Μαζί του και ολομόναχη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    να του τρίξω τα δόντια?? Δηλαδή πώς <3 ??

Senior Member
    θα μειωσεις τις ωρες που τον βλεπεις.θα αρχισεις να βγαινεις με φιλες σου.θα μιλας για ασχετα θεματα οχι γι αυτον.θα του δωσεις να καταλαβει οτι εισαι καλα ,και ξεπερασες τα παλια χωρις να παραλειπεις να εκτιμας τη βοηθεια του.θα του λες οτι τα βλεπεις πιο χαλαρα.πες του ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ,δε θα τον γραφεις αλλα θα του δωσεις να καταλαβει οτι εχεις κι αλλες ασχολιες.καντα αυτα και θα κανει τουμπες..εγγυημενα ..

Senior Member
    εσενα σε χαλαει που ασχολεισαι μονο με αυτον!

Senior Member
    και σε οτι σου λεει ΔΕ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ!αστον να νευριασει αυτος

Senior Member
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!!!!!!!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!1

Senior Member
    χαχα!παλιο το κολπο!να σαι καλα!μακαρι να πανε ολα καλα!περιμενω νεα σου!

Senior Member
    κ καλά χαλαρή και άνετη ε???????? ωωωωωωωω τέλειο!!!!!

Senior Member
    Αχ εννοείται!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!! Καίτη μου σ ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Πραγματικά!!!!!!!! Φιλάκια και από αύριο (που θα είμαι φρέσκια και χωρίς μάσκαρα στα μάγουλα :P) θα προσπαθήσω και εγώ στα δικά σας θέματα να βοηθήσω όσο μπορώ...! Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    η ανεση ειναι το παν!φαντασου μια ανετη γυναικα και μια κακομοιρη να κλαιγεται και να φοβαται.ποια θα διαλεγε ενας αντρας?αυτο να θυμασαι και αν σε αγαπαει θα ειναι εκει.αν οχι να φυγεις εσυ.δειξτου οτι μπορεις να φτασεις και σε αυτο το σημειο!

Senior Member
    να σαι καλα!φιλακια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    θα μειωσεις τις ωρες που τον βλεπεις.θα αρχισεις να βγαινεις με φιλες σου.θα μιλας για ασχετα θεματα οχι γι αυτον.θα του δωσεις να καταλαβει οτι εισαι καλα ,και ξεπερασες τα παλια χωρις να παραλειπεις να εκτιμας τη βοηθεια του.θα του λες οτι τα βλεπεις πιο χαλαρα.πες του ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ,δε θα τον γραφεις αλλα θα του δωσεις να καταλαβει οτι εχεις κι αλλες ασχολιες.καντα αυτα και θα κανει τουμπες..εγγυημενα ..
    +1000000000000 καιτη ετσι ακριβως!!!!!χαχαχα!κατι μου θυμιζει αυτοοοοο!εμεναα!!!
    τελικα τον..... παντρευτηκα κι ολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ακριβως αυτο που ειπες του ειχα πει
    -ε,τι να κανουμε τωρα περναω εγω την δικη μου φαση,ηρθε η ωρα να ασχοληθω με τον εαυτο μου!
    αρχισα να εχω δραστηριοτητες,να του κανω ο,τι μου εκανε,να μην απανταω σε τηλ...ΕΣΚΑΣΕΕΕΕ
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    χαχα! ολοι ιδιοι ειναι τελικα!ετσι πρεπει!μπραβο σου!εγω δεν ειχα μυαλο τοτε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    χαχα! ολοι ιδιοι ειναι τελικα!ετσι πρεπει!μπραβο σου!εγω δεν ειχα μυαλο τοτε!
    αυτη ειναι η απολυτη διαστροφη του ερωτα,ο,τι φτυνεις σε κυνηγαει κ το αντιστροφο..ειδα οτι οσο εδινα δεν επαιρνα...αποφασισα να του κανω την ζωη μαυρη μετα απο δυομιση χρονια που με ειχε (μπιπ) κανονικα...ειπα μεσα μου,η θα σε εχω οπως πρεπει,φυσιολογικα η καθολου τελος...και καπου εκει αρχισαν τα χουνερια..
    εγω μεσα μου να πεθαινω,να λιωνω να σκαω,αλλα εκει.....εκει ειναι η μαγκια,να ξεπερασεις λιγο τον εαυτο σου..
    μολις ενιωσε οτι με χανει δεν το πιστευε,τρελαθηκε...
    ακους ναντιακι??κι εχε τον νου σου οτι στην αρχη θα στο παιξει ανετος για να μασησεις,
    μονο κι επαναλαμβανω μονο οταν πεισθει οτι τα πιστευεις αυτα που κανεις και λες,μονο τοτε θα αρχισει να ψαρωνει
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234