Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 391
    Senior Member
    ειμαι σε απογνωση....νιωθω τοσο ταπεινωμενη, τοσο ηλιθια, τοσο σοκαρισμενη που δεν βρισκω τιποτα λογικο και ορθιο μεσα στο μυαλο μου για να σταθω. συγχωρεστε την ταραχη μου αλλα δεν εχω νιωσει ποτε τοσο σοκαρισμενη!

Senior Member
    ουφφφφφφφφφφφ :(
    κουραγιο μελινακι
    να μην νοιωθεις ταπεινωμενη. ουτε εξευτελιστηκες , ουτε τρελαθηκες.
    εγω πιστευω οτι ο φιλος σου επαθε καθυστερημενο πανικο δεσμευσης και δημιουργησε αυτες τις θεωριες περι του φανταστικου σου γκομενου για να απενοχοποιηθει και να σου ριξει το μπαλακι.
    τα καλα νεα ειναι οτι σε θελει ακομα.
    αν δεν σε ηθελε , απλα θα το εβαζε στα ποδια. αυτος προσπαθει να σε σεταρει στο σχεδιο του περι αποδεσμευσης αλλα χωρις να σε χασει απ την ζωη του.
    αν πιστευε πραγματικα οτι εχεις αλλον, δεν θα αντεχε να σε μοιραστει, πιστεψε με.
    εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις.
    αν τον θες στην ζωη σου με οποιοδηπτοε κοστος και δεν σε ενδιαφερει να αφησεις τα σχεδια για δημιουργια οικογενειας μαζι του, μπορεις να ακολουθησεις τις προτασεις του.
    αν θες την σχεση και το δεσιμο που ειχατε και την κοινη ζωη, μην δεχτεις τις προτασεις για ανεμελο σεξ.
    ας χασει κι αυτος κατι απο αυτη την ιστορια. εσυ εχασες την γη κατω απο τα ποδια σου.
    ψυχραιμια.
    και να ξερεις κατι. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
    ολα αυτα που σου λεει ειναι προφασεις. απλα τον βολεψαν οι πανικοβλητες αντιδρασεις σου...

Senior Member
    Remedy μου δεν ειμαι καν σε θεση να σκεφτω λογικα...εχει καταρρευσει ολος ο κοσμος μου! τα περιμενα ολα.....οκ το οριστικο οκ το οτι τελειωσαμε χωρις δευτερη κουβεντα....αλλα να βλεπω τον αντρα που μεχρι χθες ημασταν οικογενεια και ζευγαρι πιο κανονικο και απτα κανονικα.....ειναι για μενα ενα σοκ απιστευτο! δεν πιστευω πια ποιος ειναι! δεν ξερω ποιος ειναι! με ποιον κοιμομουν τοσο καιρο!

Senior Member
    εκτος αυτου, ξερω και απο τον ιδιο και απο φιλους και οικογενεια πώς φερόταν σε αλλες σχεσεις του! ηταν ανθρωπος της δεσμευσης, της σχεσης! οταν ειχε σχεση ηταν φουλ μεσα στη σχεση. οταν εκανε τσιλιμπουρδισματα εκανε τσιλιμπουρδισματα! με μενα βρηκε να βγαλει την ψυχασθενεια του????

Senior Member
    αυτο που με ποναει πιο πολυ απολα ξερεις ποιο ειναι? οτι του ειχα εκμυστηρευτεί όλα όσα εχω περασει στη ζωη μου- και δεν εννοω μονο αποτυχιες στις σχεσεις, κυρίως προβληματα υγειας, οικογενειακα, απωλειες ανθρωπων, οικονομικα, ενα γολγοθα που κρατησε καπου 15 χρονια.....δεν σεβαστηκε ουτε αυτο και παιζει με τα νευρα μου! αυτο πραγματικα ειναι που με εχει κανει τωρα να τρεμουν τα χερια μου και να μη μπορω να τα ελεγξω. ειχα να παθω τετοια κριση πολυ πολυ καιρο και τοτε την ειχα παθει για πολυ πιο αξιοπρεπεις και σοβαρους λογους. ουτε τον εαυτο μου συγχωρω που του επετρεψε να με φτασει μεχρι εδω.
    και αντε σου λεω γω σεταρομαι οπως θελει: κρεβατι και τελος. πώς θα γινουμε ξεπετα? μετα απο τη σχεση που ειχαμε ετσι ξαναγυριζεις στο σταδιο σεξ και ουστ απτην πορτα?

Senior Member
    μελινακι, δεν εχω απαντηση σε αυτο.
    εσυ θα πρεπει να το αποφασισεις.
    αν δεν μπορεις να λειτουργησεις με λογικη "ξεπετας" μαζι του, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απομακρυνθεις.
    να του το πεις φυσικα. οτι αυτος για σενα ηταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    τα παντα, δεν γινονται ξεπετα, πως να το κανουμε..
    πες του οτι τον θελεις στην ζωη σου οπως τον ηξερες και καλυτερα και δεν σας αξιζει αυτο που εχει στο μυαλο του.
    πετα του πισω το μπαλακι, δεν χρειαζεται να επωμιστεις την ανασφαλεια την δικη του, με αυτον τον τροπο.

Senior Member
    εχεις τοσο δικιο....σαν να ακουω τη φωνη της λογικης μου....αν μου εχει απομεινει καθολου απαυτην.
    ολα αυτα θα τα σκεφτω καπου παρακατω. οταν θα εχω συνελθει απ' το σοκ. το μονο που νιωθω τωρα ειναι παγος. ουτε πονο ουτε τιποτα. παγος.

Senior Member
    δεν βρισκω λογικη σε τίποτα απ' όλα αυτα! παιρνω το ενα οτι του τελειωσε ο ερωτας και πεφτω σε τοιχο. αν του τελειωσε πώς θελει σεξ?
    παιρνω το αλλο οτι αποκτηνώθηκε- αν αποκτηνώθηκε πώς ειναι δυνατον λιγες μερες πριν να ειχε απιστευτες ενοχες για ο,τι εκανε?
    δε βγαζω ακρη.....

Senior Member
    δεν ξερω αν του τελειωσε ο ερωτας, η επιθυμια παντως δεν του τελειωσε. αυτο ειναι φανερο.
    πιστευω οτι κατι μεσολαβησε. δεν ξερω τι ειναι αυτο.
    ενοχες ειναι φυσικο να εχει, γιατι κανατε πλανα για κοινη ζωη, παιδια- σκυλια και ξαφνικα επρεπε να σου πει οτι 'εχει μια ψυχολογια' και πρεπει να απομακρυνθειτε...

Senior Member
    ο,τι και να του τελειωσε, εγω παραιτουμαι πια. εχω κανει ηδη πολλες σχεσεις, δεν εχω αλλες αντοχες για την τρελαρα του καθενος. το εχω πει και αλλοτε αλλα τωρα πραγματικα δεν την παλευω. να τη βρασω και την επιθυμια του και τον ερωτα του και την τρέλα του. και χωρις να θελω να κανω γενικευσεις-παρολα αυτα ειναι αναποφευκτο: πολλη τρελα τα αρσενικα και εγω δεν εχω αλλα περιθωρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    ο,τι και να του τελειωσε, εγω παραιτουμαι πια. εχω κανει ηδη πολλες σχεσεις, δεν εχω αλλες αντοχες για την τρελαρα του καθενος. το εχω πει και αλλοτε αλλα τωρα πραγματικα δεν την παλευω. να τη βρασω και την επιθυμια του και τον ερωτα του και την τρέλα του. και χωρις να θελω να κανω γενικευσεις-παρολα αυτα ειναι αναποφευκτο: πολλη τρελα τα αρσενικα και εγω δεν εχω αλλα περιθωρια.

Πάντως, είναι ενδιαφέρον το να τον προκαλέσεις σ' έναν διάλογο εφ' όλης της ύλης με σκοπό να τον στριμώξεις,
    για να ξεκαθαρίσεις τί είν' αυτό που πραγματικά θέλει και γιατί. Να πάρεις δηλ. τα πράγματα από την αρχή και
    δεν είναι κακό να κάνεις κι εσύ την αυτοκριτική σου λέγοντάς του, ότι ρε παιδί μου από υπερβάλλοντα ζήλο έσφαλλες κιόλας.
    Η ξεπέτα γίνεται προς το παρόν όταν ο διάλογος περιορίζεται μόνο στα τηλέφωνα.

Senior Member
    τα ειπα ολα μαρκελα μου.....του ειπα οτι μπορει να τελειωσαμε αλλα αναγνωριζω τα λαθη μου, ξερω οτι δεν το χειριστηκα σωστά, του τα ειπα ολα. χωρις κλαψες, ετσι απλα και νετα για το αρχειο. στην προταση μου για διαλογο πηρα την εξης απαντηση: "οσες φορες πηγαμε να μιλησουμε τσακωθηκαμε, δεν βγαινει ακρη". του λεω οτι καποτε ισχυριζοταν πως οσοι αγαπιουνται τα βρισκουν παση θυσια για να παρω ως απαντηση τη σιωπη του. Οσο για το τι θελει....αμφιβαλλω κατα ποσο το ξερει και αυτος. Πλεον ολο και πλησιαζω στο συμπερασμα οτι πραγματικα ή επαθε σοβαρη νευρολογικη ζημιά, ή την ειχε και την καλυπτε πισω απτις πολλες αγαπες και τις δεσμευσεις.

Senior Member
    οσο για το μοτιβο: "ξεπετα" και σεξ χωρις δεσμευσεις με εναν αντρα που ζουσα μαζι και τωρα το Φλεβαρη θα γεννουσα αν δεν το χαναμε, η προοπτικη και μονο του σεξ για την πλακα, με αηδιαζει (σε γενικες γραμμες το ακολουθω οταν ειμαι ελευθερη αλλα με ανθρωπους που δεν εμπλεκομαστε συναισθηματικα). αλλα με εναν ανθρωπο που πηγαινα για οικογενεια....δε νομιζω να χωρει τετοιου ειδους σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    Παρακολούθησα το θέμα σου. Δεν έχω κάτι παραπάνω να συμπληρώσω..
    Απλά πιστεύω σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερη είναι η συναισθηματική αποστασιοποίηση από την κατάσταση (πως γίνεται να μου πεις). Θεώρησε προσωρινά για να είναι μικρότερος ο πόνος ότι όλα αυτά διαδραματίζονται χωρίς να εμπλέκουν εσένα, ότι είναι μία ατυχής συγκυρία όποια κ να είναι η κατάληξη, χωρίσετε ή επανέρθετε στην αρχική σχέση για τώρα την ίδια στάση πρέπει να κάνεις. Αργότερα βλέπεις. Απομακρύνσου από την κατάσταση.
    Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες. Αν θέλεις σεξ με αυτό τον άνθρωπο και δε σε κάνει χειρότερα κάνε για να μπορείς και να τον ψυχολογείς στο ενδιάμεσο. Αν αυτό σε γονατίζει παράτα το.
    Ότι ο περισσότερος αντρικός αλλά και ο γυναικείος πληθυσμός είναι περίεργος είναι γεγονός. Απλά πρέπει όλοι να γίνουμε πιο σκληροί και να λαμβάνουμε από τον καθένα μόνο ότι είναι προς όφελος μας.

Senior Member
    anonymous_1 αυτου του ειδους η αποστασιοποιηση ειναι το καλυτερο και πιο προσιτο στην ψυχολογια μου αυτη τη στιγμη. τουλαχιστον να θεωρω αυτο που λες: οτι ολα διαδραματιζονται χωρις να εμπλεκομαι. ετσι κι αλλιως εξαντλησα ολα τα περιθωρια χειρισμου της καταστασης και δεν εβγαλα ακρη. ελπιζω ο χρονος να κανει και αυτη τη φορα τη δουλεια του και να μειωθει ο πονος γιατι τωρα ειναι πραγματικα ανυποφορος. εχω χασει την ηρεμια μου που τοσο πολυ κοπιασα να την ξαναβρω.

Page 3 of 27 FirstFirst 1234513 ... LastLast