Results 2,611 to 2,625 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
08-04-2013, 22:05 #2611
Όλο αυτό μου θυμίζει το γνωστό "η πειρατία έχει σχέση με την άνοδο θερμοκρασίας στον πλανήτη"
Άμα το σκεφτείς θα δείς και στο έγκυρο διάγραμμα ότι όσο μειώνονται οι πειρατές παγμοσμίως, τόσο αυξάνεταιη θερμοκρασία του πλανήτη, επομένως η λύση ειναι να έχουμε περισσότερους πειρατές να αλωνίζουν στις θάλασσες!
Το σκεπτικό αυτό συνεχίζει λέγοντας ότι , ειδικά στην Σομαλία που οι πειρατία είναι στο μέγιστο, τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα/ατμοσφαιρικής ρύπανσης ειναι από τα χαμηλότερα στον κόσμο,
άρα επιβεβαιώνεται η σχέση πειρατία-ατμοσφαιρική ρύπανση
ή μήπως όχι?
- 08-04-2013, 22:22 #2612
08-04-2013, 22:31 #2613
09-04-2013, 11:45 #2614
Άντε μια και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σ' εμένα αυτό το ποστ, ας ξανακάνουμε ένα κύκλο..
Μα είναι απλό! Το προσδόκιμο ζωής θα μειωθεί, γιατί όπως αναφέρεται και στην Έρευνα.. με την οικονομική κρίση,
που πλήττει πλέον, όλες τις ηλικιακές ομάδες, αντίο και στα 80 έτη, του απλού παραδείγματος.. Μου ξέχασες τον καημενούλη,
τον 80άρη παππού! Κι αυτός λοιπόν θα οδηγηθεί πριν την ώρα του στο τάφο!.. Είναι θέμα οπτικής κι εσύ το είδες πάλι
μονόπαντα κι έπεσες στη παγίδα. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός της ιατρικής, για να στείλουν κάποιον στο θάνατο..
Λατρεύω την απλότητα και χαίρομαι κι εγώ που συμφωνήσαμε!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
09-04-2013, 23:50 #2615
οπότε, για εξήγησέ το μου λίγο πιο αναλυτικά αν μπορείς, διότι δεν έχω τόσο υψηλό IQ όσο εσύ και δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω!
η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις ηλικιακές ομάδες, αυτό το κατάλαβα! [και συμφωνώ]
οπότε θα πλήξει και την τσέπη του παππού. οπότε αυτός θα πεθάνει πριν τα 80. θες να πεις ότι ο παππούς θα πεθάνει νωρίτερα λόγω κρίσης; αν κατάλαβα καλά και όχι λόγω της ιατρικής! οκ, κατανοητό αν εννοείς αυτό!
όμως γιατί το άρθρο αυτό τότε αναφέρει τον τομέα της υγείας σε σχέση με την οικονομική κρίση;
δεν έχουμε βέβαια το άρθρο μπροστά μας να δούμε όλες τις λεπτομέρειες και αναλυτικά το σκεπτικό του.
ίσως να εννοεί το άρθρο ότι λόγω κρίσης ο παππούς δεν θα έχει να αγοράσει υγειεινά βιολογικά λαχανικά και προϊόντα κορρέ και apivita που είναι πιο ακριβά από τα μαζικά χημικο-βιομηχανοποιημένα, ούτε θα έχει να πληρώνει το γυμναστήριό του για να κάνει φιτνες, οπότε θα πεθάνει νωρίτερα! πώς σου φαίνεται αυτή η ιδέα;
ΥΓ1: άντε, χαίρομαι κι εγώ που συμφωνήσαμε!
ΥΓ2: πάντως εγώ νομίζω ότι λόγω οικονομικής κρίσης θα ανέβει η ατεκνία και τελικά θα εξισοροπιστεί το προσδόκιμο ζωής και δεν θα φανεί η απώλεια των παππούδων!
10-04-2013, 00:56 #2616
Από την αρχή είπα κάπου και με το συγκεκριμένο παράδειγμα, οτιδήποτε εναντίον της ιατρικής? Γιατί εσύ να το πάρεις έτσι?
Μ' άλλα λόγια επαναλαμβάνω, το παράδειγμα, ήταν εντελώς ουδέτερο και εσύ λάθος το χρωμάτισες, ξαναλέω μ' ένα σωρό περιττές και
άσχετες λεπτομέρειες σε σχέση με τις παροχές της ιατρικής και μάλλον τόκανες για να οδηγήσεις την κουβέντα εκεί που ήθελες εσύ..
Απλά, ανέφερα ξαναλέω, ότι το προσδόκιμο ζωής, δεν οφείλεται ως είθισται να παρουσιάζεται αυξημένο εξαιτίας της ιατρικής, αλλά του δημογραφικού.
Κι αν απ' αυτό.. εσύ βγάζεις το συμπέρασμα, ότι είμαι κι εναντίον όλων των λειτουργών υγείας, είσαι κι εδώ λάθος.. Είμαι κι εγώ εναντίον όλων
εκείνων των ειδικών, που δεν τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη κι είναι συνεταιράκια με τις φαρμακευτικές εταιρίες χρησιμοποιώντας τον συνάνθρωπο,
για να πλουτίζουν, αυτοί και τ' "αφεντικά" τους, μετατρέποντάς τον ενίοτε και σε πειραματόζωο, αντί ν' αγωνίζονται για την πρόληψη,
την παιδεία και την καταπολέμηση της αδικίας και της άγνοιας, αιτίες, που ευθύνονται για όλα τα βάσανα του ανθρώπου σήμερα.
Ίσως αναφέρεται.. γιατί σ' ένα εξαθλιωμένο κράτος, όπως σήμερα είναι η Ελλάδα, η υγεία
πλέον από τη στιγμή, που χρειάζεται κανείς να πληρώνει και για υπηρεσίες, που θάπρεπε να παρέχονται δωρεάν κι ειδικά σήμερα, έγινε είδος πολυτελείας!
Οπότε, καλύτερα θάταν να τρώμε από δω και πέρα σπαράγγια, μαρούλια, λάχανα και κουνουπίδια μπας και δούμε άσπρη μέρα.. :P
Μετά εγώ στο συγκεκριμένο άρθρο, δεν είδα τη σχέση υγείας-προσδόκιμου, αλλά τη σχέση οικονομικής κρίσης-προσδόκιμου. Είναι δηλ.
αυτό που σου λέω συνέχεια και δεν θες να καταλάβεις, ότι τελικά το κάθε τι εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας μας.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
10-04-2013, 01:42 #2617
ναι, συμφωνώ ότι είναι θέμα οπτικής γωνίας που το βλέπει ο καθένας.
εγώ τα βλέπω τα πράγματα από τόσο διαφορετική οπτική γωνία, που δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τη σκέψη σου με αποτέλεσμα να σε παρανοώ χωρίς να το θέλω!
από μεριάς μου το τελειώνω εδώ, διότι προτιμώ να συζητώ με ανθρώπους που τους καταλαβαίνω και με καταλαβαίνουν!
καλή συνέχεια να έχεις!Last edited by Lou!; 10-04-2013 at 02:03.
10-04-2013, 10:57 #2618
Και μια που σήμερα, η "υγεία" έγινε είδος πολυτελείας και για τους λίγους.. ας αναδείξουμε πλέον την ανώτερη Ιατρική
στον τόπο που αυτή γεννήθηκε, για να μπορούμε όλοι να ζούμε πραγματικά υγιείς!
Το μυστικό του αιώνα - Η πραγματική Ιατρική του Μέγα Ιπποκράτη μέσα από την Φύση!
Γράφει η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα.
Στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ / H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, διαβάσαμε για τις τροφές οι οποίες
μας βοηθούν να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο με τις μεθόδους του Μέγα Ιπποκράτη. Σε αυτό το άρθρο της εξαιρετικής επιστήμονος
κας Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου-Γρίβα, κόρη του Τηλέμαχου Ευθυμιάδη (στον οποίο οφείλεται η εισαγωγή της νεο-Ιπποκρατικής ιατρικής
στην Ελλάδα), θα προσπαθήσει να μας εξηγήσει με απλά λόγια τις πραγματικές ιατρικές μεθόδους ή αλλιώς την «πραγματική Ιατρική»
του Μέγα Ιπποκράτη, η οποία βασίζεται στην τροφή και ΟΧΙ στις βιομηχανίες χημικών φαρμάκων όπως πολλοί από εμάς πιστεύουμε έως τώρα.
Ό όρος πραγματική Ιατρική χρησιμοποιείται από εμάς μεταφορικά για να εκφράσει την διαφορά της σύγχρονης ιατρικής η οποία
βασίζεται στην διάγνωση - συνταγογράφηση - εξάλειψη συμπτωμάτων με χημικά προϊόντα και στην Ιατρική που βασίζεται
στην πρόληψη - διάγνωση και θεραπεία η οποία προέρχεται αποκλειστικά από την Φύση, μέσω της διατροφής..
http://antidras.blogspot.gr/p/blog-page_3949.html
ΥΓ. Και βέβαια η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα είναι γιατρός παθολόγος, κόρη του επίσης γιατρού Τηλέμαχου Ευθυμιάδη.Last edited by μαρκελα; 10-04-2013 at 13:05.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
13-04-2013, 17:18 #2619
..υγείας συνέχεια!
Ενας Οδηγός Καθημερινής Διατροφής Δύναμης
Επειδή η ηλιθιότητα είναι ως γνωστόν αήττητη και την δικαιολογία την έχεις έτοιμη, για να μην ξεφύγεις
από την βολή του «ασήμαντου εγώ», που αφήνεις να διαφεντεύει την ζωή σου, λες το γραφικό πως
“τα βιολογικά είναι πολύ ακριβά”. Σε πληροφορώ, πως με 200 –260 ευρώ τον μήνα ζει πλουσιοπάροχα και
υγιεινά μια τριμελής οικογένεια και με λογική διαχείριση και τετραμελής. Να σου φτιάξω κι ένα γρήγορο
πρόγραμμα, για να μην κουράσεις το μυαλουδάκι σου, με τις κολλημένες από την γλουτένη και τα ναρκωτικά συνάψεις.
Συνεχώς με ξαφνιάζει, το πόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ναρκωτικές ουσίες δήθεν για πνευματική αναζήτηση,
ενώ απλά χαντακώνονται και παρασέρνουν κι άλλους στην κατρακύλα τους. Ναρκωτικό νοείται από ένα τσιγάρο χασίς
μέχρι τα ψυχοτροπικά, αντικαταθλιπτικά, κατασταλτικά φαρμάκια. Επιλογή τους, όπως και επιλογή μας να ζήσουμε και
να πεθάνουμε υγιείς, με το Νου μας σε εγρήγοση και όχι σε ύπνωση..
http://www.terrapapers.com/?p=1131
Υ.Γ. Εδώ θα βρείτε και συνταγές υγείας, γεύσεις αρχαιοελληνικές..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
13-04-2013, 19:18 #2620
Λοιπον παιδια, θελω να θιξω 2 θεματα που ακουω συνεχεια αλλα υπαρχει μια διασταση αποψεων. Λενε οτι ειναι καλο η χωρα να μεινει στο ευρω και οτι αν παμε στη δραχμη δε θα υπαρχουν φαρμακα, θα ανεβουν ολες οι τιμες στα αγαθα, θα τα πληρωνουμε ολα 5πλασια και 10πλασια, οτι θα μειωθουν ουσιαστικα κι αλλο οι μισθοι κλπ. Κανεις ομως στα μιντια δεν εξηγει για ποιο λογο θα συμβει αυτο με την αλλαγη του νομισματος. Μηπως εχει κανει καμμια σκεψη? Το 2ο θεμα θα το θιξω πιο κατω.
13-04-2013, 19:45 #2621
οσο παραμενουμε στο ευρω, τοσο ειμαστε εξαρτημενοι και ειναι ευκολοτερο να μας ελεγχουν. κι αφου ειναι ευκολοτερο να μας ελεγχουν, μας κανουν να ζουμε κατω απο αθλιες συνθηκες, δουλευωντας για το τιποτα και τρωγωντας κυριολεκτικα σκατα. ηδη η Μονσαντο εχει γινει γνωστη, μετα θα πουμε και το νερο νερακι
στο τελος μενει να πουλανε μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε. ετσι θα λιγοστεψουν τα χρονια ζωης μας και οι ανθρωποι θα πεθαινουν πριν καν φτασουν τα 50. σκοπος ειναι η μειωση του πληθυσμου της γης, οπως παραδεχτηκε κι ο μεγαλοεβραιος αρχισιωνιστης Κισινγκερ.
16-04-2013, 00:26 #2622
..και του ξεπουλήματος η συνέχεια!
Χάσαμε και τον Σκορπιό μάνα!
Ο ζάπλουτος Ρώσος, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, είναι ο αγοραστής του Σκορπιού.
Η Αθηνά Ωνάση βρήκε τον τρόπο να παρακάμψει την διαθήκη του παππού της και
μεταβίβασε τον Σκορπιό στον Ρώσο ολιγάρχη αλλά θα κρατήσει τους τάφους
της μητέρας της, του παππού της και του θείου της..
http://pitsirikos.net/2013/04/%cf%87...c%ce%bd%ce%b1/
ΥΓ. Μετά τον εμίρη του Κατάρ και ρώσος μεγιστάνας αγοράζει νησιά στο Ιόνιο!
Μόνο, που αυτή η διαφορετικότητα δεν ενοχλεί, γιατί διαθέτει φράγκα!..
Σωστά! Άλλο εμίρης, άλλο μετανάστης πειναλέος κακομοίρης κι άλλο ο ραγιάς κι η μοίρα του!..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
16-04-2013, 00:56 #2623
κοιτα τωρα θεμα σου ειναι και μπορεις να γραφεις οτι θελεις
αλλα προσωπικα δεν με αγγιζει καθολου ο Ωνασης .. ουτε η Αθηνα
Και καλα εκαναν Ηταν ενα νησι που εγω που ειμαι απο κει ,και που ηταν του ταδε ,δεν μπορεσα να παω ποτε Μου ελεγαν απαγορευεται ,να πλησιασω .
Ρωτω εδω λοιπον που ειναι το προβλημα ?
Το οτι το αγορασε ο ρωσος ?
γιατι οσο το ειχε ο Ωνασης , μπορουσες να πας εσυ και γω ;; ιδιοκτητο ηταν και θα ειναι Σου εδωσε κατι εσενα αυτο το νησι ,που το μακαριζεις τωρα ;;
και μη μου αρχισεις τωρα το ξεπουλημα της χωρας ,γιατι δεν το αντεχω αυτο ..Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
16-04-2013, 11:57 #2624
Δυστυχώς, και τα μίντια απ' όσο φάνηκε σήμερα υπηρετούν τα μνημόνια.. άρα κι αυτά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό
και για τη φτωχοποίηση του λαού και μια κι οι δημοσιογράφοι τους είναι ουσιαστικά δημόσιοι υπάλληλοι, που βρίζουν
και το δημόσιο, ας ελπίσουμε, ότι με το νέο ξήλωμα που θα γίνει.. θα φύγουν κι αυτοί και θ' αντικατασταθούν με άλλους..
Μετά με τόσα θύματα κάθε μέρα.. ανεργία για τους νέους στο 60% και μισθούς πείνας, τί περισσότερο έχουμε να χάσουμε?..
Άλλοι εδώ και καιρό έχουν αρχίσει το ξεπούλημα της χώρας, δηλ. αυτό που λες εσύ ότι δεν το αντέχεις άλλο!..
Και σε σχετικό άρθρο του, ο "πιτσιρίκος" έγραφε "..δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού εμείς ξέρουμε μόνο τα Επτάνησα,
τα υπόλοιπα μπορούμε να τα πουλήσουμε.." :P Και μάλλον μ' αυτό, όπως καταλαβαίνεις.. δεν εννοούσε μόνο τα νησιά..
Κι ο ΚΕΝΟ πιο πάνω σου εξηγεί κι όλα όσα θα συμβούν στη συνέχεια, μέχρι να μην μείνει τελικά τίποτα όρθιο κι απούλητο..
ΥΓ Είτε δηλ. το αντέχουμε, είτε δεν το αντέχουμε δεν παύει να είναι σήμερα αυτή η πραγματικότητα, που βιώνουμε.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
16-04-2013, 18:23 #2625
δε τον εχω για τοσο βλακα τον κερασι να μη καταλαβαινει οτι και τα μιντια ειναι ελεγχομενα και υπερ του ευρω. η αυξηση παντως που λεει μπορει να ερθει απ'το οτι η χωρα σημερα δε παραγει τιποτα, κι ετσι αναγκαζομαστε να αγοραζουμε απ'εξω.
ηταν απλα δυο προτασεις μαζι με το βιντεο, αν κατσω και γραψω τα οσα εχω διαβασει για το που καταληγει ολο αυτο, παιζει να καταντησω χειροτερος κι απ'τον Τουλατο!