Ας μιλησουμε για σεξουαλικοτητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Donna Psychote View Post
    bloodykate ενταξει δε θα ηταν και το καλυτερο μου να ξερω πως το αγορι μου εχει σεξουαλικες σχεσεις με αντρα! μαλλον θα επεφτε στα ματια μου γιατι πιστευω πως παλι εχουν διαφορα οι σχεσεις μεταξυ ομοφυλων γυναικων και αντρων! στις γυναικες δεν παραβιαζεται η φυση τους (οκ ειναι παθητικες αλλα μπορουν να γινουν κι ενεργητικες χρησιμοποιωντας ομως ξενα μεσα για τον ρολο αυτο, ενω στους αντρες η παθητικοτητα δεν ειναι και τοσο συνηθισμενη)
    αν το μαθαινες δεν θα ενιωθες σαν να σε κοροιδευει? ανεξαρτητα αν ειναι γυναικα η αντρας το τριτο ατομο στη σχεση
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Λες πως έχεις εκφράσει και στην οικογένεια σου την προτίμηση σου και σε κοπέλες?
    ακριβως αυτο λεω.. οι γονεις μου το ξερουν
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ακριβως αυτο λεω.. οι γονεις μου το ξερουν
    ...ίσως λοιπόν πρέπει να κάνεις κάποια μαθηματα στη Ντόνα.
    Μου φαίνεται πολύ γενναίο αυτό...:)

Member
    Βloody οχι δε θα ενιωθα προδομενη ουτε κι οτι με κοροιδευει ( το πιθανοτερο ειναι να γελουσα μηπως και νιωσει λιγο ντοπη- ετσι για εκδικηση), μπορει και να το συζητουσα μαζι του και σιγουρα δε θα μπορουσα να τον ξαναδω ερωτικα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....
    [COLOR="blue"][FONT="Trebuchet MS"][/FONT][/COLOR]D.P.

Senior Member
    εμ αυτο λεω.. πως δεν χρειαζεται να το κρυβει αν η κοινωνια βαζει στο περιθωριο ανθρωπους ομοφυλοφιλους η bisexoual εμμ τους δινεις και δικιο με το να κρυβεσαι
    δεν κρυβεσαι παλευεις να κερδισεις τη θεση σου στην κοινωνια ετσι οπως εισαι αληθινη
    αν εισαι σε φαση για γυναικα πηγαινε στη γυναικα σου μην κρυβεσαι
    αρκετα με τις μαλακιες μου
    τι πιστευεις πως θα χασεις αν μαθευτει πως σ αρεσουν οι γυναικες?

Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    εμ αυτο λεω.. πως δεν χρειαζεται να το κρυβει αν η κοινωνια βαζει στο περιθωριο ανθρωπους ομοφυλοφιλους η bisexoual εμμ τους δινεις και δικιο με το να κρυβεσαι
    δεν κρυβεσαι παλευεις να κερδισεις τη θεση σου στην κοινωνια ετσι οπως εισαι αληθινη
    αν εισαι σε φαση για γυναικα πηγαινε στη γυναικα σου μην κρυβεσαι
    αρκετα με τις μαλακιες μου
    τι πιστευεις πως θα χασεις αν μαθευτει πως σ αρεσουν οι γυναικες?
    τον αυτοσεβασμο μου, θα καταστρεψω την εικονα μου θα χασω τον ανθρωπο που εχω διπλα μου...οχι δεν τα διακινδυνευω για μια εφημερη περιπετεια που προφανως θα εχει αδοξο τελος, το να μαθευτει ειναι κατι που με φοβιζει αν και οποτε μου δωθει η ευκαιρια να κανω κατι με κοπελα οα το κανω αφου πρωτα διασφαλισω τη μυστικοτητα και την ασφαλεια (πνευματικη ηρεμια τη δικη μου και των γυρω μου) προσφατα συζητουσα με μια πολλη καλη μου φιλη και με ρωτησε αν θα μου αρεσε να εχω ενεργητικο ρολο στο σεξ με το αγορι μου, το σκεφτηκα για λιγο ομως μετα το απερριψα δν ξερω για μενα αυτο δεν ειναι αγαπη (αν εχετε καποια γνωμη πανω σ αυτο παρακαλω πειτε μου ειναι αληθεια πως στο σεξ εχω αρκετα ταμπου)

Senior Member
    τον αυτοσεβασμο μου, θα καταστρεψω την εικονα μου θα χασω τον ανθρωπο που εχω διπλα μου...οχι δεν τα διακινδυνευω για μια εφημερη περιπετεια που προφανως θα εχει αδοξο τελος, το να μαθευτει ειναι κατι που με φοβιζει αν και οποτε μου δωθει η ευκαιρια να κανω κατι με κοπελα οα το κανω αφου πρωτα διασφαλισω τη μυστικοτητα και την ασφαλεια (πνευματικη ηρεμια τη δικη μου και των γυρω μου) προσφατα συζητουσα με μια πολλη καλη μου φιλη και με ρωτησε αν θα μου αρεσε να εχω ενεργητικο ρολο στο σεξ με το αγορι μου, το σκεφτηκα για λιγο ομως μετα το απερριψα δν ξερω για μενα αυτο δεν ειναι αγαπη (αν εχετε καποια γνωμη πανω σ αυτο παρακαλω πειτε μου ειναι αληθεια πως στο σεξ εχω αρκετα ταμπου)
    καλα για την εφημερη περιπετεια δεν λεω αστο καλυτερα γυρευε τη δουλεια σου ειτε με αντρα ειναι αυτη ειτε με γυναικα ειναι ανεντιμο για μενα
    για κανονικη σχεση με κοπελα λεω δλδ θα χαλασει η εικονα σου αν μαθευτει πως ο τασος ειναι τασια?
    δεν νομιζω... εκτος πια κι αν εισαι καμια διασημη και ο κυκλος σου περιοριζεται σε ψωνισμενα ποπ ειδωλα με επιφανειακες σχεσεις και τα συναφη...και φυσικα η δουλεια σου ειναι η εικονα που πουλας αλλο αυτο αν παιζει κατι τετοιο κανε οτι σε φωτισει ο θεος :Ρ γιατι εγω δεν ξερω
    εκεινοι που σε αγαπουν πραγματικα θα μεινουν διπλα σου αυτο δεν σε αγγιζει? ειμαι σιγουρη πως 100 ατομα θα σου λενε καλημερα καθε μερα και οι 50 απο αυτους ξερεις πως το εννοουν ε οι υπολοιποι 50 που δεν το εννοουν τι εχουν να σου δωσουν? να εισαι ελευθερη μην αφηνεις κανεναν να σου στερει την ελευθερια σου

τον αυτοσεβασμο σου δεν τον χανεις με το να ακολουθεις τις επιλογες σου εφοσον δεν βλαπτεις κανεναν

Member
    Bloody φαινεται πως εχεις τετοιες εμπειριες για αυτο σεβομαι τη γνωμη σου...ολα αυτα που λες ειναι πολυ ομορφα ομως δυστυχως δε συμβαινουν παντα ετσι,μαλλον ποτε! τωρα αν εχεις βρει την αδελφη ψυχη σου σε ενα γυναικειο προσωπο καλα κανεις και το αποδεχεσαι και το προβαλλεις δε μου χει συμβει κατι αναλογο για να ξερω πως θα αντιδρασω! απλα φοβαμαι ακομη και να μου συμβει γτ δεν ξερω ουτε πως θα το παρω ουτε πως θα συμπεριφερθω απεναντι σε καποια κοπελα η οποια θα μου εκδηλωση το σεξουαλικο της ενδιαφερον! αυτο που θελω να ξαναπω ειναι οτι δεν ειμαι λεσβια, εχω σχεση με αγορι και δυσκολα θα χαλουσα τη σχεση μου για κατι τοσο παρακινδυνευμενο! εξαλλου σ αυτεην την ηλικια που ειμαι δε νομιζω πως πολλοι η πολλες συνομηλικες εχουν ξεκαθαρη εικονα της σεξουαλικοτητας τους

Senior Member
    εγω προτεινω να μην πεις τπτ στους γονεις σου αλλα να περιμενεις να δεις τι θα γινει. αλλωστε ο σεξουαλισμος σου δν αφορα την αποδοχη απο την οικογενεια σου!

εχεις κανει κατι με γυναικα? δεν διαβασα ολα τα ποστ γιαυτο ρωταω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εγω προτεινω να μην πεις τπτ στους γονεις σου αλλα να περιμενεις να δεις τι θα γινει. αλλωστε ο σεξουαλισμος σου δν αφορα την αποδοχη απο την οικογενεια σου!

εχεις κανει κατι με γυναικα? δεν διαβασα ολα τα ποστ γιαυτο ρωταω
    οχι δεν εχω κανει κατι με γυναικα, απλα υπαρχει ως σεναριο στο μυαλο μου! εννοειται πως δε θα ελεγα τπτ σε οικογενεια και φιλους αν συνεβαινε κατι τετοιο, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του προβλημα και μονο

Senior Member
    Αν δεν το κάνεις θα σε τρώει μια ζωή, θα σου μέινει απωθημένο, για να μή το κάνεις όταν δεν θα πρέπει.. κάντο τώρα που είσαι μικρή να σου φύγει.. το πολύ πολύ να γίνεις bi :)

Senior Member
    Δε σε προβλημάτισαν "εξαρχής"?
    Και ενώ το εξαρχής ήταν στην ηλικία των οχτώ χρόνων?
    Φέικ. Ή φέικ θέμα ή φέικ μη-προβληματισμός. Διαλέγεις και παίρνεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    [QUOTE=RainAndWind;325008]Δε σε προβλημάτισαν "εξαρχής"?
    Και ενώ το εξαρχής ήταν στην ηλικία των οχτώ χρόνων?
    Φέικ. Ή φέικ θέμα ή φέικ μη-προβληματισμός. Διαλέγεις και παίρνεις.[/QUO
    αν σου φαινεται fake απλα μη σχολιαζεις! δεν ηξερα πως υπαρχουν κι ανιχνευτες φιλαληθειας.. δε με προβληματισε οχι γιατι παντα ημουν open-minded, τι να εκανα δλδ να παθω υστερια η να γινω κομπλεξικη! ελεος... πρεπει να απολογουμαστε και για τις σκεψεις μας, η μηπως να τις χαρακτηριζουμε ως αρρωστες κι ανωμαλες? οποιος δεν εχει " διαστροφες" ας με κρινει.....

Senior Member
    αν ήσουν open minded από οχτώ χρονών συγχαρητήρια. Εγώ δεν ήμουν και ακόμη το παλεύω. Ζώντας σε μια κοινωνία ετεροσεξιστική κάργα όπως η ελληνική (και πολλές πολλές άλλες) τα ζητήματα αυτά είναι μια μάχη, δεν υπάρχει η φυσικότητα της αποδοχής αναίμακτης και δίχως ήττες και πόνο, και η ανοιχτομυαλιά από τα μικράτα μας, εκτός αν ζούσες σε διαφορετική κοινωνία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ειμαι ανθρωπος που αγαπω υπερβολικα τον εαυτο μου, εχω απαιτησεις απο μενα, δε θελω να μ απογοητευσω, προσπαθω και απο μικρη και τωρα που μεγαλωνω και διευρυνεται ο κοινωνικος μου κυκλος να μη δινω δικαιωματα, να ειμαι σοβαρη και μετρημενη! προτιμω να με σεβονται παρα να ειμαι αξιαγαπητη σε ολους, μου αρεσει να εχω πιστους φιλους αλλα κι εχθρους! το να συνειδητοποιησω οτι ειμαι λεσβια ειναι απιθανο σχεδον, δε θα μου το επετρεπα ακομη κι αν συνεβαινε, ονειρευομαι να κανω παιδια και να δημιουργησω οικογενεια παρολα αυτα επαναλαμβανω πως η ιδεα μιας διπλης ερωτικης ζωης με εξιταρει (ισως να ειναι κι αυτη η αισθηση οτι μπορω να παιξω παιχνιδια πισω απο τις πλατες αλλων και να κρυψω μυστικα που κανεις δεν μπορει να φανταστει, μπορει και να ναι αυτο το ολο ελκυστικο της υποθεσης)
    Νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει κάποιες έννοιες. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι αγάπη προς τον εαυτό σου αλλά το εντελώς αντίθετο. Είναι καταπίεση και υποδούλωση στα πρέπει που σου έχουν επιβληθεί από άλλους -οικογένεια, κοινωνία κλπ. Αλλά πάνω απ' όλα, τα έχεις επιβάλλει εσύ στον εαυτό σου και προσπαθείς να πορευθείς με αυτά. Καλό κουράγιο!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast