Results 1 to 9 of 9
Thread: Τσακωθειτε, κάνει καλό!
-
16-02-2012, 17:23 #1
Τσακωθειτε, κάνει καλό!
Με συμβούλευσε η Καίτη από το forum να κάνω πράγματα στη σχέση μου που να μην έχουν ως άμεση προτεραιότητα το φίλο μου. Να βγω, να του τρίξω λίγο τα δόντια για να μη με θεωρεί δεδομένη. Και την ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί με το που διάβασα το μήνυμά της κάτι αλλαξε μέσα μου από την πτώτη στιγμή. Αποφάσισα ότι πρέπει να διεκδικήσω πράγματα. Καλή η προσπάθεια για βελτίωση όμως όταν γεμίσεις ενοχες γίνεται κάτι που σε πνίγει και πνίγει και το φίλο σου. Σήμερα τσακώθηκα μαζί του, του είπα πόσο με πιέζει πόσο με πνίγει το να φοβάται κάθε μου αντίδραση. Δεν κοίταξα να είμαι ευγενική όπως άλλες φορές και να το αναλύσω. Απλά εκφράστηκα όπως μου βγαίνει. Αμέσως ένιωσα άπειρη ελευθερία. Και το αποτέλεσμα? Ανακουφίστηκε και εκείνος, όπως είπε, που επιτέλους εκφράστηκα. Στη σχέση βάλτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά εκείνον. Τσακωθείτε, διεκδικήστε αυτά που σας λείπουν. Όχι με πιέσεις. Κατά πρόσωπο. Έτσι είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν και οι αμφιβολίες για το αν ο σύντροφός μας 'μας αντέχει'. Έτσι ελευθερωνόμαστε από το να προσπαθούμε να μην βγάλουμε την ανασφάλει'α μας. Και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε και τις δικές μας στιγμές, να κάνουμε πράγματα και για μας. Είναι μία συμβουλή που θέλω και εγώ να δώσω σε όλες μας. Είτε έχετε δίκιο είτε όχι, αναζητείστε το! Μέσα από έναν υγιή καβγά θα βγουν πράγματα που ούτε οι πιο εξειδικευμένες πιέσεις δεν μπορούν να ανακαλύψουν. Ασχοληθείτε με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Κοιτάξτε να μην τα παραμελήσετε ποτέ για κανέναν. Μόνο έτσι θα μπορούμε να χαρούμε πραγματικά μέσα σε μία σχέση και έτσι γίνεται η καλύτερη επιβεβαίωση για το αν μας στηρίζει ή όχι ο σύνροφος μας. Εγώ νιώθω ότι έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα γιατί η διεκδίκησή μου δεν ήταν 'όπως πρέπει' αλλά 'όπως είμαι'. Οποιο και να είναι το αποτέλεσμα, και από μόνη της η αίσθηση ότι εκφραστήκατε αρκεί για να ελαφρύνετε μέσα σας. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα και σε εμένα να καταφέρω να συνεχίσω να μη φοβάμαι που είμαι εγώ και είμαι έτσι :)
- 16-02-2012, 17:25 #2
δεν χρειαζεται να τσακωθεις, απλα να εισαι ειλικρινης και να δειξεις τι θελεις.
16-02-2012, 17:30 #3
16-02-2012, 20:53 #4
χαιρομαι nantiaki που τα βρηκες με τον εαυτο σου και βοηθησα,απλα ησουν μπερδεμενη.το να εκφραζομαστε ειναι το παν.εκει φαινεται αν ο αλλος μας αγαπαει γι αυτο που ειμαστε.δεν ειναι καλο να τα κραταμε μεσα μας!
16-02-2012, 21:26 #5
Ναι εγώ αν τσακωθώ έχουν βρει κ λένε ότι τα νεύρα μου δεν είναι καλά,έχω πρόβλημα συννενόησησ κ χίλια μύρια όσια
16-02-2012, 22:41 #6
17-02-2012, 13:05 #7
Γονείς δεν έχω δυστυχώς, ο αδερφός μου παλιά όταν λέγαμε καλημέρα κ ο άντρας μου με τη Δ.Δ. που έπαθα κ προσπαθεί λόγω του διαζυγίου να μου προκαλεί νεύρα κ νομίζω είναι λογικό να παθαίνω διάφορα, έχω κ μια τελειομανία π.χ. αν κάτι είναι άδικο με αποτέλεσμα να με πληρώνουν έτσι ,ακόμη κ να μη συμφωνώ π.χ με την πεθερά μου έπρεπε πάντα να κάνω ότι λέει έβγαζα νεύρα στον άντρα μου ε κ τα πλήρωσα όλα εγώ, ευχαριστημένοι όλοι ας ζήσουν ευτυχισμένα μια κ ο Θεός τους έπλασε τέλειους καλύτερα από Αδάμ κ Εύα
19-02-2012, 21:01 #8
μπραβο κατη!μπραβο ναντιακι!!!μια χαρα τα πηγες τελικα..ε,τουλαχιστον δεν θα καταπιεζεσαι,θα εισαι ο εαυτος σου,τι καλυτερο?
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
19-02-2012, 21:10 #9
και σε σενα χρυσακι μπραβο που βοηθησες!