Results 106 to 120 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
19-02-2012, 19:52 #106
- 19-02-2012, 19:54 #107
και κατι που ξεχασα να αναφερω: στο τηλεφωνημα που ειχαμε, οταν του ειπα οτι αν ημασταν τοσες μερες ηρεμοι θα μπορουσαμε να τα διαχειριστουμε ολα αυτα, δεδομενου οτι παντα επικοινωνουσαμε αριστα. επικαλεστηκα μαλιστα και αλλες σχεσεις του για τις οποιες μου εχει μιλησει ο ιδιος και ειχε αναφερει οτι εδωσε ευκαιριες παρολο που τα πραγματα ειχαν τελειωσει προ πολλου. ηθελα να τονισω το ποσο αδικο ηταν να χαθει η δικη μας σχεση που δεν ειχε κανει ακομα τον κυκλο της (τουλαχιστον μεχρι να γινουν ολα αυτα). και ακουω το εξης: "δηλαδη τι περιμενες? να τα ξεχασουμε όλα μονοκοντυλιά και να συνεχίσουμε χαρούμενοι?"
"όχι καλε μου, επρεπε να αγωνιστουμε, να τα πιασουμε ενα ενα, σιγα σιγα, ενα βημα τη φορα και να τα αποτιναξουμε απο πανω μας. ο ερωτας και το παθος ειναι ευκολα και βγαινουν, αλλα η σχεση θελει δουλεια. εγω το εμαθα αυτο. εσυ δεν το ξερεις με τοσες σχεσεις πισω σου? φυσικα και δεν θα τα ξεχνούσαμε. αλλα θα τα επιμεριζαμε και θα τα λυναμε. ολα ειναι πολλες απανωτες παρεξηγησεις"
19-02-2012, 19:55 #108
ελα μου ντε! γιατι να θελει να στο πει στη μαπα απο κοντα? γιατι σε λυπαται και θελει να συνεχισεις και να μην τον περιμενεις. αυτο λεω εγω.
19-02-2012, 19:57 #109
19-02-2012, 19:59 #110
φυσικα και τα ειπα στο απευθειας τηλεφωνο οχι στα μηνυματα. ο αντρουλης μου (ο πρωην εστω) παντα οταν ειχα επιχειρηματα που τον κολλουσαν τοιχο μεριά, απλά μαζευόταν στο καβουκάκι του σαν γνήσιο καρκινάκι και σιωπούσε. αυτό έκανε και τώρα. μουγκαφόν!
19-02-2012, 20:05 #111
Μπράβο! Σε βρίσκω ότι δυναμικά έχεις περάσει στην αντεπίθεση. Αυτό χρειάζεται να τον αφήσεις να μιλήσει, να σκεφτείς απ' απόψε
τι θέλεις να του πεις χωρίς έντονο και προκλητικό ύφος και μετά να τον περιλάβεις και να μην τον αφήσεις να σηκώσει κεφάλι.
Πες του εσύ στην δική μου την θέση τί θάκανες, αν άκουγες τέτοια κουλά? Ας σοβαρευτούμε επιτέλους χριστιανέ μου!
19-02-2012, 20:06 #112
τα νεα ερχονται καταιγιστικά! μολις με πηρε τηλεφωνο γιατι τον πηρε μια κοινη μας φιλη και του πε δεν με βρισκει και εκεινος ανησυχησε! λεει: "εχεις αντιληφθει πώς εισαι τοσο καιρο?"
που η ερμη, τις 2 πρωτες μερες που μου πε να μεινει μονος, φρικαρα και επαθα μια κριση πανικου! μετα σηκωθηκα και πηγα εκδρομη 7ημερη (ή τουλαχιστον ετσι ξερει αυτος και με αποδειξεις)
η μεταφραση λοιπον εχει ως εξης: φοβαται μη παθω τιποτα και με λυπαται. καπου εκει μεταξυ οικτου και συμπονοιας βουταει και κανα εσωρουχο μου και κανει και ενα ροζ τηλεφωνο.
μαλιστα....
κανας ψυχολογος παιδια? γιατι εγω τελεψα με τις μεταφρασεις!
19-02-2012, 20:09 #113
ξερεις τι θελω εγω απτην αυριανη συναντηση? να μη συζητησουμε καθολου. ξερω οτι το μονο που θα ακουσω απτο στομα του θα ειναι: "ναι τελειωσαμε και δε γυριζουμε πισω".
θελω να περασουμε ενα χαλαροο απογευμα εξω, περνώντας καλά, κάτι που λόγω βαποριού έχουμε να το ζήσουμε πάνω απο 3 μηνες.
θελω να θυμηθει ποσο καλα περνουσαμε μαζι, οχι σαν ζευγαρι αλλα σαν ανθρωποι που ταιριαζουν πανω απολα
19-02-2012, 20:26 #114
φταιω εγω μετα? με πηρε τωρα παλι να δει αν ειμαι καλα γιατι με ψαχνει αυτη η φιλη μας. του ειπα το απλούστατο: "με ακουσες καπως? δεν ξερω γιατι σου εχει περασει αυτο το μηνυμα αλλα ειναι λαθος. και θα σε παρακαλουσα, αν τελικα βρεθουμε αυριο, να μην αναλωθουμε σε τετοιες κουβεντες περι συνέχισε/προχώρα/νασαι καλα, γιατι απλα θελω να περασουμε λιγο χρονο χαλαρα σαν ανθρωποι ωριμοι που παντα περνουσαν καλα εστω και χωρις ναναι ζευγαρι πια."
αει σιχτήρ! που θα με λυπηθει κιολα το αλαφροίσκιωτο!
19-02-2012, 20:31 #115
19-02-2012, 20:33 #116
αυτα ταπα σε μηνυμα. αν τα λεγα τηλεφωνικα θα τον εβριζα οποτε ειπα να τα σερβιρω γραπτως για να συγκρατηθω αναγκαστικα. δεν απαντησε. σε λιγο θα μας πει οτι κανει και ψυχικο που ερωτοπαιζουμε τηλεφωνικως!
19-02-2012, 20:34 #117
να δεις που και τα εσωρουχα μου τα πηρε μαζι του για να μου γλυκανει τον πονο της εγκαταλειψης! τι ακουω και δε σωριάζομαιιιιιιιιιιι
19-02-2012, 22:07 #118
Μελίνα, συμφωνώ με όσα σου είπε η Remedy. Και διαφωνώ παντελώς με το να γίνεις χαλί να σε πατήσει, να ζητάς συγνώμες και να παρακαλάς, να δείχνεις κατανόηση και να παίρνεις όλο το βάρος πάνω σου προσπαθώντας να σώσεις τη σχέση σου.
Κατά τη γνώμη μου, από τη στιγμή που ζήτησε να μείνει μόνος -για τους όποιους λόγους- θα έπρεπε να τον αφήσεις μόνο του. Ας τα βρει με τον εαυτό του και όταν αποφασίσει ότι θέλει να είστε μαζί, ας ψάξει να σε βρει. Αν δε θέλει να σε χάσει, δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Αν πάλι έχει αποφασίσει ότι σε θέλει για καβάντζα, μην του κάνεις τη χάρη. Αν είναι όλο αυτό ένα παιχνίδι ανασφάλειας, μην του το κάνεις πιο εύκολο. Αντί να τρομοκρατήσαι εσύ, άστον αυτόν να τρομοκρατηθεί ότι σε χάνει.
Αυτό που είχατε, το είχατε μαζί, το ξέρει, δεν είναι ανάγκη να πασχίζεις να του το ξαναθυμίσεις. Και δε νομίζω να θέλεις να νιώθει οίκτο για σένα, που δεν μπορείς χωρίς αυτόν να προχωρήσεις.
Θα σου έλεγα να έρθεις στη δικιά του πλευρά και να σκεφτείς, αν για τους όποιους λόγους, αποφάσιζες εσύ ότι θέλεις να μείνεις μόνη, είτε γιατί βαρέθηκες, είτε γιατί πιέστηκες, ποια συμπεριφορά από τη μεριά του θα σ' έκανε να νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις μια απόφαση γρήγορα, προκειμένου να μην τον χάσεις.
Αυτή του ανθρώπου που δίνει γη και ύδωρ προκειμένου να μη σε χάσει και θα είναι πάντα εκεί να περιμένει ή εκείνου που απομακρύνεται με αξιοπρέπεια, δεχόμενος την απόφασή σου, αλλά ταυτόχρονα μη δίνοντάς σου πλέον καμιά πληροφορία για το πώς θα συνεχίσει τη ζωή του?
19-02-2012, 22:21 #119
19-02-2012, 22:35 #120
Μπορεί δύο άνθρωποι να αγαπιούνται, αλλά να μη θέλουν τα ίδια πράγματα. Και σε κάποια πράγματα μπορεί να είναι δυνατόν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε κάποια όμως ίσως είναι αδύνατον.
Αν για παράδειγμα ο φίλος σου άλλαξε γνώμη στο θέμα του παιδιού, αλλά για σένα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσετε να προσπαθείτε, εκεί τι θα μπορούσε να γίνει?