Results 331 to 345 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
02-03-2012, 12:22 #331
.............
Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:23.
- 02-03-2012, 12:27 #332
..με αέρα υπεροχής λοιπόν μεθαύριο, σε θέλω καρακουκλάρα, ξεκαθάρισε την θέση σου κι άστον να τσιτσιρίζεται.
Ξέρεις τι απίστευτα ωραίο συναίσθημα για σένα είναι να δώσεις στον άλλον να καταλάβει ότι τον ξεπερνάς!!!!!!!!!!!!!
Οι ανασφάλειες κι οι φόβοι θα βαρέσουν κόκκινο!!!
Υ.Γ.: ..ξέρεις εσύ τι θα κάνεις.... :o:o:o
02-03-2012, 12:36 #333
.............................
Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:23.
02-03-2012, 12:42 #334
..τέρμα τα δάκρυα κι άσε και τα δακρύβρεχτα σενάρια, που τσάμπα σε ρίχνουν! Τώρα ήρθε η ώρα να τσακιστεί κι ο εγωισμός του!
Ξέρουμε εμείς από τέτοια... μπόλικα που λέει κι η γιαγιούλα μου:
"Κοριτσάκι μου ο άντρας να σε ξέρει από την μέση και κάτω μόνο.."
Α ρε σοφή γιαγιούλα μου!!!!
Μελίνα σε βρίσκω να συμφωνείς με την γιαγιάκα μου, που περιττό να σου πω είναι μια κυρά κι αρχόντισσα!! :cool:;);)
02-03-2012, 12:54 #335
Eιμαι νεο μελος και ειναι το πρωτο θεμα που διαβαζω.Διαβασα τις πρωτες σελιδες και καποια ενδιαμεσα μηνυματα.Μπορει να φανω απολυτη αλλα θα μπω την γνωμη μου απο τις μεχρι τωρα εμπειριες μου.Η ατακα του τυπου "θελώ να μεινω λιγο μονος μου" ειναι η κλασσικη ατακα αυτου που θελει να "την κανει" .Η ατακα "εσυ δε φταις εγω φταιω για ολα" ειναι επισης μια κλασσικη ατακα ανθρωπου που θελει να χωρισει "δουλευοντας" το μεχρι πριν, μεταιρο ημισυ.Μη σε μπερδευουν οι ζηλιες ,το "ενδιαφερον" μετα τηλεφωνηματα.Ανδρικος εγωισμος.Θα ηθελα πολυ να διαβασω ολο το θεμα και να δω τι σου εχει πει και αυτο γιατι γελασα πολυ με ενα απο τα τελευταια μηνυματα σου οπου ελεγες οτι σου ειπε πως επιασε δουλεια σε ενα μπαρακι "για να ξεχνιεται"(Χαχαχαχαχαχαχα)
Θα ηθελα να σου πω καθαρα και ξαστερα την αποψη μου.Ο τυπος εχει γκομενα .Πιθανον να μην εχει μια αλλα πολλες.Να κανει κοινως την ζωη του.Αλλα απο την αλλη θελει και την σιγουρατζα του.Να σε εχει απο κοντα γιατι "που ξερεις...ανθρωποι ειμαστε...μπορει και να ξεμεινουμε".Ετσι εξηγω την προταση να βρισκεστε αποκλειστικα και μονο για σεξουαλικη ικανοποιηση.Δεν ξερω τι σου ελεγε ο περιγυρος του για το πως συμπεριφεροτα στις σχεσεις του αλλα να εχεις παντα κατα νου οτι οι ανθρωποι αλλαζουν.Ξερεις.....μια κλασσικη μεθοδος να την κοπανας απο μια σχεση γιατι θελεις να ζησεις πιο ελευθερα και να ξενοπ....ς ειναι να κατηγορησεις τον αλλον(η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση ).Ειπες πως σου ειπε οτι σε ξερει.Αυτο φαινεται.Σε παιζει στα δαχτυλα και εσυ μενεις με το αγκιστρι στο στομα και παντα τσιμπας.Βγαλε το αγκιστρι κοριτσακι.Ασε να ψαρεψει σε αλλα πελαγη.Μη ταλαιπωρησε αδικα και κυριως μη κατηγορεις τον εαυτο σου για κατι ουτε να σκοτιζεις το μυαλουδακι σου για να καταλαβεις τι τρεχει.Να εχεις στο μυαλο σου οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι γι αυτο οσο και να προσπαθεις δε θα μπορεσεις να τους καταλαβεις.
Συγνωμη αν γινομαι στεναχωρη. Μπορει το μηνυμα μου να προκαλεσει και αντιδρασεις.Δεν πειραζει.Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.
Καλημερα και καλο μηνα.
02-03-2012, 12:56 #336
και κατι ακομη....η καλυτερη τιμωρια ειναι Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.Τρελαινει κοσμο ;-)
02-03-2012, 13:49 #337
Συμφωνώ απόλυτα με τη Μαργαρίτα. Πιστεύω τα είπε όλα ξεκάθαρα.
Όπως πιστεύω ότι και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος απέναντί σου, όταν σου είπε ότι θέλει απλώς να βλέπεστε ερωτικά και να μην έχετε σχέση.
Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω θα πρέπει να εξηγήσει.
Και, είναι γεγονός ότι στο 90% των περιπτώσεων ένας άντρας αφήνει μια σχέση ή γιατί έχει φτάσει στα όριά του και δεν μας αντέχει άλλο ή -πιο συχνά- γιατί έχει βρει αντικαταστάτρια. Όχι γιατί θέλει να σκεφτεί και να τα βρει με τον εαυτό του.
Όσο σκληρό και δύσκολο και να είναι, θα σου έλεγα να το πάρεις απόφαση και να πάψεις να τυραννάς τον εαυτό σου.
Όσο για τις τακτικές και τις "σοφίες" άλλης εποχής, ο άντρας πρέπει να σε ξέρει από τη μέση και κάτω, δεν θέλω καν να σχολιάσω.
Θεωρώ ότι μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα υποβιαβαζόταν ποτέ σε έναν τέτοιο ρόλο. Πιστεύω ότι σήμερα οι σχέσεις έχουν αλλάξει δραματικά - και ευτυχώς - από εκείνες τις εποχές που ο ρόλος της γυναίκας ήταν να εξυπηρετεί τον άντρα-αφέντη και η κουτσή επικοινωνία τους περιοριζόταν στις στιγμές που εκείνος είχε ανάγκη να ξεχαρμανιάσει.
Και όταν μια γυναίκα που ζητάει μια ουσιαστική και ώριμη σχέση, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια έναν άντρα ποντάροντας κατά βάση στη σεξουαλικές του ανάγκες, ας μην περιμένει ο άλλος να τη δει σαν κάτι παραπάνω από κάποια με την οποία θα αποφορτίζεται σεξουαλικά.
02-03-2012, 14:25 #338
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
02-03-2012, 14:42 #339
μελινακι καλησπερα
μετα και τις προσφατες εξελιξεις,
εμμενω σε οτι σου εχω πει απο την αρχη.
ο τυπος ηθελε να φυγει ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ,αυτο εκανε και σε αυτο επιμενει οσα δακρυβρεχτα και να εχουν γινει, οτι παπαριες κι αν σου ειπε.
η ιστορια με την μαμα κατα την γνωμη μου ηταν επιβαρυντικη, αλλα μονο για την εικονα σου στα ματια του και οχι για το αν θα γυρισει η οχι.
σε αυτο δεν πιστευω οτι επαιξε κανεναν ρολο.
εμενα θα με πειραζε παρα πολυ αν επαιρνε τετοια πρωτοβουλια η μανα μου. και καλα, το εκανε χωρις να σου ζητησει την αδεια (απορω πως τολμησε) αλλα το τηλεφωνο πως το βρηκε?
τεσπα, τωρα εγινε και δεν ξεγινεται.
στο προκειμενο.
η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η ιστορια με τις συναντησεις ειναι αθλια εκ μερους του.
δεν θελει να ξεκαθαρισει τπτ καλη μου, ολα ξεκαθαρισμενα τα εχει. αυτο που θελει ειναι να σε βολεψει στο σχημα που εχει στο μυαλο του. δλδ, σεξ και συμπαθεια...
αν μπορεις να το δεις ετσι κι εσυ, κανε το.
αν εχεις ακομα στο μυαλο σου την ομορφη σχεση που ονειρευοσουν, για μενα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ. στο εχω πει πολλες φορες, στο λεω αλλη μια και τελευταια.
μεθοδευσεις υποτιθεμενα "γυναικειες" δεν θα σχολιασω, τις θεωρω πολυ απωθητικες και σαν σκεψη και σαν συζητηση και νομιζω οτι οι ανδρες δεν ειναι χαζοι... τοσες μονες γυναικες, πιτα στην μεθοδευση, το επιβεβαιωνουν...
τους ανδρες τους κραταει μαζι μας η ωραια μας σχεση , η ομορφια μας και η προσωπικοτητα μας. Οχι η κουτοπονηρια.
02-03-2012, 14:51 #340
..................................
Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:24.
02-03-2012, 14:58 #341
συμφωνω γενικα με Ρεμεντυ αλλα ειδικα με την παραπανω παραθεση. δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο. απλα οποιος διαβαζει ολο το θεμα απο την αρχη ειναι σαν να διαβαζει κοσμοπολιταν,χωρις να θελω να προσβαλω καποια-καποιον. απλα το λεω ετσι,για να κατσουμε να προβληματιστουμε και λιγο οι κοπελες. :)
02-03-2012, 14:58 #342
Μελινα, ηταν φανερο οτι η σχεση σας δεν ΗΤΑΝ μαζοχιστικη εκ μερους σου, αλλα αμοιβαια.
απο ενα σημειο και επειτα ομως, αυτος εκανε πισω.
κατι μεσολαβησε οπως σου εχω πει.
δεν ξερω αν ειναι σημαντικο να βρεθει το κατι, εγω βρισκω πιο σημαντικο το αν εμμενει στην απομακρυνση.
μεχρι τωρα , ολα δειχνουν οτι ειναι αποφασισμενος.
οποτε αν εσυ επιμεινεις στο σκεπτικο οτι σε ενδιαφερει μονο κατι σαν αυτο που ειχατε, κινδυνευεις να ταλαιπωρηθεις κι αλλο...
02-03-2012, 15:08 #343
..για μας που το βλέπουμε από την έξω, είναι εύκολο να λέμε διάφορα, ακόμα κι αν είναι τα πλέον σωστά!
Χρειάζεται όμως να λάβουμε υπ' όψιν μας, κατά πόσο η Μελίνα είναι έτοιμη κι ενώ τα να δέχεται όλ' αυτά, να περάσει
και στο στάδιο του "όλα μας τέλειωσαν.. πάμε τώρα γι' άλλα". Η κοπέλα χρειάζεται τον χρόνο της..
02-03-2012, 15:27 #344
χμ, επειδη ξεκινησα αυτη τη δημοσιευση, θα πω το εξης: καταρχην σας ευχαριστω ολους και τον καθενα ξεχωριστα για τη συμμετοχή σας και τη γνωμη σας. ο καθενας εκφραζεται συμφωνα με το δικο του συστημα αξιων και τα δικα του βιωματα. αν η όποια γνώμη θυμίζει κοσμοπόλιταν ή κούντερα ή νίτσε δεν ειναι κατι που απασχολει εμενα. εγω μπηκα εδω για να μοιραστω μια κατασταση μου και να ακουσω γνωμες. δεν επηρρεαζομαι περαν του δεοντος (θα ηταν απαραδεκτο εκ μερους μου δεδομενης της ηλικιας και των συντεταγμένων μου). απολυτα δεν συμφωνω με κανεναν οπως αλλωστε δεν συμφωνω και με τον εαυτο μου. δεν μπορει να ειναι καποιος απολυτος οταν ακουει μονο το ενα απτα μερη του ζευγαριου. την αληθεια, την πραγματικη αληθεια για τη σχεση τη γνωριζουν - αν τη γνωριζουν- μονο οι ανθρωποι που τη συνθέτουν. απο κει και περα ομως, οι γνωμες ειναι γνωμες- αλλωστε γιαυτο και μπηκα εδω εξ αρχης για να τις ακουσω :) ειρηνη υμίν λοιπον
02-03-2012, 15:40 #345
εγω ο μονος λογος που το ειπα αυτο ειναι γιατι βρηκα καποιες απαντησεις πολυ...τι να πω δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω για να μην προσβαλλω κανεναν. Ειναι κριμα να εχουν τετοιες αντιληψεις καποιες η καποιοι για τις σχεσεις γιατι δεν θα ευτυχισουν ποτε σε μια σχεση απολυτα. και το ειπα μονο και μονο για να κατσουν να σκεφτουν οι ιδιοι για τον εαυτο τους καποια πραγματα. για το καλο τους. ,μια υποδειξη εκανα με καλες προθεσεις.