Results 271 to 285 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
15-03-2012, 15:26 #271
καλησπερα και απο μενα!φυσικα και υπαρχουν ανθρωποι που αυτοκτονουν ποιος αμφιβαλλει γιαυτο!φυσικα και η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και που εισαι ακομα!!ομως κατι δημοσιευματα αγγλων δημοσιογραφων που μας παρουσιαζουν ως ζητιανους και οτι δεν εχουμε ουτε παπουτσια να βαλουμε δεν ευσταθουν και μονο παρηγορητικα και υποστηρηκτικα δεν ειναι!
και βεβαιως θα βγεις και τον καφε σου και θα κανεις και την βολτα σου αυτο δεν σημαινει οτι δεν σκεφτεσαι τον συνανθρωπο σου δεν θα μας κλεψουν και το χαμογελο!ουτε και με το να βριζεις θεους και δαιμονες βοηθας καπου την κατασταση η και τον εαυτο σου.
- 15-03-2012, 16:41 #272
ειδικα εσυ δε θα επρεπε να εχεις παραπονο, αφου εισαι αλλη μια που της φερθηκα καλα (εκτος φορουμ παντα). οποτε τι μου λες οτι δεν δινω τιποτα, ουτε ιχνος αγαπης ? αν με εκρινες ετσι, τοτε ειναι δικο σου θεμα, ρωτα καμια αλλη που με γνωρισε καλυτερα. πιστευω πως αντιθετως προσπαθησα να σε βοηθησω και με τον δικο σου αρνητισμο, κι οποτε μπορεσω θα το κανω παλι. δεν ειμαστε ομως ολοι το ιδιο, και θα επρεπε να το καταλαβεις αυτο. ετσι δεν αρκει αυτο που λες, και να βγει ενας ανθρωπος απ'το σπιτι του, δεν ειναι αρκετο για να φτιαξει η ζωη του. σε σενα βεβαια και λογο φυλου, μπορει να ετυχαν περισσοτερες επιλογες. εμενα παντως δε πεφτουν ολες στα ποδια μου οταν βγαινω, ουτε μου στρωνουν το κοκκινο χαλι, ουτε με παρακαλανε πουθενα να δουλεψω και αρνουμαι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
τελος και χωρις να θελω να συνεχισω την οποια αντιπαραθεση, θελω να πω οτι ειναι πολυ ευκολο να μιλατε εκ του ασφαλους, οταν εχετε ηδη τη σχεσουλα σας, τη δουλιτσα σας, και καπου να μενετε. οταν ειστε μονες ομως, κι οχι απο επιλογη, αλλα επειδη ετσι καταντησαν εδω οι ανθρωποι και δε νοιαζονται μια, τοτε θα σας βλεπαμε ποσο ωραιο ειναι να μην μπορειτε ουτε να αναπνευσετε!Last edited by deleted-member30-03; 15-03-2012 at 21:32.
15-03-2012, 17:02 #273
Πράγματι, λόγια δασκάλου είν' αυτό το ποστ! Καλησπέρα λοιπόν δάσκαλε!
Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε πει ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις, για το πως θ' αντιμετωπίσουμε την δύσκολη κατάσταση, που όλοι βιώνουμε και κυρίως αυτοί, που τα βάζουνε με θεούς και δαίμονες.
Από το να βρίζουμε θάταν καλύτερο να προτείνουμε.., αφού τίποτα καλύτερο δεν βλέπω να κάνουμε!
Ξέρεις, αρκεί και μια καλή κουβέντα, αρκεί και το να είσαι θετικός " ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο ", αρκεί έστω κι αυτό. Και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κατηγορεί τον άλλον, φασιστικά και χωρίς να τον γνωρίζει, για θέματα, που κι ο ίδιος παραδέχεται, ότι άλλοι είν' υπεύθυνοι..
ΚΕΝΟ, αυτό το ξέσπασμά σου δείχνει γι' άλλη μια φορά, ότι τα προβλήματα είναι κυρίως εντός μας!
Απ' τον εαυτό μας κινδυνεύουμε περισσότερο, παρ' το χαμπάρι!
15-03-2012, 17:05 #274
το εντος μου μαρκελα δεν ψηφιζε τον καραμανλη και τον παπανδρεου τοσα χρονια. ειναι αποτελεσμα δικων σας πραξεων, καθρεφτης σας ειμαι!
15-03-2012, 17:14 #275
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-03-2012, 17:17 #276
Αχ ρε κενό...σου διαφεύγει η ουσία. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, όχι μόνο μαζί μου βέβαια αλλά και με άλλα άτομα εδώ μέσα, ειδικά κοέλες, τις οποίες βέβαια με την πρώτη ευκαιρία τις βάζεις στο στόχαστρο. Τα είπαμε τα ξανάπαμε, παρολαυτά συνεχίζεις να το βλέπεις μονοδιάστατα το θέμα, ρίχνοντας στους άλλους τη δική σου αποκλειστική ευθύνη.
θα σου πω λοιπόν ορισμένα πράγματα, αν και μου είναι πολυ δύσκολο να τα αναμοχλεύω και εύχομαι να σε αγγίξουν ούτως ώστε να σταματήσεις επιτέλους αυτό το ατέρμονο κυνήγι απόδοσης ευθυνών στους άλλους.
Σου λέω λοιπόν και στο υπογράφω, ότι εάν όντως τα εννοείς αυτά που λες και η στάση ζωής σου είναι αυτή που αποτυπώνεται εδώ μέσα, υπάρχει πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις σαν αυτόν τον αυτόχειρα από το Ηράκλειο. Και δε θα φταίνε ούτε οι μαλακισμένες που δε ξέρουν τι θα πει αγάπη, ούτε το ελλαδιστάν που είναι ένα ατελείωτο μπουρδέλο, ούτε οι γονείς σου που δε σε αγπάνε και δεν τους αντέχεις, ούτε οι φίλοι που δεν έχεις ούτε ένα σωρό άλλοι παράγοντες που πάντα βρίσκεις να κατηγορήσεις.
Εσύ έχεις την ευθύνη του εαυτού σου σε ό,τι κι αν κάνεις. Σε σένα οφείλονται τόσο οι επιτυχίες όσο και αοι αποτυχίες.
Εγώ που λες είχα κάποτε έναν αδερφό. Δεν το έχω αναφέρει γενικά ποτέ εδώ μέσα. Αλλά ναι, είχα έναν αδερφό.
Αυτός ο αδερφός λοιπόν, λόγω του ότι ήταν και ο κανακάρης της οικογενείας, είχε πάντα ό,τι γούσταρε. Είχε πάντα ευνοϊκότερη μεταχείριση σε σχέση με εμένα και την αδερφή μου, του συγχωρούνταν όλες οι ατασθαλίες. Κάποια στιγμή λοιπόν της ζωής του ο αδερφούλης είχε μπλεχτεί με παλιοπαρέες, χασίσια και συναφείς μαλακίες. Τότε είχε αρχίσει να αντρεύει και να νιώθει τη σωματική του δύναμη οπότε δε σήκωνε ο καλός μου και πολλά πολλά. Σήκωνε βέβαια χεράκι στους δικούς του ανθρώπους εάν δεν του έκαναν αυτό που ήθελε, έβαγζε και μαχαίρι ενίοτε στον πατέρα του όταν του έκοβε το χαρτζιλίκι και δεν είχε να αγοράσει τον μπάφο του. Εμείς φταίγαμε έλεγε που δε βγήκε σωστά πέρα. έφταιγα εγώ που σπούδαζα ενώ αυτός ήταν άχρηστος, έφταιγε ο πατέρας μου γιατί ήταν κλασσικός έλληνας πατέρας - τουρίστας στο σπίτι, έφταιγε η μάνα μου γιατί με την υπερπροστασία της τον είχε κάνει μαλθακό, έφταιγαν στο σχολείο οι καθηγητές που του δημιουργήσουν τραύματα και χίλιες δυο τέτοιες παπάτζες. Ο ίδιος βέβαια δεν έφταιγε ποτέ σε τίποτα. Δεν έφταιγε αυτός που μας χτυπούσε, ούτε που ποτέ δεν είχε δώσει τίποτα απολύτως στην οικογένειά του. Δεν έφταιγε αυτός που πάντα ό,τι όμορφο μπορούσε να συμβεί το αμαυρωνε γιατί επιζητούσε συνεχώς τα βλέμματα σε αυτόν. Δεν έφταιγε εννοείται που έκανε μπάφους και είχε φτάσει στο σημείο να παρανοεί και να την πέφτει στην αδερφή του. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ένα βράδυ λοιπόν, από τα πολλά που που τον περιμέναμε ξάγρυπνοι μέσα στο άγχος, με έφερε τόσο πολύ στο αμήν, που του είπα "δεν αυτοκτονείς καλύτερα, να μας απαλλάξεις από τη θλιβερή σου παρουσία?"
Την επόμενη μέρα τον βρηκαμε κρεμασμένο από τη ζώνη του.
Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό.
Το χειρότερο ήταν ότι μέσα στην οδύνη μου αισθάνθηκα ανακούφιση.
ναι ναι μιλάμε για απίστευτη ανακούφιση.
Και αυτό είναι που με κάνει να τον λυπάμαι. Όχι ότι έχασε τη ζωή του. Αλλά ότι αυτό που άφησε σε άτομα που τον αγαπούσαν, παρόλο που αυτός έλεγε συνεχώς ότι είναι μόνος του, ότι κανείς δεν τον νοιάζεται, αυτό που άφησε λοιπόν ήταν μια ανκούφιση που πέθανε.
Είναι τραγικό. Φυσικά μετά οι συνέπειες για την οικογένεια ήταν το κάτι άλλο...καταθλιψη γονιών, τροχαίο λόγω μυαλού αλλού ντ'αλλου, ενοχικός πατέρας ημιανάπηρη μάνα με αντικαταθλιπτικά και χάπια πολλών ειδών για την υπόλοιπη ζωή της.
Δε λυπάμαι λοιπόν για κανέναν αυτόχειρα κενό. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και επιλέγει είτε τον αγώνα είτε την ηττοπάθεια.
Πιο πολύ λυπάμαι τον εαυτό μου που έφαγα στη μάπα τόσα χρόνια τις επιλογές του "αγαπητού" μου αδερφού. Που θα νιώθω ενοχές για την υπόλοιπη ζωή μου , επειδή κάποτε είπα κάτι που ένας σκατάνθρωπος το χρησιμοποίησε εναντίον μου, επειδή πάντα θα πρέπει να ζω με τη ρετσίνια της γυναίκας που ο αδερφός της αυτοκτόνησε, επειδή πάντα η οικογένιά μου θα είναι δαχτυλοδειχτούμενη και πάντθα έχω την εικόνα του αδερφού μου νεκρού μέσα στο γαμομπάνιο του σπιτιού μου που λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε. που δε θα καταφέρω να τον συγχωρήσω ποτέ για αυτό που μας έκανε, που δε θα καατφέρω να λυτρωθώ.
Λυπάμαι και την οικογένεια μου, που ενώ πάντα λειτουργούσε με γνώμονα την αγάπη εισέπραξε τη χειρότερη τιμωρία.
Κενό, υπάρχουν δύο επιλογές στο πως κάποιος θα διάγει τη ζωή του.
Η μάχη και η παραίτηση.
Η μάχη είναι δυσκολότερη σίγουρα, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά όταν μάθεις να ζεις και πέρα από τα όρια του μικρόκοσμου σου.
Η παραίτηση είναι ένας μονόδρομος που καταλήγει σε αδιέξοδο.
Όταν καταφέρεις να βρεις και να διαπιστώσεις και από μόνος που κάνεις λάθος, τότε θα δεις και μόνος σου ότι τα μάγια θα λυθούν.
Αυτά στα λέω φιλικά και γιατί πραγματικά θέλω να σε βοηθήσω να δεις. Να βλέπεις όχι απλά να κοιτάζεις Κενό...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
15-03-2012, 17:29 #277
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Last edited by Idella; 15-03-2012 at 19:57.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
15-03-2012, 17:52 #278
Εγω δεν εχω κανεναν αρνητισμο ΚΕΝΟ. Κανεναν ομως. Παλευω με τα οπλα που εχω στις συνθηκες που εχω. Δεν κλαιγομαι. Δεν ζηταω θαυματα απο πουθενα. Ηρθα σε αυτη την σκατοπολη με ρισκο,δεν μου αρεσει αλλα παλευω εδω,δεν κλεινομαι τελειως.
Τρελαινομαι οσο σε βλεπω να συνεχιζεις να μιλας ασχημα σε ατομα που σε στηριξαν οπως η Μαρκελλα και ο καθενας. Τους βριζεις δηλαδη μεσα στα μουτρα τους επειδη εχεις νευρα??
Ε οχι να μας κατηγορεις επειδη γεννηθηκαμε γυναικες και εχουμε και σχεση! Επειδη εχουμε φιλους! Ε οχι δα! Και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ οταν λες οτι οσοι εχουν σχεση δεν εχουν προβληματα! Ειναι τελειως ασεβεια αυτο σε ανθρωπους που πονανε,πιθανως και πιο πολυ απο εσενα! Στο ξαναλεω ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ,δεν θα βγεις απλα απο το σπιτι και θα φτιαξει η ζωη σου,αλλα θα σε στηριξουν για να γινει. Αν δεν το θελεις πραγματικα ομως κανενας δεν προκειται να σε παρακαλεσει.
Και οχι δεν εχω καταλαβει οτι δεν μπορεις να δωσεις καθολου αγαπη... Εχουμε μιλησει πολλες φορες και εκτος. Αλλα αυτο βλεπω εδω μεσα στο φορουμ. Αν φερεσαι τοσο ασχημα εδω μεσα σε τοσα ατομα τοτε και εκει εξω καπως ετσι δε θα ειναι? Τουλαχιστον στους περισσοτερους..
Και αν ειχα ασχημη εντυπωση για εσενα ΔΕΝ θα σου εκανα κυρηγμα,οπως τωρα! Θα σε αφηνα να τρως τα μουτρα σου συνεχεια! Να βριζεις αβερτα εδω μεσα οποιον σου καπνισει και να τρως μπαν! Αλλα δεν το κανω. Σου κανω κυρηγμα για να κατσεις να σκεφτεις. Στο αλλο θεμα ελεγες οτι εχεις νευρα και δεν μπορεις να τα διαχειριστεις. Ενας καλος τροπος για αρχη θα ηταν να ζητας συγνωμη καθε φορα που ξεσπας ασκοπα σε αλλους. Δεν ειναι τιποτα η συγνωμη. Μια λεξη με 7 γραμματα ειναι μονο,και προφερεται και ωραια,γεμιζει το στομα σου. :P
15-03-2012, 18:08 #279
δεν θελω να μπλεχτω στην αντιπαραθεση αλλα προς τι τοσο μισογυνισμος και κακια;και τι σχεση εχει η κοινωνικη ζωη του καθενος με την πολιτικη κατασταση της χωρας;το να κατηγορουμε ειναι το πλεον ευκολο καλως η κακως ολοι εχουμε βαλει την πινελια μας σε αυτο το χαλι!ειτε εισαι 30 40 η 20!ολοι σε ενα ονειρο ζουσαμε που αποδειχτηκε φουσκα!το θεμα ειναι απο εδω και περα!
τωρα λυσεις;ας ξεκινησουμε με το να νοιαζομαστε ο ενας για τον αλλον,ας σταματησει να μας κυβερναει η υλη μπορουμε να ζησουμε και με λιγοτερα!
στο χερι μας ειναι να εχουμε φιλους,να αγαπιομαστε και να ζουμε!δεν ειναι ευκολα ολα αυτα ουτε και αυτονοητα αλλα κερδιζονται!με μαχη ομως οχι με αδρανεια και βρισιμο!
15-03-2012, 18:24 #280
1. δεν χτυπαω το κοσμο ουτε βγαζω μαχαιρια στους γονεις.
2. δεν ειμαι ο καλομαθημενος της οικογενειας, αντιθετως εχω κι εγω εναν αδερφο, μικροτερο που του πληρωνουν και του παρεχουν τα παντα και ζει εκτος αθηνων, με τη δικαιολογια οτι "σπουδαζει". ετυχε να ειμαι ο μεγαλυτερος, και ολες οι ευθυνες πεσαν πανω μου με αποτελεσμα να φτανουν ολοι να διασκεδαζουν εδω εκτος απο μενα!
3. το συγκεκριμενο που εκανες quote και ξεκινησε το πανηγυρι σημερα, ισχυει για καμποσους αλλους ανθρωπους, αντρες κυριως, που χαραμιζονται μονοι χωρις δουλεια και λιγη αγαπη απο τα γυναικακια που τη ψωνισαν στο ελλαδισταν με υπερβολικες απαιτησεις. εσυ και οι υπολοιπες μπορει να μη το βλεπετε ετσι αυτο, αλλα σαν οτι φταινε οι ιδιοι, δε προσπαθησαν αρκετα ή οτι αλλο, γιατι βρηκατε ευκολα το ταιρι σας, σας στηριζει, εισαστε καλυμενες. ρωτα και τους αντρες ομως του φορουμ, ειδικα οταν παραμενουν ανεργοι, και κανουν συνεχομενες προσπαθειες οι οποιες αποτυγχαινουν, να δεις τι ψυχολογια εχουν, και πως βλεπουν τα πραγματα. φταινε αραγε οι ιδιοι που η κριση εχει επηρεασει τους παντες και τους εκανε ψυχρους κι αρρωστους να μη θελουν ουτε τη ζωη τους ? φταιω κι εγω που δε τα βρηκα ευκολοτερα ? φταιει κι ο 44χρονος που αυτοκτονησε γιατι η ζωη του δεν ειχε νοημα πια μονος σ'αυτη την ηλικια ? σκεψου απλα ποσοι ανθρωποι επισης μπορει ενω εχουν παρεα γυρω τους, να νιωθουν μονοι γιατι δε τους καταλαβαινει οντως κανεις, και δε ταιριαζουν. φταινε αυτοι που βρεθηκαν με τετοιο περιγυρo ?
4. στα του αδερφου σου πιστευω φταιγαν οι γονεις σου. ειναι διαφορετικη ομως μια οικογενεια που υπαρχει ενα αγορι και δυο κοπελες, απ'το να υπαρχουν δυο αγορια και να φροντιζουν τον μικροτερο περισσοτερο, επειδη δεν πρεπει να κανουν τα ιδια λαθοι που καναν με τον μεγαλο. ισως αν ησουν η μεγαλυτερη να το ενιωθες, τωρα ετσι αμφιβαλλω.
5. οι σχεσεις μου με τους γονεις δεν ειναι ετσι οπως του αδερφου σου, αλλα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ. θα τις χαρακτιριζα αδιαφορες, σχεδον σαν να μην υπαρχουν. παρολαυτα δε προκειται να αυτοκτονισω, τουλαχιστον συντομα. μετα τα 30 βλεπουμε.
6. δεν παραιτηθηκα, απλα δεν υπαρχει τιποτα τριγυρω μου που να αξιζει τη προσπαθεια.
7. ειμαι τα ματια που'χουν δει, κι οχι τα ματια που κοιτανε.
ενω εσενα σε τιμα το "και καλα" σου μαρκελα κι ολα τα υπολοιπα που μιλας σαν να με ξερεις ? αυτα δεν ηταν κατινια ουτε κουτσομπολιο ? ποτε σου δωσα το δικαιωμα για πεσμου ? να λεγες πραγματα που ισχυουν κι ολας για μενα, θα ελεγα οκ στο συγχωρω, ομως καταντας κι εσυ να λες οτι θελεις προσπαθωντας να με βγαλεις ψευτη, ενω δε με ξερεις καν! εγω μπορει να σε εβγαλα ηλιθια, αλλα τουλαχιστον οχι ψευτρα, ουτε επιασα στο στομα μου συγγενικα σου προσωπα.
σε ευχαριστω για το χεσιμο, το χρειαζομουν. πεσμου να ριξω ignore αν ειναι ή να μη χανω το χρονο μου με τις απαντησεις σου. ουτε η πρωτη εισαι, ουτε η τελευταια.Last edited by deleted-member30-03; 15-03-2012 at 21:36.
15-03-2012, 18:28 #281
δε θα παιξω με τις λεξεις Karisha, αν δε θελεις να το πεις αρνητισμο, πεστο απωθημενα, κι αν δε θελεις ουτε απωθημενα, πεστο οπως αλλιως θελεις. στο μυαλουδακι σου ολο και κατι θα υπαρχει που σε πικραινει, ειτε ειναι αναμνησεις απ'τα παλια, ειτε επιλογες που εχασες οταν σου δωθηκαν ειτε οτι αλλο. δεν αναφερομαι με περισσοτερες λεπτομεριες, γιατι ειναι προσωπικα σου δεδομενα. αλλιως αμα δεν υπηρχαν αυτα, δε θα ενιωθες ποτε σου σκατα, δε θα ησουν κι εδω.
οι συνθηκες που περιγραφεις ομως, δεν ειναι ιδιες με τις δικες μου. το λογο το ξερεις, εχεις τον δικο σου χωρο κανεις οτι θελεις. εχεις το αγορι σου, καλυπτει τις αναγκες σου. εισαι γενικοτερα οκ, σε συγκριση με μενα και ορισμενους αλλους στο φορουμ, που δεν εχουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ, ουτε χωρο να αναπνευσουν, να νιωσουν ελευθεροι για πεντε γαμημενα λεπτα.
η κατηγορια που πεφτει σε σας τις γυναικες, ειναι Α) οτι σας ερχονται ολα ευκολοτερα ακριβως γιατι εχετε περισσοτερες επιλογες, και Β) για τη συμπεριφορα σας τουλαχιστον εδω στο ελλαδισταν, που μοιαζει ψωνισμενη. το ενα ειναι σχετικο με το αλλο, οταν μια κοπελα εχει τοσους να επιλεξει, ειναι δυνατον να μην ψωνιστει και να μη συμπεριφερθει ασχημα ? και παλι δε θελω να τις βαλω ολες σε ενα τσουβαλι, υπαρχουν αρκετες εξαιρεσεις που ξερουν να φερονται, αυτες αναζηταμε. τι κριμα που και λογο κρισης ομως, ολοενα και λιγοστευουν οι ευκαιριες, αφου οι ανθρωποι γινονται κλειστοι, ψυχροι, να μην εχουν ορεξη για τπτ. ουτε για σχεση, ουτε καν για μια γνωριμια, να κοινωνικοποιηθουν.
τελος η διαθεση δεν ειναι παντα η ιδια οπως θα εχεις παρατηρησει. χτες πχ ημουν λιγο χαλια παλι, σημερα εχω νευρα απ'αυτα που διαβαζα, αυριο μπορει να ειμαι καλα. δεν μπορω να ειμαι μονιμως με την ιδια, γιατι ειμαι ανθρωπος κι εγω, οσο κι αν αμφιβαλλεται γι'αυτο.
ο μισογυνισμος και η κακια ειναι σημα κατατεθεν μου!
η κοινωνικη ζωη ολων μας φυσικα και επηρεαζεται απ'τη πολιτικη κατασταση της χωρας. τα περισσοτερα προβληματα κοινωνικοποιησης πλεον, εχουν να κανουν με την ελλειψη χρηματων!
παρομοια αποψη εχω κι εγω, πρεπει να σταματησει να κυβερνα η υλη. ομως οταν τα κοριτσακια θελουν τα λουσα τους, το ενα και το αλλο τους, ειτε αυτο μεταφραζεται σε εμφανιση/λεφτα, ειτε αμαξι/σπιτι, ειναι δυνατον να πεις οτι προσφερουν την αγαπη τους δωρεαν ? και καπως ετσι καταντησαν οι αντρες φτυσμενοι, στο περιθωριο, να νιωθουν οτι δεν εχουν αξια. γιατι ουτε δουλειες μπορουν πλεον να βρουν, αλλα ακομα κι αν βρουν, τα λεφτα δε τους περισσευουν να γινουν ανεξαρτητοι. ετσι στα ματια των γυναικων δειχνουν μαμοθρεφτα, οτι δε μπορουν να προσφερουν τιποτα απολυτως. και ειναι οντως μαμοθρεφτα, αφου παραμενουν αναγκαστικα μεχρι τα 30 και τα 40 τους με τους γονεις.
15-03-2012, 18:36 #282
το να εχεις φιλους δεν απαιτει χρηματα,το να βγεις μια βολτα με τα φιλαρακια σου παρε και 2 μπυρες απο το περιπτερο και κατσε σε ενα παγκακι θα περασεις σουπερ!αν εισαι σωστος αντρας με αρετες και μπατιρακι να εισαι κοπελιτσα θα εχεις!εκτος αν τα ματια σου κοιτανε μονο τις γυναικες της υλης!δεν ειναι ολες ιδιες ρε φιλε μην τα τσουβαλιαζεις ολα!
ενταξει ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα αλλα μην κρινεις γιατι και ο αλλος δεν ξερεις τι μπορει να περναει και ας εχει σχεση και ας εχει και δουλεια!
εσυ τι κανεις για να αλλαξεις η εστω να προσπαθησεις να αλλαξεις την κατασταση σου;με βογγητα δεν βγαινει τιποτα μεγαλε.
15-03-2012, 18:40 #283
για να υπαρξουν αλλα και να εχουν τα φιλαρακια ορεξη να βγουν ομως, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ χρηματα. οχι απλα για να αγορασουν τις μπυριτσες, αλλα για να εχουν αυτη την ορεξη να κοινωνικοποιηθουν, να κυκλοφορισουν, να δουν εναν ανθρωπο, να μιλησουν. να ειναι καλα ψυχολογικα, οχι μεστο αγχος και παγωμενοι οπως τωρα. οταν τρεχουν και δε φτανουν και χρωστανε τα κερατα τους, ποση ορεξη για κουβεντες και μπυριτσες λες να εχουν ?
και το ιδιο ισχυει και για τα γκομενακια φυσικα. μονο που εγραψα οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εξαιρεσεις, αν διαβασεις καλα ειπα οτι αυτες ψαχνουμε.
15-03-2012, 18:45 #284
καταριεσαι την υλη αλλα με αυτην βαδιζεις και εσυ ομως.δλδ την ορεξη δεν μπορει να στην φτιαξει μια ηλιολουστη μερα;ποιος δεν χρωσταει ρε φιλε;
να παμε να πεθανουμε ολοι;δεν πανε να γαμηθουνε ρε!ψηλα το κεφαλι!
15-03-2012, 19:40 #285
..έχω κι εγώ όμως το δικαίωμα να ξεφεύγω, όποτε μου την δίνει και βέβαια να λέω κι ότι μου κατεβαίνει, όταν ο άλλος δεν ελέγχεται και με βρίζει ασύστολα, ενώ δεν με ξέρει και δεν τούχω δώσει και το ανάλογο θάρρος γι' αυτό!
Ωστόσο, εγώ αποφεύγω τους εύκολους χαρακτηρισμούς και σίγουρα ο καθένας μας, κρίνεται για τον τρόπο που εκφράζεται εδώ μέσα κι απ' αυτά, που μπορεί να λέει.
Το τι θα κάνεις δεν θα σου το πω εγώ, θα το κρίνεις μόνος σου.
Πάντως, εγώ δεν θα έκανα ποτέ διάλογο με κάποιον, που τον θεωρώ ηλίθιο και χαμηλής νοημοσύνης! Χαμένος χρόνος!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις