Results 1 to 5 of 5
Thread: ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ
-
20-02-2012, 02:10 #1
ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ
καλημεραααα....να μαι κ γω!καινουργια απ οτι θα καταλαβατε...το προβλημα μου ειναι ο τιτλος του μηνυματος μου.ποτε δν ικανοποιουμαι με τπτ.μπορει να εχω το καλυτερο διπλα μου κ να μν το βλεπω..παντα κοιταζω στο παρελθον αντι για το μελλον.αποφασισα να γραφτω γαιτι ετυχε να μιλησω με καποια ψυχολογο κ μου ειπε οτι πρεπει να παω σε ψυχοθεραπευτη.νοιωθω ωρες ωρες αδεια...κενη..μετα απο ενα επιπονο χωρισμο δυσκολευτηκα πολυ να ξανανοιωσω πραγματα!κ οταν τα νοιωθω μου περνανε τοσο γρηγορα..κ μετα παλι κενο.τωρα ειμαι με καποιον.τον αγαπαω,μενουμε μαζι,εχει πολλα απ αυτα που εψαχνα αλλα κ παλι ωρες ωρες αναπολω το παρελθον κ θελω να ξανακανω αυτα που εκανα..ειμαι 34.γαμο δν σκεφτομαι..παιδι επισης...φοβιες εχω..αρκετες.γενικοτερα νοιωθω ανασφαλεια.το γιατρικο ειναι μαλλον να πιστεψω πιο πολυ στον εαυτο μου.αλλαζω εσωτερικα κ εξωτερικα κ αυτο με τρομαζει λιγο.παιρνω τν αποφαση να καλυτερεψω αλλα τα παραταω παντα στη μεση.επισης βαριεμαι ευκολα.φαινετε ε;δν μπορω να καταλαβω..αν καποιος νοιωθει κατι παρομοιο ας μου πει.εδω ειμαι κ περιμενω..
- 20-02-2012, 03:50 #2
σιλβυ ας τα παρουμε με την σειρα
η ανικανοτητα να ολοκληρωσεις πραγματα μου δειχνει ανυπομονησια...
δηλαδη να τελειωσεις γρηγορα κατι ωστε να αρχισεις κατι αλλο
βαριεσαι ευκολα και αναζητας νεα ερεθισματα,δεν ικανοποιεισαι
με λιγα λογια ισως θελεις να τα ζησεις ολα...μαζεμενα
και χανεις την χαρα της στιγμης,το νοημα...
φανταζομαι οτι ως ανθρωπος δεν θα εισαι πολυ χαλαρος,πεφτω εξω?
ολα αυτα συνεπαγονται απο αγχος νομιζω που συσωρευτηκε μεσα σου για καποια χρονια..
ενα πολυ αγχωτικο-ασχημο συναισθημα ειναι η ανασφαλεια οπου αισθανεσαι
θα σου προτεινα να το δουλεψεις λιγο...να βαλεις πεισμα,να ξεκινησεις δραστηριοτητες οπου σε εκφραζουν-και καλυτερα θα ηταν να ξεκινησεις με μια μονο,οχι ολα μαζι-και να κανεις καποια αρχη...
για παραδειγμα να τελειωσεις μια σχολη χορου λατιν που κρατα περιπου 2 χρονια
ενα απλο παραδειγμα σου εφερα,αν και θα τονωνε την χαμενη σου αυτοπεποιθηση αν ηταν εφικτο
αν ξεκινησεις καπως ετσι και ολοκληρωσεις εστω και κατι,να βαλεις πεισμα
σου ξαναλεω,τοτε θα εχεις κανει μια υπεροχη αρχη
και η αρχη κουκλα οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγωνοι μας
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ
στο θεμα της σχεσης σου θα σου προτεινα να χαλαρωσεις...και να την απολαυσεις,πως?καθε φορα που σου ερχεται καθε αρνητικη σκεψη προσπαθησε να την αποβαλεις
εμεις να ξερεις πρεπει να καθοριζουμε τις σκεψεις μας και οχι εμας εκεινες..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
20-02-2012, 08:17 #3
Δεν ικανοποιεισαι για μενα σημαινει αυτα που εχεις απεχουν πολύ απ αυτα που θα θελες στη ζωη σου και δεν εχεις αναγκη απο κανενα να σου κανει υποδειξεις αφου ξερεις πολυ καλα τι θες. Μπορει να εισαι ανυπομονος ανθρωπος και οι ανυπομονοι πολλες φορες στη βιασυνη τους βγαινουν εκτος στοχων και πελαγοδρομουν με αποτελεσμα οταν βρισκονται προ τετελεσμενων να μετανοιώνουν και να νοιωθουν ανικανοποιητοι. Και συνηθως ειναι ανθρωποι που εχουν μεν σαφεις στοχους αλλά δεν πιστευουν στον εαυτο με αποτελεσμα να συμβιβαζονται με κατι αλλο στην πορεια αφου θεωρουν τους εαυτους τους κατωτερους των στοχων. Έχεις και φοβιες που αυτο επιτεινει το κακο αφου σε αποτρεπουν απο το να κανεις κινησεις, να παρεις ρισκα και σε κραταν εκει που υποτιθεται εισαι ασφαλισμενη. Εκτος απο το να πιστεψει κανεις στον εαυτο του όπως εσυ λες, αρα εχεις την λύση, ειναι να εχει προγραμμα και υπομονη στους στοχους. Η βοηθεια που χρειαζεσαι ειναι μεθοδος που να σε οδηγησει να βγεις απο τον αρνητικο τροπο σκεψης, να ενισχυσεις την αυτοεκτιμηση σου και να πιστεψεις στις δυναμεις σου κι απ την αλλη να ιεραρχισεις τις προτεραιοτητες σου και να μπεις σε μια πορεια να φτασεις εκει που εσυ πολυ καλα ξερεις.
γιάννης
20-02-2012, 13:09 #4
Ασε Silvy, μια απτα ίδια, ανικανοποίητος στα ΠΑΝΤΑ απλά, και εγώ βαριέμαι υπερβολικά εύκολα το κάθε τι, ενθουσιάζομαι πάντα στην αρχή κ μετα απο λίγο μου φεύγει απλα και πατώνω.. θέμα χαρακτήρα ειναι
20-02-2012, 13:19 #5
σεξουαλικα εισαι ανικανοποιητη????