Results 2,056 to 2,070 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
24-10-2012, 18:58 #2056
Ελπιζω μονο να μην εστειλαν σε ολα τα πανεπιστημια και ελπιζω να μην υπηρξαν καποιοι που απαντησαν...
Aν εχεις και λινκ βαλε το
Υ.Γ: Πριν καμια εβδομαδα διαβασα οτι σε ενα σχολειο , ενας καθηγητης απειλησε μαθητες οτι αν δεν συνετηστουν θα τους φερει την χρυση αυγη.
περισσοτερη αηδια βεβαια μου προκαλεσε η αιτιολογηση του διευθυντη του σχολειου . (κλικ)
- 24-10-2012, 19:55 #2057
το λινκ είναι: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=231794
Επίσης, πριν λίγες μέρες - αν είναι δυνατόν! - ένας άλλος βουλευτής της ΧΑ, ζήτησε από τον υπουργό εσωτερικών να πληροφορηθεί τα ακριβή στοιχεία
των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα.
http://www.inews.gr/202/vouleftis-ti...pon-vrefon.htmΆσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
24-10-2012, 20:19 #2058
Τhanks......
Εχουν γινει τελειως επικινδυνοι, ελπιζω να τους σταματησουν συντομα, αν δεν ειναι ηδη αργα.
25-10-2012, 11:37 #2059
Άντε, ...καιρός ήταν να βρεί το ιστορικό αυτό κόμμα έναν καραβοκύρη αντάξιο της ιστορίας του:
Φεύγει η Παπαρήγα...
από εδώ (κλίκ)διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
25-10-2012, 13:06 #2060
Ελπίζω η νέα ηγεσία να εγκαταλείψει τις σκουριασμένες ιδέες και τις παλαιοκομματικές τακτικές περί μη συνεργασίας κ.λ.π.
Εδώ οι Φλωράκης και Κύρκος ξεπέρασαν τις ιστορικές διαφορές τους σε μιά σκληρή πολιτικά περίοδο και έδωσαν τα χέρια. Ο τόπος έχει ανάγκη από μιιά αριστερά με σύγχρονη αντίληψη και προτάσεις ρηξικέλευθες, αλλά και εντός πραγματικότητας...
25-10-2012, 13:20 #2061
Συμφωνώ !
Η Αλέκα είχε κολλήσει και ζητούσε από τον λαό το 99% των ψήφων του γιά να "κουνηθεί". Η πολύ κρίσιμη κατάσταση της χώρας επιβάλει κοινό μέτωπο κατά των εντεταλμένων μνημόνιων ρεμπεσκέδων.
Η απόφαση του ΚΚ να την απομακρίνει θα ανακουφίσει πολλούς απογοητευμένους ψηφοφόρους του και θα φέρει πίσω πολλαπλάσιο από το χαμένο του δυναμικό των τελευταίων εκλογώνδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
25-10-2012, 13:53 #2062
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-10-2012, 14:04 #2063
Συμμερίζομαι την αριστερότερή σου θέση ...παρομοίως!
Το Κ.Κ, ο Συνασπισμός του Αλαβάνου και ο Συνασπισμός του Κωνσταντόπουλου είχαν εντελώς παροχημένα αιτήματα και μεθόδους. Ο Συ.Ριζ.Α των τελευταίων 10 μηνών δείχνει να αλλάζει κάτι. Στα τρέχοντα δεινά του κόσμου οι Αγανακτησμένοι πρωτοστάτησαν και άρχίζουν να "στρίβουν" όλοι.διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
25-10-2012, 14:05 #2064
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
[QUOTE=void;402324]έχω την αίσθηση ότι η αριστερά γενικά τύπου Κ.Κ.Ε. και ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως παρωχημένη...και δυστυχώς, χοντρικά μιλώντας βέβαια, αυτές οι δήθεν νοοτροπίες τους έχουν προκαλέσει εξίσου προβλήματα με αυτά που προκάλεσαν τα δύο "μεγάλα" κόμματα...[/QUOTEε]
Σου διαφεύγει μια ...πολύ μικρή λεπτομέρεια!
Στη χρεοκοπία φτάσαμε με τις κυβερνήσεις
ΠΑΣΟΚΟΝΟΔΟΥ,
γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων
αυτούς ψήφιζε
και όχι τους ...παλιομοδίτες αριστερούς.
Και η αριστερά γενικά τύπου Κ.Κ.Ε. και ΣΥΡΙΖΑ
μπορεί να είναι άκρως παρωχημένη όπως λες,
αλλά τουλάχιστον δεν είναι ούτε ...μακρυχέρηδες
ούτε κάτοχοι οffshore!
25-10-2012, 14:18 #2065
[QUOTE=Joann;402329]Δε μου διαφέυγει καμία λεπτομέρεια, αυτή είναι άποψή μου...ούτε μιλάω για τους ψηφοφόρους ούτε για τους φίλους των κομμάτων της αριστεράς. Μιλάω για τα κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή τη στιγμή.
Η λέξη "μακρυχέρης" είναι λίγη για να περιγράψει το μέγεθος της σαπίλας όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.
και αυτή η άποψη που έχω δεν προέρχεται μόνο από θεωρητικά συμπεράσματα στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τις πταίει τελικά..αλλά από προσωπική εμπειρία στους χώρους αυτούς. Ούτε αντιαριστερή είμαι, ούτε αντικομμουνίστρια. λλά πρέπει η αριστερά να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που της αναλογεί.
Μπίλαρε, όταν εγώ βλέπω τον τσίπρα να κολακεύεται και να μειδιάζει πονηρά στο άκουσμα της ατάκας περί νέου Ανδρέα Παπανδρεου...όταν τον βλέπω να μιλάει και να κινείται σαν παλαιοκομματάρχης...ειλικρ� �νά δε βλέπω καμια βελτίσωση στο συνασπισμό...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-10-2012, 14:19 #2066
[QUOTE=Joann;402329]Δε μου διαφέυγει καμία λεπτομέρεια, αυτή είναι άποψή μου...ούτε μιλάω για τους ψηφοφόρους ούτε για τους φίλους των κομμάτων της αριστεράς. Μιλάω για τα κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή τη στιγμή.
Η λέξη "μακρυχέρης" είναι λίγη για να περιγράψει το μέγεθος της σαπίλας όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.
και αυτή η άποψη που έχω δεν προέρχεται μόνο από θεωρητικά συμπεράσματα στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τις πταίει τελικά..αλλά από προσωπική εμπειρία στους χώρους αυτούς. Ούτε αντιαριστερή είμαι, ούτε αντικομμουνίστρια. Αλλά πρέπει η αριστερά να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που της αναλογεί.
Μπίλαρε, όταν εγώ βλέπω τον τσίπρα να κολακεύεται και να μειδιάζει πονηρά στο άκουσμα της ατάκας περί νέου Ανδρέα Παπανδρεου...όταν τον βλέπω να μιλάει και να κινείται σαν παλαιοκομματάρχης...ειλικρ� �νά δε βλέπω καμια βελτίωση στο συνασπισμό...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-10-2012, 14:22 #2067
Δε μου διαφέυγει καμία λεπτομέρεια, αυτή είναι άποψή μου...ούτε μιλάω για τους ψηφοφόρους ούτε για τους φίλους των κομμάτων της αριστεράς. Μιλάω για τα κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή τη στιγμή.
και αυτή η άποψη που έχω δεν προέρχεται μόνο από θεωρητικά συμπεράσματα στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τις πταίει τελικά..αλλά από προσωπική εμπειρία στους χώρους αυτούς. Ούτε αντιαριστερή είμαι, ούτε αντικομμουνίστρια. Αλλά πρέπει η αριστερά να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που της αναλογεί, η οποία δεν είναι μικρή.
Μπίλαρε, όταν εγώ βλέπω τον Τσίπρα να κολακεύεται και να μειδιάζει πονηρά στο άκουσμα της ατάκας περί νέου Ανδρέα Παπανδρεου...όταν τον βλέπω να μιλάει και να κινείται σαν παλαιοκομματάρχης...ειλικρ� �νά δε βλέπω καμια βελτίωση στο συνασπισμό.
Αυτό είναι το ορίτζιναλ κείμενο, μου το έκοψε πιο πάνω...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-10-2012, 14:22 #2068
Συμφωνώ, αλλά δεν αρκεί αυτό. Η αριστερά έχει τις αγκυλώσεις της και αυτό φαίνεται στο συνδικαλιστικό κίνημα, στις απόψεις της περί εκπαιδευτικής και μεταναστευτικής πολιτικής, στον πελατειακό κρατισμό.
Ο καπιταλισμός αλλάζει μορφές, η παγκοσμιοποίηση είναι υπόσχεση και απειλή ταυτόχρονα, η Ευρώοη ψάχνει βηματισμό μέσα στο χάος των "αγορών" και του γερμανικού -και όχι μόνο- νεοεθνικισμού. Στη γειτονιά μας (Τουρκία και μέση Ανατολή) το τοπίο διαμορφώνεται συνεχώς και οι συσχετισμοί αλλάζουν. Η Αρισερά οφείλει να βρει σύγχρονες προτάσεις, νησίδα ανθρωπιάς και αισιοδοξίας σε έναν κόσμο που αλλάζει...
25-10-2012, 14:49 #2069
Δε μου διαφέυγει καμία λεπτομέρεια, αυτή είναι άποψή μου...ούτε μιλάω για τους ψηφοφόρους ούτε για τους φίλους των κομμάτων της αριστεράς. Μιλάω για τα κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή τη στιγμή.
και αυτή η άποψη που έχω δεν προέρχεται μόνο από θεωρητικά συμπεράσματα στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τις πταίει τελικά..αλλά από προσωπική εμπειρία στους χώρους αυτούς. Ούτε αντιαριστερή είμαι, ούτε αντικομμουνίστρια. Αλλά πρέπει η αριστερά να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη που της αναλογεί, η οποία δεν είναι μικρή.
Μπίλαρε, όταν εγώ βλέπω τον Τσίπρα να κολακεύεται και να μειδιάζει πονηρά στο άκουσμα της ατάκας περί νέου Ανδρέα Παπανδρεου...όταν τον βλέπω να μιλάει και να κινείται σαν παλαιοκομματάρχης...ειλικρ
αλλά ο καθένας καταλαβαίνει
ότι περιγράφει τους βουλευτές της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ
που εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα,
σε offshore, σε ρουσφέτια,
στην πολιτική υποτέλειας απέναντι στην ΕΕ και στο ΔΝΤ
και η στάση των, και καλά, ίσων αποστάσεων
δε στέκει. Στην αριστερά δεν μπορείς να καταλογίσεις
εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα.
Τις πταίει τελικά; Ο Έλληνας ψηφοφόρος.
Αφού εδώ και πενήντα οι Έλληνες τα δυο μεγάλα κόμματα ψηφίζουν,
έχουν αυτό ακριβώς που ψηφίζουν.
Και η ανοχή και η ατιμωρησία
των εμπλεκόμενων πολιτικών σε οικονομικά σκάνδαλα
δεν έχει τραγικές επιπτώδεις μόνο στην οικονομία της χώρας,
αλλά δείχνει πολλά και για τη νοημοσύνη και για τη νοοτροπία
των πολιτών που τους ψηφίζουν.
Αυτή είναι η δική μου άποψη.Last edited by Joann; 25-10-2012 at 15:17.
25-10-2012, 14:57 #2070
Δεν έχεις άδικο στο ότι η αριστερά πρέπει να πάρει θέσεις
που να βρίσκουν εφαρμογή.
Στην τελική πιστεύω ότι ακόμα κι αν χρεοκοπήσουμε τελείως,
κανένας πολιτικός δε θα χάσει τίποτα.
Οι απλοί άνθρωποι είναι που έχουν πάντα τις μεγάλες απώλειες.
Όμως κι εκεί υπάρχουν διαφορές νοοτροπίας.
Δεν μπορώ να ισοπεδώσω τα πάντα.