Δεν θα'μαι ποτε χαρουμενη; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γι' αλλαγή της αντίληψης, χρησιμοποιείται το "πρέπει" κυρίως λοιπόν για εκπαιδευτικό σκοπό.
    Τα τόσα πολλά όμως δικά σου "πρέπει" σημαίνουν ψυχαναγκασμό, μ' άλλα λόγια καταπίεση.
    Το πιο δύσκολο όπως κι εσύ διαπιστώνεις είναι ν' αλλάξουμε τρόπο σκέψης, που ευθύνεται και για τα συναισθήματά μας θετικά ή αρνητικά.
    Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να περνάς καλά μαζί του, ανεξάρτητα αν είναι κάποιος δίπλα σου ή όχι.
    Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν νάσαι ανήμπορη και να χρειάζεσαι τον άλλον να καλύψει τις βασικές σου ανάγκες, που μόνη σου θάπρεπε να καλύπτεις.
    Κανείς όμως δεν θέλει να σχετιστεί με κάποιον που είναι ανήμπορος, αλλά που δείχνει ενδιαφέρον, δυνατός κι αυτάρκης.
    Είσαι σημαντική κι αξιόλογη, απλά να κάνεις βήματα και προς αυτήν την κατεύθυνση κι όχι αντίθετα.
    Αν είναι δυνατόν να συνεχίσεις και τις σπουδές σου.
    Μ'εχει πιασει αγχος τώρα..δεν ξερω καν γιατι..
    τέλοσπαντων μαρκέλα αυτο που ξέρω ειναι οτι όταν εχω καποιον διπλα μου αυτο με βοηθάει,σε καποιες περιπτωσεις οταν καποιος με βοηθούσε μετα μπορουσα απο μονη μου να κανω καποια πραγματα καταλαβαινεις; αλλα μονη εντελώς δεν μπορω,αληθεια σου λεω..ισως επειδη φοβαμαι παρα παρα πολυ οτι θα συμβει κατι.. Το καταλαβαινω αυτο που λες οτι κανεις δεν θελει καποιον που φαινεται αδυναμος..εμενα νομιζεις μαρεσει πως σκεφτομαι; Γι'αυτο σιωπω πολλες φορες..Το ενδιαφερον πως μενει; ειλικρινα δεν ξερω..Στο'χω πει οτι παλευω με τον εαυτο μου,με τις σκεψεις μου..ειναι σαν να βρισκω ενα δρομο κι αυτος εχει μια πινακιδα που δειχνει αριστερα-δεξια κι εγω νομιζω ειμαι στη μεση,νομιζω,δεν ξερω,απλα γραφω οτι νιωθω..Σπουδες δεν ειναι δυνατον να τις συνεχισω..
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ella2 View Post
    ..Το ενδιαφερον πως μενει; ειλικρινα δεν ξερω..Στο'χω πει οτι παλευω με τον εαυτο μου,με τις σκεψεις μου..ειναι σαν να βρισκω ενα δρομο κι αυτος εχει μια πινακιδα που δειχνει αριστερα-δεξια κι εγω νομιζω ειμαι στη μεση,νομιζω,δεν ξερω,απλα γραφω οτι νιωθω..Σπουδες δεν ειναι δυνατον να τις συνεχισω..

Το ενδιαφέρον μένει, όταν εξακολουθούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
    επιμένω κι επαναλαμβάνω ακόμα και χωρίς την βοήθεια κάποιου εκτός κι αν για να μάθουμε να το κάνουμε αυτό,
    χρειαζόμαστε όπως είπαμε τη βοήθεια ειδικού.
    Δραστηριότητες λοιπόν ακόμα κι εθελοντισμό ίσως και γι' απόκτηση φίλων. Έχεις ασχοληθεί ποτέ?
    Το ότι παλεύεις με τον εαυτό σου προέρχεται πάλι από τα "πρέπει" της ανατροφής σου που είναι σε σύγκρουση
    με τα πραγματικά σου "θέλω", που χρειάζεται να τ' αναγνωρίσεις. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τον ψυχολόγο σου.

Senior Member
    οχι,δεν εχω ασχοληθει..
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]

Senior Member
    οχι,δεν εχω ασχοληθει..
    γειά σου elle2. Μένεις Αθήνα;
    Μάλλον οπουδήποτε και να μένεις μπορείς από τον δήμο της περιοχής σου να ενημερωθείς
    για διάφορες εθελοντικές οργανώσεις. Στους δήμους υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί, που
    μπορούν να σε κατευθύνουν
    Last edited by μαρκελα; 14-02-2012 at 13:16.

Senior Member
    Γεια σου,μαρκελα. οχι,δεν μενω Αθήνα..
    όμως γενικά δεν έχω διαθεση..

Senior Member
    Γεια σου,μαρκελα. οχι,δεν μενω Αθήνα..
    όμως γενικά δεν έχω διαθεση..
    Η διάθεση αλλάζει όταν προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για μας ακόμα κι αν σκυλοβαριόμαστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Η διάθεση αλλάζει όταν προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για μας ακόμα κι αν σκυλοβαριόμαστε!
    δεν σκυλοβαριεμαι,κατι περισσοτερο απο λυπημενη ειμαι..απλα θελω κατι που να με κανει να ενθουσιαζομαι πολυ,που να γεμιζει το κενο ..

Senior Member
    εμεινα πολλες ωρες σε αυτο το σαιτ σημερα ..
    μου εχεις πει οτι ειμαι σημαντικη μα αληθεια δεν νιωθω ετσι..θελω να τους πω οτι ποναω και δεν μπορω..

Senior Member
    εμεινα πολλες ωρες σε αυτο το σαιτ σημερα ..
    μου εχεις πει οτι ειμαι σημαντικη μα αληθεια δεν νιωθω ετσι..θελω να τους πω οτι ποναω και δεν μπορω..

Χαίρομαι που σε βλέπω να συμμετέχεις και σ' άλλα θέματα του φόρουμ.
    Δεν νιώθεις σημαντική ενώ θάπρεπε, γιατί έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.
    Κάθε άνθρωπος έχει αξία κι είναι σημαντικός!
    Να βγάλεις από μέσα σου τον πόνο, μην τον κουκουλώνεις, γιατί πάντα
    θα τον βρίσκεις μπροστά σου. Αυτός είναι κι ο λόγος που νιώθεις δυσαρέσκεια.
    Χρειάζεται να τον εκδηλώσεις για να θεραπευτείς.

Senior Member
    σου απαντησα σε μυνημα μαρκελα..

Senior Member
    Ella2 με τους γονείς σου πως τα πηγαίνεις;;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    σου απαντησα σε μυνημα μαρκελα..
    Και γω σου απάντησα με μήνυμα έστω και καθυστερημένα..

Senior Member
    ..........
    Last edited by ella2; 17-02-2012 at 16:25.

Senior Member
    ella συμφωνω νε την μαρκελα.αν δεν απαλλαγεις απο τα πρεπει δε θα μπορεσεις να νιωσεις ελευθερη και να χαλαρωσεις.ολοι νιωθουμε ετσι καποιες φορες δεν ειναι κακο.αλλα χαλαρωσε εισαι αυτη που εισαι,αν μπορεις κανε πραγματα για σενα να κανεις μια διαιτα π.χ να πας γυμναστηριο αλλα οχι με το ζορι.εγω χθες πηγα σε μια φιλη και ξεφυγα απο τις σκεψεις μου.ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ,κανει κακο,σκεφτεσαι ολο τα ιδια,σιγα σιγα ολα θα ερθουν μη πιεζεσαι.τα μικρα πραγματα ενθουσιαζουν ερχονται και τα μεγαλα .αν καθεσαι σπιτι δε θα ερθουν πιστεψε με.ειναι τοσα που μπορεις να κανεις και μονη σου,ξεκινα με τα απλα

Senior Member
    ..........
    Last edited by ella2; 17-02-2012 at 16:22.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast