Ας μιλησουμε για σεξουαλικοτητα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Member
    ειναι εννοιες γενικες κι αοριστες νομιζω δεν μπορω να μιλησω συγκεκριμενα ειδικα οταν δεν μπορω να σου γραψω παραδειγμα προσωπου για να καταλαβεις! τωρα αφου επιμενεις να σου πω πως ομορφη θα θεωρησω μια κοπελα που εχει ομορφο(!) προσωπο
    μεγαλα εκφραστικα ματια κι ομορφο(!) χαμογελο.. βλεπεις μου ειναι δυσκολο να στο περιγραψω, οταν εχει καποιος μια ατελεια ειναι ατελεια με την ομορφια τα πραγματα ειναι πιο ελαστικα... τι σημασια εχει το γουστο μου με το θεμα που εγραψα; ειναι σα να με ρωτανε γιατι θεωρεις νοστιμη τη σοκολατα, ενω βρισκεις ανοστη την κρεμα καραμελας;; ειναι θεμα γουστου, τελειως υποκειμενικα
    [COLOR="blue"][FONT="Trebuchet MS"][/FONT][/COLOR]D.P.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Donna Psychote View Post
    Η εννοια της ομορφιας ειναι παντοτε υποκειμενικη!..

Quote Originally Posted by Body-Rocker View Post
    Αλήθεια, πως συνάδει ο διαχωρισμός όμορφων και άσχημων με το: "δεν έχω σκεφτεί τι ορίζω ως ωραίο";
    :confused:
    Η κοπέλα εξηγεί ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική!!!!!!!!!!! Νομίζει προφανώς ότι απευθύνεται σ' άτομα που γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τους όρους!
    Αμ δε!! Ξέρεις τί σημαίνει υποκειμενικός? Μάλλον όχι, γιατι αν ήξερες δεν θα το συνέχιζες..
    Από χτες όλη η ξυνούρα έπεσε πάνω της να την φάει, επειδή λέει αυτά που πιστεύει. Το βρίσκεις σωστό αυτό να γίνεται?

Member
    μαρκελλα χαιρομαι που καταλαβες τι εννοω, ισως να πιστευουν πως ειμαι κομπλεξικη η εχω ηττοπαθεια και διαλεγω ατομα κατωτερα εμφανισιακα ομως κατι τετοιο δεν ισχυει! το ομορφο για μενα ειναι ομορφο αλλα και το ασχημο το βρισκω ελκυστικο και χαριτωμενο! αυτο ειναι ολο, τωρα συγκεκριμενα παραδειγματα μου ειναι αδυνατο να δωσω αφου δεν εχουμε καποιους κοινους γνωστους για να συγκρινουμε γνωμες και γουστα

Senior Member
    μαρκελλα χαιρομαι που καταλαβες τι εννοω, ισως να πιστευουν πως ειμαι κομπλεξικη η εχω ηττοπαθεια και διαλεγω ατομα κατωτερα εμφανισιακα ομως κατι τετοιο δεν ισχυει! το ομορφο για μενα ειναι ομορφο αλλα και το ασχημο το βρισκω ελκυστικο και χαριτωμενο! αυτο ειναι ολο, τωρα συγκεκριμενα παραδειγματα μου ειναι αδυνατο να δωσω αφου δεν εχουμε καποιους κοινους γνωστους για να συγκρινουμε γνωμες και γουστα
    ..είναι η γνωστή τακτική όταν κάνεις το λάθος και δεν συμφωνείς με τους προλαλήσαντες.
    Η τακτική "στριμώχνω" για να πεις αυτό που θέλω ν' ακουστεί.
    Πες κάτι άλλο βρε αδελφέ, αφού υποτίθεται είσαι, αν είσαι δηλ. ειδικός να φωτιστούν κι οι υπόλοιποι!
    Τί είν' αυτά; Σε φόρουμ υποστήριξης και της αντίθετης άποψης είμαστε.
    Δεν βγάζουμε επί τέλους τα απωθημένα μας στα μέλη του φόρουμ..

Το αντικειμενικα όμορφη γυναικα υπάρχει, η ομορφια δεν ειναι παντα κατι υποκειμενικο. Το ωραιο προσωπο με ωραιο κορμι. Μιλω για την εξωτερικη εμφανιση. Για στανταρ χαρακτηριστικα στο ατομο, για κατι που ειναι φυσικο χαρισμα, που ειναι ευρεως αποδεκτα ειτε το παραδεχομαστε ειτε οχι. Υπαρχουν γυναικες που δε σηκωνει αντιθετη γνωμη ότι δεν ειναι ωραιες. Βεβαια σημερα με το που εχει γινει η περιποιηση τροπος ζωης οι ωραιες ειναι πιο πολλες, η βελτιωση παιζει ρολο νοουμενου οτι τα φυσικα χαρακτηριστικα το επιτρεπουν.
    γιάννης

Senior Member
    Μαρκέλα πρώτον απευθύνομαι στη Donna,
    δεύτερον ελπίζω να μου επιτρέπεις να έχω ένα σκεπτικό πίσω από την επιμονή μου στην "ομορφιά", "ασχημιά", τρίτον γνωρίζω καλά την έννοια της υποκειμενικότητας και τέταρτον χαλάρωσε, σε διαβεβαιώ ότι την γαλλικήν δυνάμεθα να την ομιλήσουμε στερεοφωνικά, αν θέλουμε (δεν θέλουμε όμως).

Senior Member
    Μαρκέλα πρώτον απευθύνομαι στη Donna,
    δεύτερον ελπίζω να μου επιτρέπεις να έχω ένα σκεπτικό πίσω από την επιμονή μου στην "ομορφιά", "ασχημιά", τρίτον γνωρίζω καλά την έννοια της υποκειμενικότητας και τέταρτον χαλάρωσε, σε διαβεβαιώ ότι την γαλλικήν δυνάμεθα να την ομιλήσουμε στερεοφωνικά, αν θέλουμε (δεν θέλουμε όμως).

Ποιός σούπε ότι εγώ δεν απευθύνομαι στην Donna?
    Να κάνεις τα σκοπτ.. σκεπτικά ήθελα να πω ξεκάθαρα πριν συνεχίζεις άσκοπους διαλόγους.

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..είναι η γνωστή τακτική όταν κάνεις το λάθος και δεν συμφωνείς με τους προλαλήσαντες.
    Η τακτική "στριμώχνω" για να πεις αυτό που θέλω ν' ακουστεί.
    Πες κάτι άλλο βρε αδελφέ, αφού υποτίθεται είσαι, αν είσαι δηλ. ειδικός να φωτιστούν κι οι υπόλοιποι!
    Τί είν' αυτά; Σε φόρουμ υποστήριξης και της αντίθετης άποψης είμαστε.
    Δεν βγάζουμε επί τέλους τα απωθημένα μας στα μέλη του φόρουμ..

δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα σταματησω να υποστηριζω τη γνωμη μου οσες επικρισεις κι αν δεχομαι... ας περιμενουμε να δουμε μηπως υπαρξει μια απαντηση που να εξηγει το ρολο της παραπανω ερωτησης.. εμενα σε 2 πραγματα παει ο νους μου
    1) οτι ισως πιστευουν πως εχω ηττοπαθεια, δεν ειμαι καλα με τον εαυτο μου κι ετσι προσπαθω να βρω ατομα "κατωτερα" για να φαινομαι "ανωτερη" (σκληρο)
    2) πως με αυτη τη γνωμη προσπαθω να καλυψω δικες μου ατελειες και να ομορφυνω στα ματια τον δικο μου ισως "κακοφτιαγμενο" εαυτο (λυπηρο)
    για να δουμε....

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το αντικειμενικα όμορφη γυναικα υπάρχει, η ομορφια δεν ειναι παντα κατι υποκειμενικο. Το ωραιο προσωπο με ωραιο κορμι. Μιλω για την εξωτερικη εμφανιση. Για στανταρ χαρακτηριστικα στο ατομο, για κατι που ειναι φυσικο χαρισμα, που ειναι ευρεως αποδεκτα ειτε το παραδεχομαστε ειτε οχι. Υπαρχουν γυναικες που δε σηκωνει αντιθετη γνωμη ότι δεν ειναι ωραιες. Βεβαια σημερα με το που εχει γινει η περιποιηση τροπος ζωης οι ωραιες ειναι πιο πολλες, η βελτιωση παιζει ρολο νοουμενου οτι τα φυσικα χαρακτηριστικα το επιτρεπουν.
    σιγουρα παντα υπαρχουν τα προτυπα ομορφιας που ολοι συνηθως τα αποδεχομαστε, απλα ολος ο λογος γινεται εδω για το προσωπικο μου γουστο

Senior Member
    δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα σταματησω να υποστηριζω τη γνωμη μου οσες επικρισεις κι αν δεχομαι... ας περιμενουμε να δουμε μηπως υπαρξει μια απαντηση που να εξηγει το ρολο της παραπανω ερωτησης.. εμενα σε 2 πραγματα παει ο νους μου
    1) οτι ισως πιστευουν πως εχω ηττοπαθεια, δεν ειμαι καλα με τον εαυτο μου κι ετσι προσπαθω να βρω ατομα "κατωτερα" για να φαινομαι "ανωτερη" (σκληρο)
    2) πως με αυτη τη γνωμη προσπαθω να καλυψω δικες μου ατελειες και να ομορφυνω στα ματια τον δικο μου ισως "κακοφτιαγμενο" εαυτο (λυπηρο)
    για να δουμε....

Ξέρεις κάτι, αυτό αναρωτιέμαι, γιατί κι εγώ τόχω ζήσει εδώ μέσα!
    Γιατί κάποιος δηλ. χρειάζεται να δέχεται επικρίσεις, σ' ένα φόρουμ υποστήριξης κι ειδικά
    όταν περάσει από άμυνα στην αντεπίθεση να κατηγορείται για επίθεση?
    Τρελά πράματα τώρα!!!! Για ποιά ερώτηση εννοείς?

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ξέρεις κάτι, αυτό αναρωτιέμαι, γιατί κι εγώ τόχω ζήσει εδώ μέσα!
    Γιατί κάποιος δηλ. χρειάζεται να δέχεται επικρίσεις, σ' ένα φόρουμ υποστήριξης κι ειδικά
    όταν περάσει από άμυνα στην αντεπίθεση να κατηγορείται για επίθεση?
    Τρελά πράματα τώρα!!!! Για ποιά ερώτηση εννοείς?
    την ερωτηση της body περι ομορφιας κι ασχημιας, ισως πισω απο την δικη μου απαντηση να προκυψουν περισσοτερα στοιχεια για τον ψυχισμο μου γι αυτο ειπα να περιμενουμε να μας απαντησει ισως κατι παραπανω γνωριζει. ειλικρινα ομως μη μαλωνετε πισω απο ενα nickname ολοι μπορουμε να λεμε και να κραζουμε δεν ειναι αυτο το ζητημα, το θεμα ειναι να διευκολυνθουμε στο να λυσουμε τους προβληματισμους μας..τελος παντων

Senior Member
    Όπως προείπα απευθύνομαι στην Donna, η οποία μου απαντά, αν επιθυμεί.
    Αν εσύ μαρκέλα επιθυμείς να κάνεις την τροχονόμο, το βρίσκω εξίσου άσκοπο και σκωπτικό (με ωμέγα αυτή τη φορά) και ενοχλητικό, σταματώ εδώ.

Ως προς στη Donna, όχι μην άγχεσαι, ούτε το 1) ούτε το 2).
    Αλλά δεν νομίζω ότι σαν ερώτηση, πια, είναι κάτι που θα έπρεπε να εγείρει τόση αγανάκτηση και ανυπομονεσία.

Member
    Όπως προείπα απευθύνομαι στην Donna, η οποία μου απαντά, αν επιθυμεί.
    Αν εσύ μαρκέλα επιθυμείς να κάνεις την τροχονόμο, το βρίσκω εξίσου άσκοπο και σκωπτικό (με ωμέγα αυτή τη φορά) και ενοχλητικό, σταματώ εδώ.

Ως προς στη Donna, όχι μην άγχεσαι, ούτε το 1) ούτε το 2).
    Αλλά δεν νομίζω ότι σαν ερώτηση, πια, είναι κάτι που θα έπρεπε να εγείρει τόση αγανάκτηση και ανυπομονεσία.
    περιεργεια μαλλον, μπορεις να πεις ποιο ειναι το σκεπτικο σου;; εφοσον παραπανω ειπες πως υπαρχει λογος για τον οποιο κανεις την ερωτηση αυτη

Senior Member
    θα σε κουράσω λίγο ακόμη i'm afraid..

2 ευπαρουσίαστες κυρίες στα φίφτις τους?:
    1
    2

Member
    1) γλυκια, ευπαρουσιαστη, αποπνεει μια δυναμικοτητα, εντονο βλεμμα, θηλυκη, γοητευτικη
    2) δεν ειναι ασχημη εμενα προσωπικα δε μ αρεσει καθολου μπορω να πω

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast