Results 1,996 to 2,010 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
12-10-2012, 17:10 #1996
Επισυναψη απο λεγομενα μαρκελας..Δεν κανω για φιλη ουτε για εξω στην ζωη μου,ειμαι επιθετικη και κακομοιρα και αυτη σαν μεγαλη ψυχη που ειναι μου δινει αξια!
- 12-10-2012, 17:30 #1997
Για να σου λυσω την απορια Κενο,αυτο το κυνηγι απο την Μαρκελα το τρωω επειδη καπου την ανοιξη σωστα θυμασαι,της ειχα πει δημοσιως οτι να μην απανταει σε ολα τα θεματα ιατρικοπαθολογικοψυχοανατ ομικα :P γιατι οταν δεν υπαρχουν μοντ να τις σβηνουν τις σαχλες που γραφει σε σοβαρα θεματα μελων,ε καπου υπαρχει ενας,μια,καποια που θα την διαβαζει και θα παθαινει καλπαζουσα αλωπεκια..!
Αυτο δεν το δεχτηκε λοιπον με αποτελεσμα να με ξεσκιζει με το γαντι παντα μην χασει και την αρετη της εδω μεσα,σε καθε θεμα!!
Εμενα μπορει να με λεει φανατισμενη και θρησκοληπτη,αλλα εγω ποτε δεν ειπα σε μελος με προβλημα σοβαρο εδω μεσα κανε την προσευχη σου και η πιστη θα σε σωσει..Ταδε εφη Μαρκελα και δεν βρεθηκε ενας μοντ να την "κοπανησει" (παλι αρχισα τις επιθεσεις ωχ!)
Αυτα...Και ελπιζω να μην ξανασχοληθεις μαζι μου,θα μου κανεις μεγαλη χαρη!
12-10-2012, 18:07 #1998
Σίγουρα και θα την κάνω αυτή την χάρη και μάλλον άργησα, γιατί τζάμπα ασχολήθηκα! Και βαρέθηκα!
Μετά όλοι και σε όλα τα θέματα, λίγο ως πολύ λέμε, χωρίς να είμαστε ειδικοί τις απόψεις μας, από τις εμπειρίες που έχουμε!
Και βέβαια δεν θα δεχτώ κάτι που δεν ισχύει.., όπως π.χ. το να φιμωθώ, γιατί το θέλει κάποιο μέλος, που ενοχλείται, επειδή εκφράζομαι!
Και βέβαια και η θεραπευτική δύναμη της πίστης, καμιά σχέση δεν έχει με απόψεις παρωπίδας, μονοκόμματες και ημιμάθειας!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
12-10-2012, 18:20 #1999
O keep_ walking εριξε το μεσημεριανο του υπνο , γιατι και αυτος βαριεται τετοιες αψιμαχιες. Το παρον θεμα κλειδωνει προσωρινα να ηρεμησουν τα πνευματα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-10-2012, 20:51 #2000
Το θέμα της ημέρα είναι οι αψιμαχιες της Χρυσής Αυγής για το βλάσφημο θεατρικό έργο που ανεβαίνει στην Αθήνα. Κατα την άποψή μου καλά κάνει η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές τις που παρεμβαίνουνε. Μην ξεχνάμε τους μουσουλμάνες και τις διαμαρτυρίες τους για τον Μωάμεθ και το έργο που βλασφημούσε κατά την άποψή τους τον Μωάμεθ..φτάσανε σε δολοφονίες για λόγους πίστης . Εμείς δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο λόγω του ότι είμαστε πιο πολιτισμένοι σαν λάος αλλά μια διαμαρτυρία σίγουρα έπρεπε να γίνει και σε μάς.
14-10-2012, 15:12 #2001
Βρε παιδακια.. βρε παιδακια.. ειδα κ τα αλλα θεματα στο "σχολια, προτασεις, προβληματα".. σποντες, διαξιφισμοι κτλ... ελεος ρε παιδια μην αναλωνεστε σε τετοια πραγματα! μικροπρεπειες κ μικροτητες! αν ειναι δυνατον δλδ! θαρρεις κ ειμαστε στο δημοτικο! Κ του στυλ "κραταω κακιες" κτλ, ε ειναι πολυ δευτερο κατα τη γνωμη μ! Κ να μαλωσεις κ να τσακωθεις με καποιον, δεν παει να πει θα το κρατησεις μανιατικο! Τι εχουμε να χωρισουμε στην τελικη? Σπιτια κ οικοπεδα? Με την κριση μας τα πηραν κ αυτα!
Καντε ευχαριστα πραγματα κ προσπαθηστε να αντιμετωπιζετε τους αλλους με θετικη διαθεση! Κ θα δειτε οτι κ εσεις θα νιωθετε καλυτερα! Κ να σας πω κ ρε παιδια στην τελικη, πχ σφαζοσαστε εσεις για τη Χρυση Αυγη η για οποιο αλλο κομμα, νομιζετε εχει αναγκη ο Σαμαρας η ο Βενιζελος η ο οποιος αλλος τι θα πουμε εμεις? Τα λεφτα τους θα τα παρουν κ ολοι μα ολοι, μεσα στο ιδιο συστημα ειναι! οποτε σκεφτειτε, αξιζει?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-10-2012, 15:21 #2002
Πόσο δίκιο έχεις καλό μου κοριτσάκι! Μόνο που χρειάζεται να βλέπουμε πάντα από που ξεκινάει το κακό!
π.χ. αν κάποιος μπει επιθετικά σ' ένα θέμα που κυλάει ομαλά και ήρεμα εσύ τί θάκανες; ειλικρινά, είμαι περίεργη ν' ακούσω απόψεις!
Ας ξεκινήσω εγώ:
1. Τον αγνοείς και τον αφήνεις να εκτίθεται.. κάτι που θα εφαρμόσω από δω και πέρα!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
14-10-2012, 15:31 #2003
Μαρκελα μου ας μην μπουμε στη διαδικασια αυτη κ ανοιξουν οι ασκοι του Αιολου, δεν αξιζει.. Κ οκ πες καποιος σε εβρισε, ε και? Μην δινεις σημασια, ξερεις εσυ ποια εισαι κ τι ρολο βαρας! Κ δεν εχει καν νοημα να δουμε απο που ξεκινησε κ ποιος το ξεκινησε, δεν ειμαστε δικαστηριο αλλωστε! Σημασια εχει το αποτελεσμα που προκυπτει..
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις λιγο το σκεπτικο μ.. Απο πανω μας μενει ενα ζευγαρι που συνεχως τσακωνεται κ φωναζει μεσα στη νυχτα.. Πηγαινω εγω χτυπω κουδουνι κ τους κανω παρατηρηση να σταματησουν γιατι ενοχλουν.. Κ αρχιζει λοιπον ο αντρας "Αυτη φταιει, αυτη το ξεκινησε κτλ".. Η γυναικα τα ριχνει στον αντρα κτλ.. Κ εγω απανταω "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ"..
κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-10-2012, 15:38 #2004
ευχαριστώ, αλλά διαφωνώ! γιατί αναρωτιέμαι, για ποιό λόγο, κάποιος να μπαίνει στο ξεκάρφωτο και να κάνει ένα θέμα μπάχαλο; και ναι έχεις δίκιο! δεν ασχολείσαι και πάπαλα χαχα
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
14-10-2012, 15:53 #2005
14-10-2012, 16:00 #2006
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
14-10-2012, 16:05 #2007
15-10-2012, 16:51 #2008
Αυτή η 30χρονη υποφέρει από ένα σπάνιο σύνδρομο που τη φέρνει σε οργασμό ακόμα και όταν οδηγάει σε λακκούβες ή περνάει ''σαμαράκια'' στον δρόμο.
''Η ζωή μου είναι μία κόλαση'' εξομολογείται στη Sun η 30χρονη Zara Richardson.
''Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως ζω μονίμως σε μία έκσταση, αλλά υποφέρω από ένα σπάνιο επίμονο σεξουαλικό σύνδρομο που ονομάζεται (PSAS)''.
''Δεν έχω τον έλεγχο της ζωής μου.Το πιο απλό πράγμα μπορεί να με φέρει σε οργασμό.Είτε όταν ανεβαίνω σκάλες, όταν δονείται στην τσέπη μου το τηλέφωνο, ακόμα και όταν με ακουμπήσει κάποιος με το καροτσάκι του μέσα στο σούπερ μάρκετ.''
Όπως εξηγεί καθημερινά ξυπνάει και κοιμάται με αυτό το πρόβλημα.
Πρέπει να ζει ένα δράμα η καημένη..:-ρρρ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
15-10-2012, 21:52 #2009
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
http://www.megatv.com/protagonistes/...835292#toppage
από την πρώτη εκπομπή των «Πρωταγωνιστών»
http://www.megatv.com/protagonistes/...835292#toppage
Η ζωή είναι ωραία όσο μικρή κι αν είναι
«Δεν μπορώ να προσθέσω μέρες στη ζωή μου
αλλά μπορώ να προσθέσω ζωή στις μέρες μου»,
είπε κάποια στιγμή, αρχές Σεπτεμβρίου,
ο 30χρονος Δημήτρης Κοντοπίδης στον Σταύρο Θεοδωράκη
κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα για την πρώτη εκπομπή των «Πρωταγωνιστών».
Ο Δημήτρης πάσχει από την πιο θανατηφόρα κληρονομική νόσο της λευκής φυλής,
την κυστική ίνωση, το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι 25 χρόνια –
το έχει δηλαδή ήδη ξεπεράσει - παρόλα αυτά
συνεχίζει να είναι ένας δραστήριος δημιουργικός άνθρωπος.
Αφού τελείωσε την γραφιστική και ενώ η αρρώστια «κάλπαζε»
μπήκε στην Αρχιτεκτονική και τώρα επιβλέπει οικοδομές.
Παράλληλα είναι πρωτεργάτης ενός δυναμικού συλλόγου
που προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών με κυστική ίνωση.
Για μια περίοδο της ζωής του δούλεψε μπάρμαν στις Κυκλάδες -
μπορεί το πρωί να ήταν στο οξυγόνο, το
βράδυ όμως κερνούσε ποτά και χόρευε με τους φίλους του.
Last edited by Joann; 15-10-2012 at 22:18.
16-10-2012, 09:14 #2010
Από μαρτυρία του Victor Frankl (1905-1997), αυστριακού ψυχιάτρου και ιδρυτή της Λογοθεραπείας (υπαρξιακή ψυχοθεραπεία) που έζησε επί χρόνια στο Αουσβιτς και μελέτησε τη συμπεριφορά των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης:
- Σκεφτόμουν πως οι πιθανότητες επιβίωσης στο στρατόπεδο είναι 1 προς 29. Εφ' όσον όμως κανείς δε μπορεί να μου εγγυηθεί οτι σίγουρα θα πεθάνω, δικαιούμαι να περιμένω πως θα ζήσω...
- Ηρθε να με βρει ένα κρατούμενος και μου είπε: Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω, γιατί δεν περιμένω τίποτα πιά από τη ζωή. Του απάντησα: Εχεις σκεφτεί μήπως η ζωή περιμένει κάτι από σένα?
Οι κρατούμενοι που κατάφεραν να επιβιώσουν από τη θανάτωση στον κλίβανο και τις ασθένειες που θέριζαν τα στρατόπεδα λόγω εξασθενημένου από τις συνθήκες κράτησης και το άγχος οργανισμού, είχαν κάτι κοινό: Ολοι είχαν ένα λόγο να ζήσουν, είτε για να ξαναβρούν τους δικούς τους, είτε γιατί ήθελαν να τελειώσουν κάτι που άρχισαν. Το νόημα που δίνει κάποιος στη ζωή του είναι αυτό που τον κρατάει ζωντανό και ενεργό, ακόμα και κάτω από τις πιό αντίξοες και απάνθρωπες συνθήκες...