Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 391
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    δεν ξερω τα χω χαμενα. ειμαι χαμενη το μυαλο μου δεν μπορει να βρει καμια μα καμια ακρη! απτη μια να τον ακουω τοσο απολυτο απτην αλλη να τον νιωθω και να βλεπω τετοια επιθυμια απτη μερια του- θα μου πεις σεξουαλικη ειναι - αλλα όπως και να το κανεις με αγαπουσε πολυ δε μπορει να την ακουσει ξαφνικα μονο σεξ! εχω φαει τα πατωματα προκειμενου να μην τον παρω τοσες μερες. αφηνω και με παιρνει αυτος, μια για παιχνιδι ερωτικο, μια γιατι κατι ψαχνει στη ντουλαπα και με παιρνει να με ρωτησει που ειναι, και ματωνουν τα χειλη μου να συγκρατω το "γιατί"! ο χρόνος δεν προλαβε να μας φθειρει, ημασταν 16-17 μηνες μαζι. αλλα ζησαμε και καναμε τοσα πολλα, ξετιναξαμε χρεη, στησαμε το σπιτι μας, χτισαμε μια τοσο ομορφη αγαπη, μια τοσο ουσιαστικη επικοινωνια, το πιο λογικο που καθεται στο μυαλο μου ειναι οτι τρελαθηκε! όχι οτι αυτο με βολευει αλλα πραγματικα ψαχνω τους λογους και ουτε καν αυτος δεν μου εδωσε μια αιτιολογια. μιλαει σαν χαμενος, σαν ναναι ενας αλλος!
    Πόσο πράγματι ανακουφιστικό για σένα θάτανε νάδινε εξηγήσεις! Πελαγοδρομείς τώρα και βασανίζεσαι με τα γιατί.
    Κι αυτό που έλεγε ότι "κάθε συζήτησή μας καταλήγει σε καβγά! Δεν βρίσκουμε άκρη!" Ίσχυε ή τόλεγε πάνω σε νεύρα?
    Παράτα τον!! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ή μάλλον κάνε πράγματα για σένα τώρα!

Senior Member
    ισχυε! αυτο τον καιρο αυτες τις 3 εβδομαδες που μας πεσαν ολα μαζεμενα, η κουραση του, η διαλυση του, οι υποψιες μου, εκεινη που τον κυνηγουσε, οι υστεριες μου, ναι ηταν πολλα και δεν μπορουσαμε να τα διαχειριστουμε. αλήθεια ήταν. αυτό όμως ποτέ δεν συνεβαινε με μας. κι αλλες φορες καυγαδιζαμε και παντα με μια κουβεντα 10 λεπτων ειχαμε λυσει τα παντα!
    οσο για μενα....προς το παρον δεν μπορω να κανω τιποτα για τον εαυτο μου. σταληθεια. νιωθω οτι ζω εναν εφιαλτη και καποια στιγμη θα ξυπνησω.

Senior Member
    γυρω μας ειναι ολοι παγωμενοι....οι φιλοι μας οι οικογενειες. κανεις δεν εχει να πει κατι εστω κατι! Σε καποιον θα μιλουσε! ακομα και στην κολλητη μου που την πηρε (η woman ειναι) θα μπορουσε να της πει οτι του τελειωσε και να μου σταθει εκεινη σαν φιλη να το ξεπερασω. το μονο που της ειπε ειναι οτι ειναι και ερωτευμενος και μαγαπαει αλλα δεν μπορουμε να τα βρουμε γιατι μεχρι τωρα καυγαδιζαμε συνεχεια αντι να λυνουμε τα θεματα που προεκυψαν, οτι τον εβριζα και του μιλουσα ασχημα αυτο το διαστημα που δεν ηταν εκεινος καλα. μα πώς γινεται να μη μου συγχωρει μια κακη συμπεριφορα ημερων! μας κοροιδευει ολους γιατι? απο δειλια? εκεινος δεν ηταν ποτέ δειλος!
    η κολλητή σου τι του απάντησε πάνω σ' αυτά. Εσύ αλήθεια γιατί ξαφνικά είχες αυτήν την συμπεριφορά κι από πότε?
    Φαντάζομαι επειδή σούπε να μείνει μόνος?

Senior Member
    ακριβως. επειδη μου πε να μεινει μονος. ξεφυγα. θες απτο σοκ θες απτο οτι μου ελειπε που ταξιδευε, σαλταρισα. οντως τον φρικαρα, με τη δηθεν εκδρομη μου, με ολα. ειχα τα δικια μου αλλα δεν το χειριστικα καλα. η κολλητη μου επιασε να τον ρωταει: "την αγαπας? εισαι ερωτευμενος? ερωτικα πώς εισαστε? εξω περνάτε καλά όταν εχετε χρονο να βγειτε? (γιατι με τα ταξιδια του ειχαμε πολυ ελαχιστο χρονο για να περναμε καλα). σε ολα η απαντηση του ηταν ναι ναι ολα ναι!

Senior Member
    ισχυε! αυτο τον καιρο αυτες τις 3 εβδομαδες που μας πεσαν ολα μαζεμενα, η κουραση του, η διαλυση του, οι υποψιες μου, εκεινη που τον κυνηγουσε, οι υστεριες μου, ναι ηταν πολλα και δεν μπορουσαμε να τα διαχειριστουμε. αλήθεια ήταν. αυτό όμως ποτέ δεν συνεβαινε με μας. κι αλλες φορες καυγαδιζαμε και παντα με μια κουβεντα 10 λεπτων ειχαμε λυσει τα παντα!
    οσο για μενα....προς το παρον δεν μπορω να κανω τιποτα για τον εαυτο μου. σταληθεια. νιωθω οτι ζω εναν εφιαλτη και καποια στιγμη θα ξυπνησω.
    Μπορεί όμως οι υποψίες σου Μελίνα νάναι και βάσιμες. Κι έτσι τελικά να δικαιολογούνται αυτά που εμείς βλέπουμε αδικαιολόγητα.
    Ίσως δηλ. κάτω από το βάρος όλων των υποχρεώσεών του, στην πίεση αυτηνής να ενέδωσε τελικά.

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως απτην αρχη της σχεσης μας μας εβρισκαν το ενα πισω απταλλο. να μην εχουμε χρονο για μας, να παλευουμε να χωρεσουμε τον ερωτα μας σε λιγες ωρες, να λιωνουμε στα τηλεφωνα, μετα ηρθαν προβληματα υγειας των γονιων του χαλασε το καλοκαιρι μας στα νοσοκομεια, μετα ηρθε η παλινδρομηση, μετα προσπαθειες για παιδι και κεινος να απελπιζεται που δεν συμβαινει, αλλα αγαπιομασταν γαμωτο! εχω μπλεξει με αντρες που ειναι συναισθηματικα μη διαθεσιμοι, που ειναι απομακροι, εκεινος δεν ειναι ετσι! οχι μονο με μενα, με καμια δεν ηταν ετσι. ουτε τη δεσμευση φοβηθηκε ποτε ουτε τα συναισθηματα του μασουσε.

Senior Member
    αυτη ειναι στο νησι εκει που ζουν οι γονεις του. εκεινος εμενε κλεισμενος μεσα αυτες τις μερες που ηταν εκει. ολο κοιμοταν, φαι και υπνο,κουβεντα για μας, ελεγε αοριστιες στους δικους του. και η τυπισσα ειναι παντρεμενη. ουτε αυτο στεκει! αν ηθελε να κανει κατι με αλλη υπαρχουν τοσες διαθεσιμες στην αθηνα. δεν θα ξεφτιλιζοταν στο νησι που τον ξερουν ολοι. δεν ξερω εχω χαθει....μου ειναι τοσο δυσκολο ολο αυτο που με το ζορι ανοιγω τα ματια μου!

Senior Member
    στο σπιτι πριν 2 εβδομαδες την τελευταια φορα που καναμε ερωτα εκει, και επιασα το μηνυμα της, εφτασα να λιποθυμαω απτην ενταση και τη φρικη και αυτος να ορκιζεται στη ζωη του πως δεν εχει κανει τιποτα. να παρακαλαει να τον πιστεψω.

Senior Member
    μη μου δινετε σημασια ειμαι σε παρακρουση. ενας στυγνος ψυχολογος θαλεγε οτι ειμαι σε αρνηση. αλλα πώς να δεχτεις οτι ξαφνικα ανοιξε η γη κατω απτα ποδια σου? το "δεξου το" ειναι απλα μια κουφια κουβεντα.

Senior Member
    αυτη ειναι στο νησι εκει που ζουν οι γονεις του. εκεινος εμενε κλεισμενος μεσα αυτες τις μερες που ηταν εκει. ολο κοιμοταν, φαι και υπνο,κουβεντα για μας, ελεγε αοριστιες στους δικους του. και η τυπισσα ειναι παντρεμενη. ουτε αυτο στεκει! αν ηθελε να κανει κατι με αλλη υπαρχουν τοσες διαθεσιμες στην αθηνα. δεν θα ξεφτιλιζοταν στο νησι που τον ξερουν ολοι. δεν ξερω εχω χαθει....μου ειναι τοσο δυσκολο ολο αυτο που με το ζορι ανοιγω τα ματια μου!

η αλήθεια είναι ότι έχουν βαρύνει πολλά την σχέση, πολλές αναποδιές βρε Μελίνα μου, με κυρίαρχη αυτή
    της παλινδρόμησης του παιδιού κι ίσως επειδή η επιθυμία του για παιδί ήταν έντονη τάπαιξε.

Senior Member
    στο σπιτι πριν 2 εβδομαδες την τελευταια φορα που καναμε ερωτα εκει, και επιασα το μηνυμα της, εφτασα να λιποθυμαω απτην ενταση και τη φρικη και αυτος να ορκιζεται στη ζωη του πως δεν εχει κανει τιποτα. να παρακαλαει να τον πιστεψω.
    Φοβάμαι μήπως έχει τρελαθεί ρε με την παντρεμένη και δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε κι ο ίδιος. Το φαντάζεσαι?

Senior Member
    δεν ξερω....ισως ναταν ολα ενα ψεμα. ενα πολυ καλοστημενο θεατρο που εγω απλα το φαγα αμασητο. δε θα μαθω ποτε.

Senior Member
    αντε και σου λεω εγω οτι εχει τρελαθει με την παντρεμενη. πότε προλαβε να την καψουρευτει? απτα μηνυματα? αυτος δεν ειχε βγει απτο βαπορι εδω και 3 μηνες, δεν εχουν τη δυνατοτητα να φευγουν ουτε για μια μερα. και το πρωτο μηνυμα του που ειδα το νοεμβρη σαυτην (τοτε την ειχε καταχωρήσει ως Α ΑΓΝΩΣΤΟ- του μιλουσε ανωνυμα, μετα βρηκε ποια ηταν) της ελεγε: "καταλαβαινω πως ισως εχεις πολλα προβληματα, αλλα δεν θελω να παρεξηγεις τα πραγματα. δεν ξερω ποια εισαι αλλα αυτο πρεπει να σταματησει". τι να πω. μπορει μετα που του αποκαλυφθηκε να την ερωτευτηκε μηνυματικώς, ενας άντρας 40 χρονων! και ουτε που βλεπεται παναθεμα την! αν πεταξε τη ζωη μας στα σκουπιδια για μια παντρεμενη που ανταλλασσαν μηνυματα τι να πω....

Senior Member
    δεν ξερω....ισως ναταν ολα ενα ψεμα. ενα πολυ καλοστημενο θεατρο που εγω απλα το φαγα αμασητο. δε θα μαθω ποτε.
    Ναι Μελίνα κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι!!!!!!!!!!!
    Μπερδεμένος όπως είναι από τον ανεκπλήρωτο έρωτα γι' αυτό στο ξαφνικό ζητάει χρόνο να μείνει μόνος του!!!!!!!
    Μόνο έτσι τελικά εξηγείται!!!!

Senior Member
    αν ειναι τοσο τεραστιος μαζοχας τοτε του ευχομαι στο λαιμο να του κατσει!

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast