Results 1 to 15 of 19
Thread: δεν εχω σχεση
-
16-02-2012, 14:23 #1
δεν εχω σχεση
ντρεπομαι γι αυτο που θα πω αλλα αρχιζω να αγχωνομαι,γιατι ειμαι 33 χρονων και δεν εχω παντρευει ακομα!ολες οι φιλες μου ειναι παντρεμενες με παιδια κι εγω τιποτα,και δεν το βλεπω γιατι ειμαι δυσκολος ανθρωπος.παλιοτερα ειχα πολλες σχεσεις και ευκαιριες, παντα εφευγα ,ηθελα κατι παραπανω.τωρα ομως δεν εχω τοσες ευκαιριες και ειμαι μονη μου καιρο.δε μου αρεσει κανεις.εχω συνηθησει και μονη μου, αγχωνομαι οταν ειμαι με αλλον..οσες γνωριμιες εκανα εφευγα την αλλη μερα.υπαρχει αλλος που να το νιωθει αυτο?
- 16-02-2012, 14:30 #2
ξεχασα να πω οτι εχω εναν φιλο ο οποιος με καταλαβαινει πολυ με στηριζει και νομιζω του αρεσω ,παμε εκδρομες μαζι κλπ ,αλλα δε μου βγαινει κατι ερωτικο γι αυτον.αλλα μονο με αυτον νιωθω ο εαυτος μου
16-02-2012, 14:34 #3
16-02-2012, 14:37 #4
Κι εγώ που έχω, τι κατάλαβα; Ο καθένας κουβαλάει τον σταυρό του χαχα!
16-02-2012, 14:46 #5
υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη εκτος απο την σχεση.ηρεμησε
16-02-2012, 15:48 #6
Όσο μεγαλώνουμε παραξενεύουμε αυτο είναι, γιαυτό λένε μικρός παντρέψου, μικρός καλογερέψου
16-02-2012, 16:57 #7
εγω νομιζω οτι απλα σε εχει επηρεασει το περιβαλλον οπως ειπες για τις φιλες που παντρευτηκαν ή οι γονεις κτλ. COOL.. και μα μην παντρευτεις δεν εγινε και κατι. κοιτα να περνας καλα μονη ή με παρεα.
16-02-2012, 17:13 #8
το περιβαλλον ολους μας επηρεαζει ειναι αληθεια, αλλα και η ζωουλα δεν βγαινει οταν εισαι μονος. don't worry παντως γιατι στην εποχη μας δεν εισαι η μοναδικη που σαπιζει single, κοντευει να γινει επιδημια. τοσοι και τοσοι πεθαινουν χωρις να εχουν ζησει τπτ και χωρις να το παιρνει χαμπαρι κανεις. απ'τα 25 και μετα θα επρεπε να βολευονται ολες με το ζορι, γιατι οσο περναν τα χρονια "γεμιζουν" απ'τις αποτυγχημενες προσπαθειες, ασε που οσο γερνανε δεν μετρανε τοσο. στην ελλαδα παντως δεν υπαρχει και υπομονη και μοιραζουν ακυρα για πλακα και ψιλοπραματα. μετα βεβαια το μετανιωνουν, οποτε το παθημα σας γινεται μαθημα...
16-02-2012, 17:47 #9
Θέλεις να σου πώ κάτι? Η μαμά μου παντρεύτηκε στα 35. Εντωμεταξύ είχε κάνει άλλον έναν γάμο από τον οποίο είχε φύγει. Όλοι της έλεγαν τότε 'και τώρα που θα μείνεις μόνη σου' 'εσύ που δεν θα κάνεις ποτέ παιδιά' κτλ κτλ. Και όμως έπειτα παντρεύτηκε και γέννησε εμένα. Μήπως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει σε εκείνον το γάμο μόνο και μόνο για να αποφύγει το ενδεχόμενο να μείνει μόνη? Να σου πω κάτι αν ήθελες να παντρευτείς θα είχες ήδη παντρευτεί. Εσύ δεν καλύφτηκες με τα προσφερόμενα και ήταν επιλογή σου να μην προσαρμοστείς σε δυσάρεστες για σένα καταστάσεις ή σε καταστάσεις που έστω υποσυνείδητα εσύ θεωρούσες 'λίγες' για σένα. αυτό δεν είναι χάσιμο ευκαιρίας αλλά πολύ θετικό χαρακτηριστικό σου. Στις γνωριμίες που κάνεις και απέχεις την άλλη μέρα και πάλι εσύ το επιλέγεις. Αν γνωριζες αύριο τον άντρα που θα σε κάνει ευτυχισμένη, θα έμενες. Κάποιοι μηχανισμοί λειτουργούν μέσα μας πολυ ισχυρά και ανεξάρτητα από κάποιους άλλους. Και ένας από αυτους είναι ότι ζητάμε το καλύτερο για μας και απορρίπτουμε αυτό που δε μας καλύπτει. ¨Αλλες καλύβονται με τόσα, εσύ με άλλα τόσα, τι θα κάνουμε τώρα, θα γίνεις και κατίνα για να παντρευτείς? Θα γίνεις δέσμια ενός σαχλού κοινωνικού θεσμού που εσύ η ίδια έχεις επιλέξει ότι δεν θα τον αφήσεις να καθορίσει τις επιλογές σου(ειδάλλως θα ήσουν ήδη παντρεμένη-ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ)? Όχι. Κοίτα τώρα με τις ευκαιρίες, τι να κάνουμε, εμάς τους δύσκολους ανθρώπους μας ερωτεύονται βαθιά ;) γι αυτό όχι συχνά. :) Μαγκια μας. Και σκέψου και η Γαρμπή στα 40 παντρεύτηκε :P .
Νομίζω ότι είσαι πολύ αξιόλογο άτομο. γι αυτό όσο πιο γρήγορα απελευθερωθείς από τους φόβους και τα άγχη τόσο πιο γρήγορα θα σου έρθει η ευκαιρία. Και θα είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, όχι 'άλλος ένας άντρας'
Μακάρι να σε βοήθησα :)
16-02-2012, 17:49 #10
Θέλεις να σου πώ κάτι? Η μαμά μου παντρεύτηκε στα 35. Εντωμεταξύ είχε κάνει άλλον έναν γάμο από τον οποίο είχε φύγει. Όλοι της έλεγαν τότε 'και τώρα που θα μείνεις μόνη σου' 'εσύ που δεν θα κάνεις ποτέ παιδιά' κτλ κτλ. Και όμως έπειτα παντρεύτηκε και γέννησε εμένα. Μήπως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει σε εκείνον το γάμο μόνο και μόνο για να αποφύγει το ενδεχόμενο να μείνει μόνη? Να σου πω κάτι αν ήθελες να παντρευτείς θα είχες ήδη παντρευτεί. Εσύ δεν καλύφτηκες με τα προσφερόμενα και ήταν επιλογή σου να μην προσαρμοστείς σε δυσάρεστες για σένα καταστάσεις ή σε καταστάσεις που έστω υποσυνείδητα εσύ θεωρούσες 'λίγες' για σένα. αυτό δεν είναι χάσιμο ευκαιρίας αλλά πολύ θετικό χαρακτηριστικό σου. Στις γνωριμίες που κάνεις και απέχεις την άλλη μέρα και πάλι εσύ το επιλέγεις. Αν γνωριζες αύριο τον άντρα που θα σε κάνει ευτυχισμένη, θα έμενες. Κάποιοι μηχανισμοί λειτουργούν μέσα μας πολυ ισχυρά και ανεξάρτητα από κάποιους άλλους. Και ένας από αυτους είναι ότι ζητάμε το καλύτερο για μας και απορρίπτουμε αυτό που δε μας καλύπτει. ¨Αλλες καλύβονται με τόσα, εσύ με άλλα τόσα, τι θα κάνουμε τώρα, θα γίνεις και κατίνα για να παντρευτείς? Θα γίνεις δέσμια ενός σαχλού κοινωνικού θεσμού που εσύ η ίδια έχεις επιλέξει ότι δεν θα τον αφήσεις να καθορίσει τις επιλογές σου(ειδάλλως θα ήσουν ήδη παντρεμένη-ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ)? Όχι. Κοίτα τώρα με τις ευκαιρίες, τι να κάνουμε, εμάς τους δύσκολους ανθρώπους μας ερωτεύονται βαθιά ;) γι αυτό όχι συχνά. :) Μαγκια μας. Και σκέψου και η Γαρμπή στα 40 παντρεύτηκε :P .
Νομίζω ότι είσαι πολύ αξιόλογο άτομο. γι αυτό όσο πιο γρήγορα απελευθερωθείς από τους φόβους και τα άγχη τόσο πιο γρήγορα θα σου έρθει η ευκαιρία. Και θα είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, όχι 'άλλος ένας άντρας'
Μακάρι να σε βοήθησα :)
16-02-2012, 17:52 #11
χαχα το εστειλα 2 φορες
16-02-2012, 20:38 #12
Ναι κ εγώ που παντρεύτηκα γιατί μας έφαγε το περιβάλλον τι έγινε; Απλά έχω δύο πριγκήπισσες, παντρευτήκαμε 25 κ τα παιδιά ήρθαν στα 27-δίδυμα κουράστηκε, τον κούρασα, τον κουράσαμε τώρα ζω δράμα-δεν άκουσα τον μπαμπάκα μου
16-02-2012, 20:50 #13
απλα τωρα εχω κλειστει στον εαυτο μου και δε γνωριζω ατομα συχνα.ολοι εχουν χαθει με τα προβληματα τους.εννοειται δε θα κανα κατι απλα για να πω οτι ειμαι με καποιον.ειναι δυσκολες οι σχεσεις,παλια ηταν αλλιως.απλα με προβληματιζει ολο αυτο ,περναν τα χρονια και νιωθω στασιμη.απο αυτους που γνωριζω σχεδον ολοι ειναι παντρεμενοι στην ηλικια μου και οι ελευθεροι ειναι αστα..ενας κι ενας!ευχαριστω και για τα καλα σου λογiα nantiaki εννοειται βοηθησες ,ετσι ειναι οπως τα λες!
16-02-2012, 20:54 #14
16-02-2012, 22:01 #15