Results 31 to 45 of 46
-
23-02-2012, 14:24 #31
ναι του το πα το σαββατοκυριακο, μου πε τι να κανεις να κατσεις εδω να πεινασεις..δηλαδη το δεχτηκε βεβαια απο τα λογια στην πράξη εχει μεγάλη διαφορά..
ξερεις πως νιώθω ομως οτι καταστραφηκα κ θα του αφησω ελευθερο το πεδίο..[url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]
- 23-02-2012, 14:29 #32
Το λέπεις λιγο εκδικητικά η νομίζω? Δεν σε πειράζει που θα χωριστείτε αλλά σε πειράζει που θα του αφήσεις ελεύθερο πεδίο? Θεωρείς προφανώς ότι αυτός σου έκανε ζημιά.. είπες ότι ήσουν κι εσύ απρόσεκτη και δεν το σχολιάσαμε.. Αποκλείεται να κόλλησες από κάτι δικό σου? Τον κατηγορείς πολύ υποσυνείδητα πιστεύω.. Τι συζητήσεις έχον γίνει για το θέμα που σας έχει προκύψει? (τα κονδυλώματα εννοώ)
23-02-2012, 14:35 #33
Βασικά εγω πριν απο αυτον δεν ειχα θεματα με σεξ.μεταδ.νοσ και μολις τα φτιαξαμε αρχισαμε με μυκητες μετα απο 1 χρονο χλαμυδια και τωρα κονδυλώματα..
εγω το καλοκαιρι ειχα κανει και κατι αλλο οποτε δεν τον κατηγορησα ευθέως γιατί δεν ξερεις ουτε εμφανιστηκαν κατευθείαν αλλα νοεμβριο και ο γιατρος λεει μπορει και απο παλια μπορει κ απτον συντροφο μπορει κ απτον γκομενο οποτε ..
ναι ειμαι εγωκεντρικο ατομο δλδ πιστευω αν παω στο νησι θα μ λειψει ο γκομενος η οτι εκει μπορει να μην βρισκω γτ θα ναι και λιγοι..η καποιον που να ταιριάζω τελος παντων..
πιστευω πως μονοι ερχομαστε μονοι φευγουμε κ οτι συνανταμε ειναι απλα υποστηρικτικα ολα μπορούν να γκρεμιστούν ξαφνικα πριν 1 μηνα πιστευα ντα3ει μωρε με αυτον θα ειμαι τελος αλλα να πως ερχονται τα πράγματα κ στην ελλαδα παμε κατά διαόλου..[url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]
23-02-2012, 17:34 #34
Γιατι δεν του προτεινεις να δειτε μαζι ?
23-02-2012, 17:57 #35
ειπα δεν κανω αυτα π κανουν δεν γουσταρω..
[url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]
24-02-2012, 13:25 #36
koita na deis koritsi mou. Oi antres ton paizoume 2-3 fores tin vdomada... mas aresei genika to mpanistiri kai i malakia. tora esena giati se peirazei.. mipos esu den kratas ligaki perisotero to pistolaki tou mpaniou stin euaisthiti perioxi? to kaname thema.. den to kaname!!!
Loipon stamata na parakoloutheis tonn anthropop kai na ton fortoneis giati ama tin troei tin malakeia anyway tha pa na to kaneio kai stin pragmatikotita na min plironei adika..!!!!!
24-02-2012, 13:50 #37
24-02-2012, 13:56 #38
Την βρίσκει με αυτο τον τροπο, ευχαριστιεται με αυτον τροπο σεξουαλικης ικανοποίησης σαν κατι περα απ το σεξ, ίσως συνήθεια από παλιά που του μεινε. Πάλι καλα που μένει σπίτι τις ώρες που λείπεις, μπορουσε αυτες τις ωρες να βρισκε κι αυτος λογους να απουσιαζει και να ετρεχε σε γκόμενες, αλλά όπως διαπίστωσες, χωρις αυτο να του το πεις, μένει σπίτι. Άρα σεξουαλικά τον καλύπτεις χωρις να σημαίνει οτι εσυ δεν πρεπει να βελτιωθείς.
γιάννης
24-02-2012, 14:00 #39
ποια βδομαδα βρε φιλε, 2-3 φορες τη μερα! δε ξερω κι ολας τι ηλικιες παιζουν, και τι υλικο υπαρχει διαθεσιμο, μου εχει τυχει ομως ενω εχω αδειασει στη κοπελα, να επιστρεψω σπιτι μου το βραδυ μετα να τραβηξω αλλη μια-δυο πριν τον υπνο. κι αυτο χωρις να θεωρω οτι τον εχω κανει λαστιχο, φυσιολογικα πραγματα ειναι, οταν ειδικα εισαι μονος κι εχεις ολο το χωρο δικο σου, δεν αργει να γινει το κακο...
οντοπικ ολα μια χαρα ειναι elirene μην προβληματιζεσαι χωρις λογο. και οι τσοντουλες καλες, ειτε τις βλεπετε μαζι, ειτε μονος του. προβλημα θα σου παρουσιαζοταν αν προτιμουσε τον αυνανισμο και τις τσοντες, περισσοτερο απο σενα. δοκιμαστε και μαζι οπως προτειναν πιο πανω, αν και οι γυναικες εχουν ενα κομπλεξ με τις τσοντες και τις θεωρουν καπως. οι περισσοτερες παντως προσφερουν ιδεες και μπορουν να γινουν αρκετα εκπαιδευτικες, λολ.
24-02-2012, 14:06 #40
Βασικά, το κάνουν όλοι , άντρες και γυναίκες, είναι απόλυτα φυσιολογικό και δείχνει ότι είναι και σεξουαλικά ενεργός ο σύντροφος.
Δε σημαίνει ότι σε συγκρίνει κιόλας με τις πορνοστάρ βρε συ...:-)
Αλλά κι εσύ αστου λίγο προσωπικό χώρο!
τι πας και τσεκάρεις τις σελίδες που περιηγείται??
μάλλον δεν του έχεις και πολλή εμπιστοσύνη ε?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-02-2012, 15:28 #41
Αυτο ειναι το μυστικο της επιτυχιας μιας σχεσης. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
Κοιταξε οι ανθρωποι και ιδιαιτερα οι αντρες ειναι πολυγαμικα οντα. Μην νομιζεις οτι επειδη βρισκουν γυναικα πως παυουν να πωθουν ολες τις υπολοιπες ως ενα σημειο. ΟΛΟΙ βλεπουν πορνο, ολοι κανουν ματι (και ολες βασικα). Απλα οταν βρισκουμε γυναικα δεν παμε με αλλες γιατι ειναι απιστια και υπουλη συμπεριφορα. Τα ματια ομως δεν παντρευονται. Οποτε καλυτερα να βλεπει καμια τσοντα που και που. Ασε που δεν γινεται συνεχεια. Οταν δλδ εχει προσβαση σε κανονικο σεξ με σενα το αφηνει για τπτ αλλο? Ή μηπως πηδαει αλλες? Τπτ απο αυτα... αρα και ευχαριστημενη να σαι...και επειδη η πρωην μου με επρηζε παρα παρα πολυ....οτι κοιταω αλλες, οτι το να ταλλο μου τα χε κανει μπαλονια, ηταν ενας απ τους λογους που την αφησα. so be careful και να εκτιμας αυτο που εχεις.
24-02-2012, 16:39 #42
μαλλον δεν καταλαβατε κ πολυ καλα..αποτι φανηκε εχουμε προβλημα γτ λογω κονδυλωματων δεν ειμαστε οπως πριν απο τον Νοεμβριο βγαζω κάθε μηνα 1-2..
οποτε νιωθω μια ανασφαλεια γτ δεν ειμαι ενεργη οπως πριν επειδη φοβαμαι κ οτι γυρναω και βλεπω στον υπολογιστη μ τσοντες με κανει να νιωθω ακομα πιο λιγη σεξουαλικά..
επίσης οταν τα ειδα αυτα του ειπα οτι δεν μου την πεφτει οποτε τι σοι κάβλες εχει, προφανως και δεν τις εχει μαζι μ
εχω απογοητευτει πολυ με αυτην την ιστορια και πιο πολυ γτ ο οργανισμος μ δεν μπορει να ελεγξει αυτο το πραγμα κ γιατι ημουν αρκετα σεξουαλικο ον κ μ χουν κοπει τα ποδια..
αλλα κατευθειαν μολις μπηκαν αντρες στην κουβεντα αρχισαν την παραφιλολογια των πολυγαμικών και τσοντακιδων..απαπαπα
μαλλον εχω γινει και πουριτανη..[url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]
24-02-2012, 17:49 #43
εντάξει είναι ανασταλτικό το ότι έχεις κονδυλώματα από την άποψη ότι δε νιώθεις τόσο καλά με τον εαυτό σου..αλλά οκ, χαλάρωσε, πολλές και πολλοί το έχουν. Είναι λογικό ότι μετά αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα...αλλά κι εσύ βρε κορίτσι, μην μπαίνεις στη διαδικασία να "ψάχνεις"¨γιατί να τα αποτελέσματα..τώρα αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου..
Παίρνετε θεραπεία, έτσι δεν ειναι?
πάντως γενικά βάζεις θέματα για τη σχέση σου..γενικά πιστεύεις σε καλύπτει αυτός ο άνθρωπος?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-02-2012, 01:12 #44
εσυ δεν εισαι που απατας τον φιλο σου συστηματικα;;;εχω καιρο να μπω αλλα σε θυμαμαι.
25-02-2012, 01:15 #45
διαβασα μονο το τελευταιο μηνυμα που εγραψες..
κονδυλωματα..τελικα σε κακο σου βγηκαν οι περιπετειες σου