Results 16 to 20 of 20
Thread: Το αγορι μου εχει ΙΔΨ ?
-
09-03-2012, 22:57 #16
Γεια σου και παλι Darsel.Λοιπον μια συνεδρια δεν νομιζω να σου κοστιζε και πολυ αλλα υπαρχουν και λυσεις για δωρεαν υποστηριξη οπως πχ τα ΚΨΥ.
Αλλα οπως σου ειπα και αρχικα αν δεν θελει να βοηθηθει και αν δεν παραδεχεται πως εχει προβλημα δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα.
Συνεχισε να προσπαθεις να τον πεισεις να πατε σε ειδικο.
Πες του να πατε απλα μια φορα σε εναν ψυχολογο για παραδειγμα(η αληθεια ειναι οτι η λεξη ψυχιατρος δεν ακουγεται τοσο ωραια στα αυτια μερικων ανθρωπων).
Απλα μην κανεις το λαθος και γινεις πιεστικη γιατι θα φερεις τα αντιθετα αποτελεσματα.
Γιαννη εχεις πμ
- 10-03-2012, 01:19 #17
γεια σου betelgeuse! δεν ειχα σκεφτει να παω σε κψυ αλλα ειναι καλη ιδεα... πιεστικη κοιταω να μην γινομαι! ειναι ομως και κατι αλλο που με ανυσηχει...
ισος φανει χαζο αλλα το αγορι μου θα παει στρατο σε μερικους μηνες και μου εχει γινει μονιμη ιδεα μηπως εκει καταλαβουν πως εχει καποιο προβλημα και δεν του φερθουν καλα
οπως επισης μηπωσ καποιος γιατρος του στρατου καταλαβει οτι εχει προβλημα και του το πει ,φοβαμαι μηπως νιωσει ασχημα αλλα κ μηπως δεν τον δεκτουν να κανει την θητεια του...
(αν δεν κανω λαθος κανουν καποια ψυχοτεστ εκει..)
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!!!
10-03-2012, 14:16 #18
11-03-2012, 16:30 #19
χρυσακι Συγουρα χρειαζεται...
ξερει κνσ να μ πει αν υπαρχει πιθανοτητα να ανακαλυψουν στο στρατο το προβλημα του??? :/
27-07-2012, 23:25 #20
Γεια σας και παλι!
Θα ηθελα να καταθεσω τα τελευταια γεγονοτα! το αγορι μου ειχε την συμπεριφορα που ειχα αναφερει κ εδειχνε συμπτωματα!
ομως πριν εναμισι μηνα περιπου ειχα μια πολυ δυσκολη περιπετεια υγειας που παραλιγο να μου κοστισει την ζωη
Απο την ημερα που με ειδε στο Νοσοκομειο γεματη σωληνακια κ σε κακη κατασταση εχει αλλαξει δραματικα
θυμωνει ακομα με ευκολια αλλα βλεπω πως ειναι πιο ψυχραιμος και συζητισημος
σπανια δειχνει κανει επαναλβανομενες κινησεις και γενικα φαινεται πιο ηρεμος και διαλακτικος
Δεν ξερω αν πρεπει τρ να του κανω ξανα συζητιση για ψυχολογο η αν πρεπει να το αφησω το θεμα να δω που θα παει..
αν θα συνεχισει να βελτιονεται η αν θα ξανα γινει οπως πριν