχει καταστρεψει πραγματικα. Ημουν σε μια σχεση τα τελευταια 4 χρονια με τον ανθρωπο αυτο ειχαμε περασει παρα πολλα το πληρωμα του χρωνου μας εφερε να συζηταμε για γαμο και παιδια κλπ. Μεχρι και που ορισαμε ημερομηνια για να γινει ο γαμος το μερος κλπ. Πριν απο μια εβδομαδα μετα την προταση γαμου με φωναξε σπιτι της και μου ανακοικωσε πως τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελε και λογω της δικης μου περιεργης συμπεριφορας (γρινιες κλπ) μου ζητησε να διαλυσουμε την σχεση μας. Εγω δεν παρακαλεσα απλα την ρωτησα εαν ειναι τοσο συμαντικα ολα αυτα που θα χαλασουν το υπολοιπο της ζωης μας η υπαρχει περιπτωση να προχωρησουμε και να τα διορθωσουμε. Μου ειπε πως δεν θελει να μου απαντησει ωστε να ειναι απολυτα ωριμη και σοβαρη οταν θα μου δωσει την απαντηση της.
    Το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να την ξεπερασω και να προχωρησω τη ζωη μου ολα ηταν γυρω της εγω εδινα και τη ζωη μου για εκεινη. Πραγματικα δεν ξερω το τι να κανω εχει πηξει το μυαλο μου δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Εχετε κατι να μου προτινετε ωστε να ζησω?
    Να ασχοληθω μαζι της η να την αφησω?
    Να την παρω τηλεφωνο η οχι?
    Να της εκδηλωσω την αγαπη μου η Οχι?
    Τι να κανω?

Ευχαριστω πολυ για ολα

Junior Member
    σε καταλαβαίνω... πόσο χρονών είσαι?

Senior Member
    ειμαι 28 κλεισμενα και εκεινη 27

Senior Member
    Καλημέρα..

Καταρχάς ηρέμησε.. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει..

Για αρχή μία ερώτηση : Μία εβδομάδα είστε χώρια? Το διάστημα που είστε χώρια.. έχει γίνει κάποια κίνηση, είτε από την μεριά σου, είτε από την μεριά της?

Senior Member
    Καλημερα Woman
    Οντως δεν ξερω τι μπορει να γινει αυτο ειναι αληθεια
    Ναι μια εβδομαδα αλλα χωρις καμια επικοινωνια ουτε απο την πλευρα μου ουτε απο τη δικη της!

Senior Member
    Εσύ - προσωπικά και όσο μπορείς αντικειμενικά - πως έβλεπες την σχέση σας τον τελευταίο καιρό?

Senior Member
    Θα σου απαντησω και με τους 2 τροπους
    Προσωπικα : με μικρο προβληματα τα οποια εαν υπηρχε καλη θεληση και απο τις 2 πλευρες θα ηταν ιδανικη
    Αντικειμενικα : πολυ καλυτερα απο οτι την εβλεπα προσωπικα δεν της ελειπε κατι ολα τα καλα ειχε

Senior Member
    χμμμμ...........

Θεωρείς δηλαδή ότι \"γκρίνιαζες\" (αναφέρω την λέξη που χρησιμοποίησες στο πρώτο ποστ όσον αφορά την \"αιτία\" του χωρισμού από την μεριά της) άνευ λόγου και αιτίας?

Και εξηγώ: Λες ότι η σχέση σου είχε κάποια μικροπροβλήματα (όπως όλες οι σχέσεις άλλωστε).. Αντικειμενικά όμως δεν της έλειπε κάτι.. Μήπως λοιπόν έριχνες μεγαλύτερο βάρος σε αυτά τα προβλήματα.. από όσο έπρεπε? Γιατί μου κάνει εντύπωση ότι διαχωρίζεις το προσωπικό με το αντικειμενικό..

Και θα θέσω κι ένα άλλο - πιθανό - \"πρόβλημα\".. μετά!

Senior Member
    Οπως ακριβως τα λες ειναι
    Γκρινιαζα για προβληματα που δεν υπηρχαν καν τα ανακαλυπτα με το μυαλο μου και εβρισκα αιτιες για γκρινια και εδινα μεγαλυτερο βαρος οπως τα λες.
    Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα που ειμαι σαν χαζος πραγματικα το λεω αυτο!!!

Junior Member
    γιατί δεν επικοινώνησες μέχρι τώρα μαζί της?

Senior Member
    γιατι εκεινη μου ζητησε να το διαλυσουμε δεν πρεπει να σεβαστω την αποφαση της και να μην ενοχλω??Για να μου το ζηταει κατι σημαινει αυτο. Εγω θελω σαν τρελλος αλλα δεν ξερω εαν κανει η οχι?

Senior Member
    Πρέπει να βρούμε την αιτία πρώτα..

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που όταν τους συμβαίνει κάτι άσχημο έχουν την τάση να ρίχνουν την ευθύνη στον εαυτό τους και μόνο (κι ένας από αυτούς είμαι κι εγώ), θα θέσω και ένα άλλο θέμα..

Το κεφάλαιο \"γάμος\" ποιος το έθεσε? Εσύ ή εκείνη? Γιατί υπάρχει και ένα μεγάλο ενδεχόμενο να πανικοβλήθηκε..

Μου φαίνεται αρκετά περίεργο να έδωσε τέλος στην σχέση της απλώς και μόνο επειδή γκρίνιαζες. Εκτός κι αν δεν μας λες όλα τα γεγονότα.

Junior Member
    θα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτήν χωρίς όμως να γίνεις πιεστικός. Αφού περάσατε τόσα χρόνια μαζί είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται ή θα αναρωτηθεί γιατί δεν έκανες καμία προσπάθεια για να την κρατήσεις κοντά σου και να σώσεις αυτό που θεωρείς πολύτιμο.

Junior Member
    woman, το πιο πιθανό να πανικοβλήθηκε όπως το λες. Alfa, όταν της έκανες πρόταση γάμου να μαντέψω ότι δεν ξετρελάθηκε στην ιδέα?

Senior Member
    Originally posted by CTC
    θα πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτήν χωρίς όμως να γίνεις πιεστικός. Αφού περάσατε τόσα χρόνια μαζί είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται ή θα αναρωτηθεί γιατί δεν έκανες καμία προσπάθεια για να την κρατήσεις κοντά σου και να σώσεις αυτό που θεωρείς πολύτιμο.
    Συμφωνώ απόλυτα... Αλλά πρέπει να εξετάσουμε τα ενδεχόμενα.
    Αν πανικοβλήθηκε με το όλο θέμα του γάμου.. ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος..
    Αν ο λόγος του χωρισμού ήταν ο χαρακτήρας σου.. μπορείς να της προσφέρεις την σιγουριά ότι θα αλλάξεις?

Page 1 of 9 123 ... LastLast