Results 136 to 150 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
20-02-2012, 16:49 #136
- 20-02-2012, 16:52 #137
χμ
εγω τον βλεπω απολυτα ψημμενο στο ερωτικο κομματι μελινακι.
καποιο αλλο κομματι, του "κλωτσαει" και τα εκανε ολα αυτα.
αν θελεις την γνωμη μου, να το κανεις αυτο που λες, μονο αν κιε συ , μετα απ ολα αυτα , δεν εχεις καμια ορεξη για κουβεντες,αλλα τρελλη ορεξη για ερωτισμο...
αν το σκεφτεσαι, με την λογικη που ειπες, δλδ "κατσε να γλυκαθει και θα δεις", δεν πιστευω οτι θα πιασει. οι ανδρες ξερουν καλα να ξεχωριζουν το σεξ απ οτιδηποτε αλλο, δεν τα εχουν σαν εμας, ολα ενα σχεδιο στο μυαλο τους.
προσεξε λοιπον να μην κανεις κατι που δεν θελεις και αποσκοπει σε κατι αλλο, γιατι μπορει να εκπλαγεις απο την ανεση του να μεινει σε αυτο ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
καντο, αν το θες εξισου με αυτον.
20-02-2012, 18:23 #138
το "κατσε να γλυκαθει" ειναι για αν και οταν θα γυρισει κοριτσαρες μου.
σεξ δεν προκειται να κανουμε για να μην του το κανω πιο ευκολο. δεν εχω την ανασφαλεια μηπως το δει ανετος και μονο για κρεβατι. δεν ημασταν γκομενοι, ημασταν να το πω αλλιως ανδρογυνο.
με μενα ξερω οτι δεν μπορει να το δει μονο ετσι. απλα θα τον εχω με το καροτο να το κυνηγαει. παρεμπιπτοντως ακομα να με παρει τηλ να κανονισουμε για το βραδυ. ζοριζεται ο κυριος. εγω θα παραμεινω ανετη.
20-02-2012, 18:49 #139
20-02-2012, 18:54 #140
μακαρι κοριτσι μου! μακαρι!
20-02-2012, 21:30 #141
ευπειθώς αναφέρω οτι ο κυριος δεν πηρε τηλεφωνο για να κανονισουμε να βρεθουμε.....κριμα....και τώρα πώς θα με δει να μου πει και απο κοντα να προχωρήσωωωωωω! σνιφι σνίφι! τσαμπα που σενιάρισα τη μπούκλα γμτ! :cool:
20-02-2012, 23:51 #142
και παλι στα ιδια....
ειχα μια αναλαμπη αισιοδοξιας απ' το πρωινο τηλεφωνημα το ερωτικο.....και παπαλα.....
μπορει κανεις να μου εξηγησει πώς ειναι δυνατον ενας ανθρωπος πριν απο 2 εβδομαδες να κλαιει στον καναπε φιλικου μας ζευγαριου μονολογωντας: "τα εκανα σκ@#!τα....την εχασα και πώς θα την ξανακερδισω που πηγε εκδρομη σε αγνωστους και την κυνηγανε διάφοροι και απαπα και πωπωπω".....και τωρα να μου τραβαει ακυρο....
πού στην ευχή τον εχουν αυτον το διακοπτη οι αντρες και τον κατεβαζουν ετσι απλα???
γιατι ετσι τους την εδωσε????
τι καραμελες μασανε να παρω και γω βραδερφε????
πού στην ευχη τη χωνουν την αγαπη τους, τον ερωτα τους, τον ποθο τους, τις αναμνησεις τους μεσα σε λιγες μερες?????
21-02-2012, 00:07 #143
και την επομενη φορά που θα ακουσω καποιον να κουναει το δαχτυλάκι μεστα μουτρα μου και να μου λεει: "τωρα πρεπει να επαναπροσδιορισεις τα θελω σου, να δεις τι ζητας και να βρεις τον αναλογο ανθρωπο που θα στο προσφερει" θα ριξω ενα φασκελο με τα εικοσι μου δαχτυλα!
γιατι ηταν η πρωτη φορα που ειχα σκεφτει πολυ σοβαρα τι θελω, που προσανατολιστηκα να το εντοπισω στον ανθρωπο που δεν θα ηταν: "το κακο παιδι" ο "ακαταλληλος" και ΝΑΙ το εντόπισα. και ΝΑΙ μου το έδωσε οπως και γω σε εκεινον. και μπαμ! όπως μου το εδωσε ετσι μου το πηρε. τι? θα μπω παλι στη διαδικασια οτι εγω φταιω που διαλεξα λάθος άνθρωπο? γιατι να το παρω πάνω μου? πότε οι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για αγάπη, για εμπιστοσύνη, για συνέπεια, άνθρωποι θα το πάρουν εκείνοι ΠΑΝΩ τους ? πότε θα αναλάβουν το βάρος της ακαταλληλότητάς τους? ακουγεται συνεχως στα αυτια μου: "την επομενη φορα να προσεξεις τι ανθρωπο διαλεξες. να εισαι πιο σαφης στις αναγκες σου, να εισαι πιο σωστη, να μη χαθεις μεσα στον αλλο, να κρατησεις πισινή, να κρατήσεις μπροστινή να κρατησεις τα μπόσικα!" ΝΑΙ όλα αυτά τα έκανα. και τι πηρα? ενα μεγαλο DELETE στο τελος!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
21-02-2012, 00:11 #144
κουραγιο μελινακι :(
21-02-2012, 08:20 #145
Ας μην καταστροφολογούμε ακόμα, αλλά αν τελικά έχει συμβεί..
Με τίποτα μην κάθεσαι μόνη σου και βγες απ' το σπίτι.
Βγάλε τον πόνο με συζήτηση ή ακόμα και μόνη με φωνές και κλάμα.
Μ' άλλα λόγια μην κρατάς τίποτα μέσα σου, γιατί ό,τι νιώθεις σ' αυτήν
την φάση είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αγκάλιασέ το.
Σίγουρα δεν θάχει διάρκεια ενώ θάχει κάτι να σε διδάξει!
Τώρα ήρθε η ώρα του "περνάω και μόνη μου καλά" π.χ. φίλοι, χόμπυ,
δραστηριότητες ακόμα κι εθελοντισμό.
Περιποιήσου και φρόντισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΕΣΕΝΑ!!!!!!
Τώρα είναι η ώρα των φίλων! Κάνε όσα πιο πολλά μπορείς με
τους δικούς σου ανθρώπους.
Τις ώρες της αυτοκριτικής αναγνώρισε που έκανες το καλύτερο που μπορούσες,
αλλά και τα τυχόν λάθη σου, που συνέβαλαν στο πρόβλημα.
Παρ' όλ' αυτά μην αμφισβητείς την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου.
Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία κι υπάρχουν και χειρότερα!
Πιστέψε ότι αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της και τώρα είσαι έτοιμη να ανοίξεις
ξανά τα φτερά σου για το καλύτερο!(στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!)
Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον! Μπορεί να είναι απρόβλεπτα υπέροχο!!
Μην τα βλέπεις λοιπόν όλα μαύρα. Σίγουρα είναι δύσκολο όλ' αυτό...
Να θυμάσαι όμως πάντα το υπέροχο ρητό που λέει : υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή μας,
που έρχονται για κάποιο λόγο ή για κάποια εποχή ή για μια ζωή.
Αυτοί που έρχονται για κάποιο λόγο χάνονται γρήγορα, έτσι ξαφνικά όπως ήρθαν,
γιατί ο σκοπός τους ήταν να μας κάνουν να προχωρήσουμε.
Αυτοί που έρχονται για μια εποχή, μένουν για λίγο κοντά μας και μας βοηθούν
να εξελιχθούμε και να ωριμάσουμε….για να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε
και ν' αγκαλιάσουμε αυτόν τον έναν άνθρωπο που θα έρθει για μια ζωή!
Κατά έναν περίεργο τρόπο όλα γύρω μας συμβαίνουν για μας.. Δεν νομίζεις?
Μην χάνεις μα με τίποτα το κουράγιό σου και να συνεχίζεις να ελπίζεις ακόμα
και για το ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ! (Θάμαστε δίπλα σου για όσο το χρειαστείς!)
21-02-2012, 08:46 #146
μαρκελα μου δεν ξερω πως να στο εξηγησω. δεν ειμαστε μωρα εγω και κεινος. εγω ειμαι 35 και κεινος 39. και ημασταν ευτυχισμενοι μεχρι πριν ενα μηνα. δεν εχει καμια λογικη ολο αυτο. που πηγαν ολα? πού? πιστεψε με δεν ειναι οτι δεν εβλεπα τα σημασια....αλλά δεν υπήρχαν σημάδια! το μονο σημαδι ηταν οτι εκεινος ειχε διαλυθει σωματικα και ψυχολογικα με τους ρυθμους στο βαπορι. αλλα ηταν κοντα μου, δεν ειχαμε απομακρυνθει σε κανενα τομεα εκτος απτα τηλεφωνα που ειχαν αραιωσει και ξερω οτι δουλευε σαν τρελος γιατι ειχα παει ταξιδι μαζι του μολις τωρα τον περασμενο νοεμβρη! δε μπορει να του περασαν ολα, ολη αυτη η αγαπη που μου ειχε, η αδυναμια, το παθος! πώς πως πως!!!!
21-02-2012, 08:54 #147
Τί να πω κοριτσάκι μου, ότι οι άνθρωποι τρελαίνονται κιόλας? Ότι ξαφνικά ένα ωραίο πρωί για τους αδιευκρίνιστους λόγους τους κατεβάζουν διακόπτες?
Μήπως το ότι επειδή αυτός βολόδερνε με το βαπόρι κι εσύ έκανες τα κάποια τσαλιμάκια σου.. σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί νάχει και συνέχεια στο μέλλον?
21-02-2012, 09:00 #148
δεν ξερω τα χω χαμενα. ειμαι χαμενη το μυαλο μου δεν μπορει να βρει καμια μα καμια ακρη! απτη μια να τον ακουω τοσο απολυτο απτην αλλη να τον νιωθω και να βλεπω τετοια επιθυμια απτη μερια του- θα μου πεις σεξουαλικη ειναι - αλλα όπως και να το κανεις με αγαπουσε πολυ δε μπορει να την ακουσει ξαφνικα μονο σεξ! εχω φαει τα πατωματα προκειμενου να μην τον παρω τοσες μερες. αφηνω και με παιρνει αυτος, μια για παιχνιδι ερωτικο, μια γιατι κατι ψαχνει στη ντουλαπα και με παιρνει να με ρωτησει που ειναι, και ματωνουν τα χειλη μου να συγκρατω το "γιατί"! ο χρόνος δεν προλαβε να μας φθειρει, ημασταν 16-17 μηνες μαζι. αλλα ζησαμε και καναμε τοσα πολλα, ξετιναξαμε χρεη, στησαμε το σπιτι μας, χτισαμε μια τοσο ομορφη αγαπη, μια τοσο ουσιαστικη επικοινωνια, το πιο λογικο που καθεται στο μυαλο μου ειναι οτι τρελαθηκε! όχι οτι αυτο με βολευει αλλα πραγματικα ψαχνω τους λογους και ουτε καν αυτος δεν μου εδωσε μια αιτιολογια. μιλαει σαν χαμενος, σαν ναναι ενας αλλος!
21-02-2012, 09:05 #149
γυρω μας ειναι ολοι παγωμενοι....οι φιλοι μας οι οικογενειες. κανεις δεν εχει να πει κατι εστω κατι! Σε καποιον θα μιλουσε! ακομα και στην κολλητη μου που την πηρε (η woman ειναι) θα μπορουσε να της πει οτι του τελειωσε και να μου σταθει εκεινη σαν φιλη να το ξεπερασω. το μονο που της ειπε ειναι οτι ειναι και ερωτευμενος και μαγαπαει αλλα δεν μπορουμε να τα βρουμε γιατι μεχρι τωρα καυγαδιζαμε συνεχεια αντι να λυνουμε τα θεματα που προεκυψαν, οτι τον εβριζα και του μιλουσα ασχημα αυτο το διαστημα που δεν ηταν εκεινος καλα. μα πώς γινεται να μη μου συγχωρει μια κακη συμπεριφορα ημερων! μας κοροιδευει ολους γιατι? απο δειλια? εκεινος δεν ηταν ποτέ δειλος!
21-02-2012, 09:12 #150
απτην αρχη της σχεσης μας ελεγε σε ολους και ολοι αναγνωριζαν οτι μαζι μου ειχε βρει τα παντα. ειχε κοψει τις σαχλαμαρες, τους ελεγε: "εχω τα παντα δε με ενδιαφερει ουτε διπλα μου να κοιταξω"..... και δεν ειναι μονο λογια, μου το εδειχνε με καθε τροπο! γιαυτο κοντευω να τρελαθω!