fucked up
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: fucked up

Junior Member

fucked up

ονομα και πραγμα που λενε...
    εχω περιπου μια δεκαετια να γραψω σε φορουμ... φαντασου ποσο απελπισμενη ειμαι..
    απελπισμενη.. ναι θα μπορουσε αυτο να ηταν ενα νικνειμ για μενα.. μονο που δε θελω καν να δεχτω ενα τετοιο χαρακτηρισμο.. ακομη προσπαθω εστω και σε καποια δευρελοπτεα μεσα στη μερα να δειχνω δυνατη.. ασκοπο πια.. γιατι δεν ειμαι καθολου...
    τελος παντων για σας κι απο δω.. χαζευω το φορουμ αρκετο καιρο, ειπα να γραψω, θα βρω το θαρρος να πω καποια πραγματα για μενα συντομα..
    προς το παρον, απλως τα εχω κανει σκατα.. fucked up εντελως, χειροτερα δε δινεται δηλ..
    μετα απο απο καποιες συναντησεις με ψυχοθεραπευτρια -εδω και 2μιση μηνες- λεω να κανω το βημα σε ψυχιατρο.. λογω αδυναμιας μου να ανταπολριθω στην ψυχοθεραπεια, αδυναμιας μου να ανταποκριθω στη ζωη, αδυναμιας μου καποιες φορες να σηκωθω να παω στην τουαλετα ετσω το πρωι.. προκειμενου να μου βαλω και παπια καλυτερα χαπια...
    καλησπερα.. σαββατιατικη και παρανοικη αζ γιουζουαλ τον τελευταιο καιρο -για μενα....

Junior Member
    λενε οτι αυτα καλυτερα να τα μοιραζεσαι πριν σε σκασουν.. πριν ξεχυλισσουν απο μονα τους... οκ, σκατα τα εκανα κι εκει, νομιζα οτι "το'χω"...
    οποιος "το' χει" να μου το φερει πισω παρακαλω... εγω το χασα προ καιρου και βαρεθηκα και να το ψαχνω.............

Senior Member
    νομισω οτι δεν καταλαβα ομως τι ακριβως σε απασχολει..θελεις να το μοιραστεις μαζι μας ποιο αναλυτικα?διευκρινησε μας τι ειναι αυτο που εχεις,αν θελεις
    τι ηταν αυτο που βιωσες και σε εκανε να εχεις αρνηση προς την ζωη?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fuckedUP View Post
    ονομα και πραγμα που λενε...
    εχω περιπου μια δεκαετια να γραψω σε φορουμ... φαντασου ποσο απελπισμενη ειμαι..
    απελπισμενη.. ναι θα μπορουσε αυτο να ηταν ενα νικνειμ για μενα.. μονο που δε θελω καν να δεχτω ενα τετοιο χαρακτηρισμο.. ακομη προσπαθω εστω και σε καποια δευρελοπτεα μεσα στη μερα να δειχνω δυνατη.. ασκοπο πια.. γιατι δεν ειμαι καθολου...
    τελος παντων για σας κι απο δω.. χαζευω το φορουμ αρκετο καιρο, ειπα να γραψω, θα βρω το θαρρος να πω καποια πραγματα για μενα συντομα..
    προς το παρον, απλως τα εχω κανει σκατα.. fucked up εντελως, χειροτερα δε δινεται δηλ..
    μετα απο απο καποιες συναντησεις με ψυχοθεραπευτρια -εδω και 2μιση μηνες- λεω να κανω το βημα σε ψυχιατρο.. λογω αδυναμιας μου να ανταπολριθω στην ψυχοθεραπεια, αδυναμιας μου να ανταποκριθω στη ζωη, αδυναμιας μου καποιες φορες να σηκωθω να παω στην τουαλετα ετσω το πρωι.. προκειμενου να μου βαλω και παπια καλυτερα χαπια...
    καλησπερα.. σαββατιατικη και παρανοικη αζ γιουζουαλ τον τελευταιο καιρο -για μενα....

γειά σου fucked up
    ..όσο κι αν τάχεις κάνει σκατά όπως λες ποτέ δεν είν' αργά και το ξέρεις
    κι εσύ πολύ καλά για να επανορθώσεις ή και για να ξεκινήσεις απλά από την αρχή.
    Εξ άλλου ως γνωστόν, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία, που αντιμετωπίζεις δυσκολίες
    κι ειδικά αυτό τον καιρό.
    Τώρα για την δύναμη που λες κι αυτό το ξέρεις ότι δεν στην δίνει κανείς απ' έξω,
    μόνη σου την βρίσκεις εκεί που υπάρχει για σένα αποκλειστικά δηλ. μέσα σου.
    Το διάστημα των 2 1/2 μηνών για να εγκαταλείψεις την ψυχοθεραπεία επειδή
    δεν ανταποκρίνεσαι σ' αυτήν κατά την γνώμη μου είναι πολύ λίγο.
    Η ψυχοθεραπεύτρια σου είπε ν' απευθυνθείς πλέον σε ψυχίατρο?
    Πάντως, έχε υπ' όψιν σου ότι με τα φάρμακα προσωρινά μειώνονται ή και καταστέλλονται
    τα διάφορα συμπτώματα π.χ. του άγχους, ενώ σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία μπορείς
    να έχεις κι οριστικό αποτέλεσμα, γιατί αυτά αντιμετωπίζονται στην ρίζα τους.
    Μ' άλλα λόγια και πολύ απλοϊκά κυρίως η ψυχοθεραπεία είναι αυτή που μας βοηθάει
    να δούμε την αιτία του κακού και να την εξαλείψουμε!