Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 391
    Senior Member
    ας κατσει να πιπιλάει τον εγωισμό και την όποια ανασφάλειά του και ξαναεύχομαι με όλη μου τη δύναμη, να νιώσει την απόλυτη απελπισία όταν θα προσγειωθει και θα δει τι σκοτωσε με τα ιδια του τα χερια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    εκανα την κινηση μου, του προτεινα να βγουμε σημερα το βραδυ που γυριζει αθηνα. πηρα την εξης απαντηση: "δεν σου υποσχομαι απο τωρα, να φτασω με το καλο γιατι βρεχει πολυ και δεν ξερω σε τι κατασταση θα γυρισω στο σπιτι και μιλαμε αργοτερα"..

Μελίναι είδαμε μαζί με τον φίλο μου αυτό σου το ποστ και μου είπε κι εκείνος ότι "το βρίσκω λογικό να της δίνει αυτήν την απάντηση την στιγμή που ακόμα βρίσκεται σε πτήση και μάλιστα με κακοκαιρία".
    Είσαι συναισθηματικά φορτισμένη κι ίσως μεγανθύνεις τα πράγματα.
    Εγώ θάλεγα να επικοινωνήσεις μαζί του απόψε και ναι ας είναι αυτή η επικοινωνία σου η τελευταία!

Senior Member
    μαρκελακι μου δεν ειναι σε πτηση. ειναι σε ενα βαπορι σε 1 ωρα ταξιδακι μεχρι τον πειραια. και ειναι ναυτικος. τι? θα λιωσει απτη βροχη πανω στη μηχανη? ασε.....ο ανθρωπος γελοιοποιείται όσο παει και περισσότερο.

Senior Member
    εγω ειπα ο,τι ειχα να πω, εγραψα ο,τι ειχα να γραψω, ημουν λακωνικότατη, σαφεστατη, παραδεχτηκα και παραδεχτηκε (ναι οκ το αναγνωριζω) πραγματα, απο κει και περα ας παρει τα μουτρα του να ρθει να με βρει. δε φτανει που εβαλα στην ακρη ολα οσα μου εκανε για να αποσυρω την ενταση, αυτος με καβαλησε κιολας! σε λιγο θα μας βαλει να ζηταμε και συγγνωμη! οπως λεει και το τραγουδι: "να δεις που κάποτε θα μας πουνε και μ#$@#$#κες)!
    δεν φτασαμε εδω που φτασαμε σε μια σοβαρη σχεση με πολλα σταδια και μοιραστηκαμε τοσα για να παιζουμε τωρα τα γκομενακια, καθε πραγμα στον καιρό του! νισάφι πια!
    και καλα κανει και δε θελει να με δει και με αποφευγει γιατι ξερει οτι ταχει κανει μανταρα γιαυτο και απτην αρχη ταλεγε παντου οτι τα θαλασσωσε μαζι μου και δεν ξερει τι να κανει για να με ξανακερδισει! αντε γιατι ημουν απο πανω και σε λιγο θα φιλαω το χωμα! και πολυ υποχωρησα και πολύ συγχώρεσα και ευχαριστώ δεν ακουσα! και ναι παραδεχομαι ειμαι φορτισμενη, οπως ομως τον αποφορτισα εγω ετσι να τσακιστει να με αποφορτισει και αυτος!

Senior Member
    μαρκελακι μου δεν ειναι σε πτηση. ειναι σε ενα βαπορι σε 1 ωρα ταξιδακι μεχρι τον πειραια. και ειναι ναυτικος. τι? θα λιωσει απτη βροχη πανω στη μηχανη? ασε.....ο ανθρωπος γελοιοποιείται όσο παει και περισσότερο.
    σόρυ.. τόξερα ότι είναι ναυτικός, απλά νόμιζα ότι για επιστροφή θα χρησιμοποιούσε για κάποιο λόγο σήμερα αεροπλάνο!

Senior Member
    και αν ειχα την ευκαιρια να γυρισω το χρονο πισω ξερεις τι θα επελεγα να κανω? με το που θα ακουγα οτι θελει να φυγει λιγες μερες, επρεπε να το παιξω μπλαζε ντιβα και να τον αφησω να κοψει το σβερκο του. να δεις πώς θα εμπαινε κατευθειαν στη διεκδικηση και θα του περνούσαν και τα ψυχολαλάκια του και τα υπαρξιακούλια του! τουλαχιστον θα ειχα κρατησει τον εγωισμο μου και θα καναμε τωρα σουπερ παρεα, εγω αυτος και οι 2 εγωισμοι μας!

Senior Member
    αεροπλανο θα αναζητησει να παρει οταν καποια στιγμη στο μελλον θα ανοιξω το στοματακι μου και θα πω ολα αυτα που μου σαμποταριζαν οι "φιλοι" του αυτο το διαστημα (οι ιδιοι που του ελεγαν για πλακιτσα οτι εχω γκομενο ενω αυτος ηταν πελαγωμενος), εχω πολλά ράμματα για όλους! αλλα κρατιεμαι ακομα.

Senior Member
    μολις τηλεφωνησε. χαλαροτατος σημερα (ως κλασικος ψυχακιας, μια ετσι μια γιουβετσι), του ξεφυγε και ενα: "ματια μου" πανω στην κουβεντα, του ξεφυγε και ενα: "ελευθερη κοπελα εισαι μ' οποιον θελεις πας" πανω στην κουβεντα, και γενικα περι ανεμων και υδατων η κουβεντα!

Senior Member
    μολις τηλεφωνησε. χαλαροτατος σημερα (ως κλασικος ψυχακιας, μια ετσι μια γιουβετσι), του ξεφυγε και ενα: "ματια μου" πανω στην κουβεντα, του ξεφυγε και ενα: "ελευθερη κοπελα εισαι μ' οποιον θελεις πας" πανω στην κουβεντα, και γενικα περι ανεμων και υδατων η κουβεντα!
    και τί μέλλει γενέσθαι? μείναμε στο περί ανέμων κι υδάτων? καμιά αναφορά για το κάτι περισσότερο?

Senior Member
    μιλαμε ακομα. με χτυπαει ανελεητα. ο,τι και να πω λεει τα εξης:"παλια που ημασταν μαζι καναμε αυτο, τωρα δεν χρειαζεται" θε μου δωσ μου δυναμη!

Senior Member
    μιλαμε ακομα. με χτυπαει ανελεητα. ο,τι και να πω λεει τα εξης:"παλια που ημασταν μαζι καναμε αυτο, τωρα δεν χρειαζεται" θε μου δωσ μου δυναμη!
    πες του ".. αναγκάζομαι να συμφωνήσω μαζί σου μάτια μου ότι τώρα δεν χρειάζεται.."

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    πες του ".. αναγκάζομαι να συμφωνήσω μαζί σου μάτια μου ότι τώρα δεν χρειάζεται.."
    Λίγο looser θα ήταν αν έλεγε έτσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Λίγο looser θα ήταν αν έλεγε έτσι...
    είναι προφανές ότι χρειάζεται περίπου να του κάνει ό,τι της κάνει!
    ..μέχρι το πάγωμα δηλ. με τα ίδια του τα "μέσα" στην κατά μέτωπον!

Senior Member
    νομιζω οτι παιζω σε ταινια του αλμοδοβαρ! εφαγα στη μαπα κατι ΣΚΗΝΑΡΕΣ ΖΗΛΙΑΣ, μετα εφαγα ατακες τυπου: "κανε ο,τι θες ελευθερη εισαι ΕΓΩ ΣΕ ΧΩΡΙΣΑ", "δε μου καιγεται καρφι", θα μπορουσα να σου πω οτι εχω γκομενα και να μη μας ενοχλεις αφου ετσι κι αλλιως με κατηγορεις οτι εχω γκομενα, μετα το γυρισε στο σεξουαλικο, μετα ψιλοεκλαψε, μετα προτεινε να παμε για καφε αυριο να μιλησουμε, μετα το ξαναγυρισε στο σεξουαλικο και μετα ευτυχως εμεινα απο μπαταρια και τελειωσε αυτος ο μνημειώδης διάλογος! ρε παιδια αυτο ειναι για γελια και γω καθομαι και κλαιω τοσες μερες! ζω μεγαλες στιγμες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Senior Member
    νομιζω οτι παιζω σε ταινια του αλμοδοβαρ! εφαγα στη μαπα κατι ΣΚΗΝΑΡΕΣ ΖΗΛΙΑΣ, μετα εφαγα ατακες τυπου: "κανε ο,τι θες ελευθερη εισαι ΕΓΩ ΣΕ ΧΩΡΙΣΑ", "δε μου καιγεται καρφι", θα μπορουσα να σου πω οτι εχω γκομενα και να μη μας ενοχλεις αφου ετσι κι αλλιως με κατηγορεις οτι εχω γκομενα, μετα το γυρισε στο σεξουαλικο, μετα ψιλοεκλαψε, μετα προτεινε να παμε για καφε αυριο να μιλησουμε, μετα το ξαναγυρισε στο σεξουαλικο και μετα ευτυχως εμεινα απο μπαταρια και τελειωσε αυτος ο μνημειώδης διάλογος! ρε παιδια αυτο ειναι για γελια και γω καθομαι και κλαιω τοσες μερες! ζω μεγαλες στιγμες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Κοίτα αν σου πει ότι ήταν γυναίκα και ο Αντόνιο Παντέρας τον εγχείρησε και τον έκανε άντρα τότε ναι σίγουρα ζεις σε ταινία του αλμαδοβάρ :PP

Page 16 of 27 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast