Site γνωριμιών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    egw eimai kontoxontos kai oxi toso omorfos aposo mou xoun pei oi ginekes sti zwh mou alla kserw na agapaw alithina,pragma pou den ektimise pote tis i proin gineka mou kai tin ekane me enan palikara pou gnorise sto facebook

an einai dinaton pedia me afise gia enan tipo pou gnorise sto internet!enan servitoro se meksikaniko estiatorio

mono kai mono gi auto den thelw kan na skeftome pos iparxoun sites gnorimiwn

eixa vgei kai me mia persi pou me ekane add alla kati allokoto sinevene kai to psiliastika kai emeina makrya,meta ematha pos silifthike gia simetoxi se paranomi drastiriotita emporiou organwn,o fovos me eswse

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Ioannis διάβασα την εμπειρια σου, με εμένα διαφέρει γτι η κοπέλα ειναι μια κούκλα, τώρα δεν ξέρω τι δουλειά έχει σε τέτοιο site ( ίσως έχει 6 παιδιά και 3 ξώγαμα? :p ) αλλα με εμδιαφέρει πολύ να την γνωρίσω. Η περίπτωση σου μου έχει τύχει, είναι λάθος να αρχίζεις συζήτηση με κάποιον με σκοπό την γνωριμία αν δεν έχεις δεί φωτό πρώτα, το χω πάθει κ ειναι μεγάλο ξενέρωμα να παλεύεις να κάνεις τον άλλον να σε συμπαθήσει ,να σε αποδεχτεί ή να βγεί ακόμη κ μαζί σου κ στο τέλος να δείς μια κοπέλα που ούτε στον σκύλο σου θα την έδινες

..με τέτοιες απόψεις κωνσταντίνε, δύσκολα θα βρεις κάποια εκτός ή εντός νετ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Ο δικός σου σκύλος τρώει κοπέλες; :ο
    Βάζω στοίχημα πως μια τέτοια θα παντρευτεί στο τέλος και θα είναι και φουλ ερωτευμένος! λολ Ο,τι κοροϊδεύουμε το λουζόμαστε!

Quote Originally Posted by vlack_swan View Post
    Βάζω στοίχημα πως μια τέτοια θα παντρευτεί στο τέλος και θα είναι και φουλ ερωτευμένος! λολ Ο,τι κοροϊδεύουμε το λουζόμαστε!
    Γιατι τοσο απαισιοδοξος?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συνήθως αυτες που ψαχνουν να βρουν απο σαητ γνωριμιών δεν βλεπονται,
    ...
    Ή έτσι νομίζουν!
    Μπορεί να ισχυρίζονται τα χειρότερα γιά τον εαυτό τους, ενώ τελικά "σφυράνε".
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Θεοφανεία για ποιά άποψη μιλάς ακριβώς? κανε εσύ σχέση με μπάζα αν γουστάρεις, εγω βλέπομαι κ με το παραπάνω :)

Senior Member
    ...
    Η περίπτωση σου μου έχει τύχει, είναι λάθος να αρχίζεις συζήτηση με κάποιον με σκοπό την γνωριμία αν δεν έχεις δεί φωτό πρώτα, το χω πάθει κ ειναι μεγάλο ξενέρωμα να παλεύεις να κάνεις τον άλλον να σε συμπαθήσει ,να σε αποδεχτεί ή να βγεί ακόμη κ μαζί σου κ στο τέλος να δείς μια κοπέλα που ούτε στον σκύλο σου θα την έδινες
    Η φωτό χρειάζεται μόνο γιά να ξέρεις πως περίπου είναι τα μάτια που σου γράφουν.

Αν τελικά μας καλύπτει σε ουσιαστικότερα ζητήματα, η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να μήν μας επιρεάσει πολύ.
    Πιστεύω πως είναι τόσο σημαντικό το μέσα ή το έξω, όσο εμείς δίνουμε βάση στο ένα αντί του άλλου.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Quote Originally Posted by carry View Post
    Ή έτσι νομίζουν!
    Μπορεί να ισχυρίζονται τα χειρότερα γιά τον εαυτό τους, ενώ τελικά "σφυράνε".
    Η προσωπική μου εμπειρια και φίλων αυτο λέει, ότι δεν βλέπονται! Και αυτο ειναι ηλίου φαεινότερο άμα βαζουν στο προφιλ τους φωτογραφίες που παραπέμπουν σε μοντέλα. Ή βλέπονται αλλά λόγω καποιου αλλου σοβαρου λογου δεν βρισκουν. Πιστευω πως μια ωραια κοπέλα έχει τόσες προτάσεις που δεν εχει αναγκη τα σαητ γνωριμιών.
    γιάννης

Θεοφανεία για ποιά άποψη μιλάς ακριβώς? κανε εσύ σχέση με μπάζα αν γουστάρεις, εγω βλέπομαι κ με το παραπάνω :)

...έχω συνηθισει να κάνω σχέσεις με άντρες κρίνοντας πρώτα απ όλα το μυαλό τους, μετά την ψυχή τους και μετά την εμφάνιση τους.
    Η ένσταση μου στην ατάκα σου ήταν για την απαξίωση στις γυναίκες με κακή εξωτερική εμφάνιση. Και στο λέω εγώ που έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα λέγοντας πως η εμφάνιση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για να μας προσεγγίσουν και να προσεγγίσουμε ανθρώπους.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έχω συνηθισει να κάνω σχέσεις με άντρες κρίνοντας πρώτα απ όλα το μυαλό τους, μετά την ψυχή τους και μετά την εμφάνιση τους.
    Η ένσταση μου στην ατάκα σου ήταν για την απαξίωση στις γυναίκες με κακή εξωτερική εμφάνιση. Και στο λέω εγώ που έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα λέγοντας πως η εμφάνιση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για να μας προσεγγίσουν και να προσεγγίσουμε ανθρώπους.
    Συμφωνω, όπως μια ωραια γυναικα ελκυει, το ιδιο ισχυει και για ενα ωραιο άντρα, ελκύει, οι γυναίκες από μονες τον πλησιαζουν, επ εκει και πέρα όλα εξαρτωνται από το αν κόβει το μυαλο του.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Ναι όντως με πρόλαβες :D. Ήταν ατυχής η κουβέντα του Κωνσταντίνου και η παρομοίωση με το σκύλο.
    Εγώ πάντως επιμένω ότι μπορεί αν αυτή την κοπέλα που δεν του άρεσε σε μία φωτογραφία την έβλεπε έξω και είχε πέραση λόγω αυτοπεποίθησης και χαρακτήρα τότε θα την ήθελε για αυτόν κ όχι για το σκύλο του :P
    Επαναλαμβάνω το πραγματικά ωραίο τραβάει την προσοχή και μπορεί να σε κάνει να έχεις φλερτ στην Εθνική από τα αμάξια που περνούν,σε ένα μπαράκι από τους θαμώνες ή σε ένα σάιτ γνωριμιών από όλα τα μέλη, παρόλα αυτά για να κάνεις σχέση η εμφάνιση παίζει ρόλο 10% και άμα.
    Δε λέω και το φλερτ από τα αμάξια και τα φορτηγά καλά είναι αλλά σπάνια θα πεις οδηγέ σταμάτα να σου δώσω το τηλ μου :P.
    Εντάξει και το φλερτ από τα μπαράκια ίσως σε βοηθήσει αν είσαι ωραίος να έχεις σεξ εδώ και τώρα αλλά ένα σεξ κάθε 1-2 μήνες με κάποιον άγνωστο είναι το ζητούμενο και θα κάνει τον ωραίο πιο ευτυχή από τον άσχημο;
    Πολλά πράγματα είναι περισσότερο εσωτερικά από εξωτερικά :D.

Senior Member
    κι αν δεν βλεπεται ο αλλος αυτοματα του κοβουμε το δικαιομα στον ερωτα ε?
    τι μαλακιες ειναι αυτες? που πηγε η ουσια? ανθρωπο θελετε μωρε η εξωφυλλο του κοσμοπολιταν να τραβατε μαλακια?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    κι αν δεν βλεπεται ο αλλος αυτοματα του κοβουμε το δικαιομα στον ερωτα ε?
    τι μαλακιες ειναι αυτες? που πηγε η ουσια? ανθρωπο θελετε μωρε η εξωφυλλο του κοσμοπολιταν να τραβατε μαλακια?
    δεν ειναι μαλακίες, ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι αληθεια, ειναι η πραγματικότητα. ως προς το τελευταιο ερωτημα συμβαινει το δευτερο αφού δεν υπάρχει το πρωτο ή κατι λιγο πιο κατω απ αυτο, εκτος κι αν γινει επιλογη τυπου συμβιβασμος αυτο που δεν βλεπεται οποτε το δευτερο δεν συμβαινει, και συμβιβασμος ειναι κοροιδία προς τον ιδιο μας τον εαυτο και προς τον άλλο και αυτο ειναι το χειροτερο.
    γιάννης

...εγώ για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, εννοώ πως πάνω απ' όλα παίζει ρόλο η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και μετά η εμφάνιση.
    Ένα γερό μυαλό και λίγη αυτοπεποίθηση, βάζουν στην άκρη μια μέτρια εως κακή εμφάνιση. Στους άντρες περισσότερο, στις γυναίκες λιγότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    δεν ειναι μαλακίες, ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι αληθεια, ειναι η πραγματικότητα. ως προς το τελευταιο ερωτημα συμβαινει το δευτερο αφού δεν υπάρχει το πρωτο ή κατι λιγο πιο κατω απ αυτο, εκτος κι αν γινει επιλογη τυπου συμβιβασμος αυτο που δεν βλεπεται οποτε το δευτερο δεν συμβαινει, και συμβιβασμος ειναι κοροιδία προς τον ιδιο μας τον εαυτο και προς τον άλλο και αυτο ειναι το χειροτερο.
    καλα δεν εχω ιδεα τι λες πολυ μπερδεμα τα λογια σου
    τελος παντων κανε οτι γουσταρεις κι εσυ κι ο καθε επιφανειακος μαγκακος εγω απεχω απο αυτα και ειμαι ησηχη
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast