μισος καταθλιψη αηδια!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    giwta-la
    Guest

Lightbulb μισος καταθλιψη αηδια!!!

ημουν δραστηριο ατομο,με πολλα πτυχια και κοιτουσα παντα ναμαι στη κορυφη, αλλα τα τελευταια 6χρονια παρακαλαω να ημουν αγραμματη και μαλιστα εκανα και αιτησεις προσληψης για καθαριστρια στο δημοσιο μονο και μονο για να μην χριεαζεται να συναναστρεφομαι με το κυκλο που ειχα κ ηλπιζα οτι θα παω καπου μακρια ωστε τα μονα ατομα που θα μιλαω ναναι αλλες καθαριστριες που δε θαχαν ιδεα απο πτυχια και μορφωση. εγιναν πολλα, ασχετα με τη δουλεια αυτη[δεν με πηραν γιατι ηθελε πορουποθεσεις που δε ειχα κ δε το προσεξα απο τη φορα που ειχα παρει]. περασα πολλα, σχεδιασμο "τελους"μου,κλεισιμο σπιτι για 4 χρ, φοβος να βλεπω ολα τα γνωστα μου ατομα ακομα κ τη γιαγια,αλλοιωση σωματος απο ακινησια (επιφανειακη κ εσωτερικη αλλα πραγματα καθημερινοτητας. αυχενικο,κυτταριτιδα,πονος μυων και μουδιασματα). αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο... ο λογος που γραφω ειναι πιο σοβαροσ πιστευω,γιατι καταστρεψα και κινδυνευω να κανω το ιδιο στα ατομα που αποτελουν το κυκλο μου πλεον που ειναι αλλης κατηγοριας χαμηλης.αγραμματης.δημοτικ ο.
    λογω της χαμηλης να πω...?...δε ξερω... αυτοεκτιμησης παντρευτικα ατομο που εχει γονεις που σε θυμιζουν σε τιποτε το συγγενικο μου κυκλο (οντας ολοι μορφωμενοι και πετυχμενοι). τι να πρωτοπω?εμφανιση?καποιος τους περασε για γυφτους!!!νοικοκυρωσινη και κανονες?σκορδο μυριζαν σε ταξιδι με λεωφορειο που εχρονταν να γνωρισουν τους γονεις μου,ρουχα κολλημενα με κερι,μποχα ανακατεμενη με κολωνια,στο σπιτι τους σιδεροπανο καμμενο και τα ρουχα να κολλανε πανω κατα το σιδερωμα.βεβαια θα μου πειτε ειναι σοβαρο αλλα ο λογοσ που γραφω ειναι γιατι φοβαμαι πως ολα αυτα τα μεγαλοποιω με τη φαντασια μου γιατι οι γονεις μου καποιες φορες απορουν μαυτους αλλα τις περισσοτερες τους δικαιολογουν.και λεω μηπως κ εγω πηρα οτι μαξιζει και ισως αυτο ναναι ο χαρακτηρας μου. απλα επειδη μεγαλωσα σε κοινωνικα καταξιωμενο κ στρωματικα ανωτερο περιβαλλον δε το καταλαβα ποτε(?). νοιωθω ενα μισος γιαυτους. συχαινομαι να ερχεται καποιος σπιτι και να γυρνα την πλατη του και ενα γεια να λεει και μετα τα ματια του να δηλωνουν ειρωνια και σνομπισμο!βεβαια αν λαβουμε υποψιν μας πως ακομα κ σε γιατρο να πας,αλλιως αντιμετωπιζει εναν πιο εμφανισιμο που παρα το οτι κοινωνικα ανηκει στα χαμηλα -κατα τα σημερινα προτυπα- στρωματα ειναι καθαρος και εμφανισημος.οχι τσαλακωμενος και να εχει μυρωδιες.απο ποτο μεχρι τσιγαριλα και φαι[δε καπνιζουν ουτε πινουν, για πχ το εφερα].

ομως κυριως εχω να πω αυτο!αισθανομαι οτι δε μου αξιζει τετοια μεταχειρηση και θα συγκεκριμενοποιησω: οταν καποιο ατομο μου μιλα κανονικα,οταν τον στελνω σπιτι τους για να παρει κατι ,μετα με αντιμετωπιζει σαν κατωτερο ον!!! ελεος! ενω πριν μιλα στον πληθυντικο και ειναι ευγενικος με τα ευχαριστω και παρακαλω,αυτοματα γινεται ακομα και απο κοντα, απομακρος κ οχι ευχαριστος και οικειος!
    ομως δεν ειναι ανθρωποι κακοι.θυσιαζονται για τα παιδια τους,απλα τοσα ξερουν τοσα κανουν.φτωχοι.εμενα δε με πειρεαξε τιποτε,ουτε η φτωχια ουτε που δεν εχουν τελειωσει το δημοτικο, μεχρι που ειδα την α-νοικοκυροσυνη(τωρα που θυμηθηκα ακομα και η τουαλετα εχει πιγκαλ που δεν εχει πολλες τριχες και εχει αλλο χρωμα..μη πω τι χρωμα!) και το οτι δεν εχουν παει στο "πανεπιστημιο της ζωης",καταλαβαινετε τι θελω να πω.εκτος τοπου και χρονου!ουτε αμαξι δε οδηγα ο πετερας(καλα αυτο το να μη ξερεις οδηγηση δεν ειναι κ τοσο κακο).ουτε -και αυτο ειναι σημαντικο-οταν λεω στον αντρα μου μη βγαινεις λουσμενος εξω,μη βγαινεις χωρις να ντυθεις,μη μη μη,,ειναι κακο για την υγεια το ενα το αλλο...ουτε τοτε συμφωνουν! σε θεμα υγειας!ουτε τοτε! μου λενε ειναι γυμνασμενος αντεχει!!ελεος!επαθε και πνευμονια ο αντρας μου και λενε αφου αντεχει τι εγινε?καλα ειναι δυνατον?τι σχεση εχει η γυμναστικη με μια αρρωστια?ελεος!!!!!

αυτο που μου συμβαινει τωρα μετα απο ολα αυτα που περασα μικρη,ειναι ενα απεραντο μισος για ολους που μπλεχτικα. τσιριζω μεσα μου,ωρες ωρες τα λεω και η απαντηση που παιρνω ειναι οτι ειναι"αγραμματοι".δεν ειναι κακοι. εγω θελω να βγω εξω να μορφωθω και αλλο.να εχω πολλα πτυχια,τωρα ξυπνησα μετα αυτη τη κατατρακυλα.ουτε δουλεια δεν εχω γιατι τοσα χρονια πηγαινα σε δουλειες και εφευγα γιατι φοβομουν να ερχονται αλλα ατομα διπλα μου.φοβομουν κ εχασα ευκαιριες.ειμαι μικρη σχετικα και νιοπαντρη,ουτε χρονο,χωρις παιδια. το μονο που με κρατα κ κανω υπομονη ειναι που εδωσαν λεφτα για το σπιτι που μενουμε, ενω μπορουσαν να τα κρατουν για τα δανεια τους. δε μπορω και καθομαι απο τυψεις και ενοχες που ενω με χουν στα οπα οπα εγω τους προδιδω. αλλα ειμαι σαν διπροσωπος. οταν κλειδωνομαι στο δωματιο οταν φιλοξενουμαι, ξεσπαω κ παραμιλαω απο πονο,ανω οταν ειμαι εκει ειμαι ησυχη. θελω να προσθεσω οτι μιλαω μονη μου εχω εμμονες και κανω φανταστικα σεναρια και καμια φορα φωναζω,[αααα, μη, οχι, αχ ] απο φοβο γιατι οι σκεψεις μου ειναι τοσο εντονεσ που συμβαινουν. θα τρελαθω. δε βοηθιεμαι απο πουθενα. ι γονεις μου με πιεζουν να κανω παιδι ,εγω σκεφτομαι να τον παρατησω τον αντρα μου σοβαρα [δε ξερω αν θα κανω καλα γτ δεν εχω δουλεια], σιχαινομαι τα πεθερικα που δεν τα βλεπει κανεις με καλο ματι [το σοβαρο ειναι πως ουτε εγω δεν μαρεσαν,τρομαξα στην εμφανηση γτ ο αμτρας μου καμια σχεση με εμφανιση τους] αν και οι γοενεις μου μου λενε κοιτα οτι ειναι καλοι και οχι τι λεει ο κοσμος.εχουν δικιο!!!ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,ακουσα τη συμβουλη τους.αλλα δεν ειμαι ετσι τελικα.μου φαινεται οτι δε ταιριαζω, ειμαι πολυ εντυπωσιακη κοπελα ωραιο σωμα (αν και χωρις ρουχα αλλαξα απο τοτε που εμενα ακινητη στο στρωμα για 4 χρ απο φοβο) μορφωση κ η ομιλια μου ειναι πολυ εντυπωσιακη οταν μιλαω σε καποιον τον μαγνητιζω με το πνευμα. ειναι λογια αλλων αυτα.καθηγητων μου.γενικα ακομα και ο ντρας μου ειπε οτι δε πιστευα ποτε οτι θα με κοιταξεις ουτε βλεμμα θα μου εριχνες. επισης να πω ο αντρας μου ειναι ησυχος καλος ανεκτικος,καλη σεξ/κη ζωηαλλα επειδη εχει καποια προβληματα σωματικα δε ξερω απο που προερχονται και οταν παω στα πεθερικα καταλαβαινω απο ποιον πηρα αυτη τη "παραμορφωση".ακομα και οταν ειμαι μονη στο σπιτι μας ξεσπαω για την τυχη που ειχα τελικα στη ζωη κ οτι δε μαρεσει!

ολες οι φορες που ξεσπαω, παραμιλαω μεσα μου,κανω σεναρια με φανταστικα προσωπα και σκεφτομαι το "τελος μου", ειναι οταν ειμαι στα πεθερικα και οταν δε μιλαει ο αντρας μου να ακουω τη φωνη του{ακομα και οταν βλεπει τηλεοραση κ επικρατει σιωπη,μεσα μου κανω κακες σκεψεις μισους}.ολες τις αλλες φορες οταν εχω τον ηχο του δε κανω σκεψεις.τωρα τελευταια οταν κανω μπανια καθετε στη τουαλετα μαζι μου για να μη σκεφτομαι οταν ειμαι μονη.τα ξερει ολα εκτος οτι βλεπω τους γονεις τους οτι μου κοβουν τον αερα που αναπνεω.αν και δε φταινε με πραξεις,ειναι καλοι.
    ##########
    εν τελει οι γονεις μου ξερουν οτι τους θεωρω χαλια τους συμπεθερους,αλλα μου λενε τα καλυτερα γιαυτους ισως επειδη λογω τιησ διαταραχης μου παλια,
    πιστευουν οτι βρηκα ηρεμια στον αντρα μου. αλλα δε ξερουν οτι το περιβαλλον του ειναι που μου προκαλει συμπεριφορες οπως παλια, τις οποιες δεν ανεφερα
    ομως!αν τα ελεγα καιαυτα θα με επαιρνε η επομενη μερα!

ευχαριστω

giwta-la
    Guest

που πρεπει?????????

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΒΑΛΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ Α Π Α Ν Τ Η Θ Ε Ι ? ? ? ? ? ? ? ?

Senior Member
    καλημερα! να σε ρωτησω κατι, τι σε εμποδιζει να αλλαξεις ζωη. η συνηθεια? ποσο χρονων εισαι?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο... ο λογος που γραφω ειναι πιο σοβαροσ πιστευω
    Κρατάω μερικές επιφυλάξεις γι' αυτό που λες επειδή το "πρόβλημα" φαίνεται να έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν. 'Αλλωστε πόσο καιρό έχεις παντρευτεί - πόσο έχεις αυτή τη σχέση συνολικά;

Έφτασες να απεχθένεσαι το, κατά τα λεγόμενά σου, ανώτερο περιβάλλον. Έκανες διάφορες "περίεργες" ενέργειες, "σαμπόταρες" τον εαυτό σου ούτως ώστε να αποκοπείς από αυτό. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεσαι σε έταιρο περιβάλλον που σου προκαλεί την απόλυτη φρίκη.
    Το θέμα δεν είναι τα πιγκάλ και τα σιδερόπανα (προφανώς).

οι γονεις μου με πιεζουν να κανω παιδι
    έλεος-έλεος-έλεος!
    Πάντως θα μπορούσες να τους πεις κάποια πράγματα παραπάνω.

Senior Member
    Ίσως θα έπρεπε να λύσεις το δικό σου πρόβλημα ως προς τις σκέψεις και τις εμμονές που έχεις σε περιόδους σιωπής. Τα άλλα προβλήματα ως προς την οικογένεια του άντρα σου είναι δευτερεύουσας σημασίας πιστεύω. Όλα με τη σειρά..
    Τι διαταραχή είχες στο παρελθόν;

giwta-la
    Guest
    exw tupseis giauto den allazw.opws eipa gia ta xrimata pou dwsane.

eimai niopantri oute xronos.

ti eixa de thelw na pw,akoma.otan eimai etoimi tha mou bgoun siga siga.

εγω τους ειπα ψεμματα οτι ειμαι ακομα νιοπαντρη κ γιαυτο δε θελω παιδι.δεν ειπα οτι δε θελω γτ σκεφτομαι σοβαρα πως θα φυγω

ειμαι κατω απο 30. 4μηνες γαμος

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι: τον άντρα σου τον αγαπάς; Τι νιώθεις γι'αυτόν; Και γενικά τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κατά τη γνώμη σου ένας άνθρωπος για να τον εκτιμάς;

giwta-la
    Guest
    δεν εχει σχεση με τον αντρα μου ολο αυτο.ακυρο. η δυστυχια μου ειναι αποτην πιεση να κλεινω τα ματια μου και να αποδεχομαι παρανορμαλ καταστασεις ως φυσιολογικες! αν ηταν μονος του και δεν ειχε ατομα που τον καταστεφουν το μυαλο,..

δεν ειναι δυνατον να λενε οι γονεις του πως δεν δικαιολογειται να αρωστησει γιατι ειναι γυμνασμενος και δεν εχει αναγκη ο οργανισμος του! ελεος!κοντεψα να τον χασω και αυτοι οι απορια τους για το πως συνδεεται η πνευμονια με το γυμνασμενο σωμα?????????????????????????????????????????? ??
    δε ξερω... πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσο...τοσο...τι να πω.. τι να πω...

εκτιμω τους ανθρωπους που αγαπουν ανιδιοτελως. αλλα αλλο αυτο και αλλο η παλη μου με τον 2ο εαυτο μου για το αν πρεπει να θεωρω σωστα αυτα που κανουν ή οχι.

Senior Member
    στο παρελθον ειχες αρκετες σεξουαλικες εμπειριες με αλλους?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by giwta-la View Post
    δεν εχει σχεση με τον αντρα μου ολο αυτο.ακυρο. η δυστυχια μου ειναι αποτην πιεση να κλεινω τα ματια μου και να αποδεχομαι παρανορμαλ καταστασεις ως φυσιολογικες! αν ηταν μονος του και δεν ειχε ατομα που τον καταστεφουν το μυαλο,..

δεν ειναι δυνατον να λενε οι γονεις του πως δεν δικαιολογειται να αρωστησει γιατι ειναι γυμνασμενος και δεν εχει αναγκη ο οργανισμος του! ελεος!κοντεψα να τον χασω και αυτοι οι απορια τους για το πως συνδεεται η πνευμονια με το γυμνασμενο σωμα?????????????????????????????????????????? ??
    δε ξερω... πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσο...τοσο...τι να πω.. τι να πω...

εκτιμω τους ανθρωπους που αγαπουν ανιδιοτελως. αλλα αλλο αυτο και αλλο η παλη μου με τον 2ο εαυτο μου για το αν πρεπει να θεωρω σωστα αυτα που κανουν ή οχι.
    καλησπερα
    κατ αρχας να σου πω οτι πιστευω οτι εισαι το μελος κατρινα και για καποιον λογο εκανες κι αλλον λογαριασμο.
    στο θεμα που μας αναφερεις εδω, ενω βλεπω την πολυ μεγαλη ενοχληση σου με τα πεθερικα, δεν μας περιεγραψες τπτ φοβερο.
    με την συζητηση για την εκγυμναση και τις αρρωστιες, εχεις απολυτο δικιο. καμια σχεση δεν εχει αν γυμναζεται κανεις με το αν θα αρρωστησει, αλλα αυτο ειναι απλα μια ανοησια που ειπαν τα πεθερικα.
    ε οκ, αμορφωτοι ανθρωποι ειναι, τοσα ξερουν, τοσα λενε. που ειναι το τοσο τραγικο?
    δεν το καταλαβα.

συμφωνω μαζι σου που δεν κανεις παιδια οσο δεν ξερεις αν θα μεινεις σε αυτη την σχεση και με την ανωνυμη που σου λεει να δεις τα δικα σου θεματα , αυτα με τις εμμονες κι ολα τα αλλα που δεν θελεις να συζητησεις, ζητωντας βοηθεια απο καποιον ειδικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα
    κατ αρχας να σου πω οτι πιστευω οτι εισαι το μελος κατρινα και για καποιον λογο εκανες κι αλλον λογαριασμο.
    και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν :D

Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν :D
    ...μας έχει καταλάβει το ίδιο κακό πνεύμα μου φαίνεται...από την πρώτη παράγραφο αυτό σκέφτηκα...:Ρ

giwta-la
    Guest
    εκανα 6 σχεσεις πριν τον αντρα μου. η μια πλατωνικη, οι 3 καποιων μηνων και οι υπολοιπες μακροχρονιες. οταν γνωρισα τον αντρα μου δεν ειχα την πιο μακροχρονια σχεση1,5χρ και παντρευτικαμε. αλλα λογω δουελειας μας ημασταν μακρια απο γονεις του και δεν επροκρειτο ποτε να παει στα μερη του μεχρι τη συνταξη! αλλα απο το γαμο και μετα που μας χανεις που μας βρισκεις στο πατρικο του.

εγω παω εκει γιατι λεω μεσα μου καθε φορα οτι θα εχουν αλλαξει μετα απο ολα αυτα που τους εχω πει. για την κοινωνια για την καθαριοτητα,για το νοικοκυριο γενικα, εκανα και εντατικα μαθηματα στην πεθερα κανοντας μαζι της δουλειες του σπιτιου της της εδειχνα με τροπο πως καθαριζουμε. εγω καθαρισα την τουαλετα ολη. να φανταστειτε η κουνιαδα μου δεν εχει κανει ποτε τιποτα απο καθαριοτητα στο σπιτι και ηταν στο καναπε στη τηλεοραση και εγω σηκωνα τα χαλια και μετακινουσα τα επιπλα να καθαρισω και αυτη πανω αλλα ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ γιατι το βλεπω σαν μαθημα.αυτο δε μετραει οτι εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ???????????????????????????????????????????? ????????????? αλλα παλι τα ιδια.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

επισης ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ!!!!!!!! ηθαλα να φαω και 2η μεριδα φαγητο, και η πεθερα σηκωθηκε,πηρε τα αποφαγια που ειχαν μεινει στο πιατο της κουνιαδας μου και μου τα εβαλε στο πιατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    το καλυτερο ειναι πως ολα αυτα της φανηκαν απολυτα φ υ σ ι ο λ ο γ ι κ α!!!!!!
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ρε παιδια αληθεια τωρα λεω πραγματα που τα χω ξεχασει και η αηδια μου εχει φτασει στο ζενιθ της.

οχι δεν ειμαι καμια κατρινα πιστεψε με!

giwta-la
    Guest
    για ποιο λογο καποιος να αλλαζε ονομα για να ακουσει τα ιδια πραγματα? υπαρχει κανεις που να σκεφτεται οτι αλλαζοντας το ονομα ελενη σε ονομα μαρια θα παρει διαφορετικη απαντηση γιατι το μαρια ειναι πιο ωραιο ονομα?

ποσες φορες δε χρησιμοποιουμε στη ζωη μας φρασεις "ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ", "ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ". τι σημαινει αυτο?οτι ειμαστε οι μονοι?τι? "εξωγηινοποιηθηκαμε"?????

giwta-la
    Guest
    και συγνωμη τωρα διαβασα μια απαντηση!!!!!!!!!!!

--- μας κατεχει το ιδιο κακο πνευμα --τι σημαινει αυτο κοπελια? ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς?ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟμαχαιρωνονται ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΡΜΑΛ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? δε θυμωνω...μιλαω σε εντονο υφος αλλα παντα με σεβασμο στον συνομιλητη αλλα αγανακτισμενη λιγουλακη γιατι ενω παιρνω καλες απαντησεις,πεταγεται και κατι που μπλοκαρει ολους γιατι λενε:χμ..παλι τα ιδια θα απανταω?και φευγουν! εγω θελω να μεινετε αν γινετε να μου μιλησετε και μετα δεν εχω κατι αλλο.θα φυγω,δε θελω ουτε γκομενους να σας πιασω ουτε να χανω το καιρο μου στο ιντερνετ (αν και χρησιμο) και να ασχολουμαι με αλλα!προχθες λογου χαρη μεχρι να το γραψω το κειμενο εφαγα την ωρα μου εδω και δεν εκανα φαι και ειπα ψεματα οτι καηκε και ταχα το πεταξα και φαγαμε 15:30 η ωρα επειδη εκανα φαγητο πιο μετα.

Page 1 of 2 12 LastLast